Orijinalini görmek için tıklayınız : Tech Ailesi Yardım..
bir arkadaşımın ikamet ettigi semtte ehliyeti olmayan ... yaşı ufak ve sokaklarda terör estiren bir velet var..herkezi rahatsız etmekte.. babası almış bir araba vermiş altına orayı birbirine katarak herkezi rahatsız etmekte.. plakasını aracı rengi vs cogu şeyini biliyoruz nasıl bir şey yapmalıyız.. ? polise şikayet vs ? ne önerirsiniz acaba :beuj:
GokhanRS
27-08-2011, 21:05
154 trafik
154 trafik
154 kaldırıldı . Polise söyleyin başka ne yapılır ki?
zekirdek
27-08-2011, 21:06
Çocuğun kulağından tut polisi ara gelsin..
154 kaldırıldı .
154 kaldırıldı yerine; 154 kaldırıldı artık 155i aranıyor desen daha iyi olurdu Ufukçum :)
Edit: Hızlısın Hemen ekleme gelmiş :)
Harun direk 155. fakat bilgi vermeyin trafige paslarlar. serseri var gurultu cikarip mahallede arabasiyla geziyor plakasi bu diyin yeter. Once asayis terletsin zaten dedigin gibiyse trafigide cagiirlar
GokhanRS
27-08-2011, 21:08
aslında inadına polis bölgesinde jandarmayı arıyacaksın
Harun direk 155. fakat bilgi vermeyin trafige paslarlar. serseri var gurultu cikarip mahallede arabasiyla geziyor plakasi bu diyin yeter. Once asayis terletsin zaten dedigin gibiyse trafigide cagiirlar
şimdi 155i aradım ... hallettim.. inş. bir çare bulunur.. :icon_tup: teşekkürler özledim seni :)
aslında inadına polis bölgesinde jandarmayı arıyacaksın
pek bişey fark edicegini düşünmüyorum ama
154 kaldırıldı yerine; 154 kaldırıldı artık 155i aranıyor desen daha iyi olurdu Ufukçum :)
Edit: Hızlısın Hemen ekleme gelmiş :)
:D Sağol abi uyardığın için.
İlk polise haber verin..Plakası vs herşeyini verin.. 2 hafta bekleyin.. Bi sonuç çıkmazsa gördüğünüz bi yerde konuşun..Anlatın..Yaptıklarının yanlış olduğunu fark etmesini sağlayın..2 hafta bekleyin..Bi sonuç çıkmazsa.. Dövün.
Polis'ten başka bir şey yapmayın. Haklı iken haksız duruma düşmeyin. Bir iki yakalanmadıysa ortalığı katın birbirine Polisler beklesinler orada :)
İlk polise haber verin..Plakası vs herşeyini verin.. 2 hafta bekleyin.. Bi sonuç çıkmazsa gördüğünüz bi yerde konuşun..Anlatın..Yaptıklarının yanlış olduğunu fark etmesini sağlayın..2 hafta bekleyin..Bi sonuç çıkmazsa.. Dövün.
:) o şekilde uslanıcak bir insan degiller... emin olabilirsin :icon_tup:
tanıdık polis iş çözer harun yokmu tanıdık emniyetten birileri
tanıdık polis iş çözer harun yokmu tanıdık emniyetten birileri
aslında bir abimizin kardeşi polis... ona ulaşsak işi çözebilir suan bildigim birtek o var aklıma gelen bu semtte sıkıntı avcılarda esenyurtta olsa çözerdik hemen..
şimdi 155i aradım ... hallettim.. inş. bir çare bulunur.. :icon_tup: teşekkürler özledim seni :)
Atla gel yavrum bu tarafa:) hep biz mi gelecegiz:) Sende ozlettin yani
aslında bir abimizin kardeşi polis... ona ulaşsak işi çözebilir suan bildigim birtek o var aklıma gelen bu semtte sıkıntı avcılarda esenyurtta olsa çözerdik hemen..
ordan birine aratabılırsın oda olabılır bı telefona bakar plakayı soler bı ılgılenın dese iş biter yakın biri varsa saglam emnıyette cozulur
sivil polis ayagına yatıp cevırelım elemanı dovelım :D
155 i arayın direk kayda giriyor..durumu anlatın gerisini hallederler.
Atla gel yavrum bu tarafa:) hep biz mi gelecegiz:)
inan bana eskiden c.tsi geceleri bekçi oluyordum c.tesi pazar gündüz gitmiyordum artık onuda yapamıyorum gündüz çalışıyorum ne c.tesi var ne pazar :/ hepten mokoko oldu
155 i arayın direk kayda giriyor..durumu anlatın gerisini hallederler.
inş. hallederler bir kaç farklı numaradan birkaç farklı kişi aradı...
ordan birine aratabılırsın oda olabılır bı telefona bakar plakayı soler bı ılgılenın dese iş biter yakın biri varsa saglam emnıyette cozulur
sivil polis ayagına yatıp cevırelım elemanı dovelım :D
hahahahaha :D benim sıfatı unutmamıştır uyanır o yüzden :D ama siz tanımıyorum hesabı yapıp dövebilirsiniz :D adres veriyim mi kanka :D
inan bana eskiden c.tsi geceleri bekçi oluyordum c.tesi pazar gündüz gitmiyordum artık onuda yapamıyorum gündüz çalışıyorum ne c.tesi var ne pazar :/ hepten mokoko oldu
e sizin iste en yogun gunler hafta sonu *****. bakalim yaratiriz bir firsat ins.
inş. hallederler bir kaç farklı numaradan birkaç farklı kişi aradı...
hahahahaha :D benim sıfatı unutmamıştır uyanır o yüzden :D ama siz tanımıyorum hesabı yapıp dövebilirsiniz :D adres veriyim mi kanka :D
bızım buraya geldıgınde bnm yanımda elaman vardı bıtane :D o tam sivil polis tipi var ahah dovdururum ona ahaha :D
e sizin iste en yogun gunler hafta sonu *****. bakalim yaratiriz bir firsat ins.
:) bekliorm
bızım buraya geldıgınde bnm yanımda elaman vardı bıtane :D o tam sivil polis tipi var ahah dovdururum ona ahaha :D
:) ayn ayn :D
ygtkrmdnz
27-08-2011, 21:29
Dövün.
İşte budur :D :icon_tup:
Aslında birebir konuşmak daha mantıklı olur eğer yaşı gerçekten çok küçük ise yaptığının farkında olmayabilir bir hevesdir deyip yaklaşmak lazım , yok çok abartıyorsa polis en iyi çözüm olacaktır
yalçın cerit
27-08-2011, 21:33
Yekten Dövün Kafasını Gözünü kırın akıllanır. yola gelir adam olur.. olmadı bidaha dövün kesin akıllanırr... Dayak cennetten çıkmaymış olmadı akıllandırana kadar dövün :D
O gencin %99 emniyetten bir akrabası vardır.Heryer polis kaynıyor,bu kadar rahat hareket etmeleri entresan..
jandarmaya soyle bak nasıl anasını aglatyrlar:) polıse soyleme polısı ıkna eder ama jandarmaya kok sokturemez
jandarmaya soyle bak nasıl anasını aglatyrlar:) polıse soyleme polısı ıkna eder ama jandarmaya kok sokturemez
yenibosna gibi biryere jandarma gelir mi ? polis dururken ?
yenibosna gibi biryere jandarma gelir mi ? polis dururken ?
kanka tehlıkelı araba kullanıo deme sende suphelı araba de :D içinde ne varsa kacıp duruo de :D
kanka tehlıkelı araba kullanıo deme sende suphelı araba de :D içinde ne varsa kacıp duruo de :D
mantıklı burdaki fikirler hoşuma gidio yaşasın tech :)
By_HaNNibaLL
27-08-2011, 21:55
Olum neyin peşindesin sen ya o ne demek dövün :D
eğer bi sonuç cıkmazsa tekrar polisi arayin bi daha olmadi bi daha arayin olmadi tutup kulağindan polisi arayip bekleyin ve siz kendiniz anlatin
Tabi ayni mahalledesiniz sonra cocuk başiniza bela olabilir bide cocukla uğraşabilirsiniz
Burak K.
27-08-2011, 22:00
Yekten Dövün Kafasını Gözünü kırın akıllanır. yola gelir adam olur.. olmadı bidaha dövün kesin akıllanırr... Dayak cennetten çıkmaymış olmadı akıllandırana kadar dövün :D
Çok mantıklı. :D Dövün,arabaya bile binemesin. :D
Bacaklarını kirin gaza basamasın ellerini kirin vites atamasın omurgasını kirin koltuğa oturamasin noliy la burda:D
Uh herkes gaza gelmiş :D :D
Dövün konusunda şaka yapmıştım ben :D Haklıyken haksız duruma düşmeye gerek yok.. :)
Bacaklarını kirin gaza basamasın ellerini kirin vites atamasın omurgasını kirin koltuğa oturamasin noliy la burda:D
kurtlar vadisi ırak :hahaha::hahaha:
Aracin marka modeli ve plakasini ozelden yolla bakiyim,hallederiz sikinti yok ;)
Aracin marka modeli ve plakasini ozelden yolla bakiyim,hallederiz sikinti yok ;)
Reyiiizzzz:)
hakan308
27-08-2011, 23:08
bi kiralik araba bulun gidin tersten falan gelirken gecirin polis cagirin hersey onun ustune kalsin yok o kacar abisini babasini cagirirsada suc gene onlarda olur ugrasirlar baya o bebeye bidaha araba falan vermezler
berkay_aydin
27-08-2011, 23:19
neden açıklamıyorsunuz burdan ?
TheKaptan
28-08-2011, 00:01
hangi semt acaba ?
eskiden bizde egzosdan erenköyde terör estirirdik şimdi kimsede bagıran araba kalmadı sessizlik hakim :) arada sırada japantuner sıkıyor o kdr..
bence 3 5 dakka arayla arayın polisi 2 3 kişi hemen gelirler..bir telefonu sallamazlar belkide 2 3 tel gelince ne oluyor lan derler zaten...
baktıız olmuyor döversiniz. :)
burak35-
28-08-2011, 00:17
Polis i arayın mutlaka baktınız bısey cıkmıyor rahatsız olanlar la aılesıne veya cocuga tatlı dılle bır konusma yapın uyarın ,baktınız akıllanmıyor cocuk ,ypcak bırsey yok saygısız ın tekıdır..
Ben polisin ilgileneceğini sanmıyorum adamlarında isi gücü var ama 2-3 şikayet gelirse ilgilenirler bence çocuğu uyarsan gözünü korkutsan bidaha yapamaz
iyiymiş :D
bizzat benim başıma geldi ihbar üzerine polis geldi ve bağladı direk aracı ihbar üzerine geldiği içinde kesin işlem yapması lazım göz yumamaz
fastchild
28-08-2011, 02:10
abi buradanda söylesene markayı modeli plakayı belki tanıyan bilen çıkar konuşarak anlaşır
çok büyük cahillik yazık günah ben 15 yaşımda çıkıyodum trafiğede şimdiki kaza korkum mantığım neyse o zamanda öyleydi bişeylerin farkındaydık şimdi çocuklara bakıyosun 10undan 8i ne yazık ki böyle bugün gördüm sokakta iki tane yukardan girdiler gördüm aha kamillere bak kesin bi salaklık yapıcak dedim 20 metre ilerde çoluklu cocuklu sokakta aşağı kadar dip gaz sıktı... inşallah kimseye zarar vermeden akıllanır böyle kardeşlerimiz dayağada gerek yok boş yolad virajda bi patlasın o yeter
fastchild
28-08-2011, 02:11
hangi semt acaba ?
yenibosna sanırım mesajda yazıyor
yenibosna sanırım mesajda yazıyor
Yenibosnaya mı taşındınız kanka? :D :D
Senden çok şikayetçi oluyorlar bak :D
bıtane kamyon kırala sokak ucunda denk getırdıgınle arkasından pert edıver aracını akıllansın
bu halden anlaması lazım ;
http://farm5.static.flickr.com/4063/4695169519_ce29d77c70.jpg
GokhanRS
28-08-2011, 02:34
Ben polisin ilgileneceğini sanmıyorum adamlarında isi gücü var ama 2-3 şikayet gelirse ilgilenirler bence çocuğu uyarsan gözünü korkutsan bidaha yapamaz
valla birtane ticari taksi vardı mahallede. 16 sında ehliyetsiz velet yanlıyordu filan. tek yaptığım alo polissss polis polis :D
5 dk sonra dükkanımın önünden geçerken çevirdiler araç bağlandı direk. çocuğuda emniyet aracıyla götürdüler aracıda çekici çağarıp götürdüler polisler direksiyona oturmaya bile tenezül etmedi bide çekici ücreti dayayıp çektiler adamı.
düşünün şaşırmıştım tam 5 dakika içinde çevrildi :)
yani bazen hemen ilgilenebiliyorlar. artık o taksi sahibi çocuğuna napmıştır yada bişi yapmışmıdır bilemiyorum yani ekmek teknesi bağlandı. ama çok haklıydım ciddi milletin canını riske atıyorlardı ehliyette yok mevzu yapsalar kaçacak tipler.
fastchild
28-08-2011, 02:34
Yenibosnaya mı taşındınız kanka? :D :D
Senden çok şikayetçi oluyorlar bak :D
yok bee bi yere gittiğimiz yok maltepedeyiz babam vermiyo zaten şehir içinde arabayı ben hala arazide ve köy bölgesinde kullanıyorum arabayı
geçen gün sanayide 1.3cdtı ile azcık dolandım ama napayım park yeri yoktu dolaşmak zorunda kaldım
Burak K.
28-08-2011, 02:53
Ben ehliyeti aldım babam bana "yazılı sınavı,direksiyon sınavını geçtin ama benim sınavımı geçmeden tek başına trafiğe çıkamazsın" dedi. :D Sadece yanında veriyo arabayı rahat sürebildiğimi görene kadarda öyle olucak. :D
Sokak arasında basmak falan çok tehlikeli işler Allah korusun ufak bi hata hayatın bitmesi demek
oguzhan999
28-08-2011, 03:30
knka sağ ön çamurluğumu boyatıcm bu hafta :D , istersen hallederiz biliyosun sıkıntı yok , sadece hedef göster
knka sağ ön çamurluğumu boyatıcm bu hafta :D , istersen hallederiz biliyosun sıkıntı yok , sadece hedef göster
En mantıklısı , ilk aklıma gelen..:) Ufaktan tıklıycan sadece :D
bunu düşünmüştüm ilk önce hasarı olupta düzelticek olan tıklatsın:rolleyes: dövmek falan saçmalık kendinize gelin :)
[IMG]http://farm5.static.flickr.com/4063/4695169519_ce29d77c70.jpg[IMG]
hahaah tüf tüf le saldırın bencede :D :D :D haha :D
yazdm abicim :)
bi kiralik araba bulun gidin tersten falan gelirken gecirin polis cagirin hersey onun ustune kalsin yok o kacar abisini babasini cagirirsada suc gene onlarda olur ugrasirlar baya o bebeye bidaha araba falan vermezler
coook uzun hikaye ugraşmak istemiyoruz.
neden açıklamıyorsunuz burdan ?
kimse sormadı o yüzden 34 za 1976 beyaz şahin
hangi semt acaba ?
yenibosna çobançeşme mahallesi
eskiden bizde egzosdan erenköyde terör estirirdik şimdi kimsede bagıran araba kalmadı sessizlik hakim :) arada sırada japantuner sıkıyor o kdr..
bence 3 5 dakka arayla arayın polisi 2 3 kişi hemen gelirler..bir telefonu sallamazlar belkide 2 3 tel gelince ne oluyor lan derler zaten...
baktıız olmuyor döversiniz. :)
eskiler güzeldi.. :) yapıldıgı zaman tadında ve bişeylerin farkında olarak yapılıyordu yeni nesil daha berbat
Polis i arayın mutlaka baktınız bısey cıkmıyor rahatsız olanlar la aılesıne veya cocuga tatlı dılle bır konusma yapın uyarın ,baktınız akıllanmıyor cocuk ,ypcak bırsey yok saygısız ın tekıdır..
ailesi ve cocuk konuşulcak muhattaba alıncak insanlar degil... eger öyle olsalardı 15 yaşındaki cocuga araba almazlardı :) heralde degilmi
2 3 farklı telefondan farklı kişiler aradı eger bu konuya yazan herkez 155 e o plakayı şikayet ederse birşeyler degişir heralde :)
bizzat benim başıma geldi ihbar üzerine polis geldi ve bağladı direk aracı ihbar üzerine geldiği içinde kesin işlem yapması lazım göz yumamaz
aynn oda dogru kesin işlem yapması gerekli bencede..
abi buradanda söylesene markayı modeli plakayı belki tanıyan bilen çıkar konuşarak anlaşır
hiç zannetmiyorum
çok büyük cahillik yazık günah ben 15 yaşımda çıkıyodum trafiğede şimdiki kaza korkum mantığım neyse o zamanda öyleydi bişeylerin farkındaydık şimdi çocuklara bakıyosun 10undan 8i ne yazık ki böyle bugün gördüm sokakta iki tane yukardan girdiler gördüm aha kamillere bak kesin bi salaklık yapıcak dedim 20 metre ilerde çoluklu cocuklu sokakta aşağı kadar dip gaz sıktı... inşallah kimseye zarar vermeden akıllanır böyle kardeşlerimiz dayağada gerek yok boş yolad virajda bi patlasın o yeter
benimde arabam vardı daha ehliyetim yokken.. hatta ehliyetim yokken 2 tane araba degiştirdim ama hiç bu tür şeyler yapmadım :icon13:
bıtane kamyon kırala sokak ucunda denk getırdıgınle arkasından pert edıver aracını akıllansın
sonra bi ton gargarayla ugraşmak zorunda kalırız :)
http://farm5.static.flickr.com/4063/4695169519_ce29d77c70.jpg
:hahaha:
valla birtane ticari taksi vardı mahallede. 16 sında ehliyetsiz velet yanlıyordu filan. tek yaptığım alo polissss polis polis :D
5 dk sonra dükkanımın önünden geçerken çevirdiler araç bağlandı direk. çocuğuda emniyet aracıyla götürdüler aracıda çekici çağarıp götürdüler polisler direksiyona oturmaya bile tenezül etmedi bide çekici ücreti dayayıp çektiler adamı.
düşünün şaşırmıştım tam 5 dakika içinde çevrildi :)
yani bazen hemen ilgilenebiliyorlar. artık o taksi sahibi çocuğuna napmıştır yada bişi yapmışmıdır bilemiyorum yani ekmek teknesi bağlandı. ama çok haklıydım ciddi milletin canını riske atıyorlardı ehliyette yok mevzu yapsalar kaçacak tipler.
:) iyi olmuş
Ben ehliyeti aldım babam bana "yazılı sınavı,direksiyon sınavını geçtin ama benim sınavımı geçmeden tek başına trafiğe çıkamazsın" dedi. :D Sadece yanında veriyo arabayı rahat sürebildiğimi görene kadarda öyle olucak. :D
:D yazık olmuş
Sokak arasında basmak falan çok tehlikeli işler Allah korusun ufak bi hata hayatın bitmesi demek
:icon_tup:
o zaman görüşmeliyiz :D :icon_tup:
bunu düşünmüştüm ilk önce hasarı olupta düzelticek olan tıklatsın:rolleyes: dövmek falan saçmalık kendinize gelin :)
:D evet kaskodan para almak isteyen araç pert etmek isteyen :hahaha:
Aydın22B
29-08-2011, 17:51
Tek çözüm mokoko
Bizim buralarda da scooter modası var , veletler alıp alıp geziyorlar bir de egzoz takmışlar kafamızı s..lar bütün gece , hemen arıyorum 155 i tek tek topluyorlar her gün...
Thracian
29-08-2011, 19:27
Polisi ara, araçta 3 tane içkili olduğunu, havaya ateş ettiğini, bez bayrağı açtığını söyle gerisi hallederler
ÜSTÜNERC
29-08-2011, 20:28
Polisi ara, araçta 3 tane içkili olduğunu, havaya ateş ettiğini, bez bayrağı açtığını söyle gerisi hallederler
yalan konusmaya bence gerek yok polisin ısı bu 1 kere arayın gelmese 3-4 kere arayın ıllakı gelecektır gene olmadı ayrı ayrı telefonlardan arayın mutlaka gelırler ve sonra o veleti redlineye sokar polisler :)
her akşam arıyorum bir kere :D
ÜSTÜNERC
29-08-2011, 21:26
her akşam arıyorum bir kere :D
ALIN ONU Bi güzel redlineye sokun o zaman kardesım :):) böyle 1 vites 2.vites 3.vites 4.vites daha yapmaz guzelce bı samarlayın onu
cRc Ramo
29-08-2011, 21:35
seninkine yazık olmasın benim vos la çıkılım üstüne :D
harun yavrum sen çözersin o işide bulaşma mümkünse :D
seninkine yazık olmasın benim vos la çıkılım üstüne :D
harun yavrum sen çözersin o işide bulaşma mümkünse :D
ben kimseye bulaşmıyorumda allahım yarrabim hep benimi bulur bişey çekiyo :D yemin ediyorum :hahaha: elimden geldigince pek girmiyorum o semte semtin o bölgesine