Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka Konusunda Yardım...

serqan23
26-08-2011, 09:20
herkese merhaba,

ıstanbul dısından bir araç aldık, 34 e cevırmek ıstıyoruz. ınternet uzerınden ıkametınızın baglı oldugu emnıyet mudurlugunun sayfasına girip boşta olan plakaları seçme ımkanımız varmıs dıye bırsey duydum. Böyle bırsey varmıdır gercekten ? Varsa da, prosedürü nedir ?? teşekkürler :)

serqan23
26-08-2011, 09:27
yok özel dusunmuyoruz da en azından 3 harfli bı plaka olsun ıstıyoruz. pekı bu alma ıslemı ıcın netten mı baglantıya gecıyoruz nasıl bır yol ızlemelıyız ?

SekoLive
26-08-2011, 09:28
seko 2 kez plaka değiştim netten yapamyordk. eğer öyle bi sistem geliştiyse tebrik ederim istanbul emniyeti :D

işlemler bittiğinde detayları bizle paylasırsan sevinirim varsa böyle bişi

serqan23
26-08-2011, 09:30
seko 2 kez plaka değiştim netten yapamyordk. eğer öyle bi sistem geliştiyse tebrik ederim istanbul emniyeti :D

işlemler bittiğinde detayları bizle paylasırsan sevinirim varsa böyle bişi

bırkaç kişiden böyle birşey duyunca buraya bı konu acma geregi duydum. ınsallah öyle bırsey vardır da :) sonucu yazarım tabi adaş :)

makif84
26-08-2011, 09:51
Ankarada netten plaka seçmek var ama İstanbul'da gidip emniyetten kendiniz seçmeniz gerekmekte

serqan23
26-08-2011, 09:56
açıkçası emnıyettekı polis memurunun ınsafına kalıyoruz yanı :)

turgay.ozgur
26-08-2011, 10:18
aynı şekilde bende bu konuyu çok merak ediyorum en azdından 3 harfliyi bağışsız seçebilirmiyiz diye... olup bitenleri buraya yazarsanız bende sevinirim :)

serqan23
26-08-2011, 10:21
aynı şekilde bende bu konuyu çok merak ediyorum en azdından 3 harfliyi bağışsız seçebilirmiyiz diye... olup bitenleri buraya yazarsanız bende sevinirim :)

bu konuya hakım olan arkadaşlarımızdan büyüklerimizden kesin bir bilgi alabilsek, yada bir yol gösterilse hepimize kolaylık olucagını dusunuyorum. Sonucu bildiririm tabiiki.

-HaKaN-
26-08-2011, 10:24
sıradaki plaka haricinde bir plaka istediğiniz zaman bağışsız vermiyorlar.. ben en azından rakamları seçiim veya 2 harf 3 rakam olsun dediimde yine para istediler..

TarikS
26-08-2011, 10:37
İnternetten seçme gelmedi diye biliyorum

Randevunu al git, gişede memurdan rica et 3 harfli bir şey olsun abi de, o zaman bağış istemez.. O kadar da değil :)

Ama harf-rakam seçmeye kalkarsan en azından bi 100 liranı alır orda da kapıyı 500'den açar zaten :D

SekoLive
26-08-2011, 10:38
tarık bayrampaşa cok cins yaw :D o dediğin orda tutmayabilir hayatımda en zor olması gereken işi halletiğim yerdi mahvetmslerdi bir arkadsın arabasının ruhasatını cıkartırken :D o yüzden biraz şanssızlar.

ceco
26-08-2011, 10:43
madem konu acılmıs bende plakamı ıstanbul yapayım dıyorum artık, bırıne satıs yapmam grekıyormu yoksa emnıyete gıdıp degısıklık talep edebılıyormuyum?

serqan23
26-08-2011, 10:54
sıradaki plaka haricinde bir plaka istediğiniz zaman bağışsız vermiyorlar.. ben en azından rakamları seçiim veya 2 harf 3 rakam olsun dediimde yine para istediler..

s.çtık o zaman :)

İnternetten seçme gelmedi diye biliyorum

Randevunu al git, gişede memurdan rica et 3 harfli bir şey olsun abi de, o zaman bağış istemez.. O kadar da değil :)

Ama harf-rakam seçmeye kalkarsan en azından bi 100 liranı alır orda da kapıyı 500'den açar zaten :D

en son çare öyle yapıcaz artık ama seko nunda söyledigi gibi cok zor adamlar bayrampaşada :) işimiz zor... :)

tarık bayrampaşa cok cins yaw :D o dediğin orda tutmayabilir hayatımda en zor olması gereken işi halletiğim yerdi mahvetmslerdi bir arkadsın arabasının ruhasatını cıkartırken :D o yüzden biraz şanssızlar.

katılıyorum :icon_tup:

madem konu acılmıs bende plakamı ıstanbul yapayım dıyorum artık, bırıne satıs yapmam grekıyormu yoksa emnıyete gıdıp degısıklık talep edebılıyormuyum?

satıs yapmana gerek yok dıye bılıyorum ben :)

hLL
26-08-2011, 10:54
benimde merka ettiğim bi konu var. benim istediğim plakanın olduğu ilçede ikamet etmiyorum.o ilçeden bağışla istediğimiz plakayı yinede alabiliyormuyuz?

serqan23
26-08-2011, 10:58
benimde merka ettiğim bi konu var. benim istediğim plakanın olduğu ilçede ikamet etmiyorum.o ilçeden bağışla istediğimiz plakayı yinede alabiliyormuyuz?

ıkametını plakanın cıktıgı ılceye aldırman gerekıyor.