Orijinalini görmek için tıklayınız : Corvette Sorgu
Chevrolet Corvette C5 2000 Model 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 51030338 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-krm-motors-dan-chevrolet-corvette-c4-51030338/detay/#)
Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ? Almayı düşünüyoruz ama İstanbul dışı olduğu için pek bilgimiz yok.
C6 da bakıyoruz corvette.com dan öğrendiğimiz baktığımız diyelim düzgün C6 hele bu paralara imkansız C5 de tamam çok zor gerçi ama 2005 C6 da kesinlikle düşünmeyin gibi söylüyorlar.
oguzhan999
24-08-2011, 18:41
alakasız olarak birşey söylicm , ama gereksiz pahalı gibi ,
Bu rakamı bizde vermicez o kesin genel anlamda bilgisi olan varmı diye burayada sormak istedim..
o paraya c6 var
Chevrolet Corvette C6 2005 Model 84.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 57535921 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ares-den-turkiye-nin-en-temiz-corvette-i-c6-z06-paket-full-full-57535921/detay/)
almadan önce mutlaka ama mutlaka faturasına baktırın derim sıkıntı yaşamayın
Bu rakamda yanlışlık var sanırım Türk lirasıysa hemen hayırlı olsun :)
Telefonuda cevap vermiyor..
yusufcan_k
24-08-2011, 19:16
o paraya c6 var
Chevrolet Corvette C6 2005 Model 84.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 57535921 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ares-den-turkiye-nin-en-temiz-corvette-i-c6-z06-paket-full-full-57535921/detay/)
MUT 01 avukata ait daha önce siyah m3 ü vardı m plakalı o fiyata satılması imkansız aracı çil çil yanıyor..
Bu rakamsa yarın cash para alalım ama imkansız..
kanka kırmızı noldu alcağınız
o rakama pertden dönme olsa gene alınır.
Abimiz satmak istemedi kanka bizde üstelemedik sonuçta tanıdığımız insan o da bizde yani :) Biz başka bakıyoruz artık kısmet..
Not:Konuştum şimdi dediğim gibi rakam doğru ama para birimi yanlış :)
O c6 nin fiyati euro
C5 e 85 cok araba fena durmuyor ama iyi gostermek lazim.
C 5 bu rakamdan düşünmeyelim yani 85 bizde vermicez maksimum 75 bana kalsa 75 de vermem 2 ay beklerim.Ama arkadaş kafasına koymuş hayırlısı..
Hakotech Hakan bey ile iletisime gecin doksun size hepsini kendisi baya aramisti :) Kirmizi olan bi ara bahcelievler tarafinda takilan vetteye cok benziyo belki de odur emin diilim tam jantlar renk falan ayni . 72 civarindan satilikti istanbulda . Ayrica adanadaki araca da bakabilirsiniz beyaz kaplama olan. Uzun suredir vette forumundayim ben de tanisikligim falan yoktur ama Emre beyin arabasi genel olarak temiz bilinen bi araba o da baya aramisti . O fiyatlar asiri ucuk yalniz :)
sevdiğimin ülkesinde rahat rahat C6 da binemiyosun... :)
patlayan sarı c6 vardı adam öle böle değil çok feci patlamıştı aman sarılara bakarken daha dikkatlı olun almadan önce mutlaka ama mutlaka AVK servise gösterin öle alın ama c6 alın c5 şahsi fikrim kötü duruyor bende bi ara c6 düşünmüştüm ama faturaları aşırı düşük devletle çok kötü başın belaya giriyor sen ve bugune kadarkı bütün sahiplerini sorguluyorlar.
54k kmde olan 2005 model sari c6 3 farkli yerde ilani var aracin zaten su an bile :D Ozellikle araci alirken avk servis 'vtanju' volkan beye bi gosterin o olani biteni soyler size :)
Plakası RFN yada RFA ise cok temiz boyasızdı arkadasımdayken o jantlarıda biz takmıştık
turbo&quattro
24-08-2011, 21:37
o paraya c6 var
$84k tl degil.
cagri-35
24-08-2011, 22:12
Az önce TL ydi gerçekten , herhalde yanlış girildi düzeltildi sonradan bende ilk görünce yok artık ali sami dedim :)
Bir ara yine antepte bir tanıdığın galerisindeydi.
Biz c6 yı almadan önce c5 mi alsak diye düşünüyorduk bize birkaç kişi o arka tamponda sis lambaları olanlar bilmem ney versiyon onlara bakmayın demişti..
Ama yinede ayrıntılı bilmiyorum hakotech hakan abiye mesaj at corvette ile ilgili herşeyi anlatır sana detaylı..
KRM Motors G.Antep'in en isim yapmış yeridir zaten sattıkları arabaları incelersen anlarsın bence sorun olmaz fiyatta anlaşırsanız :D Lambolarını görmüştüm hayran kaldım :R
hakotech
26-08-2011, 17:54
rfn plakalı aractır bu..bahcelıevlerdeydi bi ara,aracın genelı temızdır ancak ıc aksam olsun bıkac onarıma ıhtıyacı var..ben 56 bın kmdekı kazasız boyasız c5'şi 68 bın lıraya vermıstım..bu araca vereceğim maksımum rakam 63 dür,uzerı sıze zarar ettirir..