Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : askerlik tecil hakkında.

Remon
18-08-2011, 22:17
merhaba arkadaşlar diğer forumlarda bu konuyla alakalı tam bilgi alamadığımdan son çare olarak size sormak istiyorum. 2011 kasımda askerliğim var ve muayenemi olmuştum. fakat bir kaç sorundan dolayı askerliği tecil ettirmem gerekiyor. açıköğretimde kaydım var fakat kayıt yenilemeyi daha yapmadım. kayıt yenilesem açıköğretimden tecilli olabilirmiyim veya da bu tecil olayının başka bir çaresi yolu yordamı var mı? bilen arkadaşlar bana yardım edebilirse çok sevinirim. :confused:

ProdriveSTI
18-08-2011, 22:20
Kaydın var ise aöf bürosuna gidip okuduğuna dair öğrenci belgesi alıp askeriye götür...

Ben ilk muayenemi 2006 yılında oldum neyse sorun filan yok herşey yolunda yıl 2008'de yoklama kaçağı sayıldığıma dair bir belge geldi askeriyeden,hemen kaydımı yeniledikten sonra (Kasım ayı gibi) öğrenci belgesi alıp askeriyeye götürüp bıraktım sorun halloldu :)

Remon
18-08-2011, 22:23
Kaydın var ise aöf bürosuna gidip okuduğuna dair öğrenci belgesi alıp askeriye götür...

Ben ilk muayenemi 2006 yılında oldum neyse sorun filan yok herşey yolunda yıl 2008'de yoklama kaçağı sayıldığıma dair bir belge geldi askeriyeden,hemen kaydımı yeniledikten sonra (Kasım ayı gibi) öğrenci belgesi alıp askeriyeye götürüp bıraktım sorun halloldu :)

aöf bürosundan kastınız kayıt olduğum halk eğitim merkezi sanırım. yalnız bi rivayete göre açıköğretimden tecil artık olmuyor diye duymuştum bunun hakkında bir bilginiz var mı. :soru:

ProdriveSTI
18-08-2011, 22:25
Halk eğitim merkezi derken aöf ile ne alakası olabilir ki anlayamadım ?

Açıköğretimden neden tecil olmasın ki sonuçta üniversite buda sınavlara filan giriyorsun,yanlış duymuşundur.

Remon
18-08-2011, 22:26
Halk eğitim merkezi derken aöf ile ne alakası olabilir ki anlayamadım ?

Açıköğretimden neden tecil olmasın ki sonuçta üniversite buda sınavlara filan giriyorsun,yanlış duymuşundur.

üniversite değil lise için kastetmiştim :)

ProdriveSTI
18-08-2011, 22:27
Hmm o konuda bilgim yok ben üniversite sandım ya :)

Remon
18-08-2011, 22:31
Hmm o konuda bilgim yok ben üniversite sandım ya :)

normalde üniversite yaşındayım ordan yanılmıştır :) teşekkür ediyorum :)

ömerve
18-08-2011, 22:38
2 yıl üst üste kalmadıysan aofde tecil ettirirsin öğrenci belgesi alıp

Remon
18-08-2011, 22:40
2 yıl üst üste kalmadıysan aofde tecil ettirirsin öğrenci belgesi alıp

peki tecil süresi ne kadar olur 1 veya 2 yılmı yoksa aöfde okuduğum kadar bi tecil mi olur. kayıt yenilemeyi düşünüyorumda bu işler bana karışık geliyor biraz.

maxpower
14-09-2011, 17:00
yeni konu açmıyım dedim. 2 sorum var :)

tecil için gideceğim de bu aralar askerlik şubeleri kalabalık mı??

bide belge olarak 6foto, diploma ve fotokopisi, nüfus cüzdanı ve fotokopisi götüreceğim değil mi??

Type-R
14-09-2011, 17:40
Açık öğretim yüzyüze eğtim görüyosanız tecil ettirebilirsiniz.:icon_tup: