Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde konaklama yeri / roll
CeM öZeR
25-08-2011, 14:43
Arkadaşlar yarın ufak tefek bir iş sebebi ile izmire geleceğim. Öğleden sonra 2-3 saatlik bir işim var. Ardından ufak çaplı bir buluşma olursa oturalım sohbet edelim. İsteyen olursa ufak çaplı bir roll. Gelelim sadede. Benim maddi yönden fazla keseyi zorlamayan ortalama 70 tl yi geçmezse iyi olur bir konaklama yerine ihtiyacım var. Yarın yani Cuma akşamı konaklamak için. Yardımcı olursanız sevirim. :)
CeM öZeR
25-08-2011, 15:09
izmirli arkadaşlar ?
sweet_vtec
25-08-2011, 15:34
her cuma akşamı genelde toplanılıyor ama yarın için benim bişey demem yanlış olur şimdi manisadan ama diğer arkadaşların seni yönlendireceğini düşünüyorum konaklama yeri konusundada yardımcı olurlar sanırım.
yarın akşam 9-10 arası inciraltı çifte kumrularda toplanılıyor. otel olarakta çankaya-basmane arası uygun oteller bulabilrisin.
CeM öZeR
25-08-2011, 15:41
inciraltı nere bilmiyorumki ben :D valla gelirim ya şansımıza stock fn2 type r,207 rc,ibiza cupra,astra gtc felan denk gelse bari. :)
Uygun olurda oradaki uygun otellerde fena filmler dönüyor benden söylemesi :)
Cuma planım olmasa seni misafir ederdim benim bekar evinde ama malesef akşam şehirdışında olucam.
o dediklerin hepsi varda stock değil :) sen ne tarafa gelcen iş için.
karsiyakaliozi
25-08-2011, 15:43
soyledıgım yere baktınmı basmane arkadasın dedıgı gıbı pek tekın deyıl baska yerde soyledıgın rakamlara zor haber ver bakalım baska yerlerede karsıyaka ogretmen evınıde sor olursa oncelık orası olur olmazsa takav olabılır
h.guroglu
25-08-2011, 15:43
eğer güzel güvenilir bir otel istersen önerebileceğim yer var ancak senin hesabına uymuyor gecelik 110-120 civarı ücretleri
basmane öyle eskisi gibi değil arakdaşlar çoğu iş adamları pazarlamacılar hep ordaki otellerde konaklıyo..
sweet_vtec
25-08-2011, 15:44
inciraltı nere bilmiyorumki ben :D valla gelirim ya şansımıza stock fn2 type r,207 rc,ibiza cupra,astra gtc felan denk gelse bari. :)
senin araçta neler varki :D
selam Darkness nickli Can arkadaşımıza ulaşıp benim yönlendirdiğimi söyleyip konuyu anlatırsanız size gereken yardımda bulunur, kordon otelde çalışıyor
0532 557 73 23
CeM öZeR
25-08-2011, 15:48
ya yarın kadir gecesi filmden milmden uzak duralım. Abi takav tesisleriyle konuştum da yeri ters geldi zaten doğru düzgün bilmiyorum izmir'i. Yarın özay abiyle 3. Sanayiye gideceğiz 2 saatlik felan bir işimiz var. Ardından müsaitim. Gaziemir, biraz bornova, biraz alsancak çok az bişeyde karşıyaka tarafını biliyorum. :)
Genelde iş için gittiğimde Kilim Otelde kalırım uygun fiyat ve güzel bir otel
CeM öZeR
25-08-2011, 15:50
senin araçta neler varki :D
ölümüne zır stock :)
skyscanner'dan bakabilirsin 47 liradan başlıyor fiyatlar
Compare Hotel Prices - Best Hotel Deals Guaranteed (http://hotels.skyscanner.net/SearchResults.aspx?fileName=Izmir&Adults=1&Rooms=1&checkin=2011-08-26&checkout=2011-08-27&languageCode=EN#languageCode=EN¤cyCode=TRY&fileName=Izmir&checkin=2011-08-26&checkout=2011-08-27&adults=1&rooms=1&pageSize=15&pageIndex=0&sort=MinRate-asc&showSoldOut=true&highRate=240&lowRate=40&propertyType=undefined&view=hc_sr_summary&scroll=400&mapstate=contracted)
karsiyakaliozi
25-08-2011, 15:53
evet yer bıraz ters ksk de arkadasların onerılerını değerlendır
CeM öZeR
25-08-2011, 16:08
evet yer bıraz ters ksk de arkadasların onerılerını değerlendır
Tamam abi görüştüm Soner abinin dediği Can bey de otel olursa otel, olmazsa takav tesislerinin yolunu bulmamda yardımcı olacaklarmış. :) Bakalım roll ortamında dengimiz bişey bulabilecek miyiz :D
karsiyakaliozi
25-08-2011, 16:23
takav kolay bulursun benım mahallede sayılır takav tarıf verırız
hsyn_çvk
25-08-2011, 16:30
Tamam abi görüştüm Soner abinin dediği Can bey de otel olursa otel, olmazsa takav tesislerinin yolunu bulmamda yardımcı olacaklarmış. :) Bakalım roll ortamında dengimiz bişey bulabilecek miyiz :D
cvk rs ile deneriz hem tanışmış oluruz,konaklama konusuna gelince sen c.tesi kaçta yola çıkıcan?
CeM öZeR
25-08-2011, 16:58
cvk rs ile deneriz hem tanışmış oluruz,konaklama konusuna gelince sen c.tesi kaçta yola çıkıcan?
Sabah 10.00 gibi çıkarım yola abi. Geçmek geçilmek önemli değil bende aracımın stockta ne işler çıkarttığını görüyüm. :)
oooooo cem sen izmire gel askerlik arkadasına haber etme oda guzellll :D canın otelde kalabılırsın sanırım tanıdık bı pansıon otel yok ama. cumamı gelıyorsun cumartesımı?
CeM öZeR
25-08-2011, 17:41
oooooo cem sen izmire gel askerlik arkadasına haber etme oda guzellll :D canın otelde kalabılırsın sanırım tanıdık bı pansıon otel yok ama. cumamı gelıyorsun cumartesımı?
Vayyyy Isparta komandom benim :D hiç aklıma gelmedi bak valla kusura bakma. Konaklama işini ayarladık sayılır. Sıra arkadaşlar isterse oturup sohbet etmek takılmak. Haberleşelim numaran var bende. :)
-Günalp-
25-08-2011, 17:55
Stok bocanegra ve cipli golf 6 tsi 160 lik var denemek istersen..
vayyy ben dönerim sen gelirsin:D 1 gün kalma izmirde bol gez:D stock a stock bulacam gti ben sana bulacccam:)
CeM öZeR
25-08-2011, 18:22
Uyar iki araçlada denemek isterim. :)
CeM öZeR
26-08-2011, 09:13
akşam görüşecek miyiz arkadaşlar ben yoldayım :)
Skyhawk34
26-08-2011, 09:28
aksam icin bende beklemedeyim olursa eshota atlar geliim birde karsiyalada zz gti var taniik varsa bir gorusun sahibindende ilanida var
sweet_vtec
26-08-2011, 10:18
:Dcvk rs ii deneme olur bencede
akşam görüşecek miyiz arkadaşlar ben yoldayım :)
Benim stock mk 3 lede deniyelim sen seversin mk3 leri :D:heyoo::D
Skyhawk34
26-08-2011, 10:57
bu aksam nerede olacak bulusma ???
hsyn_çvk
26-08-2011, 12:04
Sabah 10.00 gibi çıkarım yola abi. Geçmek geçilmek önemli değil bende aracımın stockta ne işler çıkarttığını görüyüm. :)
ben bu tarz adamları seviyorum yaa,aferim abicim sana bi jest daha o zaman istersen benim araçlada (s2k) deneriz :icon_tup: akşamda incirlatında çifte kumrularda toplanılıyor orda sohbet muhabbet ardından çeşme otobanına giriyoruz cebimide vereyim sana ararsın takıldığın bı konu olursa 0505-867-62-62 hüseyin çevik
günalp sen askerden geldinmi?geldiysen bende bu ikili ile bi şansımı denemek isterim :D
:Dcvk rs ii deneme olur bencede
serdar bi sinsilikmi sezinledim ne bu gülmede :D
CeM öZeR
26-08-2011, 17:55
izmirde geziniyorum hüseyin abiyle. Kimseden haber yok nerdeyse. :)
-Günalp-
26-08-2011, 18:07
Hüseyin daha gelmedim kardesim şafak 22:) araclari biliosun zaten serkanla serdarin sole bi deneyin.. sonucu biliosun sende pek adaletli deil ama olsun:) benim mini duruyo gelince deneriz s2k ile bol bol biliosun bende sknti yok:p
63owen63
26-08-2011, 19:11
Cem action olursa video suz olmasın lütfen
1 adet Giulietta ile renklendirmek istiyorum geceyi hehehe 1.6 dizel varmıdır bu gece için ?
focus musty35
26-08-2011, 20:06
1 adet Giulietta ile renklendirmek istiyorum geceyi hehehe 1.6 dizel varmıdır bu gece için ?
helalll kardesım durmak yok devamm :)
helalll kardesım durmak yok devamm :)
Geliyomusun abi ? :)
focus musty35
26-08-2011, 20:14
[QUOTE=307xsi;2554762]Geliyomusun abi ? :)[/QUO
valla abıcım 100 hp lpg klasmanında rakıbım yok :D çeşmeye gidicem sanırım gıtmessem gelırım kesın
[QUOTE=307xsi;2554762]Geliyomusun abi ? :)[/QUO
valla abıcım 100 hp lpg klasmanında rakıbım yok :D çeşmeye gidicem sanırım gıtmessem gelırım kesın
Benimkide 105 hp lpg li bi denesek mi denk gibi arabalar :D
Atar değil merak ediyorum sadece :D
Daha önce kimseyle anlaşıp kalkmadım anca ışıklarda hondalarla pejolarla kapıştım :D
Biz erken döndük şu an için gri polonun güzel gittiğini söyliyebilirim :) Mavi golfü göremedim ben birdahaki sefere inşallah
mavi golf dediğin benimkiyse bi iddiam yok benim anlaşılma olmasın :D
ben focusa dedim aynı clasman sayılırız onunla :D
mavi golf dediğin benimkiyse bi iddiam yok benim anlaşılma olmasın :D
ben focusa dedim aynı clasman sayılırız onunla :D
:D Yok yok yanlıs anlasılma gri focusta yoktu zaten baska sefer inşallah :)
Skyhawk34
27-08-2011, 01:26
biz halaa cifte yuvadayiz cok guzel bir geceydi :D
focus musty35
27-08-2011, 02:50
[QUOTE=focus musty35;2554769]
Benimkide 105 hp lpg li bi denesek mi denk gibi arabalar :D
Atar değil merak ediyorum sadece :D
Daha önce kimseyle anlaşıp kalkmadım anca ışıklarda hondalarla pejolarla kapıştım :D
dostum sımdı gordum msjını tabıkı neden olmasın bırdahakı hafta cuma sanada banada uygun olursa gıderız bızde cıftekumruların oraya
CeM öZeR
27-08-2011, 07:34
Arkadaşlar ilgi alaka için çok teşekkür ederim. Karsiyakaliozi nickli özay abi,hsyn-çvk nickli Hüseyin abi ve schumi nickli Selçuk abi ve diğer arkadaşlar baya ilgilendiler. Roll denemesi çok fazla olmadı ama güzeldi. İbiza bocanegra ve Serkan abinin chip,egsoz, filtre vardı yanlış hatırlamıyorsam 160 lık tsi golf. Bocanegra 4-5. Viteste arka tamponda felan geldi ben öyle gördüm. Serkan abi de 210-220 arası kafa çıkarttı. :)
CeM öZeR
27-08-2011, 12:34
Bu arada CVK clio rs'le de denedik sağolsun kardeşim. Geçmek geçilmek önemli değil demiştik açık davet teklifine davetli olarak katıldık. :) 2 de 50-55 gibi sıktık. 160 dan sonra felan deli divane uzuyor yani. Hız 220-230 da 5-6 boy önde oluyor. :)
Kaporta işini naptınız hocam ?
CeM öZeR
27-08-2011, 13:47
Kaporta işini naptınız hocam ?
Hallettik. Olanın en iyisini yaptı usta baya uğraştı. 2. Sanayide boran oto kaportaydı galiba. Hamdi usta. güzel oldu.
memnun olduk cem :)
güzel akşamdı,maşallah arabanıda gidişinide çok beğendim ben...kazasız belasız günlerde olsun izmire yolun düşerse tel vs var artık görüşürüz yine :)
CeM öZeR
27-08-2011, 18:32
memnun olduk cem :)
güzel akşamdı,maşallah arabanıda gidişinide çok beğendim ben...kazasız belasız günlerde olsun izmire yolun düşerse tel vs var artık görüşürüz yine :)
ne gidişi güzel mi bırak Selçuk abi ya dalga geçiyor olmalısın :p en son 230 gibi ibreye baktığımda cvk rs 5,sen 7-8 boy kadar önümdeydin. :D herşey için sağol abi Allah razı olsun. :)
cemcim her zaman bekleriz güzel bi geceydi arabanın maaşallahı var beklediğimden çok çok daha iyi gidiyor
Cem neden aramadin beni telefonum vardi bende kalirdin mavisehirde ordan otobana cikardik neyse aklinda olsun ararsin beni;)
ne gidişi güzel mi bırak Selçuk abi ya dalga geçiyor olmalısın :p en son 230 gibi ibreye baktığımda cvk rs 5,sen 7-8 boy kadar önümdeydin. :D herşey için sağol abi Allah razı olsun. :)
eyvallah,rıca ederım cem :)
aracının yuruyusu donanımı gayet ılgı cekıcıydı bence masallah :heyoo: