Orijinalini görmek için tıklayınız : ızmırde kaporta boya ustası
BravoHGT86
27-08-2011, 15:08
Merhabalar ,
Izmirde , işini titizlikle yapan oto boya ustası olarak nereyi onerebilirsiniz?
Aracım 2001 model Astra Coupe Bertone ve sag tarafla sol taraf arasında ve ön arka tamponlarda renk farkı mevcut , bu farkları kapatmak için aracın sol tarafını bel altı olmak uzere ve on - arka tamponları orjinal rengine boyatmayı düşünüyorum.
önerileriniz için simdiden teşekkürler
1.8 turbo
27-08-2011, 15:35
1. sanayıde öz ford boya ve dogrultma servısı var. dogrultması ıcın ıddaalı konusamam ama boya ıscılıklerı fena degıl. 2 farklı araba goturdum 2si de memnun kaldı. bende on tamponumu boyattım fena degıl ıscılıgı
Usta Eller Ford Servisinin boya kısmını öneririm. Bir çok kaskonun bile hasar noktasıdır. Eski otosan boyacısıdır ve üstüne tanımam...
honour35
27-08-2011, 20:39
Usta Eller Ford Servisinin boya kısmını öneririm. Bir çok kaskonun bile hasar noktasıdır. Eski otosan boyacısıdır ve üstüne tanımam...
usta eller bu 3. sanayiide koçtaşın karşısındaki yermi? eğer orası ise bende tavsiye ederim. kamil usta ve veli usta vardı sanırım.
usta eller bu 3. sanayiide koçtaşın karşısındaki yermi? eğer orası ise bende tavsiye ederim. kamil usta ve veli usta vardı sanırım.
Aynen Boya-Kamil Usta, Doğrultma-Veli Usta.
Kamil Usta İlk baş renk koduna göre boyayı bulur, sonra eline o rengin tonlarının olduğu tabakaları tek tek dener en yakınını bulmak için. Ton farkı minumum oluyor bu şekilde ;)
honour35
27-08-2011, 21:08
araba alıp satarkende hep onlara gösterdim araçlarımı, onların dediği haricinde hiç birşey çıkmadı. ayrıca kendi aracımın tamponunu kendim boyadım, hep gidip onlardan desek aldım, birgünden birgüne yardım etmemezlik yapmadı, başka usta bilgilendirmez, sırrını paylaşmaz bu işin, kendine çeker müsteriyi. kesinlikle düzgün esnaflar.
İZHOME servis Alsancak mischka arkası, hatta üyemiz e21turbo mustafanın servisi. Gidersen en ii teknik alet edavatla hallederler.
0555 4042525
can eroğlu
28-08-2011, 00:24
6.sanayi 2000 Auto boya bakım onarım tavsiye ederim işçilikleri cok güzel titizler.
Daha önceki konularda da yazdım Ege Üniversitesi Yüksek Meslek Okulu hasta işi istiyorsan doğru adres ve yaptıklarının daima arkasindalar.Benim aracım suan alsancakta Ege'de boyandı gelip görebilirsin inceleyebilirsin ve seni taniştirabilirim fiyat alabiliriz mekânıza görmüş olursun.
BravoHGT86
31-08-2011, 11:16
Arkadaşlar hepinize öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim , bayramdan sonra bu işi aradan cıkartmaya bakıcam
-Günalp-
31-08-2011, 14:01
Kardesim o renk i tutturmalari mümkün deil.. Ön tamponu ben boyattim iyi bir boyacida.. Bazı acıdan tutuyor renk bazı acıdan hic tutmuyor.. Cok farklı bir boya var o arabada.. Gün saatine göre değisiyor aracın rengi.. En güzeli belaltı komple boya yada kaplatmak aracı..
Mehmet Gazihan
31-08-2011, 14:02
Ege Tuning Mustafa Birsesli konu ile alakalı ciddi hassasiyete sahiptir
Fusion35 yazmış benimde bildiğim en iyi yer orasıdır.
Konuyu hortlatıyorum ama iyi bir kaporta boya ustası arıyorum izmirde araç BMW f10 Çamurluk düzeltilip boyanacak
aldatmaca
16-03-2014, 08:03
Konuyu hortlatıyorum ama iyi bir kaporta boya ustası arıyorum izmirde araç BMW f10 Çamurluk düzeltilip boyanacak
izmirde bu işi boyamadan yapan ustalar var 3.sanayi fatih usta yada sıtkı usta duzletıp boyar 0507 775 8223
onur usta eller ıyıyse benım hondayı oraya boyatalım kaporta boya:)
3. Sanayi sitesi Dincmer Oto Irfan beyle gorusebilirsiniz...