Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone lu androidli taahütlü kampanya
Ahmet Saraçoğlu
17-08-2011, 11:39
Arkadaşlar turkcell in vodafone un avea nın vss , şöyle 60 70 e fatura dahil paketlerinden neler var?Bi arkadaşım fatura + 19 liraya 3gs verdiğini söyledi vodafone un...doğrumudur?
Şimdi iki avea öğretmen var bende ve kız arkadaşımda , ikisini kapatıp böyle bişey alsak , + sadece ben , seçtiğim bi numarayla sağlam bi dakika konuşabilecek bi paket alıp kız arkadaşımla konuşma işinide halletsem , varmı o şeil bi kampanya vss?taahütle verilen hangi cihazları tavsiye edersiniz?
Ahmet Saraçoğlu
17-08-2011, 12:33
güncell....
Vodafonda 804 lira veriyorsun taksitle çekiyorlar üzerini 39 liralık paket alırsın vodafonlara sınırsız 64 lira taksit bide 39 ödersin seneyede 75*12odiceksin Buda 75 + 39 olacak toplamda 1700 lira yapyor bunun icinde sınırsız internetin var yani telefon 1500 liraya geliyor 24 ay taksitle almış oluyorsun iPhone 4 icin gecerli bu dediğim 3 3gs daha uygundur
Vodafonlularla sınırsız 39 liralık pakete şimdi baktım vodafonlulara 10000 msjda içindeymiş
3GS kampanyasida 79 liralık tarifeyle başlıyor üzerine 19 lirada cihaz parası alıyorlar 98 lira yapar int paketi tahahhut verenlerde 250mb üzerine 45 1gb üzerine 55 lira ödeyerek 3GS 8gb alabilir
bu kampanyaları inceliyorum ara ara, hepsinde çaktırmadan geçirdiklerini görüyorum bir ara vodafone konuşma paketi + belli bir paraya i-p4 veriyordu, derin araştırınca verdiği konuşma paketini telefonsuz alınca yarı fiyata geldiğini fark etmiştim ... turkcell yine öyle direk geçirmece.
bu tip kampanyalar tek durumda mantıklı bence, çalıştığınız kurum belli bir rakama kadar faturanızı ödüyorsa telefon paketli kampayaya girersiniz, ekstra olarak da kuruma telefonu itelemiş olursunuz...
not: en son kampanyaları incelemedim, yine de tel şirketlerinin bizim lehimize bir kampanya yapacağını düşünmüyorum ...