Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Go Kart Hakkında Bilgi

mrtoncl
17-08-2011, 22:39
Öncelikle herkeze merhaba
yeni katıldım eskiden beri forumu takip ediyordum.

Üniversite için izmirde yasıyorum ve ciddi anlamda gokart a ilgi duymaya başladım. trafikte tehlike yaratak yada fazla bütçe yaratmaya gerek kalmadan. adreleni tatmayı go kart ta keşfettim. Merak ettiklerimi ve merak ettiklerinizi paylaşmak için böyle konu açma gereği duydum.

Tecrubeli profesyonel yarışcı olmak ne yapmak gerek neleri bilmek gerek ? Nerelerde araştırmak gerekir?

İzmir ülkü yarış pistinde go kart turnuvaları duzenlenıyormuş. Oradakı yarışlarla baslamayı dusunuyorum rent car larla oldukca fazla yarıstım bırazcık daha profesyonellıge dogru adım atmak ıstıyorum bilen arkadaslarımız yardımcı olursa bilgilerini paylaşırlarsa cok mutlu olurum .

ACTPK
17-08-2011, 23:42
Yarış eğitimi al öncelikle. Pistten yardımcı olurlar, Taner Şengezener'den yarış eğitimi almak istiyorum dersen. Dengeli gaz, limit fren, viraj apexleri kısacası temel eğitimi alırsan sonrası daha kolay. İlk adım eğitim almaktan geçer. Sonra fırsat buldukça antrenman.

mrtoncl
19-08-2011, 12:41
egitim ücretleri tarihleri falan nelerdir biliyormusunuz ?

İlginiz için teşekkür ederim

GT
19-08-2011, 13:31
ankarada eğitim veren bi yer var mı peki?

ACTPK
19-08-2011, 14:42
egitim ücretleri tarihleri falan nelerdir biliyormusunuz ?

İlginiz için teşekkür ederim

En son 500 lira gibi bi rakamdı. 1 gün sürüyor eğitim. Ancak komik bir rakam gerçekten maliyet hesabına bakılınca.

pist kirası
araç için kullanılan lastik benzin,
kumanya vs.

girince çok cüzi bir rakam. 3 kişi falan olunca eğitim oluyor.

_sinan_
19-08-2011, 14:51
bu ayki evo dergisinde bu konu hakkında bi yazı vardı , okumanı tavsiye ederim bütün sezonu kovalamak zevkli olabilir bence..