Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezilesi görülesi yerler ( Seyahat Rehberi )
BlackEmperor
26-08-2011, 15:09
Evet beyler Her şehirde yemekten konaklamaya eğlencen dolaşmaya bir çok yer var şehir şehir şurda şu yapılır burda bu yenir buranın busu meşhurdur uğramadan geçmeyin diyebileceğiniz mekan adres yemek :D artık aklına ne geliyorsa paylaşalım. Kız arkdaşla gidilecek,Eş dost ile gidilecek menüsünden tavsiye edebileceğiz özel oraya has ne varsa artık konuyu çok dağıtmadan faydalı olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile iyi bir tatil rehberi olması dileğimle
@xor un bir postundan aklıma gelerek konuyu açıyorum :D
Misal
Trabzonda Köfte yemeye Nihat ustaya, Pide yemeye Sürmeneye, Alabalık yemeye uzungöle gidilir. Çay içmeye Boztepeye çıkılır. gibi...
Day Walker
26-08-2011, 15:11
Gurme ve gezenti kuray beye atfen açılmış bi konumu bu şimdi :hehe:
BlackEmperor
26-08-2011, 15:12
konuyu coşturur bence :D xor.jpg :hehe:
Bu konuda İstanbul çok fazla seçeneğe sahip, bu yüzden genel bilinenler dışında spesifik konularda pm yoluyla herkese yardımcı olmaya çalışırım :)
İhtiyacınız neyse ona göre Pm atın gün içerisinde mutlaka cevap veririm
Not: Servisim ücretsizdir :D
Day Walker
26-08-2011, 15:13
hacı artık danışmanlık ücreti al sen :D aştın artık :D
hacı artık danışmanlık ücreti al sen :D aştın artık :D
Hacı 10 sene ekmeğini yedik o işin, artık hayrına yapıyorum :D
Ama halı, kilim veya filaying kerpıt ihtiyaçlarınız ayrıca karşılanır :D
Afyondan geçerken özdileğin hemen çaprazında rafet usta var mc donaldsın yanında, gayet güzel menüsü, ortamı.Çoluk çocuk oyalamak için hayvanlar da var.
Sirkeci - Filibe Köftecisi fenalıktır bak şimdi aklıma geldi :D
Galatasaray Pano Şarap Evi - Karides Güveç ve Kaşar Pane fena :D
Day Walker
26-08-2011, 15:18
Hacı 10 sene ekmeğini yedik o işin, artık hayrına yapıyorum :D
Ama halı, kilim veya filaying kerpıt ihtiyaçlarınız ayrıca karşılanır :D
yok hacı bizde halıfleks var :D
Day Walker
26-08-2011, 15:19
Sarıyer - Pideban yumurtalı 10 numara pideci :)
unkapanı - Sur kebap (büryan)
Koray sende efsane pizzacının telini yazsana bol malzemoslu :D
Mersin silifkede SARAY diye bir künefeci vardı ben orada künefe yemiştim ve çok hoşuma gitmiştim.
ayrıca mersin'e girmeden ufak bir ilçede çok güzel lokma yapıyorlardı hatta yanı başlarında degişik bir çeşme var :)
Bursada 2 tane yerde iskender yedim ancak begenmedim ,ama pideli köftesi çok güzel oluyor tophanede yemiştim.Kayseride iskender yemek daha güzel :)
Sivas'a ugrayan sivas köftesi yemeden gitmesin
BlackEmperor
26-08-2011, 15:22
balık demeyin feci canım cekiyor bu aralar. sezon yaklaştıkca mangal kokuları burnuma geliyor.
Bursayı çoğunuz bilir ama çay içmeye çekirge saklı bahçenin hemen üstünde bi yer daha var manzarası güzel küçük bi yer arabayla gidilir park yeri mevcut.
balık demeyin feci canım cekiyor bu aralar. sezon yaklaştıkca mangal kokuları burnuma geliyor.
Bursayı çoğunuz bilir ama çay içmeye çekirge saklı bahçenin hemen üstünde bi yer daha var manzarası güzel küçük bi yer arabayla gidilir park yeri mevcut.
+ Ayrıca yeşil camii'nin oralardaki nargile mekanları çok güzel..
fastchild
26-08-2011, 16:00
Dönerci Ali Usta istanbul anadolu yakası maltepe
Ali Usta (http://www.aliusta.com.tr/)
çok güzel iskender ve döneri var kesinlikle gidilmesi gereken bir mekan
Day Walker
26-08-2011, 16:03
Salı günü yedim artık çok bozmuşlar iskenderin sosu berbat dönerler içinde yüzüyorlardı bi daha da gitmem foursquare daki yorumlarda cabası
CasabLanca
26-08-2011, 16:20
gezilesi görülesi yerler diyor hangi postu okuduysam sırf boğaz üstüne kitlesel mesajlar verilmiş :hehe:
fastchild
26-08-2011, 17:57
Salı günü yedim artık çok bozmuşlar iskenderin sosu berbat dönerler içinde yüzüyorlardı bi daha da gitmem foursquare daki yorumlarda cabası
abi 4 kat + çatı çalışıyor adamlar birde servis var
sabah çalışanlar ayıkken gitmek lazım ali ustaya akşam gidince garsonlar kendinden geçip sosun ayranın etin ayarını kaçırabiliyor
Mivec_4G63
26-08-2011, 18:15
Yalova - Armutluya gelmeden erikli şelalesi var. Haftasonu gitmek isteyenler için güzel bir yer. Şelale sesleri arasında piknik yapmak çok güzel oluyor:)
abi 4 kat + çatı çalışıyor adamlar birde servis var
sabah çalışanlar ayıkken gitmek lazım ali ustaya akşam gidince garsonlar kendinden geçip sosun ayranın etin ayarını kaçırabiliyor
bozdular be kardeşim, en son kış başı yemiştik orda , geçen senelerde daha iyiydi :)
dönerde favorim. Her gidişimde yerim yarın İstanbulda'yım test edeyim bozmuşmu bozmamışmı :)
Bodrumda olupta dondurma yemeyi sevenlere Bitez'deki Bitez dondurmayı öneririm. Türkiye ikincisiymiş. Eğlence içinde Catamarana gidilmesini şiddetle tavsiye ederim. Müzik sürekli değişiyor ritimler gece boyunca aynı değil baymıyor. Fiyatlarda Çeşme'deki mekanlarla karşılaştırırsan çok ucuz. Sole mare de vodkanın şişesi 450 tl Catamaranda 250 tl.
Çeşmede farklı tatlar sevenlere Asucan'ı tavsiye ederim baget ekmek arası snitzel yapıyorlar özel soslarla ismi atom tavsiye ederim Çeşme merkezde.
Bu arada sivasımızın Mis Kebap lokantasında et döner yemenizi öneririm :).Şimdiye kadar süper lig maçlarına gelen ya da diger şekilde gelen ünlü misafirler ugramadan dönmedi
63owen63
26-08-2011, 19:08
Ayran kesinlikle misiste içilir (adana-osmaniye arası) Susurluk falan hikaye kalıyor. camız yogurdundan.
emresener
27-08-2011, 01:49
Mersin - Silifke arası.. Yapraklı koyu var ordan denıze girilmesini tavsiye ederim. suyun beli yerleri sıcak belli yerler soguk su entresan bi yer...
Amasrada Çınar restorantta rakı balık ve meşhur salata iyi gider..
SAfranbolunun lokumu iyidir.
Antalyaya ankara üzerinden gidenler mutlaka tuz gölüne ayak basmalılar...
Aklıma gelen yer şimdilik bu kadar..