Orijinalini görmek için tıklayınız : Normal fiyatlı araba nerede bulunur
Mivec_4G63
23-08-2011, 05:48
Arkadaş ieslere 20.000 tl istiyorlar 20-23 arası vtec2lerin piyasası. vtec2lere 30.000 tl istiyorlar,yeni kasa hondalaraın fiyatı 30.000, Bu araçları normal fiyatılarıyla nereden alabiliriz.
hahah =D çok yanlış bi yerde soruyosun bence bu soruyu =D iyi güldüm. başlık şöyle olmalıydı normal fiyatlara honda nerden alabilirim :D burdan alamican kesin :D
Jeandan-R
23-08-2011, 05:59
İsteyen çok oluyor da satabilen pek olmuyor. Sahibindenin sıkı takipçisi olmak lazım, normal arabalar düşüyor ve normal fiyatına 1 günde satılıyor.
Birde şu var, sıfır otomobil piyasası acayip yükseldi. Full corollayı 60bine hatta aksesuar ekletirseniz 63bine alıyorsunuz. İşler baya garipleşti
baya isyan dolu bir başlık olmuş :D
TolgaEsentepe
23-08-2011, 06:02
Honda alma, hakikaten alma :)
Jeandan-R
23-08-2011, 06:06
Honda alma, hakikaten alma :)
Bunu bende diyorum bazen, sıkı hondacı olmama rağmen. Acayip garip bir piyasası oldu araçların, 1 hafta daha arabasız kalsaydım clio veya 206 bakıcaktım
Honda fiyatları başta olmak üzere tüm araçların fiyatları çok garip... Gerçekten bu sorunun yanıtını ben de çok merak ediyorum.
Mivec_4G63
23-08-2011, 06:30
Hondadan vazgeçemiyorum ne bileyim ya kafam karıştı iyice, dizel i30 alcam bunların yüzünden. Fiyatı abartanlar da turşusunu kursun arabalarının.
sahibinden.com'da ve forumda bulamazsın. gazete ilanlarına, araba pazarlarına bak. 6 ay önce arkadaşımın 2001 model 2 parça boyalı iES'inin ilanını burada vermiştim gayet makul fiyatlıydı. 17 milyardı fiyatı. Kimse yüzüne bakmadı. Şimdi 20 milyara iES arıyor millet.
Sahibinden faso fiso fiyatlarda herzaman iki uc fazla yazarlar pazara gidince piyasa belli bide suan yaz donemi kis sezonu gelsin gorurum onlari ben:)
abdullahçöllü
23-08-2011, 08:02
nerden değil ne zaman bulabirim olcaktı bence soru.. cevabı da zannımca kışa doğru olur. o da olsa olsa 1000 tl düşer. yani kışında biraz düşer araba fiyatları.. yada normal fiyatında araba bulma ihtimali yükselir.. elinde honda olanlar cumhuriyet altını bulunduruyor diyebilirmiyiz o zaman..:)
Millet eskiden araba alıp 1-2 milyar altına satardı.. Şimdi araba alıp biniyorlar..2-3 milyar üstüne satmak istiyorlar.. İşin enteresan tarafı alan da oluyor.. :)
Hep bu hondacılar yüzünden.. :D Yanlız bazı kişiler hakkaten abartıyor.. Yeni kasa civiclere baktım.. Sıfırından fazla isteyen var.. Çok enteresan..
RottingChrist
23-08-2011, 08:05
cumartesi bursadan bir abim aradı arabayı satıyorum diye ben haber saldım iki arkadaşa ikisi de almak istedi bursadak abimi aradım arabayı sattım dedi. 4 saat içinde araba satıldı. araç vtc2 60.000 km de nokta hata boya olmayan aile arabasıydı. 27.500 istedi 27.350 ye gitmiş. ben bundan şunu anlıyorum arz talep meselesi. demekki bu parayı isteyen kadar veren de var.
BosphorusBoys
23-08-2011, 08:06
İnternet Üzerinden bence aramayı bırak.
çünkü ciddi anlamlarda 2-3 bin fazlasını istiyor insanlar.
oto pazarlarında gazete ilanlarında uygun birşeyler bulacağına eminim.
Hazır konusu açılmış iken sorayım,
100k km'de, tampon harici parça boyası olmayan ( 1-2 yerde 1 karış boyunda lokal boya var ), kazası, belası, sorunu olmayan vtec2'nın ederi nedir?
millet körünü öldürmüyor, fiyatlara bakma sen piyasayı iyi takip et gerçekten satıcı olandan 15.000 tl ye dahi araba bulursun...
Millet eskiden araba alıp 1-2 milyar altına satardı.. Şimdi araba alıp biniyorlar..2-3 milyar üstüne satmak istiyorlar.. İşin enteresan tarafı alan da oluyor.. :)
Hep bu hondacılar yüzünden.. :D Yanlız bazı kişiler hakkaten abartıyor.. Yeni kasa civiclere baktım.. Sıfırından fazla isteyen var.. Çok enteresan..
sadece hondacılar değil, vw'ciler de saçmalıyor.. sıfır km vw bulmak zor diye adamlar 3-5 bin km'deki arabalarını sıfır fiyatına satıyorlar..
100k km'de, tampon harici parça boyası olmayan ( 1-2 yerde 1 karış boyunda lokal boya var ), kazası, belası, sorunu olmayan vtec2'nın ederi nedir?
kaç model onu yazmamışsın?
piyasaya göre 30k, benım gözümde max 24 evren
eğer es ise bence en fazla taş çatlasın 26
ls ise yine taş çatlasın 24
Honda için değil, genel bir saçmalık var fiyatlarda adamlar golf4'e golf5 ile aynı parayı istiyor.
sadece hondacılar değil, vw'ciler de saçmalıyor.. sıfır km vw bulmak zor diye adamlar 3-5 bin km'deki arabalarını sıfır fiyatına satıyorlar..
kaç model onu yazmamışsın?
Benim araba yahu, yazıyor ya sol tarafta :) 2006
eğer es ise bence en fazla taş çatlasın 26
ls ise yine taş çatlasın 24
24 se gayet iyi, aklımdaki meblağ :)
+ deri döşeme ve sis farı mevcut deriz, 25'e okuturuz :)
Benim araba yahu, yazıyor ya sol tarafta :) 2006
24 se gayet iyi, aklımdaki meblağ :)
+ deri döşeme ve sis farı mevcut deriz, 25'e okuturuz :)
Sen onu 28'den ilana çıkar 27'de diretirsin, gidebilir :D
evet senin araba maksimum 24 eder normal rakamlarla.. ama forumda ve sahibinden'de 27-28 e okutursun :D :D
millet sidik yarıştırıyor sahibinden.com'da.. özellikle hondalar.. :icon_wack
SekoLive
23-08-2011, 08:46
aradık tr de yok o fiyatlara :)
Takasa girelim, üste kılçıksız tarafından böyle löp et kıvamında 20bin TL ni alırım Evren :D :D
cengiz üngör
23-08-2011, 08:56
AYnen çok abartmışlar fiyatları ya geçen bi Vtec2.lere bakıyım arabayı satıp yöneliyim dedim...Sonra kalsın dedim...:)
İnternette fiyatlar yüksek kurban bayramından sonra kışın başında araba pazarlarına gitmenizi tavsiye ederim.
Şimdiye kadar bütün arabalarımızı pazardan aldık oradaki piyasanın internetle alakası yok.
Örneğin Vtec2 ls 2008 yılbaşında 19 liraya almıştım ağustos ayında 24.250ye satmıştım.
Araba almak için doğru zamanda değiliz ama güzel satılır :D
Piyasanın alayı abartı, 2 ay önce 98 vtec sedan tertemiz takastan geldi ilan verdik 23.000 den bakan olmadı. 20.000 den verdik gitti. Yani piyasa balon. Herkes astronomik birşeyler istiyor ama "aceba arayan veren olurmu" mantığınla
Emre Ekrem
23-08-2011, 09:00
Sahibinden faso fiso fiyatlarda herzaman iki uc fazla yazarlar pazara gidince piyasa belli bide suan yaz donemi kis sezonu gelsin gorurum onlari ben:)
aynen, bir iki hafta önce birlikte pazarda dolanırken 2 parça lokal boyası olan bir 99 vti çokta sıkı bir pazarlık yapmadan 18bin liraya aldı arkadaş.
enginetune
23-08-2011, 09:00
Arkadaş ieslere 20.000 tl istiyorlar 20-23 arası vtec2lerin piyasası. vtec2lere 30.000 tl istiyorlar,yeni kasa hondalaraın fiyatı 30.000, Bu araçları normal fiyatılarıyla nereden alabiliriz.
Sahibinden.com ve araba.com u iyi takip etmen lazım bazen bazı nedenlerden araba fiyatlarını geri çekiyorlar ama bu ara biraz zor önümüz bayram olduğu için araba fiyatları uçuşta :)
favorilerimde fd6 kasa var 27.500e elegance sunrooflu :)
siz neyden bahsediyorsunuz ya
türk milletinde kolay yoldan para kazanma isteği olduğu sürece bu piyasa düşmez azcık mantıklı düşünen insan gider o paranın üstüne kredi çeker sıfır araba alır millet takmış honda da honda ondan sonra herkes ağlıyo piyasa yüksek diye az bile bence 98 model bildiğin honda artık ne varsa bu kadar tapılacak 20 lira akıl işi değil bence zevk meselesi tabi
türk milletinde kolay yoldan para kazanma isteği olduğu sürece bu piyasa düşmez azcık mantıklı düşünen insan gider o paranın üstüne kredi çeker sıfır araba alır millet takmış honda da honda ondan sonra herkes ağlıyo piyasa yüksek diye az bile bence 98 model bildiğin honda artık ne varsa bu kadar tapılacak 20 lira akıl işi değil bence zevk meselesi tabi
haklısın. 1-2 sene içinde VTi'lar milletin elinde patlayacak.. 14-15 yaşındaki arabalar sonuçta..
orhan_guney
23-08-2011, 09:11
bı kac araca ses etmıycem ama gercekden mal mal fıyat ıstıyenler var. bunların ben yüz şekillerini önümüzdeki ay görücem turşularını kuracaklar vtec lerin :)
SekoLive
23-08-2011, 09:12
haklısın. 1-2 sene içinde VTi'lar milletin elinde patlayacak.. 14-15 yaşındaki arabalar sonuçta..
hükümet düşer, enflasyon düşer, vti düşmez :D
bu olayı ben araba ararken sitedeki coğu kişi gördü ama makaraya sarıldık yok bi araba bulamadn diye :) sonrasında araç arayan herkes bunu yaşadı şuanda hala devam ediyo diyadinin dediğini yapması lazım acil arac ihtiyacı olmayan arkadaşlar.
Takasa girelim, üste kılçıksız tarafından böyle löp et kıvamında 20bin TL ni alırım Evren :D :D
Yok kardeşim hayırlısıysa bunu sattığımda bi 3.16-3.20 veya audi grubundan birşey düşünüyorum.
abicim sana göre haklıyımda şimdi daha fazla yazıcam buraya millet hondaya laf ediyoz diye bizi taşa tutacak :mad: örnek serkan kardeşimiz honda arıyordu gitti mis gibi araba aldı ne ararsan var arabasında çok basit bir örnek bu biraz özenti milletiz biz işin açığı;)
kurların yükselmesinin büyük etkisi oldu. arabasını satan kişi, yerine yenisini koyarken bir araba parası daha ödemek zorunda kalıyor. hey gidi günler 320d nin geçen yıl ekim ayında liste fiyatı 79500 dü. şimdi en ucuzu 116000 :D
Ben focus almak icin 6ay sahibindende araba aradım hepsi boya yok diyo mesaj cekiyosun plakaya 4-5 milyarlık kaza ben gunde 2-3 saat araba arastırıyodum anca boyle bulabilirsin birde ilan tarihine bakman lazım eğer araba temizse 2güne kalmadan satılıyo biraz sabretmen lazım yani :)
Yok kardeşim hayırlısıysa bunu sattığımda bi 3.16-3.20 veya audi grubundan birşey düşünüyorum.
Şaka yapıyorum yahu.. Senin arabanın üzerine 20 lira verdiğinde çok daha iyi bir araba alman gerek
pepecura
23-08-2011, 15:53
ben hiç pazardan araba almadım ama sabah erken saatlerde alınan arabalar normal fıyatlı oluyormuş diye duydum. bazen netede dusuyor.
Mivec_4G63
23-08-2011, 15:59
Kışı bekleyelim ne farkedecek bakalım.
AtmoSpheriC
23-08-2011, 16:08
sahibinden.com'da abartı fiyat çok oluyo.. birde araba.com a bak sahibinden.com agöre piyasa fiyatı oluyo...
hondacıların hepsi uyanmıs vaziyette yolda dedeyi cevirdiğinde bile piyasayı bilmiş oluyor sahibinden den arac satanlar bu yuzden sikayetçi adam bos iese 22 yazmıs 18 olurmu yazınca hakaret algılıyo ederi o ama anlatamassın kimseye
Normal fiyatında hic abartmadan seat ibiza satıyorum gel al :)
Şaka gibi 2.el pazarı.Bunda euronun 1,70lerden 2,50ye çıkmasının da çok büyük etkisi var tabi 0 araba fiyatları artınca ikinci elde uçuyor doğal olarak.
Honda'da durum ayrı tabi eg si'lar 15-16ya ek 1.4ler yine 15-16ya gidiyor vtiları söylemeye gerek bile yok :D
BlackEmperor
23-08-2011, 16:48
kurların yükselmesinin büyük etkisi oldu. arabasını satan kişi, yerine yenisini koyarken bir araba parası daha ödemek zorunda kalıyor. hey gidi günler 320d nin geçen yıl ekim ayında liste fiyatı 79500 dü. şimdi en ucuzu 116000 :D
olay budur, fiyatların gecen seneki gibi aşağı ineceğini düşünmüyorum malesef 1 sene pahalıya araba alınacak
2009 da sahibindendeki si lara bakıyodum 6 7 vosvoslar gibi boyanmış içi dışı toparlanmış en pahalısı 11 di :) o da 9.5 dan gitmişti yanlış hatırlamıyosam şimdi 14 15 hakları :) yine aynı ies ler 14 15 di babama diyodum alalım sana otomatiğini al binebildiğin kadar binersin almamıştı beyaz vtec2 nin en babası 24 dü üstüne 2 sene geçti eskidi km yaptı en aşa 26 27 :) bazı Hondacıların kafasında şu var bu araba zaten on numaraa sağğlam yakar yıkar nasıl olsa eskimiyo üstüne koyduğum tabiki karım ve buna gerçektende inanıyolar :)
Pedere araç alıcağız dün birtanesine baktık 40750 ilanı var baktık inceledik araç güzel 38 lira teklif ettik adam olur dedi biraz nazlanarak.Bugün 44500 ilanı olan araca baktık expertize soktuk 5 parça boyalı 43500 den aşağıya vermem diyordu telde ist ten araç sahibi.çeşmede tatildeymiş dönerken uğradı yanımıza onada 38 teklif ettik 40 a düştü 38-38500 e vericek.
Piyasa çok karışık bakıyorsun araç güzel pazarlıkla alınır diyorsun adam araç başında bile 50 lira düşmüyor.Pazarlık yok yazıyor telefonda bile fiyat düşüyor.
Fiyata değilde aracın temiz olmasına bakıp pazarlık yapılmalı bence araç alırken.Herkes kafasına göre fiyat yazıyor ciddi düşündükten sonra güzel pazarlıkla normal fiyatlara araç alınıyor. :)
ne sattıgını aldıgını bilmeyınce böyle oluyor malesef :D
mıllet öle bı moda gırmıs hondada honda tamam hızlı makına saglam arabada bu kadar kutsal ruh moduna sokmayın şu makınaları :)) ya ısteyenlere bakma sen gıdınce iş degısır herkes ıstıo bıseylerde kımsede satamıo yere su degsın kış gelsın gor o zaman fıyatları
Shadow_Dancer
23-08-2011, 19:46
Klişe bi laf olacak ama yazın araba satılır kışın araba alınır arkadaşlar ;)
onn_dear
23-08-2011, 19:48
bu memlekette 11000 liraya şahin 9000 liraya 95 toros satılıyorsa bırakında hondalar o paraları etsin...
Klişe bi laf olacak ama yazın araba satılır kışın araba alınır arkadaşlar ;)
Abi klişe ama çok doğru bi laf.. Bi ara kuzenime mini cooper baktık ikinci el.. Arabanın kış aylarında fiyatı 24 civarlarındaydı.. Yazın aynı arabayı 28-29 larda gördük.. Hatta kuzenim şey demişti..
Demekki o zaman alsaydık hem bedava araba sahibi olucaktık..Benzin parasını da çıkartabilecektik.. :)
bu memlekette 11000 liraya şahin 9000 liraya 95 toros satılıyorsa bırakında hondalar o paraları etsin...
Abi düşürün hondaların fiyatlarını 11-13 arasına.. Bak bakalım 11.000 liraya şahin doğan satılıyor mu :)
SekoLive
23-08-2011, 19:50
bu memlekette parçası ucuz ustası cok olan arabaya ciddi anlamda dere tepe binmek için 9 lira verilir... bunuda es geçmeyin .
Shadow_Dancer
23-08-2011, 19:51
Ayrıca İstanbul piyasası diye bir durum var arkadaşlar, en fazla araç satımı İstanbulda haliyle en fazla çeşitte İstanbulda.. Bu yüzden Anadolu'da fazla olmayan modeller için alıcılar İstanbul piyasasına yöneliyor.. O noktada da dengeler alt üst oluyor haliyle..
@ Seko: Şahinime 10 lira veren var Adanada :)
pesimist206
23-08-2011, 19:55
3 hafta once ılk sahıbınden 2000 model 1.6 ıes aldık boyasız hemde 13 bın lıraya gerckten bıraz arastrnca cıkıyo satacak bırılerı :)
SekoLive
23-08-2011, 19:55
doğrudur soner abi şahin doğan farklıdır herkesimden alıcısı vardır.misal, bi hondaya yada citroene yada opele köydeki amcamız binmezz, ama şahine doğana köydeki amcada ,şehirdeki apaçide, ilçelerdeki öğrencilerde biner :)
mert okadar araştırdık bulamadık birazda kısmet şans faktoru olsa gerek :D
şu mesajın derinlerinde belli aslında o kadar para etmedikleriii :)
uygun fiyata verirsen satılmaz denilen aracın bile hemen alıcısı cıkıyor. sahibindendeki satıcıların cogu 18 20ye alıp 24 25 ilan acanlar. amac aracı satmak degil bineyim o sırada teklif gelirse yuksek fiyattan veririm diye dusunuyor.
misal ben c4u 22li rakama verdim gecen sene. ilan verirkenki c4ler hala aynı paralara aynı adamlardan yine satılık duruyor bir senedir...
Emre İlbi
23-08-2011, 20:11
olay honda yada başka bir marka değil,
bizim ülkemizde malesef ki vergiler çok yüksek,
bu yüzden sıfır araçlar pahalı,
sıfır araç fiyatları yükseldikçede, ikinci el piyasasınında biraz daha yükselmesi normal olsa gerek :)
Almanyada yaşayan bir abim var, 2000 - 2001 model E46 BMW'ler 1500 Euro civarı diyor :D
şaka gibi :cool:
ykavcioglu
23-08-2011, 20:17
aynı konforda ve özelliklerde nissan mitsubishi vs. araçlar varken sadece honda ve toyota diye 5000 tl fazla para vermek akıl işi değil..
2007 model 9.200 km'de boyasız deri koltuklu lancerı 22.800 tl ye almıştım, aynı tarihte 150,000 de boyalı vtec2'ler 26.000 tl'ydi:D
bu 2 aydır fıyatlar baya yukseldı sanırım :D
onn_dear
23-08-2011, 20:29
Abi düşürün hondaların fiyatlarını 11-13 arasına.. Bak bakalım 11.000 liraya şahin doğan satılıyor mu :)
abi keşke daha da pahalılaşsa da german style mı, apachi style mı, jdm mi, spoon mu belli olmayan tarzda araba modifiye eden apachiler alamasa bu güzelim araçları...
pesimist206
23-08-2011, 20:30
mert okadar araştırdık bulamadık birazda kısmet şans faktoru olsa gerek :D
abı acaıp sansa geldı kuzenım aldı aracı alır almaz galerıye gıttık galerı 15 teklıf ettı ama satmıyo bınıcekmıs :)
firat_07
23-08-2011, 20:30
geçen hafta 2004 hiç boyazsız vtec 2 yi 28500 verdim :D
güzeli kalmadı ki artık ieslerin si ların patlicaklar en geç 3 seneye yaşlandılar artık gercekci olun :)
bide sadece istanbul piyasası olarak bakmayın honda kendi içinde ayrı bi piyasa misal;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1998-honda-civic-otomatik-1-6-ies-55849069/detay/ :)
onn_dear
23-08-2011, 20:58
3 hafta once ılk sahıbınden 2000 model 1.6 ıes aldık boyasız hemde 13 bın lıraya gerckten bıraz arastrnca cıkıyo satacak bırılerı :)
gerçekten çok uygun almışsınız iyi denk gelmiş. Tabi iyi araştırmak lazım
Yeni kasa fiyatına gidiyor eskı hondalar nerdeyse yuhh
Sahibinden.com da fazla takılmamak gerek :) Görüldüğü üzere psikolojisi bozulan arkadaş sayısı çok..
Oto pazarlarını dolaşın bir pazarınızı ayırıp mesela , araba.com da biraz daha mantıklı araçlar oluyor. Son 3-4 aydır Sahibinden.com da araç almadım ama sattım :)
2007 partnerler 16-17 arası giderken sahibinden de 17.5 a sattım. Yine 1995 doğan SLX aldım boyasız orjınal diye sahibinden de ilan verdim 3.günü 11den sattım :)
Ayrıca Ankara da oto pazarında "Beyaz 1999 Civic 1.6 İes güvenlik paketli zavolli lpg Orjınal olan aracı 14.5 a satıldı ama ben almadım" :) gibi gibi
Kısacası bence Oto Pazarı :)
yazıda kışıda bır bu hondanın bende bakıyorum ınat ettım honda alcam dıye :) ama fıyatlar ucuk,oto pazarındada pek cıkmıyor (altunızade)bugun gordum beyaz ıes 25 yazmıs :) 1.6sport 2005 mod 27 cıvarı ısımız zor acıkcası ...
İbrahim33
22-02-2017, 19:14
eski fiyatlara bakınca hüzünlendim birden :)
ahmetakbayir
22-02-2017, 19:23
fiyatları görünce bi küçük açtım allah affetsin
Birkan61
22-02-2017, 19:25
13 liraya boyasız ies aldığını görünce mert arkadaşın inme indi bana ama tarihi görünce heaaaaaaa dedim :D
Yıllar gecede dert aynı dert
To be continued...
nrkdrarsln
23-02-2017, 00:28
2013 Haziran'da eniştem temiz bi ES7'ye 25 vermişti çocuk vermemişti ama fiyatlar o düzeydeydi. Arkadaşımın abisinde 60bindeki ES'nin 27civarı yapması beni şaşırtmıştı. 2011'den 2013'e çok şey değişmemiş ama 2017'de durum bildiin gibi değil. :D
Yıl olmuş 2017 hala aynı muhabbet :)
Bende ilk ies imi 2009da 14.500e almıştım. 80küsür binde değişensiz 2-3 parça boyalı güvenlik paketliydi.
DenizKaan
23-02-2017, 08:26
bende Golf 4 1.8 highline sunroof dijital klima vs full olannı 15.000'ne almıştım :)
şimdi o aldığım araba satılıkda 24 bine :)