Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 ZM 5774 Old Skool ASTRA
Araçta şuan JOM Supersport kamber ayarlı coilover vardır . BBS RS1 16''7.5-8.0 ve biçok şey :)
İyi Seyirler
Orjinal Jantlar ile
http://i52.tinypic.com/2ni18ug.jpg
BBS RS1 16''7,5-8,0
http://i52.tinypic.com/119cxht.jpg
http://i52.tinypic.com/2ywzamc.jpg
http://i53.tinypic.com/1zvz6a8.jpg
http://i56.tinypic.com/2prcqk2.jpg
http://i51.tinypic.com/k50pzt.jpg
http://i56.tinypic.com/2gv66hh.jpg
Thexerox
21-08-2011, 18:08
Güzel Araç jantlar yakışmış Maşallah diyelim nazar deymesin.
jantlardan göze çok farklı geliyor maşallah
Yaklasik 2 ay once B.cekmecede gormustum canli daha yakisikli duruyor fakat ben jantlari yakistiramadim daha guncel bir jant olsaydi bence daha guzel olurdu
Baya güzel görünüyor maşaallah. Jantları küçük olunca biraz farklı olmuş ama güzel.
Yaklasik 2 ay once B.cekmecede gormustum canli daha yakisikli duruyor fakat ben jantlari yakistiramadim daha guncel bir jant olsaydi bence daha guzel olurdu
Eyvallah abi sağolasın yazları büyükçekmecede tarafındayım :) yaşını gormedım bu arada kusura bakma :)
yunus_kg
21-08-2011, 18:20
dün canlıda gördük maşallah kardeşm :)
|| CaNeR ||
21-08-2011, 18:23
Jantlar tuhaf durmuş,sanırım lastik yanağı çok kalın . Kazasız belasız .
131mirafiori
21-08-2011, 18:25
Gayet başarılı olmuş elinize sağlık ;)
berkayGLRN
21-08-2011, 18:25
maşallah kazasız belasız..
Jantlar tuhaf durmuş,sanırım lastik yanağı çok kalın . Kazasız belasız .
lastığin yanakları 1 beden daha kuculurse aracın ön lipi (orjinal lipi) yere surtmektedır . teşşekkurler
devil_berk22
21-08-2011, 18:43
jantlar farklı olmuş ancak ben beğenmedim nedense kazasız belasız kullanın
Eyvallah abi sağolasın yazları büyükçekmecede tarafındayım :) yaşını gormedım bu arada kusura bakma :)
Estafurullah kardesim ;)
bbs ler olmamış sanki.maşallah
Fatih Kavak
21-08-2011, 18:49
Jantlar dışında başarılı duruyor.Allah kaza bela vermesin.
bence jantları degişmeli :) maşallah
masallah, jantlar yakismamis sahsi fikrim..
Parlakligi, basikligi ,durusu cok guzel , jantlar konusunda bende arkadaslara katiliyorum
maşşallah kazasız belasız
nitrO_Oxide
21-08-2011, 20:02
Dün mc teydi sanırım
Jantlar ufak kalmıs
masallah
Ben Beğendim değişik olmuş, Kazasız Belasız...
fatihtemizer
21-08-2011, 20:30
maşallah..güzel aracın var..bencede jantlara bir değişiklik gözüküyor:)kazasız belasız kardeşim..
alfonso4474
21-08-2011, 20:42
lastik kavun olup basılsaymış daha güzel olurmuş
masallah araca ama bende beğenmedim jantlar dışında..yanak büyük olduğu için heralde.
Dün mc teydi sanırım
Jantlar ufak kalmıs
masallah
eyw saolasın . aynen dun aksam mc teydık .
63owen63
21-08-2011, 22:31
Aracınıza maşallah ta oldskool derken, astra ve oldskool bağdaştırmasını garipsedim ?
focus musty35
21-08-2011, 22:42
araba guzel ama bence jantlar olmamıs hem 16 ufak kalmıs hemde mecburen yanak kalın dıe kaba durmus 225 40 17 lastık 17 bbs le cok daha ıı durucaktır ama bu sekıldede masallahı var
B.Battal
21-08-2011, 22:45
Anil jantlarin tekini sat da bi cift cakma bbs rs alalim lastikleriyle beraber kardesim :) masallah
Paşada hep görüyorum geçerken maşallah orjinal jantlarıyla basıklığı duruşu güzeldi.
lastik kavun olup basılsaymış daha güzel olurmuş
aynen. jantta sıkıntı yok bence de lastikten dolayı böyle duruyor yoksa çok güzel maşallah :icon_tup:
maş. çok güzel olmuş :) lastiklere strechting yapıp,jantların içini bi renge boyayıp biraz kamber vererek bassanız nasıl olur sizce bi hayal edin :D
araban güzel ama jantlar olmamış sanki...
araba guzel ama bence jantlar olmamıs hem 16 ufak kalmıs hemde mecburen yanak kalın dıe kaba durmus 225 40 17 lastık 17 bbs le cok daha ıı durucaktır ama bu sekıldede masallahı var
BBS ler orjinal oldugu için 16 zaten :)
Anil jantlarin tekini sat da bi cift cakma bbs rs alalim lastikleriyle beraber kardesim :) masallah
göbeklerını satmam yeterli abi REPLİCA bbs rs için :)
Jantlar dışında güzel olmuş maşallah :)
keskinli_ali
22-08-2011, 10:50
maşşallah çok güzel
BBS ler orjinal oldugu için 16 zaten :)
17'' BBS orj. yok mu yani..:p
araba düzgün duruyo maşşallah. ama jantlar öylesine takılmış gbi olmuş..
raptor_98
22-08-2011, 11:02
kazasız belasız gayet şık duruo makina ...maşallah
17'' BBS orj. yok mu yani..:p
araba düzgün duruyo maşşallah. ama jantlar öylesine takılmış gbi olmuş..
bul bakalım o zaman orjınal 16'' BBS RS1 bende alıyım senden
BlackEmperor
22-08-2011, 11:21
bi boy büyük jant çok daha güzel olur bu halide gayet başarılı.
onurtopcu
22-08-2011, 11:33
Tamer abinin orda canlı görmüştüm çok daha güzel duruyor maşllah çok sevimli ;)
nitrosystem
22-08-2011, 11:40
maşallah.böyle astraları görmek güzel
bul bakalım o zaman orjınal 16'' BBS RS1 bende alıyım senden
16 senin aracındakiler zaten. ben sana 17'' buldum bitane.
ha amacın bulunmayanı bulup yakışmasada kullanmaksa bişi diyemem. yakışanı yapmak lazım.. göreceli tabi bu tür şeyler.. sen beğendiysen sorun yok. biz yorum yaparız geçeriz...
bnce jantlarda güzel duruyor. tek ihtiyaci önden arkadan bikaç cm daha basmak..
bnce jantlarda güzel duruyor. tek ihtiyaci önden arkadan bikaç cm daha basmak..
saolun t.ederım fakat çamuluklardan araç ole duruyor :) lastık ebatı flan kucuk oldugu ıcın . suan 1 cm daha basılırsa kartel korumam yere surtmektedir.
ha amacın bulunmayanı bulup yakışmasada kullanmaksa bişi diyemem. yakışanı yapmak lazım.. göreceli tabi bu tür şeyler.. sen beğendiysen sorun yok. biz yorum yaparız geçeriz...
yok zaten daha buyugu olsaydı dhaa buyugunu koyardık ORJİNAL 17'' BBS RS 1 cidden bulduysan ve TR de varsa bana sole 1 takımda 17'' alıyım ;) Güzellik görecelidir dedıgın gbı ama mal ortada ;)
maşallah allah nazardan saklasınn guzel olmuş aracın :)
17 '' yazıcagıma 16'' yazmısım kusura bakma
lastik yanagı cok kalın jantlar ufak albenili durmuyor malesef 18" bbs takın lastikte strech olsun o zaman german olur tam :)
cembozbey
22-08-2011, 13:33
bbsin yakısmadıgı nadir araclardan biri olmus :S
arac guzel lakin eski jantları ile daha guzelmiş
GokhanK.
22-08-2011, 15:27
maşallah güzel görünüyor.fakat lastik yanakları fazla olmuş galiba. :)
arkadaşlar söledıgım gıbı lastıgın yanakları 1 beden daha ıncelırse ön lip yere surtmektedır ondan dolayı bu lastık secımını yapmak zorunda kaldık .
KaDiR_54
22-08-2011, 16:11
ozaman yapılacak tek bişey var görsellik açısından jantın göbeğini boyaman :) çünkü böyle cidden lastik kalın duruyo pek hoş durmuyo yani.ama öbür türlüde sürtüyo bence en son jantları renklendir nasıl olcak hepimiz görelim belki orjinal 17 bbs jantlara gerek kalmıcak belki illede lastik değiştirmene gerek kalmıcak pc de birine shoplattır jantları anlayan arkadaşlar vardır burda zaten hepimiz görelim derim ben.
ozaman yapılacak tek bişey var görsellik açısından jantın göbeğini boyaman :) çünkü böyle cidden lastik kalın duruyo pek hoş durmuyo yani.ama öbür türlüde sürtüyo bence en son jantları renklendir nasıl olcak hepimiz görelim belki orjinal 17 bbs jantlara gerek kalmıcak belki illede lastik değiştirmene gerek kalmıcak pc de birine shoplattır jantları anlayan arkadaşlar vardır burda zaten hepimiz görelim derim ben.
zaten 17'' BBS RS1 diye bişe yok TR de . Olsaydı ole takardık . Jantlarım orjınal oldugu ıcın boyatmayı dusunmuyorum . saolasın bu arada yorumun ıcın t.ederım .
golfcu0101
22-08-2011, 23:31
maşallah german stay la yakın:-)
BerkayKamaci
23-08-2011, 00:53
kanka bak herkesın fıkırı benmle aynı :P
yanakları 40 yapalım arabayı kaldıralım ve jantları boyayalım sonra oturup ızlerız :)
genel yorumların aksine bence jantlar lastik ebatı falan tam kıvamında olmuş.allah kaza bela vermesin maşallah.
Jantlar dışında hoş duruyor bana göre de..
SHOCKİNG
23-08-2011, 08:45
Aracı sık sık kumburgaz taraflarında görüyorum Maşallah..
oguzhan999
23-08-2011, 10:44
Arkadaşlar :) , aracı daha basması gerek die yazanlar olmuş ilk bakışta cidden öyle duruyor fakat 16" de ve bu araçta min yanak ve min taban ancak bu lastik kullanabiliyoruz, 195 40 16 yada 45 16 da araç ciddi basık olduğu için lastik çamurluk arası çok açık kalıyor, basıklığı söyle söyliyim coilde 4 cm kadar daha pay olmasına rağmen 3 kişi kedi gözüne sürttük :D ,
kanka bak herkesın fıkırı benmle aynı :P
yanakları 40 yapalım arabayı kaldıralım ve jantları boyayalım sonra oturup ızlerız :)
arba kaldırmak bıze gore degıl kanka :)
Arkadaşlar :) , aracı daha basması gerek die yazanlar olmuş ilk bakışta cidden öyle duruyor fakat 16" de ve bu araçta min yanak ve min taban ancak bu lastik kullanabiliyoruz, 195 40 16 yada 45 16 da araç ciddi basık olduğu için lastik çamurluk arası çok açık kalıyor, basıklığı söyle söyliyim coilde 4 cm kadar daha pay olmasına rağmen 3 kişi kedi gözüne sürttük :D ,
Benim solemem bu kadar ınandırıcı olmazdı kanka :) Bitanesin :)
Anılcım allah kaza bela vermesin, ne hale sokmuşsun arabayı :) Bu arada fotoğrafı çektirdiğin arkadaşla beni bi buluştur birlikte benim aracın fotolarınıda çekelim.
ha bu arada bence mutlaka marşpiyer takılmalı araca, o zaman tam sürüngen olur işte ;)
ha bu arada bence mutlaka marşpiyer takılmalı araca, o zaman tam sürüngen olur işte ;)
yok işte o zaman arba yurumuyor onu bızde cok dusunduk. araç resımlerrde bıraz yuksek duruyor normalde yakından cok daha basıktır :) o resım olayınıda kısa zamanda hallederiz özelden pm atın ben size numarasını verırım arkadaşın.;)
Öncelikle Allah Kaza Bela Vermesin
Ama Gerekirse Az Birşey Kaldırın O Lastik Yanaklarını İnceltin O Jantı Büyütün Göbeğide Gold BBS Yapın Karşısına Geçin Ailecek İzleyin.. :) Şu Şekilde Hiç Hoş Durmuyor Kardeşim. Kolay Gelsin Elinize Sağlık
yok işte o zaman arba yurumuyor onu bızde cok dusunduk. araç resımlerrde bıraz yuksek duruyor normalde yakından cok daha basıktır :) o resım olayınıda kısa zamanda hallederiz özelden pm atın ben size numarasını verırım arkadaşın.;)
faceden konuşalım bi gün belirleyelim olmassa, sohbet muhabbette olur.. Ben Hakan bu arada B.çekmece tanımadın sanırsam :)
araba çok tatlı maşallahı var ama bende jantları pek yakıştıramadım kazasız belasız sürüşler..
mstfcn28
23-08-2011, 14:04
Maşallah çok güzel jantların ufaklığını sevdim, bence herşey:icon_tup:
faceden konuşalım bi gün belirleyelim olmassa, sohbet muhabbette olur.. Ben Hakan bu arada B.çekmece tanımadın sanırsam :)
hakan abı sımdı hatırladım kusura bakma abı :) çekerız tabı abı ya sende gıttın tt aldın bı clk olsaydı daha ıı hatırlardım :)
Maşallah tatlı duruyor Astra ama jantlar değişse daha da iyi olur sanki... Brock tercih edilebilir mesela..
baska bır jant uzerınde dusunmedık bıle yorumun ıcın t.ederım bu arada BBS RS1 yurt dısında bıle denenmemıs bırseydı . bizde onu denedik
ygtkrmdnz
24-08-2011, 16:38
Diğer astra'lardan farklı ve göze güzel görünüyor bence , maşallah :)
Diğer astra'lardan farklı ve göze güzel görünüyor bence , maşallah :)
saolasın bole yorumları duymak guzel :)
Ö.öztüRk
24-08-2011, 17:20
Kocamannn maşallah çok güzel yaa :) Kazasız belasız sürüşler
AtmoSpheriC
24-08-2011, 18:07
Jantlar iyi ama lastiklerin yanakları geniş sanırım 45 yanak .. 40 olsa iyi olurdu ...
Jantlar iyi ama lastiklerin yanakları geniş sanırım 45 yanak .. 40 olsa iyi olurdu ...
lastıgın yanakları 1 beden ınceltılırse araç basıklıktan yurumuyor.suan bıle o yerde gordugunuz kedı gozlerıne surtmektedır.
kardeşim araba resimlerde oldugundan yüksek çıkmış yorumlar sanırım bu yüzden... Lastik ve jant hakkındaki yorumları bence aracı canlı gördükten sonra değerlendirmek lazım canlı araç çok daha farklı duruyo
kardeşim araba resimlerde oldugundan yüksek çıkmış yorumlar sanırım bu yüzden... Lastik ve jant hakkındaki yorumları bence aracı canlı gördükten sonra değerlendirmek lazım canlı araç çok daha farklı duruyo
yakın cevremden bole yorumlara ıhtıyacım var :)
yada aracı gorenlerden :)
sen beğeniyosan sıkıntı yok maşallah . ayrıca öndeki amerıkan parklar hangi arabanın ve nerden aldın
turgay.ozgur
25-08-2011, 02:54
genel yorumların aksine H kasa astrada da bbs ler çok tatlı durmuş bence lastik yanaklarıda abartı kalın gözükmüyor. Allah kaza bela göstermesin...
sen beğeniyosan sıkıntı yok maşallah . ayrıca öndeki amerıkan parklar hangi arabanın ve nerden aldın
yok bole olumsuz yorum yapıpta aracı canlı gorunce ''ya araç yakından çok faklı gercekten ii duruyor'' dıyenler cok olduda ondan soluyorum bunları . Mercedes C63 AMG dodikleri. benımle ıletısıme gecebılırsın almak ıstersen .
Masallah cok guzel ama Jantlar kucuk olmus ve lastık etllı olmus :D
turbo_selo
25-08-2011, 11:42
Allah kaza bela vermesin kardeşim maşşallah güle güle bin.
Ama banada sorarsan jantlar pek olmamışş...
Masallah cok guzel ama Jantlar kucuk olmus ve lastık etllı olmus :D
artık ben yazmaktan bıktım :) jantlar ORJINAL BBS RS1 7.5-8,0 dir . astra da da kullanabılıcek en ınce yanak budur bır beden daha ıncelırse on lıpım yere surtmektedır . bu arada yorumun ıcın teşşekkurler.
yok bole olumsuz yorum yapıpta aracı canlı gorunce ''ya araç yakından çok faklı gercekten ii duruyor'' dıyenler cok olduda ondan soluyorum bunları . Mercedes C63 AMG dodikleri. benımle ıletısıme gecebılırsın almak ıstersen .
bizde de 2006 gtc var almayı düşünüyoruz iletişime geçerim sizle teşekkurler
bizde de 2006 gtc var almayı düşünüyoruz iletişime geçerim sizle teşekkurler
pekı nasıl ıstersenız ıstedıgınız zaman msj atarsınz
emresener
25-08-2011, 13:20
devamlı yanak düşerse sürtüyo olayını yazmışsınız ama bence o kadarda bi fark yok fotolara bakılıp konuşulursa en az 5-6cm pay var liple yer arasında buda bi yanaktan o kadar basıklığı kapatır cevabını cürütür:D Olmadı Peki tamam sürtüosa bence bu lastik ölçüsü jantı öldürmüş.. madem coil var yanak incelir coilden o kadar pay yukseltilir son ok gibi göruntu alınır :D
kazasız belasız kullanın maşallah...
bu kadar detayı fotolara gore konusmıyalım o zaman arkadaşım . aracı gorenler bu konu hakkına konusuyor zaten ;)
devamlı yanak düşerse sürtüyo olayını yazmışsınız ama bence o kadarda bi fark yok fotolara bakılıp konuşulursa en az 5-6cm pay var liple yer arasında buda bi yanaktan o kadar basıklığı kapatır cevabını cürütür:D Olmadı Peki tamam sürtüosa bence bu lastik ölçüsü jantı öldürmüş.. madem coil var yanak incelir coilden o kadar pay yukseltilir son ok gibi göruntu alınır :D
bu arada astra nın standart çamurluguyla senın arabanın camurluklarını bı ölç bakalım lastık hızasından arasındakı farka bakarsan zaten neden bole kalın yanak konuldgnu anlarsın belkı
jantlar hıc olmamaıs bence masslah araca kazasız bleasız
jantlar ufak kalmış ondan garip görünüo.ufak bbs yakışmıo
http://ilovebass.co.uk/files/blog/killian-sexton/astra-1.jpg
bu araçta yurtdısında konsınye olarak yapılıp sokulmustur. bbs lerıde 17 veya 18 '' sanırım . TR de ımkanlar sonucu 16 '' den buyugunu bulamadık yokmus TR de :) ORJİNAL olarak :)
bu arada onların sokamadıgı ofsetı ben soktum :)
Atakoy'de gordum bikac kez sanirim . Jantlar fena olmamis gule gule kullanin :)
jantların ufaklığı hariç çok güzel, maşallah kazasız belasız işallah...
Alper DEMİR
25-08-2011, 20:13
Bence jantlar ideal abi yanakları kalın..Toyotama bbs lerden bulamıyorum :/
Maşallah çok güsel :)
Bunlara yazılım falan atılıyor mu ? Tabi dizelse
Bence jantlar ideal abi yanakları kalın..Toyotama bbs lerden bulamıyorum :/
Maşallah çok güsel :)
Bunlara yazılım falan atılıyor mu ? Tabi dizelse
araç dızel yazılım ps chıp tunıng box gıbı performan alabılıcegımız seyler uygulanabılıyor. toyotanıza gore bbs ıstersenız bulabılırız .
Birde arkadaslar dedıgım gıbı bır beden daha ıncelırse on lıpım yere surtuyor . arabayı kaldırrsamda çamurluk arası mesafe acılıyor ve gruntu o zaman gayet kotu oluyor . ve o zaman jant ve lastık cok ufak kalıyor arbanın kasasına gore. Bu lastıkten bır ınce bedenı daha olmuyor yanı .
Full basık yavrum benim :D Maşallah kazasız belasız kardeşim:)
Full basık yavrum benim :D Maşallah kazasız belasız kardeşim:)
eyw yavrum saolasın t.ederım kardsım :)
oguzhan999
25-08-2011, 23:35
knka neler dedin vallahi 3 kere okudum he :D
emresener
26-08-2011, 00:40
knka neler dedin vallahi 3 kere okudum he :D
bişey demedim arkadaş kızdı :D :heyoo:
acayip tatlı olmuş arabanız, güzel günlerde binmek nasip olur inşallah :)
Alper DEMİR
26-08-2011, 02:37
araç dızel yazılım ps chıp tunıng box gıbı performan alabılıcegımız seyler uygulanabılıyor. toyotanıza gore bbs ıstersenız bulabılırız .
Birde arkadaslar dedıgım gıbı bır beden daha ıncelırse on lıpım yere surtuyor . arabayı kaldırrsamda çamurluk arası mesafe acılıyor ve gruntu o zaman gayet kotu oluyor . ve o zaman jant ve lastık cok ufak kalıyor arbanın kasasına gore. Bu lastıkten bır ınce bedenı daha olmuyor yanı .
Teşekkürler..Bursadayım şuan ve ne kadar jantcı gezdiysem 5*114,3 bbs yok bulamadım ondan dedim..
SerhatA.
26-08-2011, 02:54
Jantlar değilde lastik ebatı değişirse 40 yanak VS daha güzel olur..
saygılar :)
Jantlar değilde lastik ebatı değişirse 40 yanak VS daha güzel olur..
saygılar :)
yok arkadaş ben daha açıklama yapmıyorum bu konu hakkında :) lutfen usttekı yorumlarıda okuyun :)
bişey demedim arkadaş kızdı :D :heyoo:
yok estafurullah kızmak flan yokda . Astra ya BBS üzerine olabılıcek olcude lastık ve basılabılıcek sekılde en dip budur . oguzhan da bılıyor zaten bunu ben acıklıyamadıysam oda sıze acıklayabılır .
reddewill
27-08-2011, 01:30
geçenler de merter mk te gördüm gayet başarılı bi araç maşallah
Mehmet Ç.
01-09-2011, 16:19
kazasız belasız gayet şık duruyor... Kendi zevkinle yapılan herşey güzeldir.
cembozbey
01-09-2011, 23:28
bu araçta yurtdısında konsınye olarak yapılıp sokulmustur. bbs lerıde 17 veya 18 '' sanırım . TR de ımkanlar sonucu 16 '' den buyugunu bulamadık yokmus TR de :) ORJİNAL olarak :)
oguzhan duzeltsene olum =))) 17 bbs birden fazla takım var hemde :) tabi pahalı ve zor bulunuyor dersek daha dogru
jantlar kücük durmus aracta ama sizin de soylediginiz gibi bir büyügüde yokmus yapicak bir sey de yok :). İlk resimdeki sizin aracin yaninda ki astranin resimleri mevcutmu oda cok hareketli duruyor.
bulenthaliloglu
02-09-2011, 09:13
Adam bi jant bi coil yapmış ne istiyorsunuz yahu :)
Daha büyüğü Astra için Türkiyede yok diyor....
Elli tane mesaj aynısı mesaj yazmadan önce önceki mesajları okuyalım lütfen...
Allahtan arkadaş sabırlı :D
kocaman bi maşallahı hakediyor araç cok sade ve şık olmuş kazasız belasız inşallah
oguzhan duzeltsene olum =))) 17 bbs birden fazla takım var hemde :) tabi pahalı ve zor bulunuyor dersek daha dogru
valla 17'' si varsa sen bul kaç para ise ben sana verıcem . sen yeterkı bana bul 17'' BBS RS 5x112. Aracım ıcın param sıkıntı değil.
oguzhan999
08-09-2011, 16:11
abi ben ona söyledim jantları verirkende görmeden inanmam diyor :) , ama ,işte belirtilen ve belirttiğin gibi altın değerinde :) ,
Jantlardaki kötü duruşun sebebi benim RS taktığım Civicte de başıma gelen şey: yanak korumasız lastikler... Yanak korumalı lstik daha güzel ve daha ince yanaklıymış gibi duruyor bence...
erkin006
09-09-2011, 00:17
oem jant, dip basık...ilk fotodaki gibi olsa...
bbs devri bitti düşüncesindeyim...
maşallah kazasız belasız:)
oguzhan999
09-09-2011, 11:44
Jantlardaki kötü duruşun sebebi benim RS taktığım Civicte de başıma gelen şey: yanak korumasız lastikler... Yanak korumalı lstik daha güzel ve daha ince yanaklıymış gibi duruyor bence...
yanak korumalı 195 50 de bulamadık hiçbir markada , 205 45 de vardı fakat jantların ofseti dar olduğundan iice jantı içine alıyor
Cimmeria
09-09-2011, 13:11
[QUOTE=anil37;2537718]Araçta şuan JOM Supersport kamber ayarlı coilover vardır . BBS RS1 16''7.5-8.0 ve biçok şey :)
İyi Seyirler
Orjinal Jantlar ile
Bu fotoda sağdaki tampon orjinal tampon mu ? soldakinden farklı değil mi ?
SekoLive
09-09-2011, 13:17
sağdaki tampon orjinal astra değil sonradan yapılma :)
Cimmeria
09-09-2011, 13:18
komple sıfırdan fiber mi yoksa başka araçtan uydurma mı acaba merak ettim
SekoLive
09-09-2011, 13:20
abi tahminim orjinalin üstüne ekleme yapılarak yapıldı ama detayı oğuzhan999 yazıcakdr :)
Cimmeria
09-09-2011, 13:22
beklamedeyiz o zaman :)
Bildiğiniz orjinal OPC Astra tamponu arkadaşlar :)
http://www.rsportscars.com/foto/2005geneva/opel_astra_opc_01.JPG
SekoLive
09-09-2011, 13:25
Bildiğiniz orjinal OPC Astra tamponu arkadaşlar :) adam haklı olabilir :D :hehe:
jantlar olmamaiş , biraz daha basılsa fln , lastik yanaklari bla bla bla..=) şaka şaka çok diri duruyor cok begendim=)
kazasiz belasız inşallah=)
[QUOTE=anil37;2537718]Araçta şuan JOM Supersport kamber ayarlı coilover vardır . BBS RS1 16''7.5-8.0 ve biçok şey :)
İyi Seyirler
Orjinal Jantlar ile
Bu fotoda sağdaki tampon orjinal tampon mu ? soldakinden farklı değil mi ?
tampon orjinal ASTRA OPC tamponudur.Tampon plastiktir.sonradan yapılma ek koyulma yada fıber flan degıldır. Arkadaşlar dıger yorumlarınız ıcın t.edıyorum bastada soledıgım gıbı denenmemiş bişe yapmaya calıstık yaptıgmzada ınanıyorum . burda olumsuz yorum yapan arkadaşlar aracı canlı halde gorduklerınde yorumları tamamen farklı oluyor . teşekkurler
emresener
09-09-2011, 13:37
küçükhamada tükkanmı var? gecen butun gun caddede yatıodu araba. önünden 2-3tur attım göremedim sneı ?
abi ben ona söyledim jantları verirkende görmeden inanmam diyor :) , ama ,işte belirtilen ve belirttiğin gibi altın değerinde :) ,
şuan satılık pıyasada 17 yok fakat kanka :)
küçükhamada tükkanmı var? gecen butun gun caddede yatıodu araba. önünden 2-3tur attım göremedim sneı ?
kanka vatan kozmatık ın 2 tukkan yanı kuyumcu gel cayımı ıc beklerım :)
Cimmeria
09-09-2011, 16:06
merhaba o tamponla çekilmiş fotosu var mı aracın merak ettim.
bu kasa astralarla pek uğraşan yok gibi, yakın zamanda bir kaç şey için kapınızı çalabilirim :)
merhaba o tamponla çekilmiş fotosu var mı aracın merak ettim.
bu kasa astralarla pek uğraşan yok gibi, yakın zamanda bir kaç şey için kapınızı çalabilirim :)
estafurullah tabııkıde elden geldıgınce astra konusunda yaardımcı oluruz . FK astra yazarsan google a gorebılırsın arbanın farklı resımlerını .:icon_tup:
m. ali öz
04-12-2011, 18:48
maşallah tam german :)
bu arada mercekli farlar hangi modelde var ? bizim mahallede zırstock yaşlı bi amcanın enjoy astrasında gördüm dün şaşırdım.
plekumat
04-12-2011, 20:12
Maşallah, denenmemiş birşey yaptığınız için kutluyorum sizi.
Benim düşüncem jant lastik cuk oturmuş hatta yanağın büyük olması daha tosun bir görüntü vermiş :)
Orjinal işi ancak takana haz veriyor niyeyse, bende müzdaribim o işten :D
Bu arada Oğuzhan Abi bir sene olacak şu sinyalleri sana soralı :P
maşallah tam german :)
bu arada mercekli farlar hangi modelde var ? bizim mahallede zırstock yaşlı bi amcanın enjoy astrasında gördüm dün şaşırdım.
enjoylarda yok hep cosmo larda var merceklı farlar :) amca merceklı far almıs demekkı :)
Benim düşüncem jant lastik cuk oturmuş hatta yanağın büyük olması daha tosun bir görüntü vermiş :)
ben oguzhan abın degılım :) ben Anıl abınım :) pm at bende yardımcı olurum sınyaller ıcın snaa
oguzhan999
12-12-2011, 09:33
komple sıfırdan fiber mi yoksa başka araçtan uydurma mı acaba merak ettim
orjinal astra Opc tamponu piyasada suan fiberleri cok sayıda mevcut , bizimkini euro 2 lira olmadan 3700 liraya almıştık , şimdi 5000 i bulmuştur :) ayrıca aracı orjinale çevirdiğim için satıyorum ilgilenen olursa ,
Dış Aksesuar / ""ASTRA H SEDAN KOMPLE OPC KİT ORJİNAL """ 34 FK 7228"DEN sahibinden.com'da - 61787114 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-astra-h-sedan-komple-opc-kit-orjinal-34-fk-7228-den-61787114/detay/)
abi tahminim orjinalin üstüne ekleme yapılarak yapıldı ama detayı oğuzhan999 yazıcakdr :)
aa lütfen seko :D hakaret olarak kabul ederim , tabikide orjinal
kardesim en son sen aradın beni haber vericem die öyle kaldı , :) kararını ver sıkıntı yok,
al sana oguzhan abın geldı :)
bu akşam 9 gibi bakırköyde gördüm galiba fotolardakinden daha basık maşallah.
bu akşam 9 gibi bakırköyde gördüm galiba fotolardakinden daha basık maşallah.
aynen ole dersane var hep o saatlerde oralarda gorebılırsın :) bi el kol etseydın dururduk :) tanısırdık :)
BBS Astraya gitmiyo şahsi fikrim. ama araç şık ve diri duruyo rengide güzel farklı bi jantla nokta olur. allah kaza bela vermesin maşallah
saolasınnnn yorumun ıcın t.ederım :) maksat herkezın yaptgını yapmamak farklı bıseyler yapmaktı bu araçta . 18 bı jant koyup herkez basıyo aracını :) ama 16 orjınal bbs rs ınce yanagın ustune basan ben hıcbır yenı bır arabada gormedım :)
var var astramızda var
tabı tabıııı Astramızda varrrrrr :)
lacostehakan
15-01-2012, 11:31
Bu astra farklı bi astraa john works ile kafa kafaya gittigini bizzat gördü bu gözlerimm ;))p
maşallah Allah kazadan beladan korusun...
Amin cumlemızı Allah kaza beladan korusun . Astramız satılmıstır arkadaşlar :(
maşallah astra ya güzel olmuş :D
maşallah astra ya güzel olmuş :D
saolasınnnn t.ederımmmm :)
yoshimura
23-01-2012, 22:25
Maşallah..
İbrahim33
24-01-2012, 09:15
güzel duruyor , maşallah
Maşallah kazasiz belasiz...
volkan helvacı
26-01-2012, 12:47
kardeşim güzel olmuş. bende aldım 17 bbs ama malesef seninki gibi orjinal değil :/ 215 40 17 lastik takıyorum hafif kavunluk var doğal olarak. 3.5cmlik yay takıyoruz bide. ama ufak tefekte bodykit var panjur spoiler falan. ben tek bbsli astra bende diye düşüncektim ama yıktın hayallerimi :) allah kaza bela vermesin
LanseloT
26-01-2012, 13:50
Bu aracın stickerini çizmiştim hala daha elimde :D
Hem de 2 tipinden var hem yandan görünüm hem arkadan düşük ikiside
Jantlar bir garip ama hoş araba kazasız belasız
kardeşim güzel olmuş. bende aldım 17 bbs ama malesef seninki gibi orjinal değil :/ 215 40 17 lastik takıyorum hafif kavunluk var doğal olarak. 3.5cmlik yay takıyoruz bide. ama ufak tefekte bodykit var panjur spoiler falan. ben tek bbsli astra bende diye düşüncektim ama yıktın hayallerimi :) allah kaza bela vermesin
est. ben yapalı 1 seneye yakın oldu kardesım :) BBS lerım orjınal evımde duruyor suan :) Astramıda sattım sokuk suan merak etme :) Amin cumlemıze Allah kaza bela vermesin.
plekumat
25-08-2012, 15:32
Kendi arabamda düşündüm de 35mm yayla taksi çıkması gibi olur sanırım :D
Araç efsaneydi Hocam, kötü olmuş satılması. Hayırlısı olsun..
otomania
25-08-2012, 15:58
maşallah bu halide iyi ama daha güzel bi jantla çok daha iyi durabilir.
bence daha sportif jant takmalısınız
plekumat
25-08-2012, 16:25
Konuyu hortlatmasaymışım iyiymiş :))
erhanarici18
25-08-2012, 16:33
bbs olmamış bence
yanındaki arabayı örnek al :D :D :D
denenmemıs ve bundan sonrada kolay kolay olmıcak bıseyı yaptık ORJINAL BBS RS taktık ve astra h gıbı çamurlukları skntılı olan bır arabaya bole bır jant takmak hiç de gorundugu gıbı kolay degil. ve bu basıklıkta ;) . hıcbır zaman pısman olmadık aracı satalı 7 8 ay oldu zaten fakat yaptıgımız hıcbır hamleden araç uzerınde pısman olmadık. daha fazla bu araç hakkında konusmak ıstemıyorum aracın sahıbı gule gule kullansın . t.ederım
araç gerçekten tertemizmiş , yeni sahibine hayırlı olsun ;)
Yerine gelecek araca daha ihtişamlı jant takmak dileğiyle :D