Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 i-vtec vs 1.6 ies roll
1.6 elegance - simota carbon charger filtre kiti (araç manuel)
1.6 ies - headers,51 lik düz boru,kat iptali,otto spec son susturucu
deneme 2 ye 2 olacak.
iES alır gibi ama ağırlık iES için dezavantajdır.. torku az..
1e 1 denemede iES affetmez baya bi farkla geçer..
tolgakaynak
21-08-2011, 21:33
FD6 gecer..
kaçta basıcaksınız ?
tork derken ???? :))))
pXaQzJdevGQ
İes benm simota carbon ebay headers 51boru sonda ss vardı.
tolganın arac düzboru sonda apexi susturucu vardı.
FD6 gecer..
kaçta basıcaksınız ?
drag, 2. vites roll, 3. vites roll üç denemede yapılacak..
ies - 120 hp 140 nm
fd6- 125 hp 152 nm
fabrika verileri bunlar fakat iesimiz dolu ve teg konusundan nasıl gittiğini bilirsiniz...
pXaQzJdevGQ
İes benm simota carbon ebay headers 51boru sonda ss vardı.
tolganın arac düzboru sonda apexi susturucu vardı.
tolganın araç dediğin bu fd6 geçer diyen arkadaş mı:soru: :beuj:
evet :)
buda benden önceki videoları;
c4w5vNrrKNg
c4w5vNrrKNg
1.4 is olmasın o :D
bi gariplik var senin videoyla kendi denemesi arası baya bi fark var hemde
denenmiş videolarda ortada ies
short shift'i neden speclere yazıyorsunuz ki?
1.4 is olmasın o :D
bi gariplik var senin videoyla kendi denemesi arası baya bi fark var hemde
o aracta ies ama sanırım debriyajı biraz kötüymüş sonra tekrar deniceklerdi sonuc ne oldu bilmiyorum.
benle olan videoda ben tektim ama 86kgdım o zamanlar :D
tolga ve bi arkadası vardı fd6da ama ikiside zayıf totalde 110kg flan gelirler birde silencer takılıydı.
sonra tolga tek silencer acık denedik yine ben geçtim ama bu kadar cok fark yoktu 2-3 boy flan olmustu onun videosunu izledikten sonra silmişler ama.
tolgakaynak
22-08-2011, 03:48
drag, 2. vites roll, 3. vites roll üç denemede yapılacak..
Dragda şansın hiç yok...
rolde 60da sıktığında 120e kadar eğer ara açılıyorsa bidaha yetişemezsin, ama baktın ara acılmıyor yaklaşıyorsan 140dan sonra merak etme geçersin:)
3.vitesde ne olur bilmem arabana bağlı
63owen63
22-08-2011, 03:55
Dragda şansın hiç yok...
rolde 60da sıktığında 120e kadar eğer ara açılıyorsa bidaha yetişemezsin, ama baktın ara acılmıyor yaklaşıyorsan 140dan sonra merak etme geçersin:)
3.vitesde ne olur bilmem arabana bağlı
fd6 nın 3ü kısa bildigim kadarıyla, 3 ve daha üzeri denemelerde ben ies'in geçemeyecegini düşünüyorum
tolgakaynak
22-08-2011, 03:55
düz boru down pipe ve magnaflow egsozum vardı. Ömerin iesini hatırlamıyorum şimdi, videoda ben 2 kişiyim toplamda 120kg filan ömer tek kişiydi geçiyordu sonra Teke tek olduk denedik bu sefer ara biraz daha kapandı bide bizimki elektronik 3. kornada bastığın anda 0.5-1 sn gecikme yaşıyorsun bunuda unutma:)
yaklaşık 4-5 iesle daha denemiştim hepsini geçtim sıkıntı olmadı bitek ömerin iesini geçememiştim
c4w5vNrrKNg
bu araçta yüklüydü ve 2 kere vites kaçırdım :9
tolgakaynak
22-08-2011, 03:57
1.6 elegance - custom cai (araç manuel)
1.6 ies - short shift,headers,51 lik düz boru,kat iptali,otto spec son susturucu
deneme 2 ye 2 olacak.
bide Fd6'da tam anlamıyla ne var p.m atarmısın
tolgakaynak
22-08-2011, 04:04
fd6 nın 3ü kısa bildigim kadarıyla, 3 ve daha üzeri denemelerde ben ies'in geçemeyecegini düşünüyorum
3 te hiç sıkmadım bişey diyemicem ama 3 te daha kuvetli. cünkü 60 km hız Fd6nın kasasını kaldıramıyor toparlıyamıyo araba 1300kg araç
tolgakaynak
22-08-2011, 04:16
o aracta ies ama sanırım debriyajı biraz kötüymüş sonra tekrar deniceklerdi sonuc ne oldu bilmiyorum.
benle olan videoda ben tektim ama 86kgdım o zamanlar :D
tolga ve bi arkadası vardı fd6da ama ikiside zayıf totalde 110kg flan gelirler birde silencer takılıydı.
sonra tolga tek silencer acık denedik yine ben geçtim ama bu kadar cok fark yoktu 2-3 boy flan olmustu onun videosunu izledikten sonra silmişler ama.
şuana kadar yaklaşık 6 iesle denedim hepsini geçtim bitek ömeri geçemedim.
geçtiğim ieslerdende 2si arabasını sattı ben geçince:D Videodaki 1.4 değil oda dolu bi ies onlar bana bilendi önce deposunaydı yanlarına gelince dosthane bi roll oldu :D
ömer yazmış zaten 2 kişiyken arayı açıyordu teke tek deneyince ilk bastığımızda arayı açıyor 1-2 boy ondan sonra aynı gidiyoruz..
bu arada filtre kullanmıyorum !
bitek filtre var onu biliyodum oyüzden custom cai yazmıştım fakat araç sahibinden öğrendim ne var olduğunu simotanın carbon charger hava filtre kiti varmış ;) zaten ilk mesajıda editledim ordada yazıo artık..
Deneme bugece yapılacak
ne oldu şimdi, deneme yapıldı mı?
ne oldu şimdi, deneme yapıldı mı?
deneme yapıldı dün gece videoları bekliyoruz yüklenince konu açacam
videolar yüklenmeden sonuç şu oldu bu oldu demek istemiyorum videolar gelsin hepimiz izleyelim :icon_tup:
deneme yapıldı dün gece videoları bekliyoruz yüklenince konu açacam
videolar yüklenmeden sonuç şu oldu bu oldu demek istemiyorum videolar gelsin hepimiz izleyelim :icon_tup:
bana özel mesajla sonuçları söyle bari.. :D
merak ettim.. :)
bana özel mesajla sonuçları söyle bari.. :D
merak ettim.. :)
pm atıldı...
serdar_07
22-08-2011, 09:32
benim ies lede bi fd6 denemiştim...ama benim araba stocktu sadece filtre vardı fd6 da ne vardı hatırlamıyorum....3.vitesin sonuna kadar öndeydim 4.viteste çok acaip şekilde geldi ve geçti :D
pm atıldı..
geçtiğim ieslerdende 2si arabasını sattı ben geçince:D Videodaki 1.4 değil oda dolu bi ies onlar bana bilendi önce deposunaydı yanlarına gelince dosthane bi roll oldu :D
ömer yazmış zaten 2 kişiyken arayı açıyordu teke tek deneyince ilk bastığımızda arayı açıyor 1-2 boy ondan sonra aynı gidiyoruz..
bu arada filtre kullanmıyorum !
aynı şehirde olsaydk 7.ies olurduk seninle deneyen ;)
dragda sansi yok fd nin top sped deneyin birde bakalim
dün geceki denemenin videoları eklenmiştir konu açıldı
http://www.techturkey.com/forum/videolar/93207-16-i-vtec-vs-16-ies-roll-and-drag-adana.html#post2539940
dragda sansi yok fd nin top sped deneyin birde bakalim
videoları attım abi ;)
rıdvanda var tolga birebir denemediniz ama
http://s811.photobucket.com/albums/zz32/frid057/?action=view¤t=darbeli.mp4
tolgakaynak
22-08-2011, 11:28
bitek filtre var onu biliyodum oyüzden custom cai yazmıştım fakat araç sahibinden öğrendim ne var olduğunu simotanın carbon charger hava filtre kiti varmış ;) zaten ilk mesajıda editledim ordada yazıo artık..
ben filtrden başka şeylerde var sandım. sadece filtreyle imkansız geçmeniz :(
tolgakaynak
22-08-2011, 11:31
rıdvanda var tolga birebir denemediniz ama
darbeli.mp4 video by frid057 - Photobucket (http://s811.photobucket.com/albums/zz32/frid057/?action=view¤t=darbeli.mp4)
rıdvanla denemedim ama gördüğüm kadarıyla ömer tampon farkıyla rıdvanı geçiyor.
tolgakaynak
22-08-2011, 11:36
benim ies lede bi fd6 denemiştim...ama benim araba stocktu sadece filtre vardı fd6 da ne vardı hatırlamıyorum....3.vitesin sonuna kadar öndeydim 4.viteste çok acaip şekilde geldi ve geçti :D
ikinizde stocksunuz demekkii:D 140dan sonra turbolamış gibi gelmiştir :D
fd6 4.viteste farkı güzel kapatıyo oda bizim vites oranlarından dolayı.
ben su adanadaki aracla denemeyi istiyorum :D
rıdvan lastik capı küçük olmasına ragmen bi camurluk boyu gerimde kalıyor bide rıdvanın vites atısları daha iyi.
fd6 4.viteste farkı güzel kapatıyo oda bizim vites oranlarından dolayı.
ben su adanadaki aracla denemeyi istiyorum :D
rıdvan lastik capı küçük olmasına ragmen bi camurluk boyu gerimde kalıyor bide rıdvanın vites atısları daha iyi.
kardeş valla dünkü denemelerde hatta biönceki integra denemelerinide bilirsin ies hiç 5e atmadı vitesi. 4te farkı ayırıyor.gerek teg gerek fd6 ikiside 5e atıyor denemelerde 4ü bitirip. senin aracında maşallahı var fd6yla olan videonu izledm. keşke denk gelebilseniz de UR ile denemenizi bende videoya çekmek isterim :D
vtec farkı var
deneme yapıldı ies aldı
http://www.techturkey.com/forum/videolar/93207-16-i-vtec-vs-16-ies-roll-and-drag-adana-3.html#post2543946
kardeş valla dünkü denemelerde hatta biönceki integra denemelerinide bilirsin ies hiç 5e atmadı vitesi. 4te farkı ayırıyor.gerek teg gerek fd6 ikiside 5e atıyor denemelerde 4ü bitirip. senin aracında maşallahı var fd6yla olan videonu izledm. keşke denk gelebilseniz de UR ile denemenizi bende videoya çekmek isterim :D
ies mümkünde 5e atmasın zaten ben düzde 215gibi kesiciye giriyorum 5e atınca 200e doğru geri düşüyo :D