Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya dan selamlar
merhaba
ben Antalya dan Nesil ışık sitedeki herkeze selamlar buradan faydalı bilgiler ve sıkı dostluklar edinebilecegimi umuyorum :)
hoşgeldin nesil abi, iyi forumlar
hoŞgeldin..
iyi forumlar_
TechTurkey'e Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim.
Berent.t
04-10-2007, 16:46
hoşgeldin. :)
Hoşgeldin iyi forumlar :)
akbaba78
04-10-2007, 17:19
hosgeldin:cool:
mustafa-u
04-10-2007, 18:30
aramıza hoşgeldin....
keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim..
Techturkey ailesine hoşgeldin
Umarım bir buluşma yaparsak senide aramızda görmek isteriz
Hoşgeldinz iyi forumlar :)
tekrar tekrar hoşbulduk arkadaslar
Techturkey ailesine hoşgeldin
Umarım bir buluşma yaparsak senide aramızda görmek isteriz
tabiki gelmeye çalışırım ;)
dragon07
09-10-2007, 22:05
nesil abi hoşgeldin fotolar istiyozzz
tabiki gelmeye çalışırım ;)
eğer özelden cep numaranı yollarsan ilk buluşmamızda senide ararız eğer müsait olursan bekleriz ;)
Nesil abi cumartesi akşam senle karşılaştık ama sana yetişemedik tanışmak için :D baya bir kopmuş gidiyordun Lauranın önünden lara istikametine doğru hani şu Crx leri geçerken :D pazar akşamda sanırım ailecek gidiyordun. üç kapılarda ışıkta beklerken gördük seni
Ben yetisicektimde sağa döndük :D Kadirde sana densizlik yaptı artık tanısınca sewersin onu :D Puhahaha adam arkasındaki sti a 3 den 2 ye atıp roll yapmaya calıstı yarıldım gece gece zuhsauhsauhsa
vtecburhan
16-10-2007, 07:56
hoşgeldiniz
Ben yetisicektimde sağa döndük :D Kadirde sana densizlik yaptı artık tanısınca sewersin onu :D Puhahaha adam arkasındaki sti a 3 den 2 ye atıp roll yapmaya calıstı yarıldım gece gece zuhsauhsauhsa
Deli cesareti mi desek, şakacı çocuk mu desek ne desek :D
Abi foruma hoşgeldin, en kısa zamanda görüşmek tanışmak üzere ;)
Tholl-ga
17-10-2007, 22:06
hoşgeldin ....
gokhan07
18-10-2007, 11:44
hoşgeldin iyi forumlar
hoşbulduk arkadaslar
kemal senmiydi o crx lerden biri gördügünüzde bi işaret yapın da tanışalım artık :)
darksideİmpreza
03-11-2007, 15:17
nesil abi slm gelmişsin.. iyi forumlar.:):heyoo:
hoşbulduk arkadaslar
kemal senmiydi o crx lerden biri gördügünüzde bi işaret yapın da tanışalım artık :)
Abi ben seni hep görüyorum Lauradan yukarı yardırıyorsunda yanında bayan oluyor rahatsız ederim die çekindiğimden selam vermiyorum. Bi denk getirirsem yalnız selamı çakıcam :D
SİNANN007
18-11-2007, 19:39
h.geldinn aramızaaa
mustafa-u
18-11-2007, 21:18
sanırım bu akşam 17.00 gibi laura kavşağında yanyana geldik...
beyaz suzuki alto .. :D
olabilir sabah akşam laura kavsagından geciyorum zaten ev - iş - ev :) kusura bakmayın şahsen tanışmadıgımız için selamsız sabahsız oluyor karsılaşmalarımız aslında küçük çaplı bir antalya organizasyonu yapsak tanışsak iyi olur hatta tam süper olur :)
yapalım salı aksamı alengirli bişiler biz hergün bulusuyoruz zaten sen müsait olduğun bir zamanı söyle biz uyarız ;)
salı ve cuma hariç ben hemen hemen her gün müsaitim tarih ve yeri belirlerseniz ona göre program yaparız hoşbulduk lewo :)
mustafa-u
19-11-2007, 18:11
kısa zamanda bu teklifi değerlendirmek lazım.. ;)
hımm organizasyon mu dediniz hemen toplaşalım :D
Günü belirliyoruz ;
Perşembe saat 20:00 yer Gmall karşısı Özsüt ( otoparkı en uygun yer )
uygunsa hemen toplayalım ekibi ?
bana uyar benim araba da yetişirse güzel olur walla.
dragon07
19-11-2007, 20:50
abi cumartesi neden dillll
:)bizdegelelim abi
gerci bizim yıkık polomuz var ama chip bloe off idare ediozzz:)
dragon07
19-11-2007, 20:57
görüşmek üzere üni var ama gelejegim zatem nesil abi tanıom sizinlede tanışmak güsael olur:)tugral aracı harenin orda görüodum ama yok oldu bi andaa nerde suan :)
dragon07
19-11-2007, 20:57
görüşmek üzere üni var ama gelejegim zatem nesil abi tanıom sizinlede tanışmak güsael olur:)tugral aracı harenin orda görüodum ama yok oldu bi andaa nerde suan
Whiteside Impreza
19-11-2007, 21:48
Hahah Nesil sen gelsene İdil'e grup olayı var tüyme bu sefer ama annadın sen onu moahah :hahaha:
persembe banada uyar arkadaslar
Emrah bro sana diyecek bişey de bulamıyorum ya :)
Araç sanayide suan :D Debriajım arızalandı onu yaptırıyorum. Hare neresi beyazdünyanın karsısındaki yermi? Emrah senide görmek isteriz persembe günü :heyoo:
Mehmet-a
20-11-2007, 08:07
hoşgeldin iyi forumlar...müsait olursam bende gelebilirim
mehmet gelirsen sewiniriz
çok iyi epey kalabalık olucaz yani ...
inş bir aksilik çıkmazsa baya bir kalabalık oluruz herhalde ben baya bir kişiye mesaj attım bakalım haber gelir akşama
Aslında hava kötü bile olsa sorun olmaz sonucta kapalı mekan eglenceli olacaga benziyor ;)
abi sen daha bilmiorsun hava güzel olursa neler olur neleeer :D Mersine gideriz walla :)
Perşembe güzel seçim, buluşmada güzel olacak anlaşılan. Bir aksilik çıkmazsa oradayız ;)
aman aynasızlara dıkkat arkadaşlar,Antalya polisi ***** alarmda,ben bir mağdur olarak dikkatınızı şeeymetmek istedim,adamlar kaputu açıp filtre varmı diye kontrol bile ediyorlar,bağlanan araçlar,muayene istasyonunua gönderiliyor,orası zaten ayrı bi problem,dıkkat edin.
dragon07
21-11-2007, 17:36
Geçmiş Olsun Ustaa:)nesil Abi Bizim Dükana Gideriz(ayvalik Tost)reklamalar.:)güselnbi R Gün Olur Inşallahh
yarın inş herkesin katılımlarını bekliyoruz.. Güzel bir tanışma gecesi olacak
hoşbulduk arkadaslar
bu arada bu akşam saat 8 de g mall ın karsısındaki özsütün orada toplanıyoruz ondan sonra zaten bakarız herkez isterse başka yerede gidebiliriz
arabam yetişir insallahhhh :) Yeter artık sıkıldım civicten ruhsuz anasını satim allah binenlere yardımcı olsun
arabam yetişir insallahhhh :) Yeter artık sıkıldım civicten ruhsuz anasını satim allah binenlere yardımcı olsun
nasıl yani gezerken böyle demiyorsun ama civicle şimdi araban yapılınca hemen .ok atıyorsun arabaya :Deli: neysee inş akşama benzinini alıpda gelirsin yolda kalırsan seni civicle kurtaymaya gelmem Ayrıca kadir'ide Kap gel gelirken :D
nasıl yani gezerken böyle demiyorsun ama civicle şimdi araban yapılınca hemen .ok atıyorsun arabaya :Deli: neysee inş akşama benzinini alıpda gelirsin yolda kalırsan seni civicle kurtaymaya gelmem Ayrıca kadir'ide Kap gel gelirken :D
kadirin ince işi var bitince arar benimde arabanın yetişmemesi durumunda kemal sen alcan bizi demektir :D
darksideİmpreza
01-12-2007, 17:38
hoşbulduk arkadaslar
bu arada bu akşam saat 8 de g mall ın karsısındaki özsütün orada toplanıyoruz ondan sonra zaten bakarız herkez isterse başka yerede gidebiliriz
eta choto:ofk::ofk:vstretiçsa haberimiz yok yaw:)
oktay_ctv34
01-12-2007, 18:17
ii fromlar akşam antalya kopacak yine desene :)
mustafa-u
01-12-2007, 21:39
antalya herzaman herşekilde kopuyor zaten OKTAY ... ;)
eta choto:ofk::ofk:vstretiçsa haberimiz yok yaw:)
ümit kızma ya hafta içi akşam dı gelemeyecegini bildigim için haber vermedim sana :)
emir-emir
15-03-2010, 13:39
iyi formlar güzel bir yer:)
ygtkrmdnz
15-03-2010, 20:01
hoşgeldiniz ..
M.Can Çimir
15-03-2010, 21:57
Yuh :) Nesil abi konuyu açalı 3 yıl olmuş, nerden buldunuz da hortlattınız :)