Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Haftalık Araç Kiralama
Arkadaşlar bayramda İstanbul'da olacağım.. 1 haftalık bi araç kiralıcam.. Fluence olur accent era olur.. Önemli olan fiyatının çok uçuk olmaması.. Kışın 70 liralık accent'e bayram nedeniyle 120 tl vermek istemiyorum :)
Tanıdık vs.. Bu işi yapanlar var aramızda sanırım..Onlarda yardımcı olursa sevinirim..
Olabilecek araçlar ;
Fluence
Focus
Era
Yani sedan dizel olursa sevinirim..
28/08 de alacağım.. 04/09 da bırakacağım..
Dip Not : Arama yaptım sitede.. 1-2 konu çıktı okudum..Ama istediğime ulaşamadım :)
LegenD-R
24-08-2011, 01:03
Era var.. Ne 70 nede 120 :) Günlüğü 100tl den ayarlayabilirim..
Era var.. Ne 70 nede 120 :) Günlüğü 100tl den ayarlayabilirim..
100'den veren 1-2 yer daha buldum.. :) Ama en son çare bulamazsam aklımdasın :)
Central firmasında 80 Tl'den 2011 polo veriyorlar.. Hem dizel..Hem 3000-5000 km de.. O arabadan sonra eraya falan 100 vermek pek mantıklı gelmiyor bana.. ama sezon işte.. :) Uçuyor fiyatlar.. :)
LegenD-R
24-08-2011, 01:08
100'den veren 1-2 yer daha buldum.. :) Ama en son çare bulamazsam aklımdasın :)
Central firmasında 80 Tl'den 2011 polo veriyorlar.. Hem dizel..Hem 3000-5000 km de.. O arabadan sonra eraya falan 100 vermek pek mantıklı gelmiyor bana.. ama sezon işte.. :) Uçuyor fiyatlar.. :)
Eski era değil bu araç Cem :D Daha 15.000 km de. Tabi karar senin..
Dab Rent a car i ara Ferrari f430 a kadar var ellerinde 3 r kez araç kiraladık sorun yasamadık şoförsuz ve şoförlü Vito s320 passat ve fluance ama albea kadar her paraya uygun araç var Atatürk Havalimanı'ndan kıralayiyorum genelde
Eski era değil bu araç Cem :D Daha 15.000 km de. Tabi karar senin..
Bi bakalım dediğim gibi.. Son çare dönücem sana :)
Dab Rent a car i ara Ferrari f430 a kadar var ellerinde 3 r kez araç kiraladık sorun yasamadık şoförsuz ve şoförlü Vito s320 passat ve fluance ama albea kadar her paraya uygun araç var Atatürk Havalimanı'ndan kıralayiyorum genelde
Bi bakalım oraya da şimdi netten.
yarın ögrenir haber veririm sana cem
yarın ögrenir haber veririm sana cem
Süper olur Berkan.. Dediğim gibi en büyük özellik fiyatı çok uçuk olmasın :)