Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic ef yardım
Honda Civic 1.5 1991 Model 7.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 57393735 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-orjinal-civic-57393735/detay/#)
arkadaşlar bu aracın durumu hakkında bilgi verebilecek olanınız var mı acaba ? bugün gidip bakacağım galiba :)
kaportası daha düzgün bir şey bakmanı öneririm.fiyat olarakta bu kasalara en fazla 7 lira ver.
sadece masraf kaportada var galiba kaportası daha düzgünleri zaten 8 den azı yok ..
yok bilgisi olan
son saatler hiç mi bilgisi olan yok :D
arkadaşım, sahibinden.com'a bakıp, yaa arabanın fiyatı yüksekmiş bize gelmez deme hiç. araç başına gidip sıkı pazarlığını yapıcaksın. o fiyatlara zaten satamıycakları için düşüyor fiyatı bir çoğu. genel olarak söylüyorum bunu, ef'ler için değil sadece. oto pazarı ile sahibinden arasında dağlar kadar fark var. 13-14e ne ek hb'ler gördüm ben pazarda. hem de dürtülmemiş, kasası boyası motoru yürürü düzgün araçlardı. aynısı sahibinden comda 16-17den aşağı olmuyor. baktın beğendiğin araçlarda fiyattan düşmüyorlar, oto pazarlarını dolaşmanı tavsiye ederim. istanbul'daymışsın da hem, pazardan bulman daha kolay olur.
dediğin kesinlikle doğru ama zaten birtek pazargünleri boşum pazar günümüde öyle bitiremem :) kısmetse ya bugün yada yarın gidip bakıcam arabaya. birde sizin araç hakkında görüşlerinizi almak isterm...