PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk sorunu!

sMh
26-08-2011, 16:15
arkadaslar hıc dıgıturk abonelıgım olmadıgı halde bir hukuk burosundan borcunuz var ve yasal takip öncesi son uyarıdır dıye mesaj geldı. Aradım numarayı direk telesekretere baglanıyor. Nettende arastırdım baska numarası yok. Baskalarının basınada gelmıs boyle durumlar, bır sıkıntı cıkarmı burdan?

Day Walker
26-08-2011, 16:17
arkadaslar hıc dıgıturk abonelıgım olmadıgı halde bir hukuk burosundan borcunuz var ve yasal takip öncesi son uyarıdır dıye mesaj geldı. Aradım numarayı direk telesekretere baglanıyor. Nettende arastırdım baska numarası yok. Baskalarının basınada gelmıs boyle durumlar, bır sıkıntı cıkarmı burdan?

Direk digiturku ara bugün benide birileri aradı biyerden alış veriş yapmışım ücretsiz üyelik falan kazadınız dediler halbuki 3 senedir üyeyim aradım direk verdim numaryı gerekeni kendileri yaparlar

h.guroglu
26-08-2011, 16:19
444 73 73 den müşteri hizmetlerini ara direkt operatöre bağlan bi araştır isim benzerliği olabilir

Jehuty
26-08-2011, 16:44
DigiTürk bu yaptıysa da şaşırmam .. Üyelerini üttüğü yetmiyormuş gibi şimdi de sokaktaki vatandaşı yokluyor..

sinan-s
26-08-2011, 16:50
Semih nerelerdesin sen yaa :)

RottingChrist
26-08-2011, 17:06
abonelik konusunda eminsen sıkıntı yapmana gerek yok. içim rahat olsun dersen ara teyid et. burası Türkiye kimliğini kaybedene şirket açıyorlar. :)