Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat leon spacer
ORKUN D.
26-08-2011, 08:55
seat leon sahibi cok yakın bir arkadaşımın yaşamış olduğu yol tutuş probleminden sonra araçta bir kaç değişiklik yapmaya karar verdik. öncelikli olarak spor yay vs. düşünüyoruz fakat birkaç kullanan kişi özellikle bize spacer kullanmamızı belirtti. mantık olarak yol tutuşu arttıracak gibi görünüyor fakat ne kadar sağlıklı bir yöntemdir. bilen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. şimdiden teşekkürler.
ben aracımda kullanıyorum , en ufak sıkıntı yok yol tutuşta mükemmele yakın oldu
ORKUN D.
26-08-2011, 09:14
kullanan iki üç kişiyle görüştük hepsi yol tutuş için mükemmel diyor. fakat herhangi bir riski varmıdır onu bilemiyoruz.
yok yaa ne sıkıntı olacak korkmayın en ufak sıkıntı yok
ORKUN D.
26-08-2011, 09:20
bana kalsa sıkıntı yok fakat yaptıracağımız arkadaşım bu tarz konularda biraz fazla pimpirikli :D o yüzden bende bu tarz bir araştırma içerisine girdim.
bende aracimda 20mm lik spacer kullaniyorum ancak kullandigim spacer herhangi bir torna tezgahindan cikma falan degil..
aracimin gobegine uygun gobegi olan bire bir oturan Alman uretimi Alimunyum spacer..
sorunsuz balans ve guzel yol tutusu :D
SCC-SHOP.COM (http://www.scc-shop.com/)
burasiyla iletisime gecip alin derim.
SuperCorr
26-08-2011, 10:42
aluminyum olsun 0,8 mm lik en fazla 1 lik (hafiftir yormaz)
10 numara olur,, takıldıktan sonra önlere güzel rot ayarı gerekli
oguzhan999
26-08-2011, 10:59
Spacer güzeldir, hem görüntü hem istediğin yol tutuş performansı açısından, ben tosbada önlerde 4 arkalarda 6 kullanıyordum suan arkaları 10cm yaptım :) kutu gibi oldu araba çok zor dağıtıyor kendini :)
Astradada arkalarda 3 cm kullandım
ORKUN D.
26-08-2011, 11:01
bende aracimda 20mm lik spacer kullaniyorum ancak kullandigim spacer herhangi bir torna tezgahindan cikma falan degil..
aracimin gobegine uygun gobegi olan bire bir oturan Alman uretimi Alimunyum spacer..
sorunsuz balans ve guzel yol tutusu :D
SCC-SHOP.COM (http://www.scc-shop.com/)
burasiyla iletisime gecip alin derim.
sizinki gibi 20 mm lik bir spacer işimizi görebilir sanırım. açıkçası bu konu hakkında pek bilgimde olmadığı için kaçlık olduklarını bilmiyorum
ORKUN D.
26-08-2011, 11:07
Spacer güzeldir, hem görüntü hem istediğin yol tutuş performansı açısından, ben tosbada önlerde 4 arkalarda 6 kullanıyordum suan arkaları 10cm yaptım :) kutu gibi oldu araba çok zor dağıtıyor kendini :)
Astradada arkalarda 3 cm kullandım
beni hatırladınmı bilmiyorum mustafa burcu parkında tanışmıştık. çağatayın arkadaşıyım o zaman vosvosu incelemiştim biraz çamurluklara göre baya iyi duruyordu lastikler. astrayı sadece uzaktan gördüm. peki rot ve balans açısından sıkıntı çıkartabiliyormu.