Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka Konusunda Yardım...
serqan23
26-08-2011, 09:20
herkese merhaba,
ıstanbul dısından bir araç aldık, 34 e cevırmek ıstıyoruz. ınternet uzerınden ıkametınızın baglı oldugu emnıyet mudurlugunun sayfasına girip boşta olan plakaları seçme ımkanımız varmıs dıye bırsey duydum. Böyle bırsey varmıdır gercekten ? Varsa da, prosedürü nedir ?? teşekkürler :)
serqan23
26-08-2011, 09:27
yok özel dusunmuyoruz da en azından 3 harfli bı plaka olsun ıstıyoruz. pekı bu alma ıslemı ıcın netten mı baglantıya gecıyoruz nasıl bır yol ızlemelıyız ?
SekoLive
26-08-2011, 09:28
seko 2 kez plaka değiştim netten yapamyordk. eğer öyle bi sistem geliştiyse tebrik ederim istanbul emniyeti :D
işlemler bittiğinde detayları bizle paylasırsan sevinirim varsa böyle bişi
serqan23
26-08-2011, 09:30
seko 2 kez plaka değiştim netten yapamyordk. eğer öyle bi sistem geliştiyse tebrik ederim istanbul emniyeti :D
işlemler bittiğinde detayları bizle paylasırsan sevinirim varsa böyle bişi
bırkaç kişiden böyle birşey duyunca buraya bı konu acma geregi duydum. ınsallah öyle bırsey vardır da :) sonucu yazarım tabi adaş :)
Ankarada netten plaka seçmek var ama İstanbul'da gidip emniyetten kendiniz seçmeniz gerekmekte
serqan23
26-08-2011, 09:56
açıkçası emnıyettekı polis memurunun ınsafına kalıyoruz yanı :)
turgay.ozgur
26-08-2011, 10:18
aynı şekilde bende bu konuyu çok merak ediyorum en azdından 3 harfliyi bağışsız seçebilirmiyiz diye... olup bitenleri buraya yazarsanız bende sevinirim :)
serqan23
26-08-2011, 10:21
aynı şekilde bende bu konuyu çok merak ediyorum en azdından 3 harfliyi bağışsız seçebilirmiyiz diye... olup bitenleri buraya yazarsanız bende sevinirim :)
bu konuya hakım olan arkadaşlarımızdan büyüklerimizden kesin bir bilgi alabilsek, yada bir yol gösterilse hepimize kolaylık olucagını dusunuyorum. Sonucu bildiririm tabiiki.
sıradaki plaka haricinde bir plaka istediğiniz zaman bağışsız vermiyorlar.. ben en azından rakamları seçiim veya 2 harf 3 rakam olsun dediimde yine para istediler..
İnternetten seçme gelmedi diye biliyorum
Randevunu al git, gişede memurdan rica et 3 harfli bir şey olsun abi de, o zaman bağış istemez.. O kadar da değil :)
Ama harf-rakam seçmeye kalkarsan en azından bi 100 liranı alır orda da kapıyı 500'den açar zaten :D
SekoLive
26-08-2011, 10:38
tarık bayrampaşa cok cins yaw :D o dediğin orda tutmayabilir hayatımda en zor olması gereken işi halletiğim yerdi mahvetmslerdi bir arkadsın arabasının ruhasatını cıkartırken :D o yüzden biraz şanssızlar.
madem konu acılmıs bende plakamı ıstanbul yapayım dıyorum artık, bırıne satıs yapmam grekıyormu yoksa emnıyete gıdıp degısıklık talep edebılıyormuyum?
serqan23
26-08-2011, 10:54
sıradaki plaka haricinde bir plaka istediğiniz zaman bağışsız vermiyorlar.. ben en azından rakamları seçiim veya 2 harf 3 rakam olsun dediimde yine para istediler..
s.çtık o zaman :)
İnternetten seçme gelmedi diye biliyorum
Randevunu al git, gişede memurdan rica et 3 harfli bir şey olsun abi de, o zaman bağış istemez.. O kadar da değil :)
Ama harf-rakam seçmeye kalkarsan en azından bi 100 liranı alır orda da kapıyı 500'den açar zaten :D
en son çare öyle yapıcaz artık ama seko nunda söyledigi gibi cok zor adamlar bayrampaşada :) işimiz zor... :)
tarık bayrampaşa cok cins yaw :D o dediğin orda tutmayabilir hayatımda en zor olması gereken işi halletiğim yerdi mahvetmslerdi bir arkadsın arabasının ruhasatını cıkartırken :D o yüzden biraz şanssızlar.
katılıyorum :icon_tup:
madem konu acılmıs bende plakamı ıstanbul yapayım dıyorum artık, bırıne satıs yapmam grekıyormu yoksa emnıyete gıdıp degısıklık talep edebılıyormuyum?
satıs yapmana gerek yok dıye bılıyorum ben :)
benimde merka ettiğim bi konu var. benim istediğim plakanın olduğu ilçede ikamet etmiyorum.o ilçeden bağışla istediğimiz plakayı yinede alabiliyormuyuz?
serqan23
26-08-2011, 10:58
benimde merka ettiğim bi konu var. benim istediğim plakanın olduğu ilçede ikamet etmiyorum.o ilçeden bağışla istediğimiz plakayı yinede alabiliyormuyuz?
ıkametını plakanın cıktıgı ılceye aldırman gerekıyor.