Orijinalini görmek için tıklayınız : Uefa Europa Lig - Beşiktaş Rakipleri
E GRUBU: Dinamo Kiev (Ukrayna), Beşiktaş (Türkiye), Stoke City (İngiltere), Maccabi Tel-Aviv (İsrail)
Dinamo dışındakiler keklik gibi görünsede dünkü Alania maçından sonra bende zerre kadar ümit yok bi cacık yapamayız biz Uefa'da
sız hala futbolmu konusuyorsunuz ben dıgıturku bıle ıptal etırdım aynı bızım rollıng muhabetlerıne dondu lıg .... :D
SOMEONESPECIAL
26-08-2011, 14:24
e grubu: Dinamo kiev (ukrayna), beşiktaş (türkiye), stoke city (ingiltere), maccabi tel-aviv (israil)
dinamo dışındakiler keklik gibi görünsede dünkü alania maçından sonra bende zerre kadar ümit yok bi cacık yapamayız biz uefa'da
+1..................
SekoLive
26-08-2011, 14:25
Stoke Cityde ingiliz olmasından bizlere ters geliyor oda tehlikeli. İnş beşiktaş başarılı olur bu grupda ülke olarak puana ihtiyacımz var.
Sıkıldım bu Dinamo Kiev'den...
bence akşamki macı dikkate almamak lazım,3 0 in vermiş olduğu bir rahatlıkla sahaya cıkıldı.
gruba gelirsek bence 1.cıkarız gibime geliyor tabi benim gibi inanmaları lazım.inş.başarılı oluruz.
Day Walker
26-08-2011, 14:25
Stoke city de iyi hacı
bu sene takımımdan ve önümüzdeki senede ülkeden birşey olmıcak gibi hisler var içerimde hiç zevk falan kalmadı rezalet, beşiktaşımda bu gruptan çıkamaz böyle futbol oynayacaksak...
akbaba78
26-08-2011, 14:27
saha berbattti 1.5 saat gecikti mac futbolcularda istek kalmadiki oynasinlar ucuz kurtulduk:o
Stoke city de iyi hacı
Adı üstünde Stok hacı :D f/e/h city olsaydı belki bişey olurdu :hehe:
Evet dünkü maç konsantrasyon eksikliği had saffadaydı gerek 3-0'ın rahatlığı üstüne maçın geç başlaması hava koşulları vs ama baktığınızda karşıdaki takımın futbolcusunun maaşı Beşiktaş malzemeci maaşı ile aynı. Böyle bir takıma nerdeyse uzatmalara gidiyodu maç :)
Dün akşam ki gibi silik oynamazlarsa çıkabilirler.
Tek zorlu rakip Dinamo Kiev bu grupta.
Day Walker
26-08-2011, 14:34
Evet dünkü maç konsantrasyon eksikliği had saffadaydı gerek 3-0'ın rahatlığı üstüne maçın geç başlaması hava koşulları vs ama baktığınızda karşıdaki takımın futbolcusunun maaşı Beşiktaş malzemeci maaşı ile aynı. Böyle bir takıma nerdeyse uzatmalara gidiyodu maç :)
Adamlar yüreğiyle oynamış hacı sizinkiler hala reina edasıyla sahada takıldıkları için karşı takımın topu kendilerine servis etmedini bekliyolardı :hehe:
Dinamo ile görülecek hesap var zira en son hoplatmışlardı bizi :)
nitrO_Oxide
26-08-2011, 14:37
Alania maçı ölçüt değil bence karamsar olmamak lazım :)
driftnolimit
26-08-2011, 14:37
bence BJK bu gruptan 2. çıkar
S. City sıkıntılı takım. D Kiev içinde çok iyi konsantrasyon ve oyun düzeni gerekiyor.
akbaba78
26-08-2011, 14:39
gruplarda olaylar farkli olur bence Q7,Simao neyin oynarsa fena olmayiz..Holosko bitmis kanimca Aurello ayni keza Egemen zimba olmus takima ama hala bi golcu lazim bize:rolleyes:
S.Özeren
26-08-2011, 14:40
puan kaybediceği bi maç yok bana göre..
SekoLive
26-08-2011, 14:40
Dinamo ile görülecek hesap var zira en son hoplatmışlardı bizi :)
abi senin için ukranya deplasmanına giidiceğini sölediler doğrumudur :D :hehe:
abi senin için ukranya deplasmanına giidiceğini sölediler doğrumudur :D :hehe:
Tarih uyarsa gitmeyi planlıyorum Serkan perşembeye denk gelen bir maç özellikle süper olur. Perşembe maç Cuma C.tesi Kiev :D pazar sabah dönerim :)
Tarih uyarsa gitmeyi planlıyorum Serkan perşembeye denk gelen bir maç özellikle süper olur. Perşembe maç Cuma C.tesi Kiev :D pazar sabah dönerim :)
Ekran başından aynı zevki vermiyor , deplasmana giden tarafta olmayı herkes ister :)
http://www.youtube.com/watch?v=sm_ilHtya_Q
Abi yeri değil ama sen Kazantip'e gidiceğini söylüyordun. Nasıl oralar eğlenceler falan :D:D
SekoLive
26-08-2011, 14:48
koray abi suriyeye yada ırağa cıksa gitmez deplasmana :D Mevzu farklı ukranya :D bütün türklerin ilk deplasmanı dinamo kievdir olayı vardı birisi anlatıyordu şovmenlerden :D
Abi yeri değil ama sen Kazantip'e gidiceğini söylüyordun. Nasıl oralar eğlenceler falan :D:D
Evet önümüzdeki seneye kadar evlenmezsem mutlaka gidiyorum aşağıdaki link'den inceleyebilirsin :)
kaZantip 2012 • sport, music and fun party land • kaZantip festival • kaZantip Europe • ex kaZantip Ukraine • www.kaZantip.com (http://kazantip.com/)
koray abi suriyeye yada ırağa cıksa gitmez deplasmana :D Mevzu farklı ukranya :D bütün türklerin ilk deplasmanı dinamo kievdir olayı vardı birisi anlatıyordu şovmenlerden :D
İsrail'de olabilir sıkıntı yok :D
Zira Bar Refaeli gibi :D
http://www.habertatil.net/newsimg/resimler/1f46d87e4e66214daec675c65b6a3340.jpg
beşiktaşa başarılar dilerim. deplasmandaki hapoel tel aviv maçına gitsem mi :D :D
Dün ki maçı dikkate almamak lazım ilk maçın rahatlığı daha giderken motivasyon eksikliği üstüne maçın gecikmesi üstüne zemin bozukluğu ve sakat/cezalılar.
Gruba gelirsek çekişmesi yüksek grup iyidir.Dinamo Kievden intikam zamanımız diyorum ben.İnşallah grupları geçicez.Eğer gruptan çıkarsak gözüken en büyüken tehdit tottenham son 16ya çekmessek yarı final sürpriz olmaz..
ÇALIŞKAN
26-08-2011, 14:57
beşiktaşımıza başarılar dilerim...
hakan115
26-08-2011, 14:58
Besiktas a basarilar, Dinamo Kiev hic kolay takim degil, Stoke City kendi evinde zor puan verir. cok kolay olmayacak gibi ama insallah gruplardan cikar.
Yıllardır aynı benim beşiktaş'a zerre güvenim yok hiçbir kulvarda..
Takımı şişirmeye devam etsin Y.D
JapanVsGermany
26-08-2011, 15:25
Umarım Beşiktaş En güzel şekilde temsil eder ülkemizi...
Ama sıkıntı büyük...
Hoca hem Yabancı hem de BONUS duruyor koltukta, motiwasyon ne derecede edebilir tartışılır.
Beşiktaşta Kaptan kim? Bir Guti oldu bir Quaresma... Bunlar para için o formayı giyen topçular...
Yönetim desen basıyorlar parayı ama bir türlü sonuç alınamıyor...
İnşallah BEŞİKTAŞ İsmine yaraşır bir mücadele gösterir we gidebildiği yere kadar gider...
Gruptan Çıkar mı diye ben de sordum kendime... ...İNŞALLAH dedim :)
M U R A T
26-08-2011, 15:27
bir cacık olmaz bu takımdan umarım yanılırım
hakkımızda hayırlısı kievin ardından 2.tamamlarız diye ümit ediyorum..
BeşiktAŞK ımız bu guruptan 2. çıkar, eğer dinamoya bu sefer şansımız tutarsa 1.
bence bu takım geçen senenin üzerine hiç bişey koyamaz.takımın her mevkisi sıkıntılı.en kek görülen maccabi bile kendi evinde bizi yenecektir büyük ihtimal.açıkcası hiç bi beklentim yok.
CorsaGSI
26-08-2011, 17:17
bir cacık olmaz bu takımdan umarım yanılırım
Ben hasta beşiktaşlıyım ancak ne yalan söyleyeyim dün oynadıkları topu gördükten sonra senin gibi düşünüyorum
inşallah kiev'in gruptaki son maçını bizim kendi sahamızda oynarız, onlar garantiler bizde formalite beraberlikle 2.ci çıkarız inşallah.
lig başlasa da takım form tutsa.
63owen63
26-08-2011, 18:00
Takım olamazsak,işimiz zor rakipler dişimize göre
Cok güldüm stock city muhabbetine :D
turbo&quattro
26-08-2011, 18:26
Hic guvenmiyorum Besiktasa...Yillardan beri bir kere bile sikintisiz mac seyretmedik bu gruplarda oyle olur muhtemelen...
Ahmet_28
26-08-2011, 18:27
bence beşiktaş için 2. lik garanti.liderliğide zorlayabilir lider olarakta çıkabilir gruptan.başarılar dilerim
15 Eylül - Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv
29 Eylül - Stoke City - Beşiktaş
20 Ekim - Dinamo Kiev - Beşiktaş
3 Kasım - Beşiktaş - Dinamo Kiev
1 Aralık - Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş
14 Aralık - Beşiktaş - Stoke City
Başarılar Beşiktaş
quaresma ve simao dünkü maçta yoktu, o yüzden bi ölçüt olarak almamak lazım. Beşiktaş en kötü 2. olarak çıkar bu gruptan
63owen63
26-08-2011, 19:10
fikstür güzel aslında, maç programını begendim, Takım olabilirsek çerez lebleli olurlar,olamazsak biz oluruz. rıdvan ersan bebe de olsaydı daha bir ümitli olacaktım.
ertuncpower
26-08-2011, 21:16
20 Ekim - Dinamo Kiev - Beşiktaş
3 Kasım - Beşiktaş - Dinamo Kiev
sıkıntı :(
Her türlü 1.çıkarız gruptan BEŞİKTAŞ bu boru değil ;)
Şegamo sakre senta ağa ramorsa
Selamo suo natto akramiseta
BEŞİKTAŞ lamos puro dosma ramorçi porvose
tel aviv maçında mevzu patlar :)