Orijinalini görmek için tıklayınız : ZLZ Coupé F7R vs 2006 Astra GTC
Arkadaşlar yakın bir arkadaşım yeni aldığı aracı ile deneme yapmak istedi. Kabul ettim 1 hafta içinde ikimizinde müsait olduğu bir zaman denememizi yapıcaz.
Araçlar hakkında bildiklerimi yazayım:
ZLZ F7R 2.0 16v 147 HP: Kat. iptali + Filitre + LPG + Sonda 1.6 susturucu + Polishli kelebek (Emme manifoldundan oynama yok) 205-50-15 Jant lastik.
Astra GTC 1.6 16v 136 HP: Filitre + Düz Boru + Son susturucu orjinal + Jant lastik fabrika çıkışı.
Drag ve Roll de sonuçlar ne olur sizce? Arkadaşım GTC nin f7r dan iyi yürüdüğünü belirtti. Benim aracımıda kullanmıştı. Ben Astra yı kullanmadım bişey diyemiyorum.
astra alır f7r da lpg olayı yavaşlatır..
Arkadaşlar ankete 1 den fazla oy kullanabilirsiniz..
kanashibari
26-08-2011, 10:08
dragda alırırsın roll de geçilirsin. GTC nin gidişini biliyorum. İyi yürüyorum diyen vti ların canını sıkabiliyor.
Arkadaşlar astra gtc 1.6 136 hp olan versiyon. Turbo değil yani.
Arkadaşımın söylediğini aynen yazdım. 136 hp lik bir versiyonu varmı bilmem söylediği o.
Arkadaşlar astra gtc 1.6 136 hp olan versiyon. Turbo değil yani.
Arkadaşımın söylediğini aynen yazdım. 136 hp lik bir versiyonu varmı bilmem söylediği o.
fabrika çıkışı turbosuzlar 115'hp dir.. oynama yaptıysa bilemem..
Hocam söylemesi 136 hp olduğu yönünde. Bende acaba GSI danmı bahsediyor dedim ama 1.6 diyor. Bakalım nasıl bi süpriz bekliyor beni.
astra kıçını kaldıramaz ...
ondertopcu
26-08-2011, 11:10
115 likse bir arkadaşımda vardı acayip hantal bir araba. Dragtada rollde de çok rahat geçersin
turbo olanı deılse rahat gecersın bende 115 hp diye biliyorum onu ;)
Bakalım nasıl bir durumla karşılaşacağım. Bahsettiğim arkadaşım benim arabayıda kullanmıştı daha önce. Abi seni yer bu araba çok fena gidiyor dedi. Turbo olanmı diye sordum yok 1.6 136 hp dedi. Astra yı takip etmediğim için böyle bir versiyonu varmı yokmu bilmiyorum. Kıllandım şimdi :)
freelife
26-08-2011, 13:42
opel bence gtc değil,gsi yeni tipleri var ya sportmu ne ondandır onlar 136 hp,modeli kaç gökhan..
anca ecotech gsilar okadar hp değilmiydi biyerde yanlışlık var :)
opel bence gtc değil,gsi yeni tipleri var ya sportmu ne ondandır onlar 136 hp,modeli kaç gökhan..
Ozan abi 2006 demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bugün yine detaylı birkaç soru soracam. Az önce araştırdım biraz evet gsi dışında opelin 136 hp i yok.
anca ecotech gsilar okadar hp değilmiydi biyerde yanlışlık var :)
Aynen hocam bu akşam sorucam arkadaşa tekrar.
f7r alır ikisinide.. hem drag hem roll
meggy coupe f7r ile, opel omega 2,5 v6 175 hp ile kafa kafaya yürüyor ezilmiyor.. kopmuyolar birbirinden.. astra gtc yi geçer meggy coupe...
BlackEmperor
28-08-2011, 14:07
1.6 136 bg astra duymadım hiç farz edelim ki var ağırlık farkından dolayı f7r önde olur motoru sağlıklıysa turboysa hiç bulaşma :)
Cliosportve
28-08-2011, 14:11
F7R Renault her iki koşuda ayır bacakları yapıcaktır
devil_berk22
28-08-2011, 14:37
2004-2007 arası astra 1.6 lar 105 hp 2007 ve sonrası 115 hp
Megane her türlü alır yürürde kafama takılan bir olay var; Niye aracınızın hacminden daha düşük hacimli araçların son susturucularını kullanıyorsunuz? Buna çok sık rastlıyorum,tuhaf geliyor bana.