PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dokuz Eylül Üniversitesi İmyo ???

sametozt
21-08-2011, 03:09
Yerleştirmelerde mekatronik bölümü i.ö oldu.Zaten meslek lisesi okumuştum endüstriyel otomasyon üstüne.Bu bölümde olan veya imyoda olan arkadaşlar var mı ? Yeri tam olarak nerededir ?

sametozt
21-08-2011, 12:46
Yardımcı olabilcek kimse yok mu ?

Cankaraca
21-08-2011, 13:56
Ben İMYO 'dayım. Buca Egitim Fakültesinin arka tarafında bizim giris.

Elektronik bölümündeyim. Örgün ögretimim. Yinede haberlesir denk geliriz bigün :icon_tup:

sametozt
21-08-2011, 14:29
Fakülte nasıl peki biraz bilgi verebilir misin ?

Cankaraca
22-08-2011, 11:12
Fakülte ; Buca'nın icinde. Okul icinde 2-3 tane kafe var. PS 3 vb oyun imkanları var. 15 dk sı 1 tl'ydi gecen dönem :D . Onun dısında fazla sosyal eglenceli bir ortam yok. Okuldan cıkıp gezelim demek istesen , gidecegin yerler bana göre ; Hancı yada Gölet olur. Onun dısında vakit gecirilcek güzel bir yer yok.

sametozt
22-08-2011, 22:42
:D okul hakkında ortam hakkında biraz övgüye ihtiyacım vardı sanırım bunları duyunca hayal kırıklığı yaşadım.Yapçak bişey yok artık kazandık bir kere :)

uluckaban
22-08-2011, 23:07
Bence okulun bulunduğu yer gayet iyi :) Ben yakınım üniversiteye.. Etrafında kahve diyarı burger king ve istemediğin kadar cafe var :D Genelde herkes üniversitenin karşısındaki Barış Manço sokağında takılır diğer adıyla gümüşçüler sokağı (Kavak yelleri ve İzmir çetesi nin çekildiği yer) ikinci öğretimsin zaten akşam dersten çıktıktan sonra emin ol güzel vakit geçirebileceğin yerler var :) haftanın 7 günü canlı müzik çalan mekanlar falan..

sametozt
22-08-2011, 23:09
Bu mesaj beni gerçekten rahatlattı :D yavaş yavaş alışçaz işte üniversiteye ayak uydurcaz.TT vasıtasıyla da güzel arkadaşlıklar edinilir.Herşey daha da iyi olabilir :)