Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrum'da iyi otel veya tatil köyü tavsiye
Arkadaşlar Bodrum'da eylül ayı içinde gidebileceğimiz bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz iyi ve ekonomik otel veya tatil köyü seçenekleri var mı?
HASANCOKO
20-08-2011, 12:22
Konacık-Yahşi Beldesi-Ilgın Otel...bizim müdürümüz gitti yeni geldi ona sordum tavsiye etti ;)
fatihevoıx
20-08-2011, 12:30
torba voyage bi bak ;)
Thracian
20-08-2011, 15:59
Bodrumdayım, Aklındaki otel türünü belirtrsen daha yadımcı olamaya çalışırım.
Voyage Bodrum, pek ekonomik olmasa da parasını sonuna kadar hakediyor ;)
halilkarakas
20-08-2011, 16:43
yahşi de aspava var...havuzu falan var güzel temiz sabah kahvaltısı birde akşam yemeği veriyordu.....zaten bodrumda geceler olduğu için hotele gidilmez sürekli dışarda olmaktan :) aspava moteli bir araştırın bence hemde ucuzdu
Tayfun-E30
20-08-2011, 16:58
yahşi tarafındaki otellerden memnun kalıyor gelenler hep...
Teşekkürler,
Tavsiyelerinizi araştırıcam
Voyage Bodrum, pek ekonomik olmasa da parasını sonuna kadar hakediyor ;)
çift kişilik tek gece 1000€ diyor, iyiymiş fiyat..
yahşi güzel yer beyler oteller plajın dibinde Florida mı ne diye bi yer vardı baya iyiydi
bir terslik var o işte yavuzlar 1 hafta 2 kişi 2,500 lira gibi bir fiyata kaldılar
VteC_MaNiaC
20-08-2011, 18:20
valla ben gümbette ISIS te kaldım ... parasını hakediyor..
MGM ISKANDIL OTEL VAR BARLAR sokagında gıdıp konyadan hasan mini nin selamı var dersen gereken ındırımı yaparlar :) bızım eskı otel :)
bir terslik var o işte yavuzlar 1 hafta 2 kişi 2,500 lira gibi bir fiyata kaldılar
cok dolu sanırım o yüzden, eylül ayına baktım booking.com'dan
Jam da Joker
20-08-2011, 18:27
Lokasyon, merkeze uzaklik ve denizi plaji ile Bitez iyidir..
Guzel havuzlu otel istersen Bitezde Okaliptus ve Ambrosia yi tavsiye ederim.. Onun disinda bir cok motel ve pansiyon bulabilirsin daha ucuz istersen Aktur Apart veya Golo Beache bakabilirsin..
Gümbete, Bodruma ve Ortakente yakin oldugu icin Bitez lokasyon olarak iyidir.
Temmuz ortası yani sezonun en pahalı oldugu dönemde 2 kisi 5 güne 2484 ödedik biz.
Günlük 250 gibi düsün iste.
Voyage en büyük avantajı absolut, chivas regal, jack daniels, ballantines, bacardi, malibu, martini vs en iyi ickileri ücretsiz olarak sunuyor.
Antalyada 100, Bodrum ve egede 90 tane 5 yıldızlı otel gezdim, en fazla 4-5 otelde bu ickiler ücretsiz bulunabiliyor.
Yemekleri, ikramları, pastanesi, hizmet kalitesi vs söylemeye gerek yok zaten inanılmaz...
Temmuz ortası yani sezonun en pahalı oldugu dönemde 2 kisi 5 güne 2484 ödedik biz.
Günlük 250 gibi düsün iste.
Voyage en büyük avantajı absolut, chivas regal, jack daniels, ballantines, bacardi, malibu, martini vs en iyi ickileri ücretsiz olarak sunuyor.
Antalyada 100, Bodrum ve egede 90 tane 5 yıldızlı otel gezdim, en fazla 4-5 otelde bu ickiler ücretsiz bulunabiliyor.
Yemekleri, ikramları, pastanesi, hizmet kalitesi vs söylemeye gerek yok zaten inanılmaz...
Yavuz abi bana bayramdan sonra kız arkadaşımla gidebiliceğim antalya ve çevresinde önerebiliceğin tatil köyü nereler?
Pegasos ütopia leetonia crystal resort bunlara gittik bunlar dışında fiyatı adam eva gibi çok uçuk olmayan
ahmetbaha-drs
20-08-2011, 19:07
Torba Voyage Private çok güzeldi, Gündoğan Olira Boutiqe'de güzel bir oteldi..İkisinide tercih edebilirsiniz..:)
Vtec-SEDAN
20-08-2011, 19:08
çok lüks ve deli gibi kaliteli olmasada plaja sıfır 4 yıldızlı Mandalinci Otel (Turgutreis) işini görebilir, internetten araştırabilirsin.
Arkadaşlar ilginize teşekkürler.
Bitez Hotel Ambrosia'ya rezervasyon yaptırdık..
Jam da Joker
20-08-2011, 20:38
Arkadaşlar ilginize teşekkürler.
Bitez Hotel Ambrosia'ya rezervasyon yaptırdık..
Guzel tercih umarim memnun kalirsiniz :)
Bizde hemen yan koyda Akturdayiz Eylul sonuna kadar..
kesinlikle Türkbükü voyage bıraz tuzlu ama kusursuz... 4 senedır ust uste gıdıyorum.
Selcuk_RoL
20-08-2011, 21:00
eğer bodrum içine yada marinaya yakın istersen marine vista hotel iyidir
voyage torba private diyorum halen daha private kısma ozel ala carte restoranında yedigim pizzası aklımdadır :)
kempiski bodrum 20 gün kaldım alahım allahım otel mukkemmel bilgilerinizee..
Guzel tercih umarim memnun kalirsiniz :)
Bizde hemen yan koyda Akturdayiz Eylul sonuna kadar..
Oğlum ve kız arkadaşı eylül ortası 1 haftalığına gidiyorlar ve ambrosia kendi tercihleri oldu, sanırım memnun kalırlar..