Orijinalini görmek için tıklayınız : makyajlı panjuru 97 modele uyarmı..??
97 model sedan cıvıc araca makyajlı kasa yani 99-01 panjuru direk uyarmı..?? netten bakındım ama tam anlayamadım..
uymaz maalesef :)
Makyajsız kasa için panjur almanız lazım
uymaz maalesef :)
Makyajsız kasa için panjur almanız lazım
mevcut panjur var zaten..ben daha hoş görünüyor logosu büyük filan diye şeyettim..:) o zaman el yapımı bişeyler yapıcaz..örnek olabilecek bişeyler varmıdır..??
onn_dear
23-08-2011, 12:40
uymaz ama el yapımı filan ne gerek var makyajsız panjuru zaten gayet uygun fiyatlı
büyük logo hosuna gittiyse 97 panjurun logosunu çıkar. 98 panjur logosu al ama kesinlikle 98 olmalı. onu tak arkadan 2 vida sık. on numara olur :D
99 logosu 97 panjura uymuyor malesef
logolar vıdalı al tak yapabılırsın
97 model sedan cıvıc araca makyajlı kasa yani 99-01 panjuru direk uyarmı..?? netten bakındım ama tam anlayamadım..
Fransız'ı bırakıp sonrada Japon'a geçersen böyle Fransız kalırsın işte abi:) Dön özüne abi. Olmadı git 106 Quik falan al;)
büyük logo hosuna gittiyse 97 panjurun logosunu çıkar. 98 panjur logosu al ama kesinlikle 98 olmalı. onu tak arkadan 2 vida sık. on numara olur :D
teşekkürler aynen öyle yapıcam anladım ...;)
logolar vıdalı al tak yapabılırsın
o.k teşekkürler...
Fransız'ı bırakıp sonrada Japon'a geçersen böyle Fransız kalırsın işte abi:) Dön özüne abi. Olmadı git 106 Quik falan al;)
:D:D
Ayrton Senna
09-11-2011, 11:21
ahh o dediğin 98 büyük çerçevesiz logoyu bir bulsam 2 tane alacamda yok ! :))