PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atas markası nasıldır?

İbrahim Erdem
28-08-2011, 04:37
Temizleyici,Cila ve koruyucu baya bir ürünü var(Vinet,Plak2,Forclean...) ve meguiars ile karşılaştırınca baya da hesaplı. Kullananların yorumları nasıl merak ettim.

DetailEF
28-08-2011, 04:39
Makas nasıl atılır diye anladım yatmam gerek iyi geceler :D

İbrahim Erdem
28-08-2011, 04:41

google da arıyorum ataş ateş gibi şeyler çıkıyor zaten :D Artık üreten italyanlar neyin kafasıyla bu ismi koydularsa :D

Jem89
28-08-2011, 05:43

Sana birşey söyliyim mi yemin ediyorum bende böyle okudum..Girdim video falan arıyorum bende..Sonradan fark ettim..

imprezaWRC
28-08-2011, 18:31
Temizleyici,Cila ve koruyucu baya bir ürünü var(Vinet,Plak2,Forclean...) ve meguiars ile karşılaştırınca baya da hesaplı. Kullananların yorumları nasıl merak ettim.

Atas fena değildir; beğenen var, beğenmeyen de var. Şampuan olarak proteoyu beğenenler var. Cila grubu biraz zayıf, waxy diye çok hesaplı bir cilası var ama koruma süresi zayıf olduğundan neredeyse her ay araca cila yapmak gerekebilir.

TR distribütörü web sayfası ve gerekli bilgiler için bakınız;
ATAS OTO YIKAMA - atas (http://www.atas.tr.gg/)

FaBeRgE
28-08-2011, 18:42
kullanmadım ama zaten meguiarsın ürünleri indirime gitti,

diğer kaliteli markalarıda artık kolay bulunabiliyor.

O yüzden maceraya gerek yok bildiğin şeylerden vazgeçmemek gerek.

Ufuk
28-08-2011, 18:43
Abartılıyor biraz.Ama yinede gerek fiyat bakımından gerekse işe yararlılığı bakımından iyi bir marka.Ama kesinlikle atas ürün araması yaptığınızda karşınıza çıkacak yeşil arka planlı foruma pek inanmayın.Sanki atasa tapıyorlar.Öve öve bitiremiyorlar.Tamam başarılı bir ürün ama abartıya gerek yok...
Ben 2 tane ürününü sample olarak kullandım.
vinet ve plak 2 başarılıydılar.
Atasın avantajı fiyat ve kolay ulaşılırlık.

İbrahim Erdem
28-08-2011, 19:04
Atas fena değildir; beğenen var, beğenmeyen de var. Şampuan olarak proteoyu beğenenler var. Cila grubu biraz zayıf, waxy diye çok hesaplı bir cilası var ama koruma süresi zayıf olduğundan neredeyse her ay araca cila yapmak gerekebilir.

TR distribütörü web sayfası ve gerekli bilgiler için bakınız;
ATAS OTO YIKAMA - atas (http://www.atas.tr.gg/)

Abartılıyor biraz.Ama yinede gerek fiyat bakımından gerekse işe yararlılığı bakımından iyi bir marka.Ama kesinlikle atas ürün araması yaptığınızda karşınıza çıkacak yeşil arka planlı foruma pek inanmayın.Sanki atasa tapıyorlar.Öve öve bitiremiyorlar.Tamam başarılı bir ürün ama abartıya gerek yok...

Şampuan ve cilası zayıf ama temizleyicileri hakkında iyi yorumlar duydum. bahsedilen forumda dediğin gibi hiç kötü yorum yok. Şaşırdım o yüzden burada da sorayım dedim.

gökan
28-08-2011, 19:08
detailingturkey.com ordan ıyıce arastırabılırsın

imprezaWRC
28-08-2011, 19:08
Şampuan ve cilası zayıf ama temizleyicileri hakkında iyi yorumlar duydum. bahsedilen forumda dediğin gibi hiç kötü yorum yok. Şaşırdım o yüzden burada da sorayım dedim.

Bahsedilen forumda atas sponsor ve yetkili kişi çok iyi bir abimiz olduğundanda kargoda da kolaylık sağladığından, çeşitli güzel organizasyonlar düzenlediğinden, doğal olarak o marka ile ilgili olarak kötü yoruma denk gelme olasılığınız %1.

Kötü bir marka değil, fiyatları uygun, yetkili kişi çok ilgili ve bilgili, gerisi size kalmış.

freelife
28-08-2011, 19:09
bende kullananlardan iyi yorumlar aldım.

BARR
28-08-2011, 19:27
Fiyatı nispeten uygun eskiden konsantre ürünleri çok iyi fiyata satılıyordu o zamanlar tercih ediyordum ama artık Meguiars fiyat olarak düşmüşken pek gerek yok diye düşünüyorum.

Ama resinol, valler gibi ürünleri bence mutlaka bulunması gereken ürünler.

OnurD.
28-08-2011, 20:21
Meguiar's varkene ne gerek var maceraya ;)

imprezaWRC
28-08-2011, 20:32
Meguiar's varkene ne gerek var maceraya ;)
Meguiars'ta olmayan ama atas'ta olan ve fiyat/performans açısından iyi olan ürünlerde var.

YavuzNaz
29-08-2011, 08:28
proteo şampuanı konsantre aldım 1/30 sulandırın diyorlar 1/20 en ideal ölçüsü araca köpük olarak sıkıyorum resmen yemyeşil köpük olup akıyor çok memnunum.
hyrorep meg in quik detailer karşılığı bir ürün meg ide kullandım ama ben bundan daha memnun kaldım fiyatıda çok uygun.
lastik losyonu pneubell konsantre aldım oldukça başarılı yıkama sonrası lastiklerim simsiyah kalıyor.
forclean motor temizleyicisi çok memnun kaldığım bir ürün çevremdeki herkeze öneriyorum.
vinet plastik ve torpido temizleyici sırf merak eden kullanıcılar bir kullanıp yorumu kendileri yapsınlar temiz sandıkları araçlarından çıkan kiri görünce.
markanın bana göre zayıf ürünleri wax polish ürünleri onları kullanmayı tercih etmiyorum meg gibi bir dünya varken :)

Baran^
29-08-2011, 08:30
Meguiars'ta olmayan ama atas'ta olan ve fiyat/performans açısından iyi olan ürünlerde var.

Hainlik etme hainlik etme :D

[RaCeR]
29-08-2011, 09:18
atas vinet ve plak2 gayet başarılı ürünler

imprezaWRC
29-08-2011, 10:50
Hainlik etme hainlik etme :D

Hahah, yok be Baran'ım hainlik değil, kendi getirdiğim markamda da beğenilmeyen ürün varsa söylerim veya benim beğenmediğim ürün varsa gene söylerim.
Neticede ben bu piyasada meg.'de, cguys'da, sonax'da, nigrin'de, ...vs'de kullanıyorum.

Baran^
29-08-2011, 11:14
Takılıyorum ya kafana göre tabiki.Ben bitek meg kullanıyorum aldatmam sevgilimi :)

ruudvan
29-08-2011, 11:28

ufuk kızdırdılarmı senı :D o forumda 3-5 adam harıcı gerısını salla gıtsın zaten fazla kale almaya gerek yok.

imprezaWRC
29-08-2011, 14:18
Takılıyorum ya kafana göre tabiki.Ben bitek meg kullanıyorum aldatmam sevgilimi :)

Biliyorum, sen sadık müşterisin o yüzden sana cguys demiyorum bile :) :)

BARR
29-08-2011, 14:40
Dolgu parlaklik ve qd de cg benim onde giden favorim kesinlikle.

h.savas
29-08-2011, 18:39
peki beyler internet haricinde nerden temin edebiliriz vinet ve plak2 yi ?

imprezaWRC
30-08-2011, 11:21
peki beyler internet haricinde nerden temin edebiliriz vinet ve plak2 yi ?

atas'ın maslak'daki dükkanından temin edebilirsiniz. Veya perpa'da erdem boya'dan alabilirsiniz.

Ufuk
30-08-2011, 15:16
ufuk kızdırdılarmı senı :D o forumda 3-5 adam harıcı gerısını salla gıtsın zaten fazla kale almaya gerek yok.

Aynen abi 4 kişi var benim gözümde.Damardan megci oldum :D

ruudvan
30-08-2011, 15:49
Aynen abi 4 kişi var benim gözümde.Damardan megci oldum :D

soluoduk sana anlamıodun kı mıllet bol keseden atmayı sevıo ya malzemeyı kullanır yorum yaparsın yada bos konusmazsın ama orda cogu kısı bos konusuo.:icon_tup:

gökan
30-08-2011, 16:34
atas kullanıyorum gayette memnunum cıkarmadıgı kır yok tavsıye ederım m

mmustu
30-08-2011, 17:25
gökan sen kullandın sanırım bundan bana deri döşeme ve torpido temizliği için hangi marka hangi ürünü önerirsiniz beyler

gökan
30-08-2011, 17:33
muştu ben goguslukte bırde plastık beyaz aksamda kullandım gayet etkıleyıcı. kumaşa kullanmadım hiç

mmustu
30-08-2011, 17:37
kanku kumaş sayılmaz deri döşeme nihayetinde kapılarde deri torpidoda deri :D

atas ın hangi ürünü bu nerden buluruk

gökan
30-08-2011, 17:44
perpadan al erdem boya 1o lıra atas vinet dıye 75o ml:) benım araba cok pıs ondan bıttı hepsı:)

<<buğra>>
30-08-2011, 18:04
cumartesi günü perpa'da erdem boya'ya gittim birkaç malzeme aldım tavsiye etmiyorum...

ayrıca 5'lik su bidonları - atas vs. fazlasıyla kuşkulandırdı, yine de günahını almak istemem...

mmustu
30-08-2011, 18:05
erdem boyayımı tavsiye etmiyorsun atasımı anlamadım

<<buğra>>
30-08-2011, 18:08
erdem boyayımı tavsiye etmiyorsun atasımı anlamadım

atas almaya gittim, kuşkulandığım için almadım
atastan başka ürünler aldım memnun kalmadım ve internet sitesine oranla farklı fiyatlar söylediler...

aliergun
30-08-2011, 18:11
atastan alınabilicek güzel olan birkaç malzeme var
vinet çok iyi bir kumaş temizleyici amway loc ve megs apc den daha başarılı bence..
plak2 deri plastik parlatıcı.. yaldır yaldır değilde mat temiz görünüm kazandırıyor. motor yıkamadan sonra ozellikle kullanıyorum.. favorilerimdendir
decabit güzel bir zift sökücü
ve hydrorep fiyat performans olarak süper bir quick detailer..

İbrahim Erdem
30-08-2011, 18:22
erdem boyanın sahibinden şubesi burasıysa buradan sipariş geçecem bugün yarın.

ATAS VİNET-ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ-MADE IN ITALY- - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com&#039;da - 54636082 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-cok-amacli-temizleyici-made-in-italy-54636082/detay/)

<<buğra>>
30-08-2011, 18:25
erdem boyanın sahibinden şubesi burasıysa buradan sipariş geçecem bugün yarın.

ATAS VİNET-ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ-MADE IN ITALY- - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com&#039;da - 54636082 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-cok-amacli-temizleyici-made-in-italy-54636082/detay/)

sahibindendeki ilanı doğru
buda kendi sitesi : ERDEM BOYA TİCARET (http://erdemboya.ticaretimiz.com/)

!KO
30-08-2011, 19:25
atas almaya gittim, kuşkulandığım için almadım
atastan başka ürünler aldım memnun kalmadım ve internet sitesine oranla farklı fiyatlar söylediler...

bqanada sitede nxt 55 50 dediler

nxt atas vinet plak 2 aldım pad filan hedıye ettıler hatta uzun tuylu wax silme bezide almıstım bi sıkıntı olmadı

Ufuk
30-08-2011, 19:30
soluoduk sana anlamıodun kı mıllet bol keseden atmayı sevıo ya malzemeyı kullanır yorum yaparsın yada bos konusmazsın ama orda cogu kısı bos konusuo.:icon_tup:

Abi senin yerin ayrı bende bilirsin senin dediğini her zaman dinlerim.
Ben orda çok övüldüğü için anadolu yakasındaki yıkamacıdan sample olarak su şişesinin çeyreği olarak doldurtmuştumda öyle aman aman bir olay göremedim plak 2 ile motoru sildim sonaxın ki daha az toz tutuyordu diyim anla abi sen.Denedim de pek bi .ok yokmuş yani.

Ufuk
30-08-2011, 19:34
bu arada neden erdem boyadan alıyorsunuz ki erdem boyada distrbütörden alıyor.distrbütörde atas maslak bayisi murat abi.Gidin ordan alın daha ucuza alırsınız.Hem cana yakın biridir allah için,isterseniz nasıl uygulancağını size gösterir.

İbrahim Erdem
30-08-2011, 20:09
bu arada neden erdem boyadan alıyorsunuz ki erdem boyada distrbütörden alıyor.distrbütörde atas maslak bayisi murat abi.Gidin ordan alın daha ucuza alırsınız.Hem cana yakın biridir allah için,isterseniz nasıl uygulancağını size gösterir.

konyadan maslağa ürün için gideceğimi mi düşünüyorsun :D

neyse konyada iç anadolu bayiliği varmış. Bayramdan sonra giderim.

Ufuk
30-08-2011, 22:09
he pardon ya cidden beynim sulanmış :D

YavuzNaz
01-09-2011, 10:42
cumartesi günü perpa'da erdem boya'ya gittim birkaç malzeme aldım tavsiye etmiyorum...

ayrıca 5'lik su bidonları - atas vs. fazlasıyla kuşkulandırdı, yine de günahını almak istemem...

yıllardır ürün alırım erdem boyadan kendileride alkol, tiner, kimsayallar üretiyorlar, sahibi ibrahim abi kimya mühendisidir, açık konsantre ürün almak istiyorsan zaten 20kg bidondan dolum yapıyor dökmesi zor oluyor diye 5lik bidonlara doldurmuşlar kaldıki konsantre ürün yaygın bişey olmadığı için yıkamalara verilen bidonlarla alıyorlar fiyat olarak oldukça uyguna geliyor, biraz düzensiz bir dükkan dağınık ortalık belki ondan dolayı hoş karşılamadın fiyat konusuna gelince alacağın ürün fiyatını internette bu fiyat deseydin o fiyata alırsın insanlık hali unutulabilir bende perpadayım hiçbir alışverişimde sorun yaşamadım.

Ranthor
06-09-2011, 14:41
Erdem boya iyidir, alışveriş yaptım.
İnternet satış siteleri filan çok karışık ama aradığını bulamıyorsun.
Atas'ın şampuanları, temizliyicileri kaliteli, vinet cidden çok çok iyi ürün, (apc de kullandım).
plak2 (iç temizleyici) ve pneubell (lastik parlatıcı), hydrorep (quickdetailer) de parlak ürünler.
Ben hydrorepi kutu kutu kullanıyorum.

Fakat waxy, çbs'den bile kötü, deopar mıdır nedir köpük etkisiz. Proteo güzel şampuan ama kir sökmekte geri kalıyor.

Chatin
07-09-2011, 12:37
iç döşemede auto glym dış da ise meg ezer. fiyatları diyelim ki 5 katı pahalı. ama fiyatlar 3-4 lira yerine 15-20 lira. bence aradaki farkı kesinlikle amorti ediyor.

Ranthor
07-09-2011, 13:13
fiyatlar yaklaşık aynı ki?
bence meg'dan iyi katı waxlar da var,
nxt iyi bir ürün değil misal, colli 915 daha iyi gözümde.
markadan çok modele bakmak laızm bence

Low-Rider
07-09-2011, 13:56
şu marka bağımlılığından kurtulun yahu ne konu olsa meg meg meg:) Türkiyede bilinen kaliteli tek o varda ondan herkes meg diyor , markasını bilmediğiniz ama meg'in ürünlerine göre daha memnun kaldığım markalar ürünler var

mmustu
07-09-2011, 13:59
ya benim yarın erdem boyaya gitmem lazım deri döşeme ve torpido temizleme ürünü almam lazım ne marka ne model almalıyım

gökan
07-09-2011, 14:04
mıllet pahalı olanı sevıyor daha ıyı temızledıgını sanıyor atas vıbnet aldım 1o lıraya gayette tertemz ettı ılk gunku gıbı

Alican
07-09-2011, 14:08
ya benim yarın erdem boyaya gitmem lazım deri döşeme ve torpido temizleme ürünü almam lazım ne marka ne model almalıyım

APC al mustu güzelce sulandır fısfısla sık ufak bir fırça yardımıyla üzerinden geç ardından nemli bezle sil sonra bak çıkan kire + olarak bunu arabanın her yerinde kullanabilirsin. Örnek olarak motor içi kirliyse az sulandırıp bunu sık ardından fırçala 1 litreye yaklaşık olarak 3-4 kapak koyuyorum ben.
MEGUIARS*APC**ÇOK AMAÇLI GENEL TEMİZLEYİCİ*500 GR*SPREYLİ ŞİŞEDE*: satış, İstanbul'daa satın al. ERDEM BOYA TİCARET şirketinin MEGUAIRS OTO BAKIM ÜRÜNLERİ**9-12 TAKSİTLE* (http://erdemboya.ticaretimiz.com/p121108-meguiarsapccok-amacli-genel.html)

Daha sonrasından Hyper Dressing kullanıyorum. Bunuda istediğin gibi sulandır yarımlık pet şişeye 2-3 parmak dök ardından bas suyu :D sonrasında fısfısla motor içine sık fazlalıkları sil gitsn bu zamazingonun bana en büyük + sı diğer ürünlere göre toz tutmasının çok çok az olması ve lastiklerin parlaklığının uzun süre gitmesi. İç platik aksamdada kullanabilirsin :icon_tup:
http://erdemboya.ticaretimiz.com/p148885-meguiars-hyper-dressing.html

imprezaWRC
07-09-2011, 14:11

Ben kullanmadım ama genel temizlik için vinet öneriliyor. Gene kullanmadım ama torpido içinde plak2r öneriliyor.

pH dengeli deri temizlemeyici ve e vitaminli koruyucu istersen elimde var.

Ufuk
07-09-2011, 15:24
hem plak2 hem vrc test etmiş biri olarak ki kesinlike marka hayranı değilim vrc yi öneririm.Yiğidi öldür hakkını yeme sipek vinet ve lacer he birde motor için elektrik yalıtkanı vardı iyiler işlerinde.Ama proteo falan hikaye bence.

Ranthor
07-09-2011, 16:06
hakan e vitaminli koruyucu nasıl oluyor ya? eline mi sürüyorsun?

proteo mild bir şampuan, bence iyi, ama kir çıkarmada ehhhhh, fırçasız temizlik hikaye..

imprezaWRC
07-09-2011, 16:24
hakan e vitaminli koruyucu nasıl oluyor ya? eline mi sürüyorsun?

proteo mild bir şampuan, bence iyi, ama kir çıkarmada ehhhhh, fırçasız temizlik hikaye..

Elle mf bez ile veya cila padi ile sürüyorsun, fazlasını bezle alıyorsun. Zaten anında kuruyor, ben direksiyonda da kullanıyorum; ellerim çok terlediğinden her ürünü kullanamıyorum bu ürün elde yapışmada yapmıyor. Deriyi besliyor.

pH dengeli deri temizleyicisinide mf bezle uygulayabiliyorsun, vinilde de kullanabiliyorsun.

imprezaWRC
07-09-2011, 16:26
Proteo'yu cguys geitrmeden önce almıştım; çok şükür bayramda bitirdimde kurtuldum. Fırçasız temizliği hikaye, kullananlar nesini beğeniyorda öve öve bitiremiyorlar çözemedim gitti.

Ranthor
07-09-2011, 16:37
teşekkür butonu olsa da bassam,proteo'un temizleme yetisi gerçekten az.

5kg aldım bir de, asla bitmiyor, 1/1 filan sulandırıyorum bitsin diye:)

imprezaWRC
07-09-2011, 16:47
teşekkür butonu olsa da bassam,proteo'un temizleme yetisi gerçekten az.

5kg aldım bir de, asla bitmiyor, 1/1 filan sulandırıyorum bitsin diye:)

Ya aslında ben onu foam lance ile beraber mecburen lamıştım. Foam lance'i tek başına satmamışlardı. İlla proteo alacaksın moduna getirmişlerdi, mecburen almıştım.

Birde öyle bir empoze edildi ki, zannedersin proteo'dan başka ürün foam lance veya pompalı bahçe spreyi ile iş yapmaz. Sonax'ın şampuanıda gayet güzel foam lance ile çalışıyor. Temizliyor mu, tabiki hayır.

Neyse gelsin yeni ürünlerimiz, o zaman kendime ayıracağım glossworkz ve honeydew ile bir video çekimi yapar forumda paylaşırım. Ama gene insanların fikirleri değişmeyecektir o da ayrı mevzu :D

gambit49
25-09-2011, 22:35
pH dengeli deri temizlemeyici ve e vitaminli koruyucu istersen elimde var.
bu deri doseme icin mi ozelligi markasi ve fiyati ne :D

imprezaWRC
25-09-2011, 22:44
bu deri doseme icin mi ozelligi markasi ve fiyati ne :D

Marka Chemical guys.

Deri temizleyici 30 TL Deri bakım kremi 30 TL.

Ürünlerin linkleri
Leather Cleaner Plus Conditioner Combo Deal 2 Step Solution For Restoring Old Leather (Leather Cleaner 16 Oz. & Pure Leather Conditioner 16 Oz.) (http://www.chemicalguys.com/Leather_Cleaner_And_Conditioner_Combo_Deal_p/spi_109_16.htm)

<<buğra>>
25-09-2011, 22:46
maslak bayisinden jant temizleyici forlega ,lastik parlatıcı pneubal, plak2, vinet, forclean aldım:

vinet, meg apc'nin yanından geçmez, lekeleri çıkarmak için 2-3 defa çok uğraştım.
lastik parlatıcı fiyatına göre iyi.
plak2'yi en az 2 defa uyguladım her yerine, yinede sürmemişim gibi duran yerleri var.
forclean de fiyatına göre iyi.
resinol reçine çözücü kaputtaki lekeyi çıkarmadı.

genel olarak beklediğim sonuçları almadım, herkes meguiars diye tuttururken farklı markadan ümitliydim ama meguiars kullanmak gerekiyor.

Ranthor
26-09-2011, 09:15
apc de var bende vinet de var? emin misin yanından geçemeyeceğine....

ötekilere katılıyorum

<<buğra>>
26-09-2011, 11:57
apc de var bende vinet de var? emin misin yanından geçemeyeceğine....

ötekilere katılıyorum

2 aracın koltuklarına uyguladım (750 ml hobby adındaki) bitti ve eski lekeler hala arka koltuklarda duruyordu. Daha önce apc kullandığımızda daha rahat çıkarıyordu ve leke bırakmıyordu. benim fikrim apc daha iyi bir ürün...

mmustu
26-09-2011, 16:47
bende akşam maslaktan vinet aldım bakalım yarın deneyip görecez :)

gökan
26-09-2011, 16:49
dun annemın muttafgını komple atasla temızledım kahvaltı masası ve koltuklarını temızledım derıydı hepsı pırıl pırıl oldu:D bırde yaglanmış ocagı temızledım bembeyaz oldu :D

stlegal
26-09-2011, 16:50
bende akşam maslaktan vinet aldım bakalım yarın deneyip görecez :)

bakalım bir tanede ben aldım ne çıkıcak çok övdünüz :D

YavuzNaz
26-09-2011, 16:57
bakalım bir tanede ben aldım ne çıkıcak çok övdünüz :D

memnun kalırsın abi yanlız sıkar sıkmaz silme işlemine girişmemek gerekiyor, biraz bekliyip silersen daha iyi sonuç alırsın kolay gelsin.

stlegal
26-09-2011, 19:09
memnun kalırsın abi yanlız sıkar sıkmaz silme işlemine girişmemek gerekiyor, biraz bekliyip silersen daha iyi sonuç alırsın kolay gelsin.
AYNEN öyle deniycem teşekkürler :)

Ben Atas Vinetle aurisin tavanını, puntonun konsolunu ve koltuklarını temizledim.

İnanılmaz memnun kaldım, hicbir leke kalmadı.

Puntonun konsolun yarısı beyaz, resmen rengi acıldı sildikce.

kanka bu ürün kokukusundan bile kaliteli olduğu belli bugün şanzumana az sıktım döküldü hemen yağlar

mmustu
26-09-2011, 19:11
bakalım yarın kelin arabada denerim ben mersonun işi varmış zaten kelin torpidoyu temizlerse beni hamamda kırklamış kadar olur :D

TarikS
26-09-2011, 19:21
Ben de nerdeysse 1 aydir kapi gozunde gezdiriyordum Vinet'i, bi ara deneyecegim insallah :D

Antalyalogy
26-09-2011, 20:02
Ben plak2 ve idrolak kullanıyorum ATAS dan..

Plastik trimler ve deri yüzeyler için elimde ;
Meg Supreme Shine
Autogylm VRC
Atas Plak 2
303 aerospace protectant var elimde..Yani birbirine muadil 4 ürün..

En başarılı ürün bana göre (eski siyahlığa kavuşturma ve ömür açısından )
plak2 ve 303..

Bu da bir zamanlar yaptığım deneme ,

Atas Plak2 Ev denemesi - YouTube (http://youtu.be/kmC2kQZqMRQ)

stlegal
26-09-2011, 21:07
tavsiye edenlerden ALLAH razı olsun 10 numara ürün

mmustu
26-09-2011, 21:09
ya bırak bu işleri adını sanını bilmiyodun ben alana kaddan :D

nereye kullandın abi sonuç nasıl

Low-Rider
26-09-2011, 21:15
vinet iyidir

tüm trimlerde kullandım çok memnun kaldım aynı şekilde kumaş kısımlarda da

birtek konsolda hoşuma gitmedi , beyaz lekeler kaldı

Ranthor
26-09-2011, 21:26
o fısfıs olan vinet 1/3 oranında sulandırılmış
konsol için birazcık daha sulandırmak gerekebilir, oldukça güçlü çünkü

mmustu
26-09-2011, 21:31
valla ben alırken vatandaş koca bidonla veriyordu ben uğraşamam diyerek sprey olandan aldım :D

gökan
26-09-2011, 21:38
vinet iyidir

tüm trimlerde kullandım çok memnun kaldım aynı şekilde kumaş kısımlarda da

birtek konsolda hoşuma gitmedi , beyaz lekeler kaldı

kanka klıma petegını beyaz yaptı dımı:D ahaha fazla sıkmışım:D

Low-Rider
26-09-2011, 21:39
kanka klıma petegını beyaz yaptı dımı:D ahaha fazla sıkmışım:D

yok, konsolun üst kısmı tam güneş yiyen yer

gökan
26-09-2011, 21:54
ben converslerımı atasla yıkıcam sımdı yazarım buraya:D

imhotep
26-09-2011, 21:59
Atasin tr distributoru akrabam ona gore ayik olun :D

mmustu
26-09-2011, 22:00
Atasin tr distributoru akrabam ona gore ayik olun :D

nan manyak daha önce niye söylemedin maslaktan merkezinden bugün senin arabana vinet aldım :D

gökan
26-09-2011, 22:16
bembeyaz oldu valla spor ayakkabılarım:D pederınkınıde temızledım :D

stlegal
27-09-2011, 06:27
ya bırak bu işleri adını sanını bilmiyodun ben alana kaddan :D

nereye kullandın abi sonuç nasıl

yarın gösteririm kanka ama çok güçlü bir madde

Ranthor
27-09-2011, 12:57
konsantresini kumaşlara filan sıkmayın direk,deneyin önce
acaip güçlü

<<buğra>>
27-09-2011, 15:38
benim vinet uygulamasında sorun var o zaman? siz nasıl uyguluyorsunuz?
bendeki vinet sonrası durum kötü...

http://i56.tinypic.com/nns42b.jpg

http://i53.tinypic.com/20r4myh.jpg

Ranthor
27-09-2011, 20:31
bugra kirleri yaymışsın kötü olmuş
durulayıp, su çekme özelliği olan bir elektrik süpürgesi ( Halı yıkama makinesi) ile çekmen gerekiyordu.

Ben de aynı hatayı yaptım, süpürgede yoktu, normal su sıkıp mikrofiberle emdirdim.

imprezaWRC
27-09-2011, 21:06
Çok kir yoksa ürünü mf beze sıkın, koltuklarınızı öyle temizleyip akabinde süpürge ile ürünün fazlasını çekin. Sonrada kurumaya bırakın oh mis.

mmustu
27-09-2011, 21:48
bugün kelin fiteğin kapı döşemesinde uyguladım bildiğin simsiyah yağlı cilalı deriyi tertemiz yaptı :D

imprezaWRC
27-09-2011, 21:53
bugün kelin fiteğin kapı döşemesinde uyguladım bildiğin simsiyah yağlı cilalı deriyi tertemiz yaptı :D

Temizlik sonrasında deriyi korumak için bir ürün kullandınız mı?

mmustu
27-09-2011, 22:00
hayır :D ben tek kapı döşemesinde deneme amaçlı kullandım vakitsizlikten dolayı ama şahsi görüşüm olarak uygulamadan sonra başka bir ürün kullanmak iyi olacaktır deri sütleri falan vardı o tarz bişey çünkü etken maddesi cidden çok güçlü :D

hüsor
27-09-2011, 22:02
anlatılana göre baya iyimiş bu zımbırtı ya bende alayım netten önerebileceğiniz neresi var ? :)

Ranthor
27-09-2011, 22:47
reyondanal.com da olması lazım

XoR
28-09-2011, 08:20
Birazdan gidip alacam Topkapıda. O kadar anlatıldıki kullanmasamda evde dursun :D :hehe:

İbrahim Erdem
29-09-2011, 18:25
Ankarada alabileceğim bayiliği varmı peki?

h.savas
29-09-2011, 21:44
deli olucam acaba ben mi yanlış kullanıyorum sizlerdeki gibi sonuç yok bende halbuki o kadar hevesle almıştım ama istediğim gibi olmadı lekeler aynı kalıyor..

KA®ANLIK
30-09-2011, 08:35

vay anasını yeni gördüm yazıyı.

bu arkadaşın ban ı kalktığında bana direkt bir uyarı falan gelebiliyormu acaba :)

yeşil arka planlı site, tapmak falan, budistmiyiz biz arkadaş...

SekoLive
30-09-2011, 08:39
aslında ban kalkmadan o site üzerindende görüşebilirsin.

XoR
30-09-2011, 08:43

Viç site ? :D

SekoLive
30-09-2011, 08:46
beni banlatıcan dimi reklam var diye :D :D
ufuğun dediklerini yaz direkt bulursun zaten abi :)

XoR
30-09-2011, 08:49
beni banlatıcan dimi reklam var diye :D :D
ufuğun dediklerini yaz direkt bulursun zaten abi :)

Paylaşımcı ol, ara bul link ver :D

SekoLive
30-09-2011, 08:51
telefona msj atıyorm :D :D :hehe:

Ranthor
30-09-2011, 09:35
karıştırmayın ortalığı;)

KA®ANLIK
30-09-2011, 13:08

İrlandalı modundaymış hakikaten :)

teşekkürler,

KOSEREN
14-02-2014, 14:12
Arkadaşlar,abiler yeni konu açmıyayım dedim.
Atas vinet siparişim elime geçti bugün.Yarın kuzenin merso nun koltuklara girişicez.Koltuklar gri renkte,yarısı deri yarısı kumaş.Kirlilik orta seviyede.
Deri kısımlar için sorun yok.750 ml fısfıs şeklinde olan karışımı sıkıp fırçalıyıcam,daha sonra mf bez ile silip kurulıyıcam.Ancak kumaş kısımlara nasıl uygulama yapmalıyım?Su çeken elektrik süpürgesi yok,koltuğa sıkıp ıslak bezle silsem nasıl olur?Kirler çıkarmı yoksa iyice dağıtırmıyım?
İkinci seçeneğim yıkamacıda bol buhar tutturduktan sonra ürünü uygulayıp,bezle iyice silip kirli suyu makine ile çekmek..
İlk seçeneğe olumlu cevap gelirse yıkamacıda hiç uğraşmıyıcam.Ama makina ile çekmeden olmaz derseniz mecbur yıkamacıda uygulayacağım.
*750 ml olan karışım vineti direk koltuklara sıkarsam renk atması vs. yaşar mıyım?
Öncesi&Sonrası fotoları atacağım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

KOSEREN
14-02-2014, 17:53
Güncel arkadaşlar.Tecrübeleriniz önemli :)

GRAFTT
14-02-2014, 19:37
Motor+jant temizliyici ve lastik parlatıcısı, ve birçok pedini aldım. Lastik parlatıcısı berbat ötesi. Belirli oranda su ile karıştırılması söyleniyor öneğin 1/3 oranında ben 3/1 oranında katmama rağmen iyi denecek düzeyde parlatıyor. Hafif su dahi görse matlaşıyor.

Pedleri fena değil ama içlerinde en güzeli bordo rengi.

Faruk_Vtec
14-02-2014, 19:58
Motor+jant temizliyici ve lastik parlatıcısı, ve birçok pedini aldım. Lastik parlatıcısı berbat ötesi. Belirli oranda su ile karıştırılması söyleniyor öneğin 1/3 oranında ben 3/1 oranında katmama rağmen iyi denecek düzeyde parlatıyor. Hafif su dahi görse matlaşıyor.

Pedleri fena değil ama içlerinde en güzeli bordo rengi.

uzun sure kalmasını ıstıosanız mat olanını denemenız lazm..

ılla parlayacak dıosanızda meguıars lastık jelını onerırım..

dqn
14-02-2014, 20:12
Bence vineti biraz daha sulandırın.(deri yüzeyler hassas oluyor)Örneğin şişeden 100ml alın üstüne 300ml su daha ekleyin.Eğer bu şekilde sökmezse sulandırmadan denersiniz.Birde çok iyi durulamayı unutmayın vinet çok güçlü bir temizleyici.

GRAFTT
14-02-2014, 21:26
uzun sure kalmasını ıstıosanız mat olanını denemenız lazm..

ılla parlayacak dıosanızda meguıars lastık jelını onerırım..

Özellikle mat olanını almıştım rengi en koyu mavi olanıydı. İlk defa kullanacağım için deneme amaçlı almıştım, bir dahaki sefer Meguiars markanın jel olanını tercih edeceğim.

şaman
14-03-2014, 17:25
arkadaşlar hangisini almalı, sıvı olan konsantremi yoksa direk kullanılırmı, kumaş koltukta kullanıcam

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-cok-amacli-temizleyici-750-ml-made-in-italy-148681562/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-genel-amacli-temizleme-kopugu-400-ml-150516519/detay)

Antalyalogy
14-03-2014, 17:33
arkadaşlar hangisini almalı, sıvı olan konsantremi yoksa direk kullanılırmı, kumaş koltukta kullanıcam

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-cok-amacli-temizleyici-750-ml-made-in-italy-148681562/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-atas-vinet-genel-amacli-temizleme-kopugu-400-ml-150516519/detay)

farketmez 750ml olan sulandırılmış, diğerini siz sulandıracaksınız..

kumaş için 1/10 tavsiye ediliyor ama gözükmeyen bir yerde deneyin önce :p

şaman
14-03-2014, 17:36
farketmez 750ml olan sulandırılmış, diğerini siz sulandıracaksınız..

kumaş için 1/10 tavsiye ediliyor ama gözükmeyen bir yerde deneyin önce :p

valla araştırdım biraz, daha çok içine edenlerlde var :D mis gibi yapanlarda dediğin gibi hemen dalmamak lazım orta yerinden