Orijinalini görmek için tıklayınız : sızdırmazlık raporu alınacak yer çok acil
istanbuldaki sızdırmazlık raporu alınan yerler dışında kocaelinde yada yakın bi yerde sızdırmazlık alabileceğimiz istasyonlar var mıdır? anadolu yakasında ikamet etmekteyim aracın lpg sızdırmazlık raporu için 4 gün sonraya randevu veriyorlar araç bayramda yola çıkacak sızdırmazlık yüzünden muaynede iptal oluyor... 1 ağustostan itibaren sızdırmazlık raporu online randevu ile yapılıyormuş, bilgisi olanlardan yardım bekliyorum çok acil...
konu kilitlenebilir öğrendim, yapmak isteyenler online randevu almadan gebze demirtaş opetin yanındaki makine mühendisleri odasından online randevusuz alabiliyor...
SekoLive
25-08-2011, 09:20
önceden randevu yokdu avrupa yakasında giidp bekliyorduk bunu randevuluya mıu cevirdilewr? bide eğer yeni takıldıysa lpg muayene sırası almanıza gerk yok hatırlatıyım.
önceden randevu yokdu avrupa yakasında giidp bekliyorduk bunu randevuluya mıu cevirdilewr? bide eğer yeni takıldıysa lpg muayene sırası almanıza gerk yok hatırlatıyım.
1 ağustostan itibaren bu sisteme geçmişler lpg 2 sene önce takıldı muaynesiyle birlikte sızdırmazlıkta geldi
SekoLive
25-08-2011, 09:24
biyandan iyi olmuş biyandanda acil işiniz olunca kötü... inş çözersinz tez zamanda.