Orijinalini görmek için tıklayınız : önerebiliceniz hizli cila??
golfcu0101
19-08-2011, 13:38
arkadaslar tayin sebebi ile ufacik biryere geldim aracima 1 ay kadar önce cektirdigim boya koruma uygulamasinin ömrünü uzatabilemek ve aracimin parlakligini,bayadaki kayganligi vs vs korumak icin bana hangi marka ve model cila vs vs önerirsiniz(kolay uygulamasi olan)
NOT--ARACIM BEYAZ RENKTIR VE OPAKTIR:heyoo:
bugra_0101
19-08-2011, 13:40
meguirs nxt
Hondafatih
19-08-2011, 13:41
sonax 15 20 lira arası hızlı cilaları var temin edebilirsen çok güzel yapıyo güzel bir parlaklık sağlar emin ol ;)
freelife
19-08-2011, 13:43
sonax hızlı cila 14 tl civarı max.
penthauselerde var 7,5 lira ama adı bi türlü aklıma gelmedi garaja inince bakar yazarım ;
ama tekkelimeyle hem çok hızlı hem çok parlak :D
golfcu0101
19-08-2011, 13:50
aksarayin baya mahrumiyet bir ilcesindeyim ayrica temin edecegim siteler vs varsa memnun olurum
penthauselerde var 7,5 lira ama adı bi türlü aklıma gelmedi garaja inince bakar yazarım ;
ama tekkelimeyle hem çok hızlı hem çok parlak :D
Bauhaus - Arexons Hızlı cila 8,5 tl
koçtaşta bulabilirsin sonax kırmızı bı kutunun içinde jel kıvamında olan çok iyidir.
yok senin ki degil laa ,benim aldıgım daha iyi ben ikisinide denedim ;)
Arexons Hızlı cila hızlı cila da tek gecerim :icon_tup:
golfcu0101
19-08-2011, 20:05
Arexons Hızlı cila hızlı cila da tek gecerim :icon_tup:
ok o halde buna karar verildi opak beyaz boya için..
peki uygulama şekli nedir nasıl ve ne ile yapmalıyız?
bu iyidir. ayrıca meguiar's nxt hızlı cila deil. bildiğin sıvı cila o. 40 lira fiyatı var ayrıca.
arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra. temiz bi mikrofiber al eline. cam siliyomuş gibi sıkıp sil sıkıp sil.
Sonaxin o rezil urununden vazgecin birseye yaramiyor arexons a vereceginiz parayida meg in quick detaileri almaniz kat kat daha iyi olur , olmadi meg in toptancilarina gidip m34 alin 500ml sizi baya bi goturur . Sonax falan hizli cilada hic iyi degil ben aldigim gibi cope attim silinmez etmez
Ben meg66 aldım 10 liralık bütün arabayada yettirdim hatta arttı bile elle uyguladım görenler şaşırdı bayağı :)
66 yi makineyle atin aradaki farki gorun ustunede m21 tadindan yenmez :)
golfcu0101
19-08-2011, 20:12
bu iyidir. ayrıca meguiar's nxt hızlı cila deil. bildiğin sıvı cila o. 40 lira fiyatı var ayrıca.
nerden temin ederiz kendisini peki
Meg in kendi sitesinden ebay, ve cesitki turk acik arttirim sitelerinden google a nxt yazarak bulabilrisiniz kolaylikla :)
golfcu0101
19-08-2011, 20:27
eyvallah kardeşim
golfcu0101
19-08-2011, 20:33
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruma - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 43238224 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-meguiars-nxt-generation-tech-wax-2-0-boya-koruma-43238224/detay/?)
en ucuz bunu buldum yardım satan bilen varsa
meguairs iyidir tecrübeyle sabittir
:D
nerden temin ederiz kendisini pekin
meguiar's bayilerinden de alabilrsin. bahçeşehirde var mesela. sonra bildiğim.. ee şeyde var vatan caddesi uzerinde historia nın otorparkında başka nerelerde var bilmiyorum. =)
Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruma - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 43238224 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-meguiars-nxt-generation-tech-wax-2-0-boya-koruma-43238224/detay/?)
ne 70i ya şaka mı :D 40a meguiar's tan alıosn zaten adamlara bak ya nası da kar koymuş üstüne.
golfcu0101
20-08-2011, 01:00
n
meguiar's bayilerinden de alabilrsin. bahçeşehirde var mesela. sonra bildiğim.. ee şeyde var vatan caddesi uzerinde historia nın otorparkında başka nerelerde var bilmiyorum. =)
68 aksarayın konya tarafında ücra bir ilçesine tayin oldum 1 haftadır işe başladım internet üzerinden temin edebilicem uygun güvenilir bir yer bilen varsa sevinirim dostlar
45 TL
NXT SU TUTMAYAN BOYA KORWAX 532mlMEGUIARS 127182.0 | reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri (http://reyondanal.com/NXT-SU-TUTMAYAN-BOYA-KORWAX-532MLMEGUIARS-1271820-pid-7510.html)
20 tl üzeri alışverişlerde kargo bedava.
temiz arabaya sıkıyorsun siliyorsun maskeleme falan gerek yok plastik falan farketmez heryere uygulayabilirsin:icon_tup:
golfcu0101
20-08-2011, 01:26
45 TL
NXT SU TUTMAYAN BOYA KORWAX 532mlMEGUIARS 127182.0 | reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri (http://reyondanal.com/NXT-SU-TUTMAYAN-BOYA-KORWAX-532MLMEGUIARS-1271820-pid-7510.html)
20 tl üzeri alışverişlerde kargo bedava.
stokta yokmuşş:o
istersen ben alıp yollayabilrim sana. evime yakın meguiar's bayisi var. özel mesaj at istersen ordan konusalm.
imprezaWRC
20-08-2011, 08:39
Bendeki ürünlerden de tavsiye edebilirim ama bendekiler iki çeşit olup fiyatları 30 TL ve 40 TL. PTT ile de sıvı gönderemiyorum. Yurtiçi, sürat kargo veya ups ile gönderebilirim ama inan kargo ne tutar bilmiyorum. (PTT 4TL, bu saydıklarım herhalde en az 8 TL'dir)
Benim önerebileceğim markalardan biri de Nigrin, fiyatı en son 25 TL'di. Kargo ile ne olur bilmem ama hepsiburada.com'da var. Oradan kapına kadar gelir sanırım.
Ya da istiyorsan aracın ıslakkende uygulayabileceğin, çok hafif kılcal çizik kapatma özellikli, camlarada sürebileceğin bir cila verebilirim. Zaten sıvı cila ile krem tipi arasında uygulama farklılığı yok. Neticede sıvı olarak uyguladığın cilayıda kuruduğunda silmen lazım. Hızlı cilayı kaportaya sıkıp ardından bezle hemen sildiğinde yüzeye çok az bir kısmı denk geliyor böyleliklede korumadan ziyada hafif bir parlaklık elde etmiş oluyorsun.
sonax kırmızı şişesini almıştım yanlışkla hiç begenmedim.bundan önce meguiars kullanıyordum..arasında dağlar kadar fark var...meguiarsın bütün ürünlerini tavsıye ederım..meguiars kendi siesinden alışveriş yapabilirsin..her yere kargo 5 tl.
Sonaxin o rezil urununden vazgecin birseye yaramiyor arexons a vereceginiz parayida meg in quick detaileri almaniz kat kat daha iyi olur , olmadi meg in toptancilarina gidip m34 alin 500ml sizi baya bi goturur . Sonax falan hizli cilada hic iyi degil ben aldigim gibi cope attim silinmez etmez
++++111
sonaxtan uzak durun derim ben hiç begenmedim
meguiarsın hangi urunu hızlı cıla ıcın uygundur ? tam lınk verebilirmisiniz. hızlı cila dedıgınız şumu.araç temizken sürüp yayıyorsunuz 5 dk kuruyunca bezle siliyorsunuz ?
NXT iyidir, hem kolay uygulanıyor hem cok güzel parlıyor ;)
nxt çok iyi bi cila üzerine ultimate quick wax(yine meguiars'ın) yaparsan ayna olur...hızlı cila olarak ultimate quick wax çok iyi.hem sıcak havada güneşte falan da uygulayabiliyosun.
şaka gbi :D bunun içine ekstra bişey mi karıştırmış acaba:D:D
hızlı cilayı sprey olarak sıkıyosun hiç beklemeden sıktığın bölgeye bezle yayıp siliyosun...her yıkamada nxt zor oluyo.sonrakilerde nxt nin üzerine quick yapılabilir demeye çalıştım.
aracım kırmızı yeni baoyandı 2000 zımpara daha yapılmadı megin hangi cilasını alayım şimdi burda birsürü üründen bahsedilmiş kafam karıltı acıkcası eni yi tavsiye edbilecginiz cila hangisidir?
Ben meg66 aldım 10 liralık bütün arabayada yettirdim hatta arttı bile elle uyguladım görenler şaşırdı bayağı :)
66 derin parlaklık sağlıyor aynı zamanda boya koruma görevide görüyor :)
66 yi makineyle atin aradaki farki gorun ustunede m21 tadindan yenmez :)
21 le 66 hemen hemen aynı desek yeridir bence 21 daha etkili canlı parlaklık veriyor
sonax 15 20 lira arası hızlı cilaları var temin edebilirsen çok güzel yapıyo güzel bir parlaklık sağlar emin ol ;)
+1 Sonax :icon_tup:
golfcu0101
21-08-2011, 06:57
anlaşlrı tecrübe sanırım meguiars diyor
66 derin parlaklık sağlıyor aynı zamanda boya koruma görevide görüyor :)
21 le 66 hemen hemen aynı desek yeridir bence 21 daha etkili canlı parlaklık veriyor
İkisi birbirinden farkli 66 cleaner ozellikli 66 hafif cizik giderir asindirici ozelliginede sahiptir
21 sentetik polimer teknolojili bir wax sadece
sonax ın hızlı cilasını almayın da neyi alırsanız alın. ben bu kadar zottirik bir ürün görmedim. kurur kalır leke bırakır bi naneye de yaramaz.
golfcu0101
16-09-2011, 02:01
meguirs nxt
meguirs nxt aldım nasıl ne şikilde,ne aralıkta kullanmalıyım aceba
ATAS'ın hızlı cilasını tavsiye ederim.
Kendim kullanıyorum çok memnunum.
nxt kadar iyisini görmedim rastlamadım =)
meguirs nxt aldım nasıl ne şikilde,ne aralıkta kullanmalıyım aceba
3 4 yıkamada 1 kullanıcaksın...
öncelikle arabanı yıka kurula hiçbiryerinde su kalmıycak şekilde mümkün oldukça güneş görmiycek... gölge yerlerde ped ile yuvarlaya yuvarlaya uygula.. arabanın tamamına 15 20 dkk bekledikten sonra sil hatta müsait bir yerin varsa geceden yap sabahına sil mikrofiber bez ile ..
ilginçtir ben sonaxın hızlı cilasını seviyorum, ama kuru arabaya hiç sıkmadım.
atas'ın hydrorepi çok güzel su kaydırıyor, kutu kutu kullandım.
NxT yi bir ben sevmiyorum sanırım:)
Nxt uygulamaya üşenenlere tavsiye ederim bugün aldım güzel birşeye benziyor :)
Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax 450 ml. - Yeni Ürünler (http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=54)
imprezaWRC
16-09-2011, 22:18
ilginçtir ben sonaxın hızlı cilasını seviyorum, ama kuru arabaya hiç sıkmadım.
atas'ın hydrorepi çok güzel su kaydırıyor, kutu kutu kullandım.
NxT yi bir ben sevmiyorum sanırım:)
Sonaxın hızlı cilası genelde araç ılsakken daha güzel uygulanıyor. Araç kuruykende uygulayabilirsin ama çıkartması çok zor olur :)
butun bunların yanında biraz komık olucak ama yıkama seti almıstık praktıkerden oylesıne ıcınden turtle wax ın ıslakken uygulanacak cılası cıktı gercekten zahmetsız ve 5 6 yıkamadan sonra araba farkedılır şekılde parlıyodu ve jantlardada sonaxın jant temızlıyıcısını kullandım gercekten jantlarda farkettı ucuz fiyatıda cabası tavsıye ederım
imprezaWRC
16-09-2011, 22:58
butun bunların yanında biraz komık olucak ama yıkama seti almıstık praktıkerden oylesıne ıcınden turtle wax ın ıslakken uygulanacak cılası cıktı gercekten zahmetsız ve 5 6 yıkamadan sonra araba farkedılır şekılde parlıyodu ve jantlardada sonaxın jant temızlıyıcısını kullandım gercekten jantlarda farkettı ucuz fiyatıda cabası tavsıye ederım
Turtle wax'ın bahsettiğiniz wet'n wax cilası sanırım. Zamanında her yıkama sonrası kullanırdım, güzel üründür.
golfcu0101
17-09-2011, 07:04
3 4 yıkamada 1 kullanıcaksın...
öncelikle arabanı yıka kurula hiçbiryerinde su kalmıycak şekilde mümkün oldukça güneş görmiycek... gölge yerlerde ped ile yuvarlaya yuvarlaya uygula.. arabanın tamamına 15 20 dkk bekledikten sonra sil hatta müsait bir yerin varsa geceden yap sabahına sil mikrofiber bez ile ..
güneşte olmaz diyosunuz yani desenize ben bunu herzaman uygulayamam gölge yerim yok:-( boşamı aldık yani:Deli:
güneşte uygularsan cila üzerinde cok fazla taş gibi olur silinmesi cok güçlenir.. seni cok ugraştırır gölgede yap :) 3 5 yıkamada bir
golfcu0101
17-09-2011, 10:31
çok teşekürler bilgi paylaşımınız için
Turtle wax'ın bahsettiğiniz wet'n wax cilası sanırım. Zamanında her yıkama sonrası kullanırdım, güzel üründür.
aynen o ürün mavi kutulu
imprezaWRC
18-09-2011, 12:01
güneşte uygularsan cila üzerinde cok fazla taş gibi olur silinmesi cok güçlenir.. seni cok ugraştırır gölgede yap :) 3 5 yıkamada bir
Ama bu her markada olmuyor. Chemical guys'ı ve meguiars'ı güneş altında uyguladığında Sonax gibi beton olmuyor :)
golfcu0101
18-09-2011, 13:27
yani bu nxt 2.0 "i gölgede de günestede uygulayabilirmiyim yani tecrübenizle sabittir umarim
imprezaWRC
18-09-2011, 14:16
yani bu nxt 2.0 "i gölgede de günestede uygulayabilirmiyim yani tecrübenizle sabittir umarim
Ben vakti zamanında chemical guys getirmeden önce nxt kullanmıştım ve güneştede uygulamıştım sorun olmamıştı.
Ama en temizi, kapalı bir yer yoksa, benzin istasyonlarının gölge tarafına aracınızı çekersiniz ve aracın boyası soğuduktan sonra uygularsınız.
tamamen katılıyorum ...
golfcu0101
18-09-2011, 15:07
cok tesekürler bilgiler icin.
en kisa zamanda aracimi cilali sampuganla yikatim uygulayacagim kismetse bur konunun devaminda kismetse bende cikan sonucu paylasirim
NXT fena su kaydırıyor heee =)
500 ml Arexons Hızlı Cila - 10,90 TL
473 ml Meguiarsa Ultimate Wax Sprey - 28 TL
Sizce hangisini alıyım Arexons kullananlar memnun mu?
http://mcdn01.gittigidiyor.net/4163/Arexons-Hizli-Cila__41632308_0.jpghttp://www.otocity.com/content_files/prd_images/Meguiars/MEG-G17516%20PP1.jpg
bende bunu merak ediyorum;
Hızlı Cila & Sprey Wax (WAC 114 16) - P40 Pro-Detailer - Beyaz Karnauba İçeren Hızlı Cila + UV Koruma (473 ml) | Chemicalguysturkey.com (http://www.chemicalguysturkiye.com/hizli-cila-and-sprey-wax/p40-pro-detailer-beyaz-karnauba-iceren-hizli-cila-uv-koruma-473-ml.html)
ALPER-VNS
09-10-2013, 22:03
arexons u ben beğenmiştim meg quick detailer la karşılaştırdığımda daha iyi gelmişti bana.. quick wax ı bilemiyorum ama yanıltmıyım..
Umut melek
09-10-2013, 22:16
Carpex aldım kırmızı kutuda 10 tl - 500 ml
Memnun kaldım arkadaşlar yukarda ki ürünü denemedim deneyip görmek lazım bu tarz farklı markalar varsa sizlerde fiyat ve isim yazarsanız kullandıkça farklı ürüne geçip hangisi göze daha iyi gelir anlarız :)
sonax ın hızlı cılasınıda tavsıye ederım.alternatıf ıstersenız
golfcu0101
10-10-2013, 07:19
Meguiarsa Ultimate Wax Sprey kullandım iki aracımda da opak beyaz araçlar bilmem ama ben çok memnunum
karsiyakaliozi
10-10-2013, 09:39
Ataş hem ucuz hem işe yarıyor beyaz araçda kullanıyorum sanal pazarda satan yerler var
aliceinchains
10-10-2013, 15:52
Meguiars UQW o kadar çok toz topluyor ki, tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
Meguiars UQW o kadar çok toz topluyor ki, tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
düzgün silinmediğinde oluyor o şekilde.
sercanavcı
10-10-2013, 15:56
amway sılıcone glaze kullanıyorum mutlaka denemeni öneririm çok cila denedim en son bunda kaldım çok uzun süre aracın üstünde kalıyor 25 tl idi en son
imprezaWRC
10-10-2013, 16:14
bende bunu merak ediyorum;
Hızlı Cila & Sprey Wax (WAC 114 16) - P40 Pro-Detailer - Beyaz Karnauba İçeren Hızlı Cila + UV Koruma (473 ml) | Chemicalguysturkey.com (http://www.chemicalguysturkiye.com/hizli-cila-and-sprey-wax/p40-pro-detailer-beyaz-karnauba-iceren-hizli-cila-uv-koruma-473-ml.html)
Vaktiyle kullanmış birisi olarak, pişman olmazsın, fiyatıda uygun :)
Nanolex washcoat tek adres bence. 5-6 yıkama sonra parlaklığa inanmazsınız.
bende cg blitz var cok cok iyi...
Arexons firmanın daha önce ağır kimyasal içermeyen jant temizleyicisini kullandım memnun kalmıştım.
Qtechniq C1 e rağmen göğüsde Arexons Matt Torpido Bakım Ürününü hala severek kullanıyorum o yüzden bu hızlı cilayada şans verdim :)
İçerisinde Carnabua varmış Carnabua duyunca ben tamam dedim hemen alıyorum :)
http://mcdn01.gittigidiyor.net/4163/Arexons-Hizli-Cila__41632308_0.jpg
Kullandıkdan sonra yorumlarımı yazarım ;)
Daha önce Nigrin Evotec, Sonax Hızlı Cila, Turtle Wax Islak Kuru Hızlı Cila, Silke Detailer vs vs denedim bakalım bu nasıl çıkacak ;)
arexons temız yuzeyı fena parlatıyor.ben her hafta kullanıyorum RR'da.
arexons temız yuzeyı fena parlatıyor.ben her hafta kullanıyorum RR'da.
Aracımın boyasını sürekli Meguiars veya AutoGlym ürünleri ile koruma altında tutuyorum sadece sıvı cila yerine daha pratik olsun her yıkamadan sonra kullanıyım diye aldım memnun kalırım inşallah :)
Siz nasıl uyguluyorsunuz kuru yüzeye sık sil şeklindemi yoksa beze sıkıp arabaya öyle mi siliyosunuz Arexons ile?
Sonax Turuncu Şampuanla aracımı eldivenle yıkadım kuruladıkdan sonra Arexons uyguladım panel panel sıkıp sildim çok çok çok beğendim.
Carnabua içerikli olması vs kendini belli etti hemen kesinlikle deneyin derim ;)
METRO ve Bauhaus da Arexons ürünleri indirimli 10,90 TL gibi bir fiyatı var ;)
Aynı zamanda Arexons Mat Torpido bakım ürünüde çok başarılı, onunda fiyatı 10,90 TL idi bu ikiliyi deneyin derim mutlaka ;)