Orijinalini görmek için tıklayınız : Golden Sahiplendirme
Alicanrs
26-08-2011, 10:51
Dişi 7.5 aylık golden retriever ismi Maya Tüm aşıları yapılmıştır şampuanı yemeği bulunmaktadır .. Ailevi sebeplerden dolayı vermek zorundayım..fiyatı cüzzi bişe 100 tl
http://i51.tinypic.com/2us8suo.jpg
alıcan egıtım durumu ne? gercı sen egıttıysen pıyasa yar. yedı :D
Alicanrs
26-08-2011, 10:55
alıcan egıtım durumu ne? gercı sen egıttıysen pıyasa yar. yedı :D
ahaha ulan ceco :D:D kanka sıçmasını filan kesinlikle evde yapmıo dışarı alışkın işine geliosa otur kalk pati veri bilio ama oyun istio paso ondan genelde işine gelmio :D
panpa az bişey para iste bence
bide kendi evi olan birinwe filan vermeye calıs aile bastan tamam diyo ama sonradan sorun cıkartıo
Alicanrs
26-08-2011, 11:02
panpa az bişey para iste bence
bide kendi evi olan birinwe filan vermeye calıs aile bastan tamam diyo ama sonradan sorun cıkartıo
sende haklısın kanka gidipte sokağı atıcak kdr vicdansızlar yoktur :) fiyat konusu önemli deil cüzzi bişe olr 100 tl gibi.
eger evde gercekten sıkıntıysa maya. sen uste 100tl vermeye hazırsındır alican :D :D
Alicanrs
26-08-2011, 11:08
eger evde gercekten sıkıntıysa maya. sen uste 100tl vermeye hazırsındır alican :D :D
ehehe yok be nie verim üstüne para :D golden sahiplenmek isteyen alsın pitbull vermiorz:D
Verceğin insanı iyi seç hocam. Bizim üni den tane kız arkadaş rus finosu almışlardı yavru hayvana bakamadılar kimsede almıyo benzinliğe bırakıcaklardı el kadar hayvanı istemiye istemiye aldım atılmasın sokağa diye hiç bi aşısı yoktu parazit vardı herhafta veterinere götürdüm 3 ay boyunca ( allahtan veteriner benim pederin liseden ex aşkıydı :) ) Büyüttüm pederlerin eve bıraktım.Şimdi bahçede bizim puanter la takılıyolar.
Dediğim gibi alacak arkadaşın daha önce deneyimi yoksa çok iyi düşünsün çünkü köpek bakımı dışardan gözüktüğü kadar kolay değildir. Sabır ister planlarınızı hayvana göre yapmak zorunda kalıcaksınız. Bazen sizin sevdiğiniz bir tişört ü ağzında parçalanmış bir şekilde görebilirsiniz. Yada cep telefonunuzu salyalar içinde inceden dişlenmiş bulabilirsiniz. Bu tarz durumlarda hayvana verdiğiniz reaksiyon çok çok önemlidir. Ruh sağlığı bozulursa hem size hem kendine ciddi eziyet olur. Ben kendimi bildim bileli kedi köpeğin içinde büyüyen biri olarak söylüyorum bunları.
murat şilkan
26-08-2011, 11:33
Çok mu mecbur kaldın ya çok hassas bu hayvanlar yazık etmesinler..
Alicanrs
26-08-2011, 11:34
Verceğin insanı iyi seç hocam. Bizim üni den tane kız arkadaş rus finosu almışlardı yavru hayvana bakamadılar kimsede almıyo benzinliğe bırakıcaklardı el kadar hayvanı istemiye istemiye aldım atılmasın sokağa diye hiç bi aşısı yoktu parazit vardı herhafta veterinere götürdüm 3 ay boyunca ( allahtan veteriner benim pederin liseden ex aşkıydı :) ) Büyüttüm pederlerin eve bıraktım.Şimdi bahçede bizim puanter la takılıyolar.
Dediğim gibi alacak arkadaşın daha önce deneyimi yoksa çok iyi düşünsün çünkü köpek bakımı dışardan gözüktüğü kadar kolay değildir. Sabır ister planlarınızı hayvana göre yapmak zorunda kalıcaksınız. Bazen sizin sevdiğiniz bir tişört ü ağzında parçalanmış bir şekilde görebilirsiniz. Yada cep telefonunuzu salyalar içinde inceden dişlenmiş bulabilirsiniz. Bu tarz durumlarda hayvana verdiğiniz reaksiyon çok çok önemlidir. Ruh sağlığı bozulursa hem size hem kendine ciddi eziyet olur. Ben kendimi bildim bileli kedi köpeğin içinde büyüyen biri olarak söylüyorum bunları.
haklısın tşk ederim :)
Çok mu mecbur kaldın ya çok hassas bu hayvanlar yazık etmesinler..
mecbur yapıcak bişey yok mecbur :(
Cankaraca
26-08-2011, 17:34
Suan apartmanda oturmuyor olsak ben düsünürdüm almayı.
Birkac aya kadar nasipse müstakil bir eve cıkacagız.
İnsallah degerini bilecek biri sahiplenir.
Benim eski köpeğim.:) Bana gönderebilirmisin kanka uçak yoluyla ? Mayamı çok özledim.
tolgakaynak
26-08-2011, 21:21
köpek ne oldu acaba birisine verildimi ??
tolgakaynak
26-08-2011, 21:51
post dolu pm atamıorum :s
Alicanrs
26-08-2011, 21:52
boşalttım postu dolmuş =)
Burak K.
27-08-2011, 01:48
Eğer alan olmazsa ben gelip alabilirim...
face falan yazdım bakalım çıkarmı biri
Ahmet_28
27-08-2011, 02:18
alican birisi almadıysa konuşalım
ylmzsmsk
27-08-2011, 10:14
kardeş merhaba benim ayın 18 inde aynı maya kadar olan 6.5 aylık goldenımı çaldılar..şerefsizler arabaya atıp götürmüşler görenlerin dediğine göre..bugün barınakları gezicem.10 gündür gitmediğim ver kalmadı ama bulamadık..emniyet görüntüleri aldı hırsızların kamera kayılarını fakat araçtaki plaka sahte çıktı..ankaradayım fakat abim bayrama istabula gelicek..mayayı ben sahiplenmek isterim sende uygun görürsen..evde bakılacaktır ve güzel olan veteriner komşumuz var..bende bir okadar ilgili ve titizimdir köpek konusunda..ismim yılmaz telefonum 0505 712 56 58 istediğin zaman msn den büyüme sürecini izleyebilirsin..
Nefret ediyorum su köpek konusu acıldıgında okumaktan!! calmak ne demek ya Allahsız herifler o köpeğin durumunu dusunemıyorum.BU arada maya birkaç kez elmı değiştirmiş benmı yanlış anladım biri eski mayam falan demişte ciddimi o şakamı
Alicanrs
29-08-2011, 10:47
güncellllllll