Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Otmosferik Ustası
Nasip olursa bu gece yola çıkıyorum. Yarın istanbuldan beğendiğim bi iki 106 dan birisini alicam. Öncelikle insana insan gibi davranan ilgi gösteren bu işlerden zevk alan bir usta lazim. Timing Port polish Conta bu knularda deneyimli olsun fiyat olarakda uygun olsun en önemlisi memleketime döndüğüm zaman ustanın kulaklarını çınlatmıyım.
Hatta bu işlerden zevk alan işten anlayan bir arkadaş olsa birde harika olur.
Ümraniye tarafında olucam butaraflara yakın iş yapabilecek yerler ve kişiler için tavsiye bekliyorum...
YavuzNaz
18-08-2011, 10:45
gidebileceğin tek adres crm :)
Suat ustayı diyorsun sanırım adını duydum daha önce ama bütçede sıkıntılı crm girip birde çıkamamak var yoksa en doğru adres olduğunu herkez soyluyor.
Gittiğin zaman ustanın kulaklarını çınlatmamak istiyorsan 3-5 fazla verip düzgün bi yerde yaptıracaksın.. Crm suat usta senin dertlerine çözüm olur..
Gidip konuşursun..Neyi ne kadara yapıyorlar öğrenirsin.. Başka yerlerde çok vakit kaybetmene gerek yok.
YavuzNaz
18-08-2011, 11:28
iyide timing portpolish conta yaptırcam diyorsun uygun fiyatlı olsun diyorsun bu işlemler için nedir ayırdığın bütçe.?
arabanın trigerini yeni mi değiştirmen lazım.? yag, yag filtresi, buji, anlamayan birinin eline düşersin daha farklı şeyler gelir aracının başına en azından kafanda hiç bir soru işaretide kalmaz merak etme hertürlü yardımcı oluyorlar zaten gitmesen bile telefon edip derdini anlat ha birde eklemeden unutmiyim ben geldim bana conta timing portpolish yaptırcam 2 saate bitermi demezsin umarım :)
Bütçe max 1000tl olucak zaten çok fazla birşey beklemiyorum ama bir işin hakkı vardir biraz iyisinin biraz farkı vardır. İllaki her ustanın bir bedeli var ama yabancıyım istanbula kimseyi tanimiyorum insan durup düşünüyor bir iş yapmadan önce
Bütçe max 1000tl olucak zaten çok fazla birşey beklemiyorum ama bir işin hakkı vardir biraz iyisinin biraz farkı vardır. İllaki her ustanın bir bedeli var ama yabancıyım istanbula kimseyi tanimiyorum insan durup düşünüyor bir iş yapmadan önce
CEM YILMAZ SİKMESELER BARİ.flv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QMF3Xn0zN7M)
bu kadar kişi crm diyorsa vardır bir bildikleri :)
En azından burdan siteden veya baska tanidik bir arkadas olsa birisinin referansiyla gitsem daha faydali olur diye düşünüyorum.
Suat ustanın numarası varmı?
YavuzNaz
18-08-2011, 17:18
basit gibi görünebilir kapağı taşlayıp contayı koyup kapatacak diye düşünürsün ama iş o değil :)
0532 492 60 46 suat
0533 259 11 54 eyüp
istediğini net bi şekilde anlat olacak şeyi söyler yardımcı olurlar.
Hocam siz istanbulun neresindesiniz musait olursan beraberde gidebiliriz
YavuzNaz
18-08-2011, 18:54
yardımcı olmak isterdim ama bayrama kadar oldukça yoğunum.
Tamamdır randevumu aldım nasipse yarin bayrampaşadayım.