Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Pazar Drift Günü ! 28.08.2011
Geliyoruz insallah wolk jantlar efsane olmus ya o arkadan durus eritti beni :D
kaan_cupra
28-08-2011, 01:37
bizde ordayız :)
Bizde sekoyla peş peşe gidicez fatih civarında oturan arkadaş kardeş varsa iki kişiyi geçmemek koşuluyla götürürüm :)
Eray Yümsel
28-08-2011, 01:57
sabah 9 da kalkıp turboyu değiştircem 325 in yetişirse onla gelcem bi çatara patara yaparık:D yetişmezse arda nın volvo ya talim :D
mechanıcer
28-08-2011, 08:44
Ayıp kanka duymasın çok üzülür sevgilin :D
Konu günceller günceli kalsın görmeyen kalmasın hep birlikte güzel bir gün geçirelim :)
merterden kacta cıkıosunuz
Hadi beyler cikin ufak ufak yola ! :)
Beşiktaş'tayım ben şu an , var mı buralardan çıkacak olan ?
mechanıcer
28-08-2011, 09:03
Hadi beyler cikin ufak ufak yola ! :)
bızım yaka ıcın erken :D
ömer çoktan çıkmış olmalı yola :D
Gençlerrrrrrrrrrrrrrrr HADEEEE drifte :D
avcılar bahçelievler yenibosna tarafından gelecek olan varmı :D konvoy yaparık belki gelmeye çalışıcam işten cıkabilirsm
berkayGLRN
28-08-2011, 09:14
1 saat sonra cıkıcam beykozdan arabası olmayan gelebilir benle:)..
Beşiktaş'tayım ben şu an , var mı buralardan çıkacak olan ?
bende besıktastayım :D nerdesın tam olarak ? :D
bende birazdan m.köyden çıkacam metrobüsle mertere gidecem bizimkilerle buluşacam kısmetse
bende birazdan m.köyden çıkacam metrobüsle mertere gidecem bizimkilerle buluşacam kısmetse
abi kaçta buluşulcak merterde birde mc'de sanırım ?
mc değil 12:00 gibi ömürün önünde buluşulacak
mc değil 12:00 gibi ömürün önünde buluşulacak
eyw abicim :D dükkandan sonra dakika kaçışı yaparsam gelicem :D birazdan drift seyredelim :D :hahaha:
Orhan abi arabasıyla geliyomuş bizde 1 kişilik yer açıldı bu durumda :)
Hazirim cikmayi bekliyorum:D
Mustu ben batuyla gelicem uyarsa beraber gidek.
lan o uyarsa bu uyarsa :D :D akü ben 2 kişiyim hanımla geliyorum bi yere sığışacaz işte bu göbekle :D
özgürüm kelim sen 12 gibi ömürün orda ol orda çekeriz ayarı sanada orası daha kolay yolunuzu değiştirmeyin
Oy oy oy maşallah çok güzel olacak bugün :)
bostancıda tam neresi buluşma yeri
Kahvaltıya oturuyoruz aç olan gelsin :D
xort siz ömürdemisiniz ?
hanım işyerinden çıkmış bi 10 dakikaya kadar bende yola çıkmış olurum
Low-Rider
28-08-2011, 09:36
ekipleri ariyimde 12de ömür önü diye
kısa günün kar'ını da edeyim:D:D
ara yavrım bütün arabalar ştandart :D ben çıkar kel telefonlaşalım
fatıh cıvarında arabası olmayan soylesın
bende besıktastayım :D nerdesın tam olarak ? :D
12 gibi Türk Telekom Arena'nın orada buluşacağız karşıdan geln konvoyla , şu an tam merkezdeyim BilgeAdam'da :)
ekipleri ariyimde 12de ömür önü diye
kısa günün kar'ını da edeyim:D:D
tesadüf birşey olursa yandın sen :D :D
tesadüf birşey olursa yandın sen :D :D
:hahaha::hahaha::hahaha: :D bu iyiydi :D
Tamam kankacin bizde birazdan cikicaz
Çıkıyoruz biz Oğuz'u alıp geliyoruz Ömür'e :) Babamda gelmeye karar verdi :D
SekoLive
28-08-2011, 10:03
bi etiket şahin bi laguna :D 6-7 kişi mevcuduyla hareket edicez 30dk içinde :D
arabayı tam da zamanında satmısım ya :D zeytinburnu civarından gececek olan 1 kişilik bos yeri olan varmı :D
O zaman omure cikma zamani gelmistir:D
berkayGLRN
28-08-2011, 10:08
10 dk sonra beykozdan cıkıcam var mı gelen ?
Evden ciktim,omure yuruyorum.starfucksta bekliyorum gelenleri:D
seko hadi laaannnnnnnn :)
SekoLive
28-08-2011, 10:23
utku hazrda bekle az sonra cıkıcaz :D :D
Eyup Duygun
28-08-2011, 10:23
15Dk sonra anadolu yakası Libadiye tarafından cıkıyoruz.Gelecek var ise alırız.Birde 1. köprü yoludan birisi yol özetlese cok güzel olur.Ya da sadece olimpiyat stadı tabelalarını mı takıp edecez ?
1.köprüyü geçtikten sonra edirnekapıyı geçip sağdan aksaray bayrampaşa yazan sapağa giriyosunuz sol aksaray sağ bayrampaşa bayrampaşa tarafına giriyosunuz ordan sonra dümdüz istocn oralarda başlarsınız heralde tabelaları görmeye ben dikkat etmedim hiç gitmedim bilmiyorum
dükkandan cıkamadıgımdan dolayı gelemiyorm iyi eglenceler hevesimiz kursagımızda kaldı :/
hakotech
28-08-2011, 11:05
şahsım,ulukan,kaan,cenk saat 1.45 gibi olay yerine intikal edicez inşallah,
ben geldim ufaktan başlandı
esmerserseriler
28-08-2011, 13:09
oğlumla ordayım :)alişşin şimdiden :D
Cok pis yandim aq ama cok keyifli bir gundu.
keşke istanbulda olsaydım dediğim birgündü
güzel bi gündü .. ilk defa geldim izlemeye .. şimdi eve döndüm .. tamı tamına 777 tane resim çekmişiz :D
Day Walker
28-08-2011, 16:17
Fena yandik walla :D
Emegi gecen herkese tesekkurler :)
SekoLive
28-08-2011, 16:25
902 fotoyla döndük :) cok güzeldi yeğenlerle gitmişdim onlarda eğlendi bayağa :D
bi ara fotoları atıcam çekebildiklerimi :)
emeği geçen herkese teşekkürler. yavuz abinin yol durumu olayına katılıyorm inş o az ama dertli olan yolda düzelir
902 fotoyla döndük :) cok güzeldi yeğenlerle gitmişdim onlarda eğlendi bayağa :D
bi ara fotoları atıcam çekebildiklerimi :)
emeği geçen herkese teşekkürler. yavuz abinin yol durumu olayına katılıyorm inş o az ama dertli olan yolda düzelir
ahahha aynen la eve gelince dikkat ettim burnum kıpkırmızı olmuş :D
kalabalık ve keyifli bir gündü valla güzel oldu
bence günün favorileri Yeşil E36 ( 35 plaka ) ve sierraydı :D
mustafayada bi maşallah diyeyim sx çook güzel olmuşş
Low-Rider
28-08-2011, 16:41
güzel gündü:)
By_Carizma
28-08-2011, 16:57
ROB da bugün sorun vardı sanırım su akıtıyordu inşallah önemli bişey yoktur.
1.köprüyü geçtikten sonra edirnekapıyı geçip sağdan aksaray bayrampaşa yazan sapağa giriyosunuz sol aksaray sağ bayrampaşa bayrampaşa tarafına giriyosunuz ordan sonra dümdüz istocn oralarda başlarsınız heralde tabelaları görmeye ben dikkat etmedim hiç gitmedim bilmiyorum
Yol tarifi için teşekkürler.
Gerçekten iyi yanmışız eve geldim havuza mı gittin diye sordular :D
@mustu
abi senin yine iyi burnun yanmış,benim surat,kollar ense koray abi deyimiyle imola red olmuşum:(
ama bu eğlenceli güne değer:D
SekoLive
28-08-2011, 17:05
yanma konusunda bizim halaoğlu fena yanmıstı cocuğun burnu anlı gömleğin acık kalan yakasının V şekli :D kırpkırmızı olmstu :D yüz hatları resmen kırmızıydı
bu arada geniş bi hatıra fotorafı var elimde 10-15 kişinin oldugu onu siteyemi ekliyim özel msjmı atıyım kubilayy çekmis :)
ekle serkan görelim kırmızı halimizi:D
ekle olum siteye ne varsa :D
SekoLive
28-08-2011, 17:11
trgy ben seni göremedim yaw :D
ekliyorum ozaman gerisi aksama:)
http://i54.tinypic.com/dosbaf.jpg
sekolive fotograf atölyesi ltd.şti :p
bu arada sayıyı tutturmusum 15 net :D
turgay abi de orda özgürün sağında
Low-Rider
28-08-2011, 17:18
yavuza bak aradadan biraz minik:D
güzel gündü çok eğlendim..
çok güzeldi herşey ama bu kadar feci amele yanığı olmamıştım :D
Güzel gündü bu kadar dostu bir arada görmek harikaydı :)
onursumer
28-08-2011, 17:24
guzel gundu benım bunye gunese alıskın oldugundan yanma belırtısı yok ama yorulmusum evde yatıyorum pestıl halde :D
SekoLive
28-08-2011, 17:24
yav cok fotonuz var :D oğuz abinin bacak gösterirkenki fotosu efsane :D :D
ama birazdan cıkmam lazım bi karşıya gidip gelicem sonrasında isteyen herkesin fotosnu özelden yada konuya atabilrm
5.40 i çok beğendim ben .. maşallah sahibine allah kaza bela göstermesin .. tam istediğim kıvamda , çirkin lanet bişey :D
Low-Rider
28-08-2011, 17:25
çok güzeldi herşey ama bu kadar feci amele yanığı olmamıştım :D
senin için sorun yok
sen amele olduğundan yanık normal oluyor:D
Biz hala ordayiz bizi dusun bide :D
bykarakus
28-08-2011, 17:29
En acilinden resim bekliyoruz beyler gelemedik ne yazikki :(
senden benden teknik konuda yardım istersin, o zaman görürüm seni :)
senin için sorun yok
sen amele olduğundan yanık normal oluyor:D
Low-Rider
28-08-2011, 17:32
senden benden teknik konuda yardım istersin, o zaman görürüm seni :)
bak ya hemen tehdit
bugün bana yarın sana olm,hiç mi yolda kalmıcan:D
berkayGLRN
28-08-2011, 17:33
yanıklar dısında güzeldi bencede tesekkürler org. için:)
Day Walker
28-08-2011, 17:36
yav cok fotonuz var :D oğuz abinin bacak gösterirkenki fotosu efsane :D :D
ama birazdan cıkmam lazım bi karşıya gidip gelicem sonrasında isteyen herkesin fotosnu özelden yada konuya atabilrm
Pm le at onu seko kan cikar :D
Low-Rider
28-08-2011, 17:39
seko benim arabanın fotosu varmı
ben çekmeyi unuttum , gündüz jantlı bir fotosu olsun:D
darkmann
28-08-2011, 17:50
valla acayip yanmışız :)berkay yolda bi kaç foto çekmiştin rica etsem atabilirmisin?
react1ve
28-08-2011, 17:51
gercekten cok guzeldı sımdı gırdım eve ama hala gozumun onunde,sesler ise kulagımda..bırısının yanına bınmek cok ıstedım ama kısmet olmadı..cbe plaka ve rob plaka bmwlerın seslerı gercekten cok hostu..ozgunun genelde yanında oturdugu sacları 3 numara olan cocuk bence ıclerınde en ıstıkrarlı olanıydı..ısmını bılmıyrm kusura bakmasın =)
serkanım sarı tşortlu olan benim.
Biz hala ordayiz bizi dusun bide :D
kanki allah kolaylık versin,keşke krem getirseydik iyi olurdu.
şemsiyenin altında dur:D
http://i859.photobucket.com/albums/ab151/rsyildiz/vvvvv.jpg
http://i859.photobucket.com/albums/ab151/rsyildiz/ddddd.jpg
34btr1907
28-08-2011, 18:11
http://img225.imageshack.us/img225/7664/fgfgfgz.jpg (http://img225.imageshack.us/i/fgfgfgz.jpg/)
http://b1108.hizliresim.com/11/8/28/13155.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Otoparkta bizim arabanin fotografini ceken varmi?
Güzel gündü , başlangıcı bizim konvoy için biraz sıkıntılı oldu ama devamı güzeldi , kulaklarımın pası silindi :) Ama devamında sıkıldım , erken kaçtım evdekileri götürmem gerekiyordu zaten , sonuç olarak güzeldi yani :d
bomba bi gündü organizasyon güzeldi ellerinize sağlık araçlara maşallah müzik olayı falan çok hoş olmuş avrupadaki organizasyonlara benzemiş :)
Oldschool
28-08-2011, 18:23
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318925_2165337565691_1014202396_32523029_5073910_n .jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/301935_2165338365711_1014202396_32523033_114872_n. jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320685_2165337445688_1014202396_32523028_7205848_n .jpg
Mechanix
28-08-2011, 18:40
Gelen , izleyen , yorum yapan herkese teşekkürler.Seyirci katılımı bizler için önemli , ne kadar kalabalık olursa organizasyonlar o kadar dikkat çekiyor.Bu sayede de bizde daha kaliteli günler düzenleme şansı buluyoruz.
:) Fotoğraf yarışmasına katılacak arkadaşlar açacağım konuyu takip etsinler.
Yarışma haricinde fotoğraf paylaşmak isteyenler şu konuyu kullansınlar , dağınıklık olmasın :
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/93847-2808-drift-antrenmani-fotograflari.html#post2558777
ben bronzlasmısım gene baya gelınce onu farkettım :) cok guzel zevklı gundu beyaz s13 e bındım bende masallah cok keyıflıydı son donemecte en son cok guzel suruklendık harıkaydı bırazdan sahıbındenı acıp arkadan ıterlere bakıcam... :)
evveeettt gene cok guzel bi organizasyondu :D:D:D:D
ama en guzel ayrıntıları kacırdınız bence,,, gun sonuna dogru baktım bi polis dogukan manconun arabaya bindi,, bikac tur attılar polis amcam gulumsemeyle cıktı arabadan:D:D:D:D
ama en son sakallı HACI amcam arabaya bindi milleti bi gırgır şamata yaptı anlatamam,,, hele dogukan tam onumuzden yanlayarak gecerken HACI amcam bi ell sallayışı var orda millet alkışı kopardı zaten :D:D:D:
guzel gundu gerçekten,,, yakın zamanda fotoları (ozellikle HACI amcamı :D) bekliyorum.
tşk
Rıdvan.
Buradan GÖKHANOLUK u esefle kınıyorum :D spin King :D :D
borina57
28-08-2011, 19:26
düzenleyenlerin emeği geçen herkese teşekkürler son derece güzel bir gündü bizim için.farklı araçların gelmesi dahada eğlenceli hale getiriyor bu işi.3 senedir takip ediyorum.tüm araçlara tüm sürücülere maşallah mustafa+mert'e ayrı bir maşallah
react1ve
28-08-2011, 19:29
bomba bi gündü organizasyon güzeldi ellerinize sağlık araçlara maşallah müzik olayı falan çok hoş olmuş avrupadaki organizasyonlara benzemiş :)
tamam muzık olayı hos olmus eywallahda sesı haddınden fazla acıktı kafa sısırdı..benım gıbı bırcok ınsanda rahatsız oldu..sonra kapattıktan sonra Allah'ım sana sukurler olsun dedım resmen =) o zamandan sonra resıtal basladı zaten =)
SekoLive
28-08-2011, 19:32
özgür üzülerek söliyorm senin araç ve yakınındaki hiç bi aracın fotosunu çekmemişiz :( zaten kenarda duranlardan ben cok foto çekmedim hep dönenleri cektiğimden ama seni bir kaç kez cektim spy shoot :D artık millet seni ceksin kardeşm bu kadar insanı cektiğin yeter :D
bu arada gökhanoluk beyaz sx miydi?
çok güzel bir gündü.herşey çok güzeldi
Buradan GÖKHANOLUK u esefle kınıyorum :D spin King :D :D
ozgune sor ozgune :D son zamanlar fena degildi :D
yok hacı ben siyah e36:D
Low-Rider
28-08-2011, 19:46
gökhanoluk'u medeni cesaretinden dolayı kutluyoruz:D
SekoLive
28-08-2011, 19:47
yok hacı ben siyah e36:D
:) spin king diyince aklıma o geldi cok kaçırdı sanrım arkadaş yeni alısıyor yada araç yeni :)
gökhanoluk'u medeni cesaretinden dolayı kutluyoruz:D
kenardan ahkam kesenleride esefle kınıyoruz :D
Day Walker
28-08-2011, 19:49
Seko feys Kullaniyomusun feyse koy bizim fotolari
Güzel gündü maşallah araçlara izleyicelere.
SekoLive
28-08-2011, 19:56
Seko feys Kullaniyomusun feyse koy bizim fotolari
abi feys kullanıyormda yüzük tarafıyla ilgili sıkıntı var :D maillerinizi geçin hepinize birden atıuyım fotolarnızı
Low-Rider
28-08-2011, 20:00
drift yapmak yakışıyor ama sana:D
RottingChrist
28-08-2011, 20:02
iyiki sabah erkenden gitmişiz. yoksa ameleliğimizi tescil edecektik. terlik ve güneş ayağıma nike amblemi yapmış :)
pesimist206
28-08-2011, 20:02
guzel bır gundu uzun zamandır goremedıgımız sevdıklerımızıde gorme fırsatı bulduk onun dısında organızasyona laf yok zaten :) keske donuste tarık abının(Tarıks) polosuna masallah derken yolu kacırıp yanlıs yola gırmeseydım saatlerce trafıkte cebellestım :D
redlinemst
28-08-2011, 20:04
siyah sökük s13 bombaydı,herşey çok iyiydi.Emeği geçen herkese teşekkürler :)
Low-Rider
28-08-2011, 20:07
redbull kızları çok haşindiler ya
turgayla birlikte 3kere posta yedik karılardan ama en sonunda azimli çalışmalar sonucu 2.redbulları kaptık:D:D
react1ve
28-08-2011, 20:10
turgayla birlikte 3kere posta yedik karılardan ama en sonunda azimli çalışmalar sonucu 2.redbulları kaptık:D:D
uehue =) abi sorma ya absınth wardı bızde rıca ettım aractakı dolaba atsın sogsun dıe dedı dolap arızalı bızde buz aldık onların ıcıne koyuyorz orda sogumaz..deneyelım mı sogumazsa canın sagolsun dedım tesellı olark 2ıncı redbull ısmarladı =)
iyiki sabah erkenden gitmişiz. yoksa ameleliğimizi tescil edecektik. terlik ve güneş ayağıma nike amblemi yapmış :)
Rotting egsozu sökmeseydim korna yerine gaz acacaktım yol istemek için.
ilkay325i
28-08-2011, 20:15
Herşey Çok Güzeldi Fotoğrafçı Olduğumuz Belli Olsun Diye Önlük'de Giydik Redbull'un Kızları Yetkili Zannedip Dayadılar Redbull'u Abartmıyorm 10 Tane İçmişimdir Bu Gece Bana ACTİON Şart :D :D :D
pegeout 106
28-08-2011, 20:15
Maşallah süper ßir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler oruç ve sıcak ßirde iş saati yaklaşınca mecßur erken kesmek zorunda kaldık ßu arada LOW-RİDER Mavi ßoncuk :) ve DRAGGER ile tanışmış olduk MAŞALLAH emeklerinize sağlık çok tatlı olmuş POLO'cu ANIL VE TARIK'S jantlar Numßer one yakışmış teßrikler kazasız ßelasız ğüzel ßir gün oldu..
RottingChrist
28-08-2011, 20:22
iki korna çaldın ben üçüncüyü bekliyordum. :P sevgili getz sahibi çıkışa çekmiş arabayı millet bekliyor.
Rotting egsozu sökmeseydim korna yerine gaz acacaktım yol istemek için.
Eheheh ben görmedim onu diyorum yolmu kapalı neden duruyorlar :) bir dahakine tanışırız.
özgür üzülerek söliyorm senin araç ve yakınındaki hiç bi aracın fotosunu çekmemişiz :( zaten kenarda duranlardan ben cok foto çekmedim hep dönenleri cektiğimden ama seni bir kaç kez cektim spy shoot :D artık millet seni ceksin kardeşm bu kadar insanı cektiğin yeter :D
daha öğrenicez abisi
SekoLive
28-08-2011, 20:26
Herşey Çok Güzeldi Fotoğrafçı Olduğumuz Belli Olsun Diye Önlük'de Giydik Redbull'un Kızları Yetkili Zannedip Dayadılar Redbull'u Abartmıyorm 10 Tane İçmişimdir Bu Gece Bana ACTİON Şart :D :D :D
son arananlara 112 yi ekle acil durumda zaman kaybetmemek adına :D
daha öğrenicez abisi
darısı başımıza :)
Day Walker
28-08-2011, 20:28
abi feys kullanıyormda yüzük tarafıyla ilgili sıkıntı var :D maillerinizi geçin hepinize birden atıuyım fotolarnızı
derelioguz@yahoo.com
Buraya gonder Seko
RottingChrist
28-08-2011, 20:29
önümde 4 araç vardı hepsi onu bekliyordu maalesef. bizim çocuklarda gelince selam vermedin geçemedim. :o
Eheheh ben görmedim onu diyorum yolmu kapalı neden duruyorlar :) bir dahakine tanışırız.
iyi siz 2.i aldınız .. biz 1.i bile alamadık :D sanki göz istedik .. altı üstü redbull ya :D
abi gelip bana soyleseydiniz ben oructum zaten alır alır size verirdim :D
Low-Rider
28-08-2011, 20:39
iyi siz 2.i aldınız .. biz 1.i bile alamadık :D sanki göz istedik .. altı üstü redbull ya :D
ahahah bir ara gittik istedik,sadece pilotlara veriyoruz dedi eyvallah dedik
sonra efe ile özgün piste çıkıcakları sırada yanlarına gidiyorduk.baktım kızlar arabadakilere veriyor redbull.efe ve özgünle sohbet ederken onlar içmediler redbullu verdiler bize içtik falan geçtik köşeye oturduk
kızlarda geldi yanımıza 4-5kişiyiz
2-3kişiye verdiler orada sonra isteyen varmı başka dediler,dedik yolla gelsin:D
karılar benim bir arkadaşa verdi redbull turgayla bana yine vermedi *** olduk:D:D
bu arada beyaz S13'ü çeken arkadaşlar varsa a.inal01@hotmail.com 'a veya Mustafa'nın açtığı yeni konu altında paylaşırsa çok sevinirim.
SekoLive
28-08-2011, 20:51
yaw arkadaş bu foto çekipde eklemeleri aylarca sürenleri şuan anladım gözüm ağrıdı yaw :D keşke cok uzakdan cekmemiş olsaydım hepsini kesip yakınlastırdım :D bilsem bu kadar çekmezdim :D
yaw arkadaş bu foto çekipde eklemeleri aylarca sürenleri şuan anladım gözüm ağrıdı yaw :D keşke cok uzakdan cekmemiş olsaydım hepsini kesip yakınlastırdım :D bilsem bu kadar çekmezdim :D
Seko benim varsa gönderirsen sevinirim , birazcık daha eziyet ekleyeyim :D
anilkarakaya@gmail.com :)
SekoLive
28-08-2011, 20:54
hepinize atarım sıkıntı yok :) makinayı bilerek getirdim zamanında cok giderdim :D bitane fotomuzu bulamazdık simdi önüme geleni cekmisim bi teşekküre yüzümüz güler :)
Eyvallah, şimdiden teşekkür ederim kardeşim
hepinize atarım sıkıntı yok :) makinayı bilerek getirdim zamanında cok giderdim :D bitane fotomuzu bulamazdık simdi önüme geleni cekmisim bi teşekküre yüzümüz güler :)
Gardaşım benimde varsa yollarmısın sametdemir@msn.com cansın :D
Hiçbişey demeden baktım hatun redbulu uzattı koç burcuyum yaş 24 iş okul nerdensin dedim :D
Seko , msn kullanıyorsan msn den gönder kardeşim hiç zahmet etme daha fazla :)
anlkrky@hotmail.com
mert_leon
28-08-2011, 21:36
eyvallah başkan gider ayak yolda benide çektiniz sağolun varolun :)
react1ve
28-08-2011, 21:39
tam sen cıkarken aracınla ben sana dogru gelıyordum tanısmak adına..baktım gıdıyorsun durdurmak ıstemedım baska zamana kısmet ınsallah..bızım polo gti resım warmı hıc serkan?
hakotech
28-08-2011, 21:48
çok güzel bir gündü,büyük keyif aldık izlerken,daimi gelmeye çalışıcam,herkese teşekkürler,organızasyonu düzenleyen arkadaşlarada ayrıca tesekkurler..
SekoLive
28-08-2011, 21:48
keşke geleydin yaw
kırmızı bi gti vardı bizden ilerde eğer o ise bir kaç pozda kıydan köşeden var eklerim
react1ve
28-08-2011, 21:51
keşke geleydin yaw
kırmızı bi gti vardı bizden ilerde eğer o ise bir kaç pozda kıydan köşeden var eklerim
walla abı ne bıleyım gıdıyorsun artık dıe durdrmak ıstemedım..eet kırmızı tamamdr saolasın ;)
Gelen herkeze tek tek teşekkürler , söz veripte alamadığım arkadaşlar nolur kusura bakmasın , 1 defa bile tek başıma çıkmadım bende piste , ama yinede herkeze yetişemedim .
ben çok keyif aldım , hiç problemsiz arabayı sürerek eve getirmek ve garaja koymak daha başka bir keyifti.
bir sonraki antremanda görüşmek üzere . Amele yanığı forever..
Siyah sökük S13 benim bu arada :)
çok güzel gündü gerçekten çok eğlenceli oldu her an ayrı güzel helekide polis amca ve hacı abi nin olduğu sahneler unutulmaz heralde :D
siyah sökük s13 e bayıldım ;) maşallah tüm araçlara :)
siyah bi sedan m3 vardı sanırım onda sorun çıktı motorunda iterek götürüyolardı :(
react1ve
28-08-2011, 22:01
Gelen herkeze tek tek teşekkürler , söz veripte alamadığım arkadaşlar nolur kusura bakmasın , 1 defa bile tek başıma çıkmadım bende piste , ama yinede herkeze yetişemedim .
ben çok keyif aldım , hiç problemsiz arabayı sürerek eve getirmek ve garaja koymak daha başka bir keyifti.
bir sonraki antremanda görüşmek üzere . Amele yanığı forever..
Siyah sökük S13 benim bu arada :)
gayet ıyıydın bundan snra her antreman ordayım nası olsa kapımın onu =)
bu arada hıc vıdeo yok mu hep resım mı?
ayrıca Dr.Ecu'ya bir daha teşekkür etmek istiyorum buradan , o olmasa bu antremana çıkamazdım .
10 tur atarım sanada atlarım gökhan :D direktiflerim ii dimi :D
10 tur atarım sanada atlarım gökhan :D direktiflerim ii dimi :D
fenaaaa:) eylendik biz gerisi hikaye:)
ayrıca Dr.Ecu'ya bir daha teşekkür etmek istiyorum buradan , o olmasa bu antremana çıkamazdım .
senin adını sökük s12.5 yapimmi la efe:)
fenaaaa:) eylendik biz gerisi hikaye:)
aynen aynen
Sc olayını sey edelim diorum :):)v8 emi kosak naaapsak:D
senin adını sökük s12.5 yapimmi la efe:)
o kadar da sökük değil abi yav :D canın sağolsun ama
ilkay325i
28-08-2011, 22:19
son arananlara 112 yi ekle acil durumda zaman kaybetmemek adına :D
:)
Büyükçekmece'den Sinemi Ekledim Abi Sıkıntı Olursa Ararım :D ahahahha :D
aynen aynen
Sc olayını sey edelim diorum :):)v8 emi kosak naaapsak:D
yeni bir driftci mı doğuyor :)
doktor boşver sc filan . alalım bi 200 mis :D
çok güzel gündü herkesi bir arada keyifli görmek güzeldi herkese çok teşekkürler ;)
Low-Rider
28-08-2011, 22:21
la özgünü bilmiyon mu paso planları var:D
keske donuste tarık abının(Tarıks) polosuna masallah derken yolu kacırıp yanlıs yola gırmeseydım saatlerce trafıkte cebellestım :D
17 yaşında ve trafikte cirit atan birini besliyor bu forum.. biline.
Yavas spor:D
34btr1907
28-08-2011, 22:24
senmi yollıcaksın herkeze :D arabaya gidiyordum dönüş için, baktım karşıdan geliyor...
http://i51.tinypic.com/xm5yeh.jpg
SekoLive
28-08-2011, 22:25
:D :D eyvallah arabam fena tozlanmıstı yaw içimden hiç çekmek gelmedi :))) saolasn.
Yavas spor:D
plaghlarmi vra gkahnka:) huhahhaha
Arada kucuk cocuklarin da sirayla bindirildigini gorunce gunun tam festival havasina dondugunu hissettim valla cok iyiydi :) Emegi gecen herkese cok tesekkurler
Tek aksilik olarak asiri yuksek sesli muzik o ortamda bu kadar gerekli degil diye dusunyorum, sikayet edip mumkun oldugunca o taraftan uzaklasan cok kisiyi de gordum, biraz daha kisitlanabilir sanki :)
nan baya yanmışız olum resmen kızarmış suratım :D
SekoLive
28-08-2011, 23:25
abi biraz önce yüzükle saati cıkardım görütü felaketti :D gidip aynaya bi dikkatli baktım burun ve anlım yanmıs allahdan esmeriz :D beyaz tenliler fena olmustur kesin :D
benim için pek iyi bi gün olmasada etkinlik güzeldi emeği geçenlerin eline sağlık
i hate bariyers :D
Eyup Duygun
28-08-2011, 23:38
Bu işi bu kadar insanın yapması ve seyretmesi cok hoş.Bu dal da git gide gelişiyor.Bende ilk defa gittim canlı izledim iyikide gitmişim.Güzel vakit gecirdik.Bir kac tanıdık görünce neşemizde yerine geldi.
Organizasyona katılan bütün araclara maşallah.
cok güzel bir gundu keyif aldık yandık biraz ama olsun.
dogukan abinin cocuklardan sonra hacı dayıyı yanına alarak yanlaması ve show yapması günün en güzel dklarydı varmı o görüntüyü yakalayan :)
kötü olarak eklemek gerekirse köpeklerin ilk saat içinde kavgaya tutuşması, rica edelim bir daha getirilmesin üzücü bir olay yaşanabilirdi
mümkünsede müzik uzak bir yerde çalsın eger olursa diger sefere :D
güzel gündü surat kırmızı spec olmuşum bende baya :D sarı laci 5.40bmwler gayet iyidi valla
ps: 5.40 resmi harika çıkmış
ahahah bir ara gittik istedik,sadece pilotlara veriyoruz dedi eyvallah dedik
sonra efe ile özgün piste çıkıcakları sırada yanlarına gidiyorduk.baktım kızlar arabadakilere veriyor redbull.efe ve özgünle sohbet ederken onlar içmediler redbullu verdiler bize içtik falan geçtik köşeye oturduk
kızlarda geldi yanımıza 4-5kişiyiz
2-3kişiye verdiler orada sonra isteyen varmı başka dediler,dedik yolla gelsin:D
karılar benim bir arkadaşa verdi redbull turgayla bana yine vermedi *** olduk:D:D
özgür sende sans yokmus ya bana zorla vermeye calıstlar niyetliym die almadım kapalıda vermiolar stok yapamadık bilseydim sizin için alırıdm :D
Low-Rider
29-08-2011, 00:43
valla turgayla bana taktılar :D:D
SekoLive
29-08-2011, 00:43
yaw ben bu arada turgayı görmüşüm hatta el sıkısmısız ama turgay oldugundan haberimz yok :D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/93875-drift-day-28082011-a.html
kanka benım maılede atarmısın olanları
SekoLive
29-08-2011, 01:44
atıcam utkuda 9dan beri urasyrm artık dermanım kalmadı yatıyım yarın atarım
Emir_b16a
29-08-2011, 01:46
http://www.techturkey.com/forum/videolar/93875-drift-day-28082011-a.html
koca driftçileri ankaralılara çevirdin pis herif :D
abi 0 çiz çekiyim die :D
herkes gibi bizde pancar olduk güneşten ama olsun çok zevkliydi.cbe e36 ya hayran kaldım. güzel foto.lar çektik atacım bende.
redbulcu kızları tam çıkarken yakaladık 5 tane yapıştırdık :D.
gidişte lastiği patlayan arkadaş ismi neydi bilmiyorum geçmiş olsun inş. daha önemli bi sorun yoktur.
Gebzeden tren-metrobüs-minübüs bütün toplu taşıma araçlarını kullanarak geldik.Buna değdi diyebilirim.bostancıda yer bulamamak bizi yıldırmadı :)
Oldschool
29-08-2011, 02:45
DRİFT YAPIYORLAR ARABALARIYLA OYNUYORLAR ŞAKALAŞIYORLAR O COCUK KENDİ İÇİNDEN SOYLÜYOR BİZİM NİYE ARABAMIZ YOK BİZ NİYE OYNIYAMIYORUZ BABA BİZE NİYE ARABA ALMIYORSUN DİYOR BİZDE NİYE YOK DİYORR :d : :D :D :D :D gece gece ince espiri iyi gider :D
onursumer
29-08-2011, 10:38
bana hiç sıkıntı çıkarmamışlardı hatta direk kendi gelip verdi hahaha :D zaten redbulu alıp gelmiştim ben bitanede beleşe gelmiş oldu :D
bu arada serkan sen nerdeydin ya ben seni niye gormedim :D lagunayıda gormedim valla :D
kanka orada aldığımız hariç tam çıkıyoruz arabalara binerken baktık kızlar sırtlarında çanta dolaşıyo koraylar falan hepimiz birer tane daha aldık :D
Eray Yümsel
29-08-2011, 11:04
olmolm ne aç adamlarsınız ya :D
hacı kızlar geldi yanımıza kadar verdiler almayalım mı :D
VTec_king
29-08-2011, 12:24
Harika Bir Drift Günüydü Katılan Organize eden ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Musticim sana ayrıca special thanks :)
pesimist206
29-08-2011, 13:26
17 yaşında ve trafikte cirit atan birini besliyor bu forum.. biline.
Profilde yas yazmasa anlayabilicekmiydiniz acaba cok merak ettim bu laf sokma cabaniz size ne kazandirdi simdi gercekten mutlu oldunuzmu olduysaniz birazdaha olun 16 yasindada kullaniyordum cezami yedim sonuclarina katlanmaya hazirim cirit atmaktan kastiniz duzgun bi sekilde kurallara uyarak gitmemekse haksizsiniz bircogunuzdan dha dikkatli ve guvenli suruyorum ama pardon siz insanlari yasina ve altindaki arabalara yargilayacak kadar acizsiniz
pesimist206
29-08-2011, 13:33
Bu forum trafikte deli gbi makas atanlari hergece rolle cikanlari kurallara uymayaanlari bir cok vatandasa kazalar yaptrms bir cok uyesinide icinde besliyor ona laf yok dmi birakin toplumsal mesaj vermeyii artik ya
Burak E.
29-08-2011, 16:17
bende kullandım ama kimseye zarar vermedim yakalandım ne kaçtım ne bişi yaptım cezamıda cektim 600 milyon ödedim ama sonra aldım ehliyetimi bide istanbulda o kdar balta varken ehliyet bazı kişiler iyi araç kullana biliyor bundan dolayı sakin olalım
Mechanix
29-08-2011, 23:54
Videoyu da hazırladık arkadaşlar , buyrun :
28.08.2011 Drift Day - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/28082011-drift-day_2304601.htm)
Yağız Çinel
06-09-2011, 19:09
Gerçekten harika keşke gelebilseydim izlemeye :/ Emeği geçen herkesin eline sağlık