PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tipo Mpi Açık Hava Filtresi Sorunu

Zorbey
20-08-2011, 23:57
merhaba

Tipo ( mpi )Aracıma bu gün Jsv nin Sanayi tipi Açık Hava filtresini taktık Bağlantısını Türk İşine :D Kaçtık 75 lik pvc boruyla orjinal hava filtre borusuna ekleme yaptık .Orjinal Hava Filtresi içine sıcak hava alamayacak şekilde monteledik.Aracla deneme sürüşüne çıktığımızda olağan üstü filtre sesi gelmeye başladı.Ama araç çekmemeye başladı.(Maf sensörü takılı ve arızası yok ) araç lpg'li

Soru 1:acaba araç daha fazla hava aldığı için yakıt yetiştiremiyormu?
soru 2:Çıtır modifiye ne yapabiliriz?(olağan üstü performans istemiyorm 2.0 al demezseniz teşekkür ederim :) )

Yanlışım varsa affola :):)

h.guroglu
21-08-2011, 00:10
bence aracın fazla hava az yakıt alıp fakire düşüyor buda gitmemesine neden oluyor tekrardan bi gaz ayarı yaptır sorun çözülür

DetailEF
21-08-2011, 00:25
Ondan sonra bana diyorlar neden oldskool araçları seviyorsun :D

Sorun aracının fakire kalması, LPG'ni montaj eden yere gidip yaptığın hava filtresini anlatıp yeni ayar yaptırırsan aracın daha iyi gidecektir :)

Zorbey
21-08-2011, 01:31
Yarın ki İlk İşim :) teşekkürler

tunerviper
21-08-2011, 01:37
mpi için egzantrik var elimizde.İstersen özelden ulaşabilrsin.Tipoda takılı şu an.

CGR328
21-08-2011, 01:47
sıralı sistemmi war eski sistemmi ? bence arabanın sağlıklı gitmesini sıkıntı çıkarmamasını istiosan orjınali tak ! yok ben ses alıyım araba fazla yaksın gitmesin diosan gazcına bi git bi baktır , modifiye yapcaksan sadece egzantrikle eksozla bi verim alamazssın heleki türk yapımı egzantriklerle asla

tunerviper
21-08-2011, 01:52
sıralı sistemmi war eski sistemmi ? bence arabanın sağlıklı gitmesini sıkıntı çıkarmamasını istiosan orjınali tak ! yok ben ses alıyım araba fazla yaksın gitmesin diosan gazcına bi git bi baktır , modifiye yapcaksan sadece egzantrikle eksozla bi verim alamazssın heleki türk yapımı egzantriklerle asla

egzantrik colombo bariani;)

CGR328
21-08-2011, 01:54
size yazmamıştım yazıyı türkiyede kamını kaynatıp dereceli egz. die satan bir çok insan duydum gördüm de ondan dedim colombolar kaç derece

tunerviper
21-08-2011, 01:57
280 derece .bu arada chipte var egz. göre yazılmış. Mpi olan kaçırmasın çok kolay bulunan parçalar değil.

CGR328
21-08-2011, 02:02
pm attım .