Orijinalini görmek için tıklayınız : subaru STI sorgusu
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2005 Model 71.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 56253794 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-wrx-sti-56253794/detay/)
linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar almayı düşünüyoruzda gerçi araç baktırılır sonuç çıkar ama önceden burdanda öğrenmekten fayda gelebilir diye düşündüm
ilgilenen herkse şimdiden teşşekürler...
uzman... gözun kapalı arabayı al alırken ben aldım o arabayı sahibine kaputu boyalı tık ses gelmeyen motoru acılmamiş bakir 2,0 L sti lerden ..arac sahibi siteye üye.. gözunu ister kapa al ister acık al ama al yabancıya gitmesın böle nadir temızlıkte araclar..
uzman sahıbıyle aynı sıtede oturuyoruz gecmısınde de zaten 1 tane bıle olsun kusurlu araba almamıstır yıne en temızını almıs bellıkı murat abıden araba alınır :)
yok ben almıycamda bir arkadaşıma alıcaz o zman arkadaşıma söyleyim direk sahibi ile görüşsün fazla uzatmsın anlaşabilirlerse gitsin alsın :)
kankacım ben söliyim sana 70 liradan 1 tl aşşağıya vermez..
valla ben bilmemki kankacım onlar konuşsun ben subarucu değilim anlamam bilirsin :)
LUTFU CNGNS
23-08-2011, 18:07
Arabayı murat arkadasımıza ben verdim araca kefilim
Daha temiz ve güzelini bulamazsınız