PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Satmanın Zorlukları

asot
22-08-2011, 16:21
Bir tek bana mı denk gelir bilmiyorum, sahibinden'de ilan verdikten sonra olur olmadık it kopuk dadanır, adamı dinden imandan eder..

Bir tanesi gece 1'de aradı, haliyle uykudan uyandım, merhaba filan birşey yok tabi o saatte arayan adamda. doğrudan "arabanın kazası vuruğu var mı?" sorusuyla muhattap etti beni. İyi günümmüş, gece gece yarım saat anlattım. Derken biz bu adamla anlaştık, satış için herşey hazır. Adamın otobüsünü bekliyoruz, Rize'den gelecek. Ama adamın cep kapalı, bir daha açılmamak üzere kapandı. Belki kaza kurbanı olmuştur diye, artık kötü anmadım.. :)

Bir de kafasında fiyat belirleyip gelenler var. Örneğin arabanızın fiyatı 18 bile olsa, o max. 12 verecektir, çünkü koşullanmıştır. Direk konuya şöyle girer, 18 filan yazıyo ilanda ama kaç para bunların piyasası?

En derinden sövdüklerim ise. "543***112 takas düşünür müsün" şeklinde gelen mesajlar, bunlar kesin trojan, random sağa sola mesaj gönderiyor..

Burak K.
22-08-2011, 16:26
Bir de kafasında fiyat belirleyip gelenler var. Örneğin arabanızın fiyatı 18 bile olsa, o max. 12 verecektir, çünkü koşullanmıştır. Direk konuya şöyle girer, 18 filan yazıyo ilanda ama kaç para bunların piyasası?

Bunu diyenlerden birini yakalarsam ıslatıp ıslatıp dövücem o derece artık...

Low-Rider
22-08-2011, 16:30
Mezarcilar uzak dursun ya

20tl icin 20takla atan adam gitsin oyuncak araba alsin:)

Frid
22-08-2011, 16:34
satıcılardada var misal en son aracı aldıgım tip fenaydı :D

SekoLive
22-08-2011, 16:35
ya onu bunu bırakında :) aslında araç almanın zorluklarnı yazalım

adama gidiyosn temiz diyor arabası 3-5 kat boyanmıs servis kayıdı v.s. yok insan sıfır arabayı bi kere bile seerrvise götürmezmi
sonra teyzeyle anlasrsın arabam temiz hiç bişi yok der servise gidersn bişey cıksın yakacam diyen teyzenin araba 2 kapı değişik burun kaput altı dahil boyalı
sonra fiyat ucuz görürsün yapısrsın adama adam kapora ister yollarsın dolandıcı cıkar
sonra ucuz fiyat vardır arar konusursun adama adam yollarsın teelefonu kapanır açılmaz daha
v.s. die devam eder :D

bunu yazmayı unutmusum
işyerinde bitane araba denk geldi müşteriinin konstuk ettik teyze arabasının ilk sahibiymiş hiç kazasız dedi fiyatıda yüksek istiyo onada okey dedik neyse... götürdük sevise arka komple değişmiş. boyaları saymıyorum normal adam gibi boyandıkca dert deil diye teyze dedik durum böyle neden bize sölemedn kaza yaptıgınızı cevap şu - ben kaza yapmadım yeşilköyde otruyoruz sarhoşun birisi gelip arkadan vurdu kaçtı bizde yaptırdık yani park halindeyken oldu yolda giderken deil bunu kazadan saymıyormuş... :D çok güldük bu lafından sonra paradada indirim yapmadı biz iyi niyetle biraz fiyat kırın yinede alalım okadar geldik dedik yok indiremem demişti :D

asot
22-08-2011, 16:37
bir tanesi hiç unutmam, aradı beni. bir süre sessizlik oldu, sevgiliyle konuşur gibi hissettim.. ee evet dedim? şey ben araba için aramıştım da dedi. peki dedim doğrudur arabayı satıyorum. Adamı ben yönlendiriyorum yani. Siz nerdensiniz diyorum. Şey ben Ankara'dan filan diyo...

lan git eşşek sıpası dalga mı geçiyosun.. :D

Telefonda konuşmayı bilmeyen adama, ehliyet filan vermesinler kardeşim. okullarda iletişim eğitimi filan versinler. herifler forumlarda, msnde takıla takıla çekimser, utangaç i..e gibi bir şey olmuş..

ibooo
22-08-2011, 16:41
Aynen dikkat etmek lazım type-r satan galerici oluyo zaten

Day Walker
22-08-2011, 16:44

Katiliyorum

_muhaRRem
22-08-2011, 16:49
delirmek isteyen s2000 ilanı açsın rakamıda yüksek yazsın :D

Cimmeria
22-08-2011, 16:52
daha bugün arabasında sağdan ufak tıklaması olan foresterın serviste 14 milyarlık onarımı olduğunu öğrendim. bu kaçıncı oldu bilmiyorum, biz millet olarak gittikçe dolandırıcı bir millet olmaya başladık

pegeout 106
22-08-2011, 16:53
delirmek isteyen s2000 ilanı açsın rakamıda yüksek yazsın :D

hahahahaha +1

Ome_RS
22-08-2011, 16:54
sadece arac olsa keske herhangi birseyi satmak binbir güç.
gecen bi parca sattım adamın birine yolladım sorunsuz takmıs aracına begenmedim ben ya istediğim gibi durmadı iade edeyim paramı gönder dedi.
normalde almak zorurunlulugum yok ama ok dedim kargosunu öde gönder hık mık etti tmam öder yollarım dedi.
mal 30 tl idi.
haavale yapınca banka 5 tl kesmiş benm hesaba 25tl düşmüştü.soledim aa olemi olmus dedi.
neyse tmm dedim bende sana 25 tl yı geri yollarım ama hesabına 20 düşer haberin olsun.
yaa ole olurmu ben 30 yolladım sende 30 yolla bana 25 gelsin diyo en az 15 dk bunu konustuk telefonda
adam mal istiyo saglam gönderiyorum bakıyo begenmio hayallerindeki gibi cıkmıyo iade ediyim dio aradaki farkıda bana kitlio benm sucum ne bana nie kacsın dio havale parası hey Allahım ya :D

Boost Up
22-08-2011, 16:54
almakta zor, kac gundur araba bulamıyorm. bugun birini aradım hasarsız abi dedi sağ çamurluk boyalı dedi. plakayı istedim verdi, ve acı gerçek:

47.203 TL hasarı mevcut

onursumer
22-08-2011, 16:59
almakta zor, kac gundur araba bulamıyorm. bugun birini aradım hasarsız abi dedi sağ çamurluk boyalı dedi. plakayı istedim verdi, ve acı gerçek:

47.203 TL hasarı mevcut

plakada gene bazen daha once başka araçtaysa onun hasarı çıkabiliyorda

şase no ile acaip hasarlar çıkıyor araçların :D ki bunlar kayıtlı olanlar

birde kayıtsız olanı var

arkadaşıma denk gelmiş 98 model mercedes C serisi

iddalara gore araçta değişen yok komple boyalı aracın heryeri inceleniyor komple boya var ama hakkatten değişen yok

sonradan farkediliyorki arkadan kazalı pert C serisi ile onden kazalı pert C serisi ortadan kesilip birleştirilmiş :D

hakketten değişen yoktu araçta hahaha

Mivec_4G63
22-08-2011, 16:59
Birde şöyle tipler var kaputu tutuyor ne kadar bunun fiyatı ona göre kaputu açıcam falan ayak yapıyor, 16ysa 18 diyorum.

asot
22-08-2011, 17:00

bayandan vtec :soru:

Boost Up
22-08-2011, 17:00

şase no ile acaip hasarlar çıkıyor araçların :D

yok ya mayıs ayında yapılmış kaza:D eski olmasının mümkünatı çok düşük:D

Ome_RS
22-08-2011, 17:04

şase no ile acaip hasarlar çıkıyor araçların :D ki bunlar kayıtlı olanlar

birde kayıtsız olanı var

arkadaşıma denk gelmiş 98 model mercedes C serisi

iddalara gore araçta değişen yok komple boyalı aracın heryeri inceleniyor komple boya var ama hakkatten değişen yok

sonradan farkediliyorki arkadan kazalı pert C serisi ile onden kazalı pert C serisi ortadan kesilip birleştirilmiş :D

hakketten değişen yoktu araçta hahaha

o bizim arkadasada oldu onden 2006 arac arkadan 2007 clio symbol almıs gelmiş aracta 3-4 parca boya tavanada saksı düştü boyalı die süpelendik arastırdık camlardan baktık saseden sorguladık emniyetten emeklide bi abimiz vardı onun yardımıyla cenc oldugunu öğrendik geri iade etti aracı :D

onursumer
22-08-2011, 17:06
o bizim arkadasada oldu onden 2006 arac arkadan 2007 clio symbol almıs gelmiş aracta 3-4 parca boya tavanada saksı düştü boyalı die süpelendik arastırdık camlardan baktık saseden sorguladık emniyetten emeklide bi abimiz vardı onun yardımıyla cenc oldugunu öğrendik geri iade etti aracı :D

ama araba ok gibiymiş :D acaip toparlamışlar :D bagaja kadar inceledim değişen yok diyor

koltukların altından sökülünce kaynaklı olduğu anlaşılmış :D

Spawn
22-08-2011, 17:07
ben sırf bu yazdığın sebeplerden dolayı aracımı satmaktan vazgeçtim . günün 1 saatini arayıp aracı soranlara ayırıyordum . satmıyorum artık mutluyum

Ome_RS
22-08-2011, 17:17
ama araba ok gibiymiş :D acaip toparlamışlar :D bagaja kadar inceledim değişen yok diyor

koltukların altından sökülünce kaynaklı olduğu anlaşılmış :D

aracı lifte kaldırıncada belli oluyor bizim clio alttan yalıtımlıydı cok yol sesi alıyo die yapmıslar bilmem ne kadar para vermişler ne kadar iyi niyetli bu insanlar ya :D

Emre İlbi
22-08-2011, 17:29
aracı lifte kaldırıncada belli oluyor bizim clio alttan yalıtımlıydı cok yol sesi alıyo die yapmıslar bilmem ne kadar para vermişler ne kadar iyi niyetli bu insanlar ya :D

:hehe::hehe: yerlerdeyim :D

1.8 turbo
22-08-2011, 19:01
bundan 4 sene kadar once mınıbus almıstım ustalara gosterdım arabada komple boya var degısen hıc yok. aradan epey zaman gectı ayakkabı almak ıcın arabayı caddeye park ettım elemanın bırı geldı.bu arabayla bız takla attık falan dedı.yok dedım yanlısın var arabada degısen yok.
sonra arastırdım bır kac yere detaylı gosterdım araba takla atmıs sase de falan kacıklık yok. baska bır kupa koymuslar arabanın ustune.

satarken belırtmıstım kımsenın ahını almamak ıcın.17.000 le ye aldıgım aracı 10.500 e verdım arada olan bana oldu. aldıgım galerıcıde kabul etmedı arabanın pertten toplama olusunu.allahından bulsun hacı dıye gecınıyor bırde

Bone-crusheR
22-08-2011, 19:07
bende 106 için ilan verimiştim motordan nefret etmemdenmidir bilmem ilandada belirtmiştim motorla takas olmaz die 20 takas teklifi gelmişse 15 rahat motordu ilginç yaaa

ALPER-VNS
22-08-2011, 19:11
ben 520yi satarken ankarada uzlar servise götürdüler baktırdılar içerde ferrari falan var büyük servis yani.. 6 parça boya var demiştim ben alıcıya ki adam vandan geldi nası söylemiyceksin boyasını.. neyse gittik serviste baktılar 4,5 parça boya var dediler.. sonra servis müdürü geldi alıcının tanıdığıymış..

"nası doğru muymuş boyası sana sölenen gibi mi abi?" dedi alıcıya.. ben atladım hemen "yok doğru değil ben 6 parça boya var demiştim siz 4buçuk parça buldunuz" dedim.. bi bozuldu ustası :D abi yarım yarım boyalar var o yüzden dedi :D lan o nası mantık bi parça boyalıysa boyalıdır Allallaaaa

emp:)
22-08-2011, 19:17
İnternet yaygınlaştı araba alım satımları yalan oldu, dolandırıcılık tavan yaptı.Araba fiyatlarından bahsetmiyorum bile...

Günkut
22-08-2011, 19:17
ben 520yi satarken ankarada uzlar servise götürdüler baktırdılar içerde ferrari falan var büyük servis yani.. 6 parça boya var demiştim ben alıcıya ki adam vandan geldi nası söylemiyceksin boyasını.. neyse gittik serviste baktılar 4,5 parça boya var dediler.. sonra servis müdürü geldi alıcının tanıdığıymış..

"nası doğru muymuş boyası sana sölenen gibi mi abi?" dedi alıcıya.. ben atladım hemen "yok doğru değil ben 6 parça boya var demiştim siz 4buçuk parça buldunuz" dedim.. bi bozuldu ustası :D abi yarım yarım boyalar var o yüzden dedi :D lan o nası mantık bi parça boyalıysa boyalıdır Allallaaaa

2 yarım bir tam mesela sol ön ve sag arka totalde bır parca boya ediyor. euahsduasd:D

106arts
22-08-2011, 19:18
bide arabaya bakmaya gelıp on kişiyle didik didik edenler var bagaj halısını yerınden söken fitilleri cıkaran gaz veren insanlar sonrada ustaya bi gösterelim diyenler

HkN
24-08-2011, 21:08
Almakta satmakta çok zor. Net yayıldı mertlik bozuldu :)

Arabanın ilanlarından telefon numaramı kaldırdım artık yazdığım halde aynı soruları soruyorlardı.

Bazen tanıdıklara araç bakıyorum sistemden ama kazasız denilen araç pert çıkıyor :D Bir çok hasarı çıkıyor,hatta km oynanmış çok araç var.

Helede ilan fiyatları iyice uçtu.. Geçen sene 7 bin TL ye almadığım arabalar bu sene değer kaybedeceği yerde şimdi o arabaları 9 bine zor buluyoruz :)

sinan-s
24-08-2011, 21:15
Ahhh ahhhh Bu işler adamı fenaa şişler :D:D

PaSHa-brk
24-08-2011, 21:26
Geçen bi 93 Sİ buldum İzmir'den Edremit'e gittim düzgün dedikleri için.Gidip gördüğümde araç devrik çıktı.

Yine Dün İstanbul'a geldim telefonda orjinal değişen yok çürük yok diyor,ön çamurluklar sökülüp takılmaktan bi hal olmuş sunrof çürük.Hepsini allaha havale ediyorum yazıık ya..

BARR
24-08-2011, 21:27
ya onu bunu bırakında :) aslında araç almanın zorluklarnı yazalım

adama gidiyosn temiz diyor arabası 3-5 kat boyanmıs servis kayıdı v.s. yok insan sıfır arabayı bi kere bile seerrvise götürmezmi
sonra teyzeyle anlasrsın arabam temiz hiç bişi yok der servise gidersn bişey cıksın yakacam diyen teyzenin araba 2 kapı değişik burun kaput altı dahil boyalı
sonra fiyat ucuz görürsün yapısrsın adama adam kapora ister yollarsın dolandıcı cıkar
sonra ucuz fiyat vardır arar konusursun adama adam yollarsın teelefonu kapanır açılmaz daha
v.s. die devam eder :D

bunu yazmayı unutmusum
işyerinde bitane araba denk geldi müşteriinin konstuk ettik teyze arabasının ilk sahibiymiş hiç kazasız dedi fiyatıda yüksek istiyo onada okey dedik neyse... götürdük sevise arka komple değişmiş. boyaları saymıyorum normal adam gibi boyandıkca dert deil diye teyze dedik durum böyle neden bize sölemedn kaza yaptıgınızı cevap şu - ben kaza yapmadım yeşilköyde otruyoruz sarhoşun birisi gelip arkadan vurdu kaçtı bizde yaptırdık yani park halindeyken oldu yolda giderken deil bunu kazadan saymıyormuş... :D çok güldük bu lafından sonra paradada indirim yapmadı biz iyi niyetle biraz fiyat kırın yinede alalım okadar geldik dedik yok indiremem demişti :D

İyileri yokmu Serkan arada:D:D:D

cMg
24-08-2011, 21:55
Aracımı satıyorum bende, ama acayip aptal insanlar var adam senin arabanın aynısı diyo 25.000 tl ye aldım ama tramerde 16.000 tl lik hasar çıkmış ve bana 25.500 tl ye sat arabayı diyor :D istediğim fiyat ise 27.000, acil durumum olmasa gerçekten şöyle insanlar ile ugrasmamam için arabayı satmam..

omR35
24-08-2011, 22:09
Yüzaltıya ilan koymustum
x kişi: Aracı görmeye gelicem
ben: buyur gel abi şurda araç
x: metro yakın mı oraya
ben: yok abi metroyla gelmen sıkıntı olur
x: biz gelmeyelim o zaman
b: aynen abi öyle yapalım siz hiç gelmeyin :)
Daha neler neler bu muhabbetten sonra ilanı kaldırdım nete ilan koymadan sattım aracı. :)
Sabahın köründe arayan mı dersin gecenin bir saatimi :)
İşimiz zor. :)

DoguErdogan
24-08-2011, 22:33
millet çağrı atıyor varmı ötesi

Alper_
24-08-2011, 22:43
bazı arkadaşlarımız sahibinden e ilan vermeden önce burada yayınlıyor ilanını..arkadaşlarımızı daha iyi anladım..demekki çileden çıkarıyorlar.

AEAlmas
24-08-2011, 22:58
Araba almak zor megane 3 bakıyorum araçta kaza boya varmi soruyorum yok kaza boya diyor araç eksperinde Sokcam Diom 1 2 parça lokal boya çıkar belki diyor ilk sahibi bı de bana biri az kazali getirdi arka sag camurluk boyalı fln cama bakiom orjinal değil tam arka sag camurluk üstü cihazı koydum 780 mikron var o kose tavanda servise götürmedim bile beni bı kere araba satarken bayan aradı 900 lu hatlardan fırlamış gibiydi fiyat duşun biraz noolur diyip durur aracı satmadım ama güzel taktik bı hatun bulcan böyle pazarlığı ona yaptırsan 1 2 düşmez adam direk abazasına raslasan 5 düşer yani :) karı diyor kardesim binicek ama binicek kısmına fena vurguluyordu

brkkksln
24-08-2011, 23:27
bu devirde gerçekten net üzerinden araç satmak çok zor.pazara araç çekmekte adetim değildir.

ilanı koydum ki 2 tekere geçeyim yeniden diye.yoksa araç dursun nolacak önümüz kış.her türlü araba arabadır yani.

ilanda özellikle belirttim sadece (bunuda eşşek kadar harflerle kırmızı renkte altı çizili yazdım :)) )
2005 üstü racing makinayla takas olur arsa eşek inek araç vs ile olmaz diye diye.
gelen teklifleri görmeyin.çankayada arsası varmış bilmem nerde yatı varmış 86 model miaforisi varmış varmış oğlu varmış.takas düşünürmüymüşüm :)

yahu böyle adamlara ne denirki.sadece gülüyorum.bir de daha öncede yazılmış burada.adam kafasına koymuş fiyat.şahin alacak parası var ama belki bi angut bulurum ümidiyle şansını deniyo.
ben yeni evlendimde !
eee!!
şu kadar masraf yaptım bu kadar şey aldım!
eee??
ya işte sende halden anlarsın! (lan ben kendi halimden anlamıyorum angut)
yani?? adıyamandan vs gelcemde!
e kardeşim e!
10 olurmu :))
geçen dedim tamam lan gel 10 olur diye.sonra soruyo abi kaza boya varmı.
dedim en sonunda sen gel ben sana boyasını göstercem.

eski bi fiat bisimiz vardı.restorasyon için almıştık hatun kullandı kışın vura kıra öğrendi kullanmayı.satalım dedik madem.yahu bu kadarmı utanmaz olur millet.gübreyle takas istiyo hayvan.
ilanda belirttim zaten vts için 30 eylül son diye.daha uğraşacak sinirim kalmadı vallahi tip tip salaklarla.

Alper_
24-08-2011, 23:30
sen gel ben sana boyasını göstercem :D:D Allah sabır versin :D

brkkksln
24-08-2011, 23:32
sen gel ben sana boyasını göstercem :D:D Allah sabır versin :D

alper teşekkür ederim.ama sabır sabırda bir yere kadar.
gelse hakkaten boyasını göstercem :D

Alper_
24-08-2011, 23:34
alper teşekkür ederim.ama sabır sabırda bir yere kadar.
gelse hakkaten boyasını göstercem :D

ne demek rica ederim :) son kısmı görmemişim o daha fena :D çok güldüm :D

HarunToprak
24-08-2011, 23:52
Birde araç için arayıp 2.kelimesi sen nerelisin abicim demiyorlarmı sanki beni alıcak :D

vtecmaniaa
24-08-2011, 23:57
benim karşılaştığım en ilginç olay
ilanda eşek gibi takas yok yazmama rağmen
as 250 ile takas olur mu sorusuydu :D

Oconner
25-08-2011, 00:08
hele bizim işimiz çok zor ha adam 96 şahinde boya varmı soruyor :D

CasabLanca
25-08-2011, 00:10
araba alırkende illet satıcılar var
adamı arıyorum kaza değişen boya ne var arabanın ne ihtiyacı var diyorum fotoda ne görüyorsan o diyor
abi alt takımın mı fotosunu çektin nerden göreyim diyorum masrafı yok diyor bak abi arka çamurluk dalgalı gibi macun mu var diyorum.. aa evet macun var orda.. abi kaputta çizikler mi var yansıma mı.. aa evet çizikler var.. lan dana ben sormadan söylesene tek tek sen bişe yok diosun ben çıkcam 500 km gelcem onları görcem ee nolacak sonra :D:D

Deagles48
25-08-2011, 00:11
İyice suyu çıktı artık ya sadece araba alım satımlarında böyle değilki genelde sık sık telefon değiştirirm sizinde dediğiniz gibi adam kafasına koymuş fiyatı en son başıma şu olay geldi 1.400TL den anlaşmıştık yüz yüze 1.200TL olmazmı diyor başkada param yok diyor kimsede bundan yukarı peşin para vermez miş yok olmaz zaten bana okadar geldi falan mırın kırın biraz düşünüyo 1.250 olmazmı diyor yahu dalğamı geçiyorsun git 1.250TL lik cihazlardan al yok ben bunun yurtdısı amerika fiyatını felan biliyorum e kardeşim s....git al ozaman amerikadan en sonunda mırın kırın etti 1.300TL'ye veriyorsan ver dedi yoksa gidip Turkcell'e alıcağım dedi bende olmaz falan diyince anlaşamadan gittik tam eve geldim üstümü başımı değiştiriyorum gene arayıp demezmi xxx deki turkcell'e gel tamam 1.400 olur neyse gittik cihazın imelini sorgulatı yarım saat ordaki görevliler dahili kendide inceledi tamam diyip 1.370TL verdi e ben senin :ofk:

ÜSTÜNERC
25-08-2011, 00:24
10 lıralık arabay 15 lıra ısteyıp takas teklıfı yapanlar yokmu hele sırf o yuzden satmıyorum arabamı vazgectım satmıcam memnumum aracımddan mezarcıya gıtcegıne satmam yakarım daha ıyı vallaha :)

GokhanRS
25-08-2011, 00:28
valla bazısı hak ediyor gibi geliyor bana. kimse temiz araca fazladan 2-3 lira vermeye yanaşmıyor. sonra yok efendim bunu sölemedin onu sölemedin. la yazıldığı kadar temiz olsa piyasası 35 olan niye 30 yazılsın...

slowmotion
25-08-2011, 00:32
arkadaşa tavuk horoz takası gelmişti :D

birde canı sıkılıp 18-20 lik 106lara 8veren arkadaşlarda var hepsini kınıyorum :)

oguzhan999
25-08-2011, 00:33
dün beni gece 23.30 da biri 10 kez aradı mesgule verdim , , " araba için aradım die mesj çekmiş ısrarla tekrar arıyo sonra müsait deilim die mesj attım , yine arıyo dedim hayırdır , bu sefer adres alabilirmiyim die bi msaj , sonra cıldırdım tabi açtım telefonu veryansın :D

oytun200sx
25-08-2011, 00:41
zamanında mercedes vito aracımızı sahibinden.com da satışa çıkarmıştık.gelen takas tekliflerinin en orjinali bilmem nerede evim var,evin değeri 250 milyar ben 60 milyarını ödedim,kredi borcunu size devredip takas edebilir miyiz diye soranlar var... biz araba satıyoruz adam banka borcunu kitlicek adam arıyo... :Deli:

burak35-
25-08-2011, 01:23
allah herkeze hayırlı müşteriler versin yoksa çok yüzsüz insanlar var.

AEAlmas
25-08-2011, 01:36
Arkadasın BMW sune sex shop takas teklif etmişti içindeki bütün malzemeleri verecekmiş 20 milyar lik mal varmış 30 a satarsın demişti biz güzel bı sovmustuk adamlar ne iciyor arkadas bende istiyorum

SekoLive
25-08-2011, 08:24
İyileri yokmu Serkan arada:D:D:D

iyileri var ama onlarda ilan açmıyor :D

kanashibari
25-08-2011, 08:43
Benim eski aracım iesi satarken adam aradı.
-bu araca bakıyoruz manuel mi bu?
+evet manuel
-hmm debriyajı var dimi
+evet var
-kaç vites
+5 ileri 1 geri
-hmm tamam ben sizi arayacam son oluru ne olur
ya amca git dedim.

ceco
25-08-2011, 08:49
gecenlerde aradıgım daıreyı buldugum ıcın aracımın fıyatını 30 000e cekmıstım, adamın bırısı aradı dedıkı aracınızı yakından takıp edıyorum ama fıyatı bıraz fazla geldı son olurunu soylermısınız dedı. ( 35000) den cektım gerıye )

ayne su sekılde konustum.

suan bana kufur edıyorsunuz bu sekılde devam edersenız bende karsılık vermek zorunda kalıcam dedım :D

kapattım telefonu :)

StyleALP
25-08-2011, 09:03
İyice suyu çıktı artık ya sadece araba alım satımlarında böyle değilki genelde sık sık telefon değiştirirm sizinde dediğiniz gibi adam kafasına koymuş fiyatı en son başıma şu olay geldi 1.400TL den anlaşmıştık yüz yüze 1.200TL olmazmı diyor başkada param yok diyor kimsede bundan yukarı peşin para vermez miş yok olmaz zaten bana okadar geldi falan mırın kırın biraz düşünüyo 1.250 olmazmı diyor yahu dalğamı geçiyorsun git 1.250TL lik cihazlardan al yok ben bunun yurtdısı amerika fiyatını felan biliyorum e kardeşim s....git al ozaman amerikadan en sonunda mırın kırın etti 1.300TL'ye veriyorsan ver dedi yoksa gidip Turkcell'e alıcağım dedi bende olmaz falan diyince anlaşamadan gittik tam eve geldim üstümü başımı değiştiriyorum gene arayıp demezmi xxx deki turkcell'e gel tamam 1.400 olur neyse gittik cihazın imelini sorgulatı yarım saat ordaki görevliler dahili kendide inceledi tamam diyip 1.370TL verdi e ben senin :ofk:

Olaya bak ya.:Deli:

emre_
25-08-2011, 09:06
bende arabayı satmaya karar verdiğimde ilan koymuştum gelen mesajlarda o arabayla denedinizmi kaç yapıyo kazası varmı varsa nerde nasıl oldu cam filmini kaça yaptırdınız arabadaki egzostu ayrı satarmısın bu araba vansa bana göre dill (van olduğunu i.lan başlığında bile yazmıştım) sonra abuk subuk fiyat teklifleri arabaya yapılan abuk subuk onu oraya takmasaydınız olmamış şurasına bunu yapsaydın kaputu siyah boyayın falan gibi en sonunda ilanı sildim satmaktanda vazgeçtim misss gibi biniyorum :)

Baran^
25-08-2011, 09:15
Ben ilan verirken neyse istediğim rakam onu yazarım 1 kuruşta inmem istiyosa bitarafını yırtsın.İstediğim rakam bu araba burda gel bak derim genelde ilk gelen alıyor zaten :) 2. el arabada almam cebimde ne kadar varsa gider ne alınıyosa sıfır alırım.Mıllet benım gibi kullanmıyor yanındada oturmuyorum emın olamam takıntı spec

mustafaa_akca
25-08-2011, 09:29
kazalı ex ımı elımden cıksın dıye cok makul fıyata nete koydum..en az 200 kısı fln arada..arac kazalı oldugu halde oneceden kazası varmı dıyenler cok oldu halı ılee..2008 eylull ramazan ayındayız tam ezan okundu adam aradı bı tek bu saatte munasıp konusabılırız dedı..alla alla dedım oruc acacam tamam kaptma bn beklerım dedı yuhh dedım yaa..ama aracaı o adam aldıı:D:D:D

cgty06
25-08-2011, 09:33
Ben ilan verirken neyse istediğim rakam onu yazarım 1 kuruşta inmem istiyosa bitarafını yırtsın.İstediğim rakam bu araba burda gel bak derim genelde ilk gelen alıyor zaten :) 2. el arabada almam cebimde ne kadar varsa gider ne alınıyosa sıfır alırım.Mıllet benım gibi kullanmıyor yanındada oturmuyorum emın olamam takıntı spec

Ehehe ne demiş ünlü düşünür:
Money talks :)

Onamdar
25-08-2011, 09:37
Validenin pejoyu satarken koydum 13 den ama 12.500 e vericem. Herşeyini yazdım bi kaç yeri doğrultuldu lokal boya filan var çizikler var . Arabanın bütün sorunlarını yazdım süpriz olıcak birşey yok.
Aradı bi hatun şuh bir sesi var. Ben araştırdım 10-11 e var diyo bu arabalardan . Tamam o zaman hanımefendi gidin onlardan birisini alın e ama onlar tüplü değil bide çok km yapmış diyo :D O yüzden bu fiyat farkı diyorum :D
Ne emmeye ne gömmeye kimisi :D

mgnPower
25-08-2011, 09:37
istanbuldan birisi aradi en son ne olur diyor arabayi gordunmu biliyormusun sordunmu sorusturdunmu yok gel bak nasil geleyim diyor ee araba cin ariyon bedava desem gelecen dimi ? ilan rakami 32500 TL idi. dedim sana en son 32500 olur anladimda son kac olur diyor yok dedim sehir disina satmiyorum vazgectim dedim kapattim. takas icinse pickup tarzi arac navara skystar l200 vs gibi yazmama ragmen arsa ,ciftlik ,temeli atilmis insaat ,natamam ev ,daire ,dukkan dunya kadar takas yaziyorlar. hepsine kaliplasmis bir mesaj yadim kopi peyst edip gonderiyorum. takas sartlari ilanda yaziyor ne yazildiysa odur. lutfen farkli tekliflerinizi kendinize saklayin gibisinden.

hadi bakalim kolay gele herkese :)

mehzent
25-08-2011, 09:44

ahahahha olum sen ne ıdnetor bı adamsın ya :D

AHMET1907
25-08-2011, 09:47
Ben şeyi anlamıyorum, keyfe keder satılık olunca yani piyasasından daha fazla verecek birisini bulursam satarımmı demek? Nedemek bu keyfe keder satılık??

Onamdar
25-08-2011, 09:52
Ben şeyi anlamıyorum, keyfe keder satılık olunca yani piyasasından daha fazla verecek birisini bulursam satarımmı demek? Nedemek bu keyfe keder satılık??

Aciliyeti yok ölücüler arayıpda 3 kuruş için kafa ütülemesin demek :D

Ö.öztüRk
25-08-2011, 09:55
sahibinden' çok çalışıyorum çokda ürün sattım fakat telefon konusmaları beni bitiriyor alma diyorum abi kapatsana şu telefonu:)

Gardaş araç satılıkmı ? abi satılıkki orda duruyor bak görüyosun orda nie soruyosun satılık mı diye:) sanki face'ye koymuşuz arkadaş yaa. SEN GEL beni dinle 16.500e anlaşalım saol abi hadi ii günler sağolun cok sagolun hemen kapatıyorum :)

asot
25-08-2011, 10:11
Arkadasın BMW sune sex shop takas teklif etmişti içindeki bütün malzemeleri verecekmiş 20 milyar lik mal varmış 30 a satarsın demişti biz güzel bı sovmustuk adamlar ne iciyor arkadas bende istiyorum

işte buna yarıldım.. yerlerdeyim. :D

hem 20 milyarlık mal 30'a nasıl gidiyor, şişme bebeğe makyaj yapıp mı satacaklar ?

Bluttbeton
25-08-2011, 10:24
3 sene önce 1990 model corolla vardı araç çok temizdi
bi amca babamı yolda giderken görmüş araç satılıkmı demiş babam değilde demiş.
adam7,500 veririm deyince babam tamam satarım demiş.neyse adam eve geldi bizim arabayla ben indim babam dedi arabayı satıyoruz.ben de sat dedim :D o anda adama bi gıcıklığım oldu adam daha arabayı almadan içinde sigara içiyodu.
dedim; amca arabanın içinde sigara içirtmiyoruz in aşşağıya dedim adam biraz kıllandı sonra indi.
ben para konusunda anlaştıysanız cd çalarımı alırım dedim 180 tl verdim o cd çalar kendi harçlığımdan biriktirip almıştı.adam tamam dedi. akşam oldu ben cd çaları söküyom adam aramış cd çaları sökmedin bana hediye etsin demiş.ben bi orda s..tir çektim tabi.
sabah oldu arabayı temizledim artık verecez.
adam aradı ben aracı almıyom deyip suratıma kapattı.
yine aynı arabayı pazara çıkarttık. araba 19 yaşında biri geldi
-bu araba da boya var mı?
+var 19 yaşında araba herhalde olacak(1 ssene önce biz boyatmıştık yanıklardan dolayı )
-motor nasıl
+motor kondisyonu yaşına göre çok iyi çok rahat 180 yapıyor
-muayenesi ne zaman?
+lpg ve fenni muayenesi yapılalı 1 hafta olur.yani masrafsız bineceksiniz.
-ne kadar istiyorsnuz
+7.500
- çok ya ben 6.000 veririm
+ sen 8.000 de versen sana araba satmıyom hadi güle güle

BARR
25-08-2011, 10:35
iyileri var ama onlarda ilan açmıyor :D

Fenamı oldu ilan mı açaydık :D:D

YavuzNaz
25-08-2011, 10:56
sırf egosunu tatmin etmek için ilanlara 2,3 lira fazlasını yazan aradığım zamanda artis artis konuşan totoşlara uyuz oluyorum, sırf o konuşması yüzünden tamam arabaya bakmaya geliyorum dedim gittim, noldu telefonda baya uçuyodun kaçıyodun dedim abi şöyle böyle g.t kıvırmaya başladı. Neyse hakkı onu yazın kardeşim zaten şu internet siteleri çıktı pazarlara rağbet azaldı fiyatların yükselmesinin en büyük sebebide budur, piyasa yapmak için ilan veriyor yüksek fiyattan onu görende o bu parayı istiyorsa benim arabamda bu kadar mantığıyla şiştikçe şişiyor. papyonda 25 dk da pazar günü araba sattığımı biliyorum sabah 07,30 da, 7 ay önce 93 civic el aldım 6,5 liraya 7 liraya sattım adam 11 yazmış 7 ayda ne yaptın be arabaya. herkez elini vicdanına koysun.

SErhat.
25-08-2011, 11:00
İnternetin en kötü yönü yüksek fiyat yazanlar.Değeri 8 olan arabaya 9-9.5 yazıldığını gören direk 10 liradan kapı açıyor..

brkkksln
05-09-2011, 21:19
hala ilginç takas teklifleri geliyor bana.gül gül yarılıyorum :D
eylül sonu araç satılmazsa ilanı kaldırdığımda gerçekten üzülcem bu tarz mesajlar gelmediği için.
sadece 2005 ve yukarısı 600cc ve üstü motosikletle takas olur diye üstüne abana abana söylememe rağmen ne teklifler ya.

nasıl bir düşünce tarzıdır acaba.biz şansımızı deneyelim belki şeşerde düşer diye mi düşünüyorlar acaba.

asot
05-09-2011, 21:23
ben 106 satarken 14.250 yazdım. sahibinden'de eleman mesaj atmış 11'e anlaşırsak geleyim diye. gel bedava vericem yazdım. bir araştırdım elemanın yaş 19. bir daha ses çıkmadı. direkt liseli spec. :D

gökan
05-09-2011, 21:33
keyfe kder satılık dıyen adamla uzyuze gelmek ısterdım araba 12 lıra o keyfe keder 2o lıra yazıyor:)

RsErdi
05-09-2011, 21:57
butun yazılanları okudum sanırım ben şansılıyım biraz 3 araba alıp sattım Allahtan hep duzgun adamlardan aldım duzgun adamlara sattım abuk subuk ınsanlarda aramadı cok sukur :)

Onurkk06
05-09-2011, 23:14
ben de şahine 6.250 yazmıştım 5 binlira veiririm kabul edersen hemen geliyom sanki bakkaldan 1 kilo domates almaya geliyo lan zaten arabayı o fiyata vermem de hemen gelir alırım nedemek araba bu sağına soluna bak incele beğen al fotoya bakılıp araba alınsaydı oooo

Low-Rider
05-09-2011, 23:16
o değilde

sahibinden.com da 15" spoon jantların ilanı vardı gelen mesaj şu :D

"orjinal lastiğe uydumu kardeşim yoksa + lastik aldınmı bendee 175/70 R 13 78 T lastik var spoon jant uyuyormu"

overblack
05-09-2011, 23:41
valla ben direk son fiyatımı yazıp bunuda belirtiyorum.pazarlık için tel mesaj istemiyorum.gece 1 de arayan olursa da iyi olmaz.

brkkksln
05-09-2011, 23:48
butun yazılanları okudum sanırım ben şansılıyım biraz 3 araba alıp sattım Allahtan hep duzgun adamlardan aldım duzgun adamlara sattım abuk subuk ınsanlarda aramadı cok sukur :)

ilan eğer kısa süre duruyorsa fazla insanla muhattap olmadığın için sinir harbi yaşamıyorsun :)

EREN34
05-09-2011, 23:55
o değilde

sahibinden.com da 15" spoon jantların ilanı vardı gelen mesaj şu :D

"orjinal lastiğe uydumu kardeşim yoksa + lastik aldınmı bendee 175/70 R 13 78 T lastik var spoon jant uyuyormu"

İŞte olay budur :)

gökan
05-09-2011, 23:56
bıde arabadan anladıgını sanan ama anlamayan ustalar var arabayı goturyrm bakıyr hemen bokluyr arabayı tabı ben enyıyım ya anlamıyrm sankı arabadan arabanın altına bakarak arabaya *** atan adamda ılkdefa duygum motora bakmadı alta bakıyr ne ınsanlar var ya herkesı enayı sanıyorlar

poşetçay
06-09-2011, 00:21
ben hepsini yazsam roman olur eleman aradı direk son kaç olur dedi yazıo ilanda dedim.allaha emanet ol dedi kapadı bi başkası arife günü aradı arabayı bayram sonu alıcaz garaja koy kullanma dedi dün aradım ne oldu die annesinin telinden aramış kontürü yokmuş birisi 10 olurmu die msj atmış o fiatada var onlara bak bu fiat aşıosa dedim gizliden aradı küfür etti tavuk çiftligine ortak olurmusun die tel açtı horoz sayısını sordum dalgamı geçiosun dedi... İnsanları anlamak zor hangi kafayı yaşıolar sanki parasını werdi almaya geldi tarzında konuşmalar bitirim ayakları ya yerse die teklif edilen ölü rakamlar dalga geçin sinirlenmemiş olursunuz

timucintt
06-09-2011, 06:25
geçen ef yi 6500 lira ilan açtım ilandada 30 kere belirttim jantsız verecem diye jantlı 5 lira olurmu diyenler çıktı.. biride yolda arabayı yıkattım bir ara... mal herifler gelip arabayı inceliyor. önce çok temiz çok süper ya honda ya süper yapıyorlar diyor arabayı almak istiyorum felan fiyat söyleyincede yok etmez şurasında şu var bu var şurada burada 3 liraya var bilmem ne... bende seninde sakalın kirli t shirtin kirli seni ne edecez diye lafı giydirince kendine bide bakıp uzayıp giden öküzlerde var.... :D :D