Orijinalini görmek için tıklayınız : SS 306 GTI-6 Deneme İçin Hazır !!!
filtre,egzos,chip,ppr motorsport emme gaz kelebeği port polish, yolcu koltuğu dahil sökük
specler bunlar, denemek isteyen arkadaşlara duyurulur.
koltuklarımı takmam.
bu akşam çıkabilecek olan varsa çok iyi olur.
vtec'ler 106'lar 306'lar her çeşit araçlarla denerim, çekişmeli olabilecek araçlarla.
farklı geçiceğim farklı geçileceğim araçlarla denemiyorum boşa benzin yakmanın anlamı yok malesef.
Cliosportve
26-08-2011, 19:24
Dostum öncelikle hayırlı olsun en sonunda bu günleride gördük :)
Uzak olmasak denemek isterdim biliyorsun
ben geliyim mi alican sr yle:D:D:D
ilhan aman abi sen typerlara sar :)
selçuk abi valla deneyebilsek aslında çok iyi olurdu biliyo musun.
Cliosportve
26-08-2011, 19:42
Büyükçekmecedeyim biliyorsun :)
Nasıl yapar nasıl ederiz düşünemiyorum :D
cffsymbol
26-08-2011, 20:35
106 var ama anadolu yakasindyz ?
hasan çağri
26-08-2011, 20:38
Hadi hayirlisi Alican.
Bir kac eksigim var onlar hallolduktan sonra ben denerim ;)
PPR engineering
26-08-2011, 21:48
106 var ama anadolu yakasindyz ?
dener 106 tıyla anadoluyada gelir...
Deneyin artıkta şu arabanın devirlenişini bi dinleyelim..Beyazlada deniyecektim demiştin ayarla yakınlarındaysa..
Kadran çekimi yapın bari.
bismillahirrahmirrahim, maşallah bugünleri gördük çok şükür :)
Cliosportve
27-08-2011, 02:17
SS GTİ ne yaptı acaba merak içindeyiz :)
yokmu deneme yine ?
yine ne demek?
boş atıp boş tutan mı sanıyosunuz anlamıyorum ki?
LegenD-R
27-08-2011, 04:52
Kadran videosu yokmu Alican?
kadran videosu çekmedik kaan
PPR engineering
27-08-2011, 04:57
deneme yapıldı kaan araba baya hızlı maşALLAH.:)
LegenD-R
27-08-2011, 04:58
Hayırlı olsun :) Ah birde bendeki sorunlar bir bitsede sağlıklı bir ayara çıkabilsem... :(
Bu gece giderini gördük aracın Maşallah Alican abi Allah kaza bela vermesin :)
AhmetYılmaz
27-08-2011, 11:27
Videoları bekliyoruz alican abi. İstediğin sonucu aldığına eminim.
çip istediğin gibi oldumu?
oldu oldu maşallahı var abi.
ahmet video konmasını istemiyor ad vtec'in sahibi koymuyoruz o yüzden.
stge5 debriyajda vardı araçta unutmuşum onu yazmayı :)
bu arada stock fn2 varsa onlarlada denemek isterim!
gks var filtre egzozlu aslında onla zevkli bir deneme olabilir yada bizim cancan alican rs le :)
alicanın rs ağır gelir
gks ile denerim filtre egzoslu da olur en azından stockken kaç boy aldı onu öğreniriz stockla aşşağı yukarı nasıl gideceğimi kestirmiş olurum.
Alicanrs
27-08-2011, 15:58
alicanın rs ağır gelir
gks ile denerim filtre egzoslu da olur en azından stockken kaç boy aldı onu öğreniriz stockla aşşağı yukarı nasıl gideceğimi kestirmiş olurum.
yumuşatırız kanka :) videolarını bana gönder msn filan m.ettim aracını adaş inşallah istediğin gibi olmuştur:)
Juggernaut
27-08-2011, 16:12
Gücü ne civarda dynoya çıktımı?
hayır çıkmadım malesef...
Ss gti masallahi var gorduk izledik yuruduk ;) alican bidahaki haftaya hdi da hazir ;)
kanka nema problema biz bize çıkar sıkarız
Aynen kanka sabirsizlaniyorum :)
Seninki tamam artik masallahi var ufacik tefecik isleri var :) sira bendeeee :D
senin ki de olur kardeşim biraz sabır lazım :)
cffsymbol
27-08-2011, 17:03
dün iletişim kuramadık bgün için 2 106 var eğer buakşmda çıkarsan hberleşebiliriz.
dün kaan abi mesaj atmıştı diye hatırlıyorum size cevap gelmemişti malesef güzel olurdu gelseydiniz dün.
bu aksam çıkmıycam bayramdan sonra inşallah, no'nuzu kaydediyorum
Deneyin artıkta şu arabanın devirlenişini bi dinleyelim..Beyazlada deniyecektim demiştin ayarla yakınlarındaysa..
söküğüm diye benle denemiyolar :D
söküğüm diye benle denemiyolar :D
La sende toplayıver eşit olsun :)
gelen böyle gelir, kimse için yapmadım ki ben arabamı kendim için yaptım günlükte böyle kullanıyorum ben:)
abi video koyulmasını istemiyor vtec sahibi..
başka denemelerimizin olucak inşallah.
birbirinize saygılı yazın atar gider yapmayın ortamı germeye gerek yok
Alican ve Ufuk napıosunuz lan siz düne kadar kankaydınız ayıp birer teneke parçası için birbirinizi kırdıgınız
gökhan abi temizlediğin için konuyu teşekkürler.
denemek isteyenlerle bayramdan sonra deneriz Allah'ın izniyle güncel :)
Saçmasapan mesajları kim sildiyse ellerine sağlık.
Alican ve Ufuk napıosunuz lan siz düne kadar kankaydınız ayıp birer teneke parçası için birbirinizi kırdıgınız
yarın saat 15.00 dan sora ızınım baslıyor.. yanına gelıcem özledım senı :):)
SekoLive
28-08-2011, 23:40
altı üstü herkesde olan 4 tekerden arabanız var bazılarımzdan hızlı bazılarmızdan yavassınz böyle kanka takılıp sonra birbirinize böyle şeyler yazmanız hiç olmadı...
zaten bu ara hızlı araba alan herkes yazılanı yanlıs anlayıp artistlik eder pozisyona geçiyo havalardandır diyorum
çok şükür kategorilerinde hep hızlı arabalarım oldu :)
dostça denemek isteyen arkadaşlarla bayramdan sonra denenir konunun özüne dönelim artık beyler bırakalım talihsiz postları
yarın saat 15.00 dan sora ızınım baslıyor.. yanına gelıcem özledım senı :):)
gel gel kulagını çekicem
percussionali
28-08-2011, 23:47
kanka VE vts ile denemen lağzım senin katakogori ;)
ali abi ve vts benim nereye kategorim oluyor kaç kg araba o üstündekilerle büyük gelir bize:)
ama denerim tabiki ;)
percussionali
28-08-2011, 23:48
ali abi ve vts benim nereye kategorim oluyor kaç kg araba o üstündekilerle büyük gelir bize:)
ama denerim tabiki ;)
be yawrucum oraya yazmışın katagorilerini:D :heyoo:
SekoLive
28-08-2011, 23:49
alican kategorin nedir?
yine yanlıs anlayıp artistce cevap vermemeni dilerim
ona göre bakalım kime göre hızlısın illaki burda hızlının hızlısı vardır tech idallıları hep sevmiştir :)
e yazdık diye misal typerlada denemek olur mu :D
hee stocklarla olur ama :D:D
eksiklerimi halledeyim ben merak ediyorum walla Alican'ın ne kadar arkasında gıdıcem
alican kategorin nedir?
yine yanlıs anlayıp artistce cevap vermemeni dilerim
ona göre bakalım kime göre hızlısın illaki burda hızlının hızlısı vardır tech idallıları hep sevmiştir :)
özelden yazdım daha demin burdan yazma, özele gel konum kirlenmesin :)
SekoLive
28-08-2011, 23:52
sana hayırlı denemeler alican özellik bi durum yok. videolarını izler takip ederiz.
percussionali
28-08-2011, 23:53
e yazdık diye misal typerlada denemek olur mu :D
hee stocklarla olur ama :D:D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:biliyosun benden yana sıkıntı yok benim çevremdeki insanlar dosca denemeler yapar öyle atarlı tutarlı dğeil dostça dener dosca bitirir kardeşim bizden yana sıkıntı yok maşşalllh aracının yürürünü görmedim ama SS 306 namı geliyo kulağımıza iyi yürüyomuş diye allh utandırmasın maşşalah PPR motorsport kaanın elinden çıkan arabada yavaş olmuyo zaten ;) kazasızbelasız inşallh kardeşim
eksiklerimi halledeyim ben merak ediyorum walla Alican'ın ne kadar arkasında gıdıcem
abi belli olmaz belki yan yana gelmedikçe ya :)
deneriz tabi, tuna'ya da özel mesaj attım onun vteclede denemek istiyorum daha dönmedi gerçi ama onu da ayarlarsan süper olur :)
sana hayırlı denemeler alican özellik bi durum yok. videolarını izler takip ederiz.
videolarım var izlemesi gerekenler izledi sıkıntı yok, takip etmenede gerek yok açıkcası artis artis konuşmalara da gerek yok dediğin gibi. bildiğimiz adamları tanıyamamk böyle bişey işte :)
ayarlarız kardeşim sıkıntı yok ben önce GC nin eksiklerini halledeyimde
abi senin araç hazır olmasa bile mor vtec'e söylersin ya :D
abi senin araç hazır olmasa bile mor vtec'e söylersin ya :D
onu sölerim o kolay,bir 306 eksozuna bakar :P
zuhahah abi oemciyim ben bilmiyosun hastalığımı şuanda bile hondanın oem parçalarını alıyorum müsait oldukça para durumu misal en son ep3 r direksiyonu aldım :D
o zman yok sana mor falan :D
:D:D canın sağolsun senin :)
şaka bir yana Tunayla konuşurum uygun oldugunda sana haber verırım denersiniz
filtre egzoslu stock clio rs ile durum ne olur denemek istermisin
ss'i mi kast ediyorsun? :)
fn2 arıyorum denemek için bu arada beyler ...
ss'i mi kast ediyorsun? :)
ss yada filtre egzoslu herhangi bir rs farkedermi
The_Doctor
29-08-2011, 01:39
Alican Ortada Buluşalım Sıkalım :D Bu ara bende Arayışlardayım ama kahrolası memlekette yokkk...
ss ise fark eder malesef..
burak izmite gelmek istiyorum ama uzak anadolu ya geçerim ama sıkıntı olmaz, kanka farklı geçersin ama vtecler filan var sizin orada onlarla denemek istiyorum :)
The_Doctor
29-08-2011, 01:45
ss ise fark eder malesef..
burak izmite gelmek istiyorum ama uzak anadolu ya geçerim ama sıkıntı olmaz, kanka farklı geçersin ama vtecler filan var sizin orada onlarla denemek istiyorum :)
Bende İstiyorum Geçen Toplandık ama o gece büyük şanssızlıklar yaşadım ve deneme yapamadım. roll e açım aç :D
The_Doctor
29-08-2011, 01:52
ss yada filtre egzoslu herhangi bir rs farkedermi
Buyur Gel Misafirim Ol Deneyelim İstersen SS RS Le ?
:D:D evet ss rs'le bizim şu 205gti denesin ALTNSA
The_Doctor
29-08-2011, 02:10
Gelirsen Eğer Rc ve 205 Le Denerizzz. Boşa Gelmemiş Olursun Emin Ol Okan.
http://i55.tinypic.com/651zd5.jpg
http://i53.tinypic.com/i2k85l.jpg
http://i54.tinypic.com/2nk6iow.jpg
http://i52.tinypic.com/ou0glg.jpg
Maşallah Alican abi yürürü gibi kendiside çok canlı :)
DENİZVTEC
29-08-2011, 02:59
bende denerım alıcan specler aynı olunca :)
:D tabi ki deneriz abi. lastiklerini al ama..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:biliyosun benden yana sıkıntı yok benim çevremdeki insanlar dosca denemeler yapar öyle atarlı tutarlı dğeil dostça dener dosca bitirir kardeşim bizden yana sıkıntı yok maşşalllh aracının yürürünü görmedim ama SS 306 namı geliyo kulağımıza iyi yürüyomuş diye allh utandırmasın maşşalah PPR motorsport kaanın elinden çıkan arabada yavaş olmuyo zaten ;) kazasızbelasız inşallh kardeşim
eyvallah abi sağolasın, şükür emeklerimizin karşılığını aldık.. bir iki ufak şey var onlarıda bayramdan sonraya halletmeye çalışıcam işte.
Buyur Gel Misafirim Ol Deneyelim İstersen SS RS Le ?
olur tabi neden olmasın yolumuz o tarafa düşerse mutlaka denetiriz ss rs ile
H22Power
29-08-2011, 11:10
http://img684.imageshack.us/img684/9428/18190210150100838218794.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/684/18190210150100838218794.jpg/)
Filtresini ve egzozunu ben yapmıştım biz sökmeye kıyamadık keşke sende kıymasaydın sökmek yürümeyen arabaların işidir o araba zaten yürüyordu :(
The_Doctor
29-08-2011, 11:25
olur tabi neden olmasın yolumuz o tarafa düşerse mutlaka denetiriz ss rs ile
Yol Bu Tarafa Zor Düşer Heralde ya Haftaya Bayramdan sonra buyrun Gelin. RS ler Ztn Az Yakıo :)
kelalper
29-08-2011, 11:26
Arabayı sökme işini bende anlayamıyorum. Bide ben böyleyim isteyen gelsin ne demek. O kadar ağırlığı atarsan zaten öndesin demektir. Denediğin arabalar 306lar falansa zaten senn ya arabana ya da kendine güvenmiyorsun demektir. Type R larda da var bu ruh hali. Vidasına kadar aynı arabalar yaptıkları modlarda aynı sökük olan geçtiği zaman benim arabam daha iyi yürüyor oluyor. Kişisel mastürbasyondan başka birşey değil.
sökmek yürümeyen arabaların işiyse HULK yürümüyor o zaman :):):)
sizin bakış açınız farklı benim bakış açım farklı abiler, limit şekilde yürümesini istiyorum belli speclerde. neden 1240kg olarak kalıyım ki!
denemek isteyen böyle dener benimle denemek istemeyende denemez, yürümeyen araba sökülür mantığıysa yukarda verdiğim örneğe bakarsak ne kadar saçma olucağı aşikar
kıymak dediğin toplam 10tane vidaya bakıyor mustafa abi, onları takınca yine herşey aynı abartmayın yani o kadar:)
resimlerde egzost farklımı alican ??
evet airmass vardı o zamanlar emre sesini duydun ad vtecte :)
Alicanrs
29-08-2011, 13:17
kanka Ks rocco ile anlaş belirleyin günü onla dene çok zevkli deneme olur bence
bayramdan sonra inşallah deniycez bro.
mustafa_KYR
29-08-2011, 14:01
istanbulda olsam denemek isterdim 60/200 yada 220 :D sökük arabanın hali başka oluyor :D egzoz sesi direk yüreğinde çalınıyor :D
mustafa_KYR
29-08-2011, 14:04
bu arada yazılımlı 207 RC yada
yazılımli filtreli egzozlu leon 1,8 t yada
filtre egzoz headerslı vteclerle nasıl oluyor durum ?
RottingChrist
29-08-2011, 14:14
adamın kullanım amacı farklı, zevki kendine kalmış. şartları yazmış isteyen gelsin bu şekilde deneyelim demiş ne var bunda anlamadım. şartları kendine eşit gören aracını görmek isteyen dener. o zaman görülür yürüyen yürümeyen araba.
Arabayı sökme işini bende anlayamıyorum. Bide ben böyleyim isteyen gelsin ne demek. O kadar ağırlığı atarsan zaten öndesin demektir. Denediğin arabalar 306lar falansa zaten senn ya arabana ya da kendine güvenmiyorsun demektir. Type R larda da var bu ruh hali. Vidasına kadar aynı arabalar yaptıkları modlarda aynı sökük olan geçtiği zaman benim arabam daha iyi yürüyor oluyor. Kişisel mastürbasyondan başka birşey değil.
PPR engineering
29-08-2011, 14:53
http://img684.imageshack.us/img684/9428/18190210150100838218794.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/684/18190210150100838218794.jpg/)
Filtresini ve egzozunu ben yapmıştım biz sökmeye kıyamadık keşke sende kıymasaydın sökmek yürümeyen arabaların işidir o araba zaten yürüyordu :(
mustafa sana katılmıyorum yürürünü önce si sonrası olarak test etti alican yetersiz geldi ona.ayrıca filtresini egsozunu değişti filtre radyotorun ordaydı direk sıcak cekiyordu borunun içinde 1 cm ye yakın kaynaklar vardı.sanırım o sesnin yaptığın filtre değil??
BthnKrkt
29-08-2011, 15:30
şu sınıfı bi geçersem gelicem istanbula:D denicem senle alican:) geçemezsem ben askere:D rc başka ellere:D
kelalper
29-08-2011, 15:50
sökmek yürümeyen arabaların işiyse HULK yürümüyor o zaman :):):)
sizin bakış açınız farklı benim bakış açım farklı abiler, limit şekilde yürümesini istiyorum belli speclerde. neden 1240kg olarak kalıyım ki!
denemek isteyen böyle dener benimle denemek istemeyende denemez, yürümeyen araba sökülür mantığıysa yukarda verdiğim örneğe bakarsak ne kadar saçma olucağı aşikar
Kendi aracını HULKla aynı kefeye koyman komik olmuş. Hulk yarışlar için hazırlanan bir araba. Kimse istemediği sürecede Hilmi ona buna çıkıp deneyelim demiyor. Eğlencesine çıkıyor sadece.
PPR engineering
29-08-2011, 15:57
Kendi aracını HULKla aynı kefeye koyman komik olmuş. Hulk yarışlar için hazırlanan bir araba. Kimse istemediği sürecede Hilmi ona buna çıkıp deneyelim demiyor. Eğlencesine çıkıyor sadece.
kankacım :Dyazmıyım sana dedim ama yazıyorum bak kıymetimi bil :D...bunuda yarışlar için hazırladı cocuk yarışıyo sonuçta:)karşı tarafta söksün diyo isterse kendi düşünceni neden başkasınında kabullenmesini istiyosunki istemiyen yarışmaz diyo araba adamın söker takar cıkarır yarıdan keser öle yarışır:D dimi ama bence bu tartığınız zevk renk meselesi gibi:)
dragstar
29-08-2011, 16:18
sökmeye bende karşıyım, en basiti sök tak klipsler kırılıp yalama oluyor
arabamdaki sorunu bulup halledeyim deniycez
Alicanrs
29-08-2011, 16:50
adaş sök sonuna kdr ben karşı değilim :D:D araç senin deilmi ister sökersin ister kesersin ne kdr saçma bişey sanki söküklükten yürüyor aracın maşallah ben gördüm yürürünü maşallah Kaanın ellerine sağlık pis polişçi :D
The_Doctor
29-08-2011, 16:53
sökmeye bende karşıyım, en basiti sök tak klipsler kırılıp yalama oluyor
arabamdaki sorunu bulup halledeyim deniycez
Araban Niye Sökük La O Zmn :D
Kaç kg söktünüz araçtan,tartabildiniz mi?
bu arada yazılımlı 207 RC yada
yazılımli filtreli egzozlu leon 1,8 t yada
filtre egzoz headerslı vteclerle nasıl oluyor durum ?
f-h-e vti'leri geçtik piston beyinlilerle deniyoruz çok şükür.
diğerleriyle bilmiyorum nolur ama chip downpipe filtreli bi roccoyla deniycem bayramdan sonra inşallah
@kelalper
abi benim hulk'la arabamı aynı kefeye koymam ne kadar komikse senin sökülmesi konusunda yaptığın yorumlarda bi o kadar komik geliyor bana işte :)
söküklük mevzusunu bi kenara bırakalım artık herkesin arabası kendine beyler, aracım budur denemek isteyen dener bu şekilde.
misal sbl 306 söküğüm diye denemedi, ad vtec deniz abi denedi..
kimin işine geliyorsa zevk almaya bakıyorsa geliyor deniyor abi;)
@dragstar
kanka kendinle çelişme lan :D:D
@dragon
sökülen 40-45kg aman aman bişeyde değil hani :)
@batu-rc
batuhan deneriz kardeşim sıkıntı değil, ne kadar tutunacağımı görürüm en azından sana
@kelalper
bu arada hulk'un aynı benim konumdan daha önce açtığını da biliyoruz abi o yüzden kimseye deneyelim demiyodu demen eksik olmuş.
dragstar
29-08-2011, 17:09
Araban Niye Sökük La O Zmn :D
göki nin arabası söküktü, bnmki gayet toplu güzel, bütün döşemeler yerinde takılı duruyor metal aksam gözükmüyor, boş yer hiç yok:D
bnm araba 60 kg sökük tamada ben 95 kiloyum, jant lastik ve frenlerden ağır bnm araba, ön disklerim orjinallerden 2.5 ar kg daha ağır, sac jantlar 6.5 kg + 15"
The_Doctor
29-08-2011, 17:11
göki nin arabası söküktü, bnmki gayet toplu güzel, bütün döşemeler yerinde takılı duruyor metal aksam gözükmüyor, boş yer hiç yok:D
Onu Fln Geçte Acil Ayar Yapmamız Lazım Araba Şuanda Çok İyi Yazılımla Ayarla Daha İyi Olur Heralde :D
yaptırdın tabi bilmem kaç gram gelen mdf'yi alcantrayı da verdin üstüne mis gibi ohh :D
kemal kendi klinu ne katıyon oğlum jokeylerin kilosu sadece kendilerini ilgilendirir karşısındakileri değil
40 kg mus:) Ulan on koltuk tek basina 25 zaten:)
dragstar
29-08-2011, 17:19
Onu Fln Geçte Acil Ayar Yapmamız Lazım Araba Şuanda Çok İyi Yazılımla Ayarla Daha İyi Olur Heralde :D
olur olur senin yazılımın daha tam bitmemişti ztn, 2 hafta tatildeyim dönünce haberleşiriz ;)
yaptırdın tabi bilmem kaç gram gelen mdf'yi alcantrayı da verdin üstüne mis gibi ohh :D
mdf ağır alican, su kontrası bnm arka taraf toplasan 1 kg gelmiyor :D, ön koltuklarda 8kg tanesi, 20 kg istepne ıstavroz kriko tutma demiri, bide 4 hoparlör, teyp ve anten, egzost sistemim inanılmaz hafif orjinale göre, kantara çıkmak lazım :)
benim bride'lar o kadar gelmedi 17.xx geldi orj koltuk hadi olsun 20kg ki yok o da yok.
ee çıkart bakalım 40tan fazla kg??
kemal benimde stepneyi tutan demiri sökmem lazım kaç kg gelicek bilmiyom ama ne koparırsak kardır :D:D
Alicanrs
29-08-2011, 17:25
kemal kendi klinu ne katıyon oğlum jokeylerin kilosu sadece kendilerini ilgilendirir karşısındakileri değil
harbi çok saçma ya :D bende 80 kg yim dier araçtaki 55 kg ise nolcak 25 kglik farkı sökerekmi telafi edelim ahaha şofor kilosuna bile karışılıo artık :D
dragstar
29-08-2011, 17:32
harbi çok saçma ya :D bende 80 kg yim dier araçtaki 55 kg ise nolcak 25 kglik farkı sökerekmi telafi edelim ahaha şofor kilosuna bile karışılıo artık :D
rollinge çıkarken hep 105 kg arkadaşım ve ben 95 kg toplamda 200 kg olarak çıkarım:D ve nedense hep geçip gelirim bu şekilde çıktığımda, diğer zamanlar geçilirim
The_Doctor
29-08-2011, 17:32
[QUOTE=dragstar;2561043]olur olur senin yazılımın daha tam bitmemişti ztn, 2 hafta tatildeyim dönünce haberleşiriz ;)
[QUOTE]
2 Haftamı Ne Diyosun yaa. Ben Haftaya Cumartesi Gelirim Diyodum İst ye.
stock ep3-fn2
vtecler,306lar,106lar,rc'ler,roccolar,rs'ler vs. alakasız araçlarda olur zevkli deneme yapabileceğimiz araçlara güncel bayram sonrası için.
hırs yok, geçme geçilme kaygısı yok, dostça delikanlıca denemek isteyen arkadaşlara duyurulur,
bende sökme taraftarı değilim. ha sadece yarış amacı ile kullanılsa oke.
diğer türlü sökük araçlarla 1.4 benzinli dahi olsa denemem şahsen.
ben günlükte söküğüm her zaman bu şekil yani :)
bu arada dediğim gibi attığım kg 40-50kg arası bişey fazlası yok.
1240-50: 1190kg
1230-50: 1180kg
1220-50: 1170kg
gti-6 hakkında bu kg'ler döner hep tek tek yazdım atılan kg'yi en fazla şekilde tutarak çıkan kg belli yani...
kemal benimde stepneyi tutan demiri sökmem lazım kaç kg gelicek bilmiyom ama ne koparırsak kardır :D:D
lifte kaldırdığın zmn arka bağlantıların birinde vida olcaktı ona bak rahatca sökersin altına yatsanda görürsün arabanın bez ser devam :D
lifte kaldırdığın zmn arka bağlantıların birinde vida olcaktı ona bak rahatca sökersin altına yatsanda görürsün arabanın bez ser devam :D
o vidayı sökmeye gerek yok ya, demir ayakları söksek yeterli zaten, onun ağır olduğunu sanmıyorum çünkü yoksa tutmam onu da :)
hafif sadece görsellik için sök bence
dragstar
31-08-2011, 00:17
bende sökme taraftarı değilim. ha sadece yarış amacı ile kullanılsa oke.
diğer türlü sökük araçlarla 1.4 benzinli dahi olsa denemem şahsen.
+ 1453 :) adam haklı beyler dağılın :D
yav şu söküklük mevzusunu geçelim beyler, isteyen dener böyle isteyen denemez,
kemal ulan sökük denemem diyosun hem kendi araban sökük nasıl iştir sende ki anlamadım :D
Cliosportve
31-08-2011, 00:50
Bayram için ve sonrasında fena çatırdılar kopucak :D
:D:D hiç iddialı vtec göremiyorum ben selçuk abi işin enterasan yanı, nerde bu 306ları geçen vtec'ler abi :):)
Cliosportve
31-08-2011, 00:55
Ben bile çıkamıyorum
Çıkmayı bırak kızlara bile çıkma teklifi edemez oldum senin yüzünden :D
uahauhauh rs'ler bizden çekinir hale geldiyse vtec'ler ne yapmaz :D :D
o kadar da gitmiyoruz arkadaşlar , chip filtre egzos- ppr motorsport emme/gaz kelebeği port polish, yan koltuk ve arka koltuklar sökük.. gitmesi gerektiği gibi giden sıradan bi gti-6 cidden abartılcak bişey yok yani;) vurgulamakta fayda var
Cliosportve
31-08-2011, 00:59
Yanaşırken Pazardaki esnaf ya vara vara çeker yada gel gel o taktiği görüyorum şu an :D
yav arkadaş ne söylesek yanlış anlaşılıyoruz artık yazmıyorum bişey :D :D
Cliosportve
31-08-2011, 01:05
yav arkadaş ne söylesek yanlış anlaşılıyoruz artık yazmıyorum bişey :D :D
Maksat ortalık bulansın insanlar kıllansın :hahaha:
:D:D hiç iddialı vtec göremiyorum ben selçuk abi işin enterasan yanı, nerde bu 306ları geçen vtec'ler abi :):)
katılmamak elde değil :)
aman abi aman kimse kıllanmasın alakalı alakasız bütün herkese dert olmuş zaten SS 306, çekilmiyorlar yani.
mustafa_KYR
31-08-2011, 01:59
Eğer bayramdan sonra olursa izleyici olarak katılmak isterim:) bu arada yokmu daha rakip kimse cikmadimi:)
izleyici olmak için 1000km mi gelicen abi :D:D:D
var bi iki tane deneyeceğimiz araç ya bayramdan sonra müsait olduğumda çıkıcam inşallah.
Alican nasil gidiyor :)
Varmi hareket?
Ayrton Senna
31-08-2011, 02:18
kızmaca darılmaca yok herkes yorum yapmış benimde görüşüm bu ; hiçbir vti hiçbir şartta bir pejo ile denenmemeli,geçer geçilir mevzusu değil...
bayramda yollar daha boş olur aslında :)
Alican nasil gidiyor :)
Varmi hareket?
çıktık daha önce bi araçla günkut, bayramdan sonra daha canlı olucaz inşallah :)
kızmaca darılmaca yok herkes yorum yapmış benimde görüşüm bu ; hiçbir vti hiçbir şartta bir pejo ile denenmemeli,geçer geçilir mevzusu değil...
ne demek istediğinizi anlayan var mı acaba ben hiçbişey anlamadım çünkü de? neden denememeli?
yollar boş insanlar dolu ama bende dahil gezmeler vs.:)
Olur olur hepsi zamanla :)
Valla bende anlamAdim alican , bendede rex var Puglada citroenlde deniyorum problem olmuyor brax daha acabilirsiniz bence yorumunuzu.
bi vti bi pug'la deneyince cünüplük mü oluyor noluyor anlamadım ki :D:D
Hahahahaha alican iyi guldum gece gce
Ayrton Senna
31-08-2011, 02:52
Olur olur hepsi zamanla :)
Valla bende anlamAdim alican , bendede rex var Puglada citroenlde deniyorum problem olmuyor brax daha acabilirsiniz bence yorumunuzu.
sorun olsun diye yapmadım o yorumu arkadaşlar, altında bilimsel bir gerçek yatmıyor yani... kişisel bir düşünce :)
birde şöyle fikrimi açıklayayım; drag ve rollingi gereksiz bulan,aslolan pilotajdır diyen biri olarak,benim mantığım çıkılır bir orman yoluna rally tarzında zaman yarışı yapılır pilotaj sergilenir, yoksa araçtan yük at motoru hangar misali yükle suni şeyler geliyor bana.... :) sonra 450 bg aracım var der gelir bi 200 bg lik madara eder, bunlar olan şeyler....umarım kimseyi kırmamışımdır :icon_tup:
ya benim anladığım tek şey roll ve drag size anlamsız geliyor.
diğer cümlelerin neden kurulduğunu inanın anlamadım yani.
kırılcak bişey yok estağfirullah'ta dediğim gibi biraz alakasız geldi bana yani söyledşkleriniz
Kirilicak birsey yok yorumunza saygim sonsuz sadece cok kaPaliydi simdi acildi
Bilgilendirme icin tesekkurler.
Deneyenler gerncekten anlayisli oldularmi problem olmuyor okadar aracla denedim kimisini taniyordum kimisini ilk defa gormustum kavgam gurultum olmadi ne ben ileri gittim nede onlar problemli denemem olmadi cok sukur
He birde burdaki arkadaslar bizde dahil hayatlqrinin %40 indan fazlasi drag roll ve arac yukleme ofroad tamamen ayri bir spor
mustafa_KYR
31-08-2011, 08:48
izleyici olmak için 1000km mi gelicen abi :D:D:D
var bi iki tane deneyeceğimiz araç ya bayramdan sonra müsait olduğumda çıkıcam inşallah.
Yok yahu egitim yükleyecekmis çalıştığım firma:) 1hafta istanbuldayim onun için dedim:) yoksa 1000km yolu deli mı şey etti benide gelecek :):):)
Alican bende bir deneme yapayim dedim tsi rocco 160lik ile maymun oldum :D basinca ayar yaptim araba dayanmadi safe moda gecti :D arkadasimda dediki ben bu kadar gecicegimi sanmiyodum dedi rezil oldum :D
yazılım filtre downpipe'lı rocco var işte emre bakalım kaç boy yiycez yazılım arabayı bambaşka yapıyor :D :D
Benim denemeye calistigimda komple egzost vardi sadece 50de bastik ben ole istedim ikinci viteste one gectim sonra 4.500 de vitesi daha atmadan benim araba cakildi o uzadi gitti video var onlarda isticem izler guleriz ekliycem :D
Cliosportve
31-08-2011, 13:28
Emre senin dizel spec 206 hdi ne hayranım
Büyükçekmeceye gelirsin 2.8 lt mazot yakarak
Gel bari biz sıkalım :D
oğlum psikolojik baskı kurma lan :D
Emre senin dizel spec 206 hdi ne hayranım
Büyükçekmeceye gelirsin 2.8 lt mazot yakarak
Gel bari biz sıkalım :D
Hahaaaa gelem tabiiiii sıkarız tabi ama 5 boy avanta vericeksin bide 200 de biter :D
Cliosportve
31-08-2011, 13:41
Hahaaaa gelem tabiiiii sıkarız tabi ama 5 boy avanta vericeksin bide 200 de biter :D
Sana herşeye kabul diyorum gerekirse gecenin sonunu işkembecide sonlandırırız :D
Bana kabulll tamamdir selcuk :) anlastikk iskembemizide iceriz cayimizida sohbette esantiyon :D
PPR engineering
31-08-2011, 13:48
emre basınç problemini hallet öle dene bu kurtepen canavarlarıyla...
Cliosportve
31-08-2011, 13:49
Bana kabulll tamamdir selcuk :) anlastikk iskembemizide iceriz cayimizida sohbette esantiyon :D
Alican gelmesin
PPR Kaanı istiyorum :D
PPR engineering
31-08-2011, 13:50
Alican gelmesin
PPR Kaanı istiyorum :D
kalın gelmezmi hahaha :D:D
Cliosportve
31-08-2011, 13:52
kalın gelmezmi hahaha :D:D
Bijon demirini yamultan birisini istiyorum o yüzden aklıma ilk sen geldin :D
PPR engineering
31-08-2011, 13:59
Bijon demirini yamultan birisini istiyorum o yüzden aklıma ilk sen geldin :D
puhahahaha:D:D:D
Hahaaaa kaanla geliriz biz :D demirkiran kaan :D
H22Power
31-08-2011, 20:17
mustafa sana katılmıyorum yürürünü önce si sonrası olarak test etti alican yetersiz geldi ona.ayrıca filtresini egsozunu değişti filtre radyotorun ordaydı direk sıcak cekiyordu borunun içinde 1 cm ye yakın kaynaklar vardı.sanırım o sesnin yaptığın filtre değil??
Sende yapılan işlemlerden sonra çok fark ettiğine eminim bizde yapalım mı diye hep düşündük de kıyamadık full orjinal arabaya ama zaten öncesinde de bu araç gayet sağlıklı temiz bir araç olduğundan muhadillerine göre çok daha iyi gidiyordu filtre kitinide paslanmaz krom boru dan yere kadar verip ucuna da aem dry flow hortumuda silikon taktım ben egzoz u da paslanmaz boru dan 63mm düz sona da gerçek otto spec koydum benim üzüntüm bu kadar temiz bir aracın sökülmesinden dolayı idi ama araç sahibi parasını vermiş almış ne yapmak istiyorsa yapar ben üzüntümü dile getirmek istedim
dragstar
31-08-2011, 20:20
yav şu söküklük mevzusunu geçelim beyler, isteyen dener böyle isteyen denemez,
kemal ulan sökük denemem diyosun hem kendi araban sökük nasıl iştir sende ki anlamadım :D
sökük yer yok bende herşey yerli yerinde metal gözükmüyor hiçbirterde :D
valla geçen sene bana bilenen 5 vtec geldi güzelcene biledim hepsini gittiler :D
daha sonra göremedik vtec fln
katılmamak elde değil :)
benide bekleyin :D
Sende yapılan işlemlerden sonra çok fark ettiğine eminim bizde yapalım mı diye hep düşündük de kıyamadık full orjinal arabaya ama zaten öncesinde de bu araç gayet sağlıklı temiz bir araç olduğundan muhadillerine göre çok daha iyi gidiyordu filtre kitinide paslanmaz krom boru dan yere kadar verip ucuna da aem dry flow hortumuda silikon taktım ben egzoz u da paslanmaz boru dan 63mm düz sona da gerçek otto spec koydum benim üzüntüm bu kadar temiz bir aracın sökülmesinden dolayı idi ama araç sahibi parasını vermiş almış ne yapmak istiyorsa yapar ben üzüntümü dile getirmek istedim
63lük paslanmaz ara boru paslanmaya çoktaaan başlamış ve kötü bi egzos sistemi malesef headerstan sonra çok sert flana filan.
filtre sistemi direk radyatörün önündeydi çok kötüydü arabaya güç katmak yerine kesin ve kesin güç götürüyordu. şuan ki yaptığım filtre sisteminin fotosunu çekeyimde yere filtre nasıl verilirmiş bi gör abi :D:D hks mantar var, aem'i sattım kurtuldum hiç sevmiim ben aem'i.
araba sökmekle kötü mü oluyor mustafa abi anlamadım yapma gözünü seveyim:D :D
yani dünkü yeni yetme değiliz öyle bir konusuyorsun ki arabayı harcamışlar helak olmuş gibi, sizde ki halinden çok daha iyi emin olabilirsin.
306yı herkes yürütemez bunu da belirtelim biraz bilgi tecrübe istiyor ince noktası çok;