PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sızdırmazlık raporu alınacak yer çok acil

TheAce
25-08-2011, 08:58
istanbuldaki sızdırmazlık raporu alınan yerler dışında kocaelinde yada yakın bi yerde sızdırmazlık alabileceğimiz istasyonlar var mıdır? anadolu yakasında ikamet etmekteyim aracın lpg sızdırmazlık raporu için 4 gün sonraya randevu veriyorlar araç bayramda yola çıkacak sızdırmazlık yüzünden muaynede iptal oluyor... 1 ağustostan itibaren sızdırmazlık raporu online randevu ile yapılıyormuş, bilgisi olanlardan yardım bekliyorum çok acil...

TheAce
25-08-2011, 09:14
yok mudur bilgisi olan?

TheAce
25-08-2011, 09:20
konu kilitlenebilir öğrendim, yapmak isteyenler online randevu almadan gebze demirtaş opetin yanındaki makine mühendisleri odasından online randevusuz alabiliyor...

SekoLive
25-08-2011, 09:20
önceden randevu yokdu avrupa yakasında giidp bekliyorduk bunu randevuluya mıu cevirdilewr? bide eğer yeni takıldıysa lpg muayene sırası almanıza gerk yok hatırlatıyım.

TheAce
25-08-2011, 09:22
önceden randevu yokdu avrupa yakasında giidp bekliyorduk bunu randevuluya mıu cevirdilewr? bide eğer yeni takıldıysa lpg muayene sırası almanıza gerk yok hatırlatıyım.

1 ağustostan itibaren bu sisteme geçmişler lpg 2 sene önce takıldı muaynesiyle birlikte sızdırmazlıkta geldi

SekoLive
25-08-2011, 09:24
biyandan iyi olmuş biyandanda acil işiniz olunca kötü... inş çözersinz tez zamanda.