Orijinalini görmek için tıklayınız : Engelli yerine araç park etmenin cezası bumudur ?
SercanTurkoz
22-08-2011, 12:00
Geçen hafta b.çekmece sahilindeki carrefour un onundeki engelli araç yerine dalgınlıkla yada dikkat etmedigimden park etmiş bulundum.
Geldigimde araç yoktu , başka bitane daha cekiyorlardı.
Neyse ögrendim yerini gittim aldım 70 lira odedim çekici için.
Bugunde ceza gelmiş 132 tl .
Öncedende çekilmişti ''engelli yeri degildi '' ama sadece cekici parasını vermiştim ceza gelmemişti.
Engelli yeri diyemi bide ceza geldi üstüne acaba..
154 trafigi aradım öle bi numara yok dio :)
karfur otoparkında kaza oldumu özel mülk bizi ilgilendirmez diyorlar, sonra gelip engelli araç yerinden araç çekiyorlar.
nerde yasıyosun 154 trafik kalkalı yıllar oldu :)
Day Walker
22-08-2011, 12:06
Nasıl oluyor yani özel otoparkta nasıl araç çekiyolar sordunmu?
Nasıl oluyor yani özel otoparkta nasıl araç çekiyolar sordunmu?
hacı o bu değil baglıyorlar da çekiyorlarda bu kadar basit :D
SercanTurkoz
22-08-2011, 12:08
Yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Park yeri carfur a ait degil , '' Yer carfur'un önü sadece '' normal ücretsiz sıradan bi park yeri , normal yere cektiginiz sürece cezası yada cekme durumu yok
Mechanix
22-08-2011, 12:09
Geçen hafta b.çekmece sahilindeki carrefour un onundeki engelli araç yerine dalgınlıkla yada dikkat etmedigimden park etmiş bulundum.
Öncedende çekilmişti ''engelli yeri degildi '' ama sadece cekici parasını vermiştim ceza gelmemişti.
Dikkat et , ders olsun işte.Abartıp foruma yazılacak bir konu değil.Hata yaptığında ceza gelmesi , aracın çekilmesi normal şeyler.Geçmiş olsun.
SercanTurkoz
22-08-2011, 12:11
Dikkat et , ders olsun işte.Abartıp foruma yazılacak bir konu değil.Hata yaptığında ceza gelmesi , aracın çekilmesi normal şeyler.Geçmiş olsun.
Hayır ben abartmıyorum , dedigim gibi öncedende cekildi ama sadece cekici parası verdim , ewe ceza gelmemişti.
Engelli yerine park ettim diyemi ewe ceza geldi diye soruyorum sadece.
Yoksa hatamın farkındayım zaten..
Bence cok yerinde bir ceza ve uygulama olmus .
Foruma konu acmak yerine daha dikkatli park yeri secersiniz bundan sonra .....
Cok dusuncesizce bir hareket yaptiginiz .