Orijinalini görmek için tıklayınız : Savaç Uçakları
şu anda İstanbul da havadan bayaa bi sayıda savaş uçakları geçtiler
acaba kötü bir şey mi oldu pek hayra alamet değil çünkü ..
bu arada o nasıl bi gürültü öyle :)
dün de dolaşıyolardı 30 ağustos için prova yapıyor olabılırler
akıllı olun diyor bazılarına
30 ağustos Zafer bayramımız için eğitim uçuşu yapılıyordur
Cekim yapiliyor arkadaslar.
Sinema filmi icin anadolunun kartallarimi ole biseymis
stanbulda korku ve heyecan yaratan uu - GAZETEVATAN.COM (http://haber.gazetevatan.com/istanbulda-korku-ve-heyecan-yaratan-ucus/396025/1/Gundem)
çekim yapılıyormuş
hmm sağolun ama o nasıl bir gürültüdür öyle fenaa :))
Solo Türk - Pinnwand | Facebook (http://www.facebook.com/100SoloTurk?sk=wall)
facebook grup ları
nerde o günler ya Allahını seversen nerde o günler tankları çıkarsın sokaklara apartman boyundan geçirsin jetleri akıllı olun desin kurban oldugum tsk nerde yaaa atsin şehrin göbeğindeki boş dağa uygulama yapsın razıyım gram rahatsız olursam.
yeterki akıllı olun olmazsanız .............................. desin ya mesaj versin ya sonrada uygulasın rahat durmayanlara.
cekim yapiliyor arkadaslar.
aynen gen kur acıklama yapmıs cekım yapılıyormus
aynen gen kur acıklama yapmıs cekım yapılıyormus
anca çekim yaparlar onu yapınca cıkar sesler zaten başka bi şeye yıkmazlar yeri göğü :mad:
30 austos ıptal..
bir iki gün önce tv de kayseride 30 agustos için yapılacak tören için prova yapılıyordu :beuj:
nerde o günler ya Allahını seversen nerde o günler tankları çıkarsın sokaklara apartman boyundan geçirsin jetleri akıllı olun desin kurban oldugum tsk nerde yaaa atsin şehrin göbeğindeki boş dağa uygulama yapsın razıyım gram rahatsız olursam.
yeterki akıllı olun olmazsanız .............................. desin ya mesaj versin ya sonrada uygulasın rahat durmayanlara.
doğru söylüyorsunuz televizyonda bazen denk geliyorum yok şu tuğamiral içeri alındı yok general içeri alındı nasıl iş bu çözemedim
turgay.ozgur
25-08-2011, 17:43
aynen katılıyorum ...
bir iki gün önce tv de kayseride 30 agustos için yapılacak tören için prova yapılıyordu :beuj:
valla bende sehitlerimizden dolayı ıptal oldugunu bılıyorum
yaklaşık 20 dakika önce binanın tepesinden geçiomuş gibi bi gürültü cıkarttılar. sesi bile ürkütücü yerimden sıçradım :D
yaklaşık 20 dakika önce binanın tepesinden geçiomuş gibi bi gürültü cıkarttılar. sesi bile ürkütücü yerimden sıçradım :D
Afyon daki pist şehrin dibinde (yada şehir hava alanına yaklaşmış :) )
Evimin 2-3 km ötesinden kalkıyorlar :) Bir ara eski evimin nerdeyse üstünden kalkıyorlardı :) Kalkışlarında çıkan ses fena bir şey ve yanındakini duyamıyorsun :) Genelde Ağustos ayında Türk Yıldızları burada çalışır 26 Ağustos'ta burada etkinliklere katılır vede Ankara'ya giderler
Öğlen de Ataköyde evde duramıyorduk, 1 saat falan sürdü :)
Eskişehirdeki halk bunu hep çekiyor, Hemde hafta içi hergün... :D
Hatta perşembe geceleri birde gece uçuşları var... :D
dagları vururlar anca tasa tepeye sıksınlar