PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206RC sorgu ?

OZİRON
28-08-2011, 17:07
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56928241 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyle-fiyata-boyle-arac-yok-56928241/detay/)

Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim..
şimdiden teşekürler
Rizeden gelmiş ist'a deniliyor

Bayrampaşalı
28-08-2011, 19:53
arkadaşlar yokmu yardımcı olabılıcek biri yarın almaya gıdıcez aracı

ÜSTÜNERC
28-08-2011, 22:45
rizeden gelen arac ise kazası var kardesım bılddıgım kadarıyla o arac pert olmustu hatta 15 milyara satılıktı kazalı halıyle hafıften toplanmıs o arac ıse kazası var jantlarının üst kısımları siyah renkllı boyalıydı

mstfcn28
28-08-2011, 22:47
Kardeş zaten İstanbuldasın bence kulaktan dolma bilgilerle karar verme kaç gündür bu konu tartışılıyor zaten tamamen emin olmak için birkaç yere baktır sonrada içine sinerse al derim hadi hayırlı olsun :)

ÜSTÜNERC
28-08-2011, 22:50
Kardeş zaten İstanbuldasın bence kulaktan dolma bilgilerle karar verme kaç gündür bu konu tartışılıyor zaten tamamen emin olmak için birkaç yere baktır sonrada içine sinerse al derim hadi hayırlı olsun :)

ben kulaktan ddolma bılgıyle bıse demıyorum yanlıs anlasılmasın arac o arac ıse %100 kazalı 15 milyara bı ara satılıyorddu siyah jantlı üstü 206 RC jantını boyatmıs üstünü siyah halde o arac ise kazası var ben kımsenın lafıyla bıse demem kardesım kendı gozumle resımlerını gordum o arac ise kazalı ben bu arac kesındır demıyorum o arac ise kazalıdır rizedeki olan

OZİRON
29-08-2011, 08:52
rizeden gelen arac ise kazası var kardesım bılddıgım kadarıyla o arac pert olmustu hatta 15 milyara satılıktı kazalı halıyle hafıften toplanmıs o arac ıse kazası var jantlarının üst kısımları siyah renkllı boyalıydı

Teşekürler, o ise zaten belli olucak..

asot
29-08-2011, 10:37
206 gti parasına 206 rc. direkt soru işareti. bir de maraşta 18bin'e satılan bir rc vardı, onun bunla ilgisi var mı bilmiyorum.

yalçın cerit
29-08-2011, 11:11
aracı çok iyi biliyorum sag önden kazalı triger kayışı atlamış olan araç hatta sag ön jant ta kırık vardı kaynak olacak durumdaydı ama .. istanbuldan satılıktı kazalıykende .. sigortadan alınmıştı araç .. hatta ben alacaktım 1 gün ile kaçırdım parayı ayarlayamadım .. ama toplayan becertememiş gibi sanki ............

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 11:11
sıkıntı yok ozaman güzelce bı baktırıp ettirirsin sorun olmaz :) hayırlısı olsun sımdıddden herseyın

yalçın cerit
29-08-2011, 11:12
Hatta hasarlı fiatı 13,750 idi ..

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 11:13
aracı çok iyi biliyorum sag önden kazalı triger kayışı atlamış olan araç hatta sag ön jant ta kırık vardı kaynak olacak durumdaydı ama .. istanbuldan satılıktı kazalıykende .. sigortadan alınmıştı araç .. hatta ben alacaktım 1 gün ile kaçırdım parayı ayarlayamadım .. ama toplayan becertememiş gibi sanki ............

evet buyuk ıhtımal o arac kardes rizeden istanbula giden kazalı ılanı vardı hatta baya kötüydü sonra biraz toplayarak 15 mılyara satılık yaptılar falan aynen alan adam toplayamamıs araba bı tuhaf duruyor ızgaralar falan :) delikanlı gıbı dese kazallı aracım boyle boyle o fıyata gene satılır ama adam degıl işte

TolgaEsentepe
29-08-2011, 11:14

mezarcımısın kardeşşş

yalçın cerit
29-08-2011, 11:16
mezarcımısın kardeşşş

mezarcıyım:D dai 13 e alınsaydı toplanır binilirdi.. güzel koşturacak araba olurdu :Dkomple sök içini ver nosu ver nosu :D

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 11:31
kardesım bu sıyah olan arac kaazalı yanı emınım kazalı onu alcagına kadar bu aracta kazalı gel bunu al derım sahıbıyle ben gorustum arac trabzonda sahıbının babası cıkıyor telefona anlatıyor sase numarasından ben sorgulattım 8 tane hasarı gorunuyor adamın anlatıkklarının hepsi dogrudur arka bagaj kapağı ön tampon yan hava yastıgı ön hava yastıgı alltan egsoz full degımıs alt takımı jant amorsitör falan bunlar degısmıs dedi Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57276548 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satili-rc-57276548/detay/?keyword=206%20rc)

Bayrampaşalı
29-08-2011, 12:26
ya ben bu mılletı anlamıyorum bıraz önce aradım dedım arac kazalı alınmıs rızeden yok ya dıo kazası falan 3 parca boya var dıo bak dedım kredı cekıcem gelıcem yanına arabada sıkıntı cıkarsa ıyı olmaz dedım ya abı ıste sag camurluk degıstı sadece onuda ben yaptırdım surtmuştum arabayı dedı kapattım suratına :ofk:

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:39
ya ben bu mılletı anlamıyorum bıraz önce aradım dedım arac kazalı alınmıs rızeden yok ya dıo kazası falan 3 parca boya var dıo bak dedım kredı cekıcem gelıcem yanına arabada sıkıntı cıkarsa ıyı olmaz dedım ya abı ıste sag camurluk degıstı sadece onuda ben yaptırdım surtmuştum arabayı dedı kapattım suratına :ofk:

arabayı alamaya gıdıyoruz dıye gıddıp dovelımmı :):):):):)

Bayrampaşalı
29-08-2011, 12:46
arabayı alamaya gıdıyoruz dıye gıddıp dovelımmı :):):):):)

walla onu ıstıyo yaa :) ufak bı cocuk ama sahıbı sesı cok kötü bi ara şey sandım yanı :D :D :D

hacı ben kazasız arıyorum zaten bakalım araştırıcaz bıraz daha temız bulana kadar :)

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:49
walla onu ıstıyo yaa :) ufak bı cocuk ama sahıbı sesı cok kötü bi ara şey sandım yanı :D :D :D

hacı ben kazasız arıyorum zaten bakalım araştırıcaz bıraz daha temız bulana kadar :)

hayırlısı olsun kardesım ıns butcene uygun temız bıse bulursun.Ben vazgectım aracımı satmaktan sırf bu mezarcılardan dolayı en son ne olur sana 55 mılyar olur dıyorum kaldırdım ılanı chıplıyorum arabamı mısler gıbı surecem motor ölene kadar satmıcam :D:D

Bayrampaşalı
29-08-2011, 12:53
hayırlısı olsun kardesım ıns butcene uygun temız bıse bulursun.Ben vazgectım aracımı satmaktan sırf bu mezarcılardan dolayı en son ne olur sana 55 mılyar olur dıyorum kaldırdım ılanı chıplıyorum arabamı mısler gıbı surecem motor ölene kadar satmıcam :D:D

en guzelı walla bız gti sattık sımdı nasıl pısmanız :)
sabah senın ılanı buldum sıtede baya ınceledık öldiriyim fıyatı teklıf verıyım dedım ama sonra kufur falan yerım dıe yazmadım sende satmıyomussun zaten gule gule bın allah kaza bela vermesın kardesım :)

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:56
en guzelı walla bız gti sattık sımdı nasıl pısmanız :)
sabah senın ılanı buldum sıtede baya ınceledık öldiriyim fıyatı teklıf verıyım dedım ama sonra kufur falan yerım dıe yazmadım sende satmıyomussun zaten gule gule bın allah kaza bela vermesın kardesım :)

yok ben kaldırdım ılanı 1 hafta once 61 ep 421 benım plakam :D kaldırdım ılanı vallaha mezarcılardan dolayı kardesım bunaldım yani 25 den 22.500 dusurdum 21 e yaptım1 haftalık adam 15 e olurmu dıyor ondan sonra bı atarlandım kaldırdım ılanı satmıcam arabayı kaplatmayı dusunuyorum kırmızıya veya 106 gti civvic sarısına bakalım artık :) yavas yavas guzel seyler yapacam aracıma :)

Bayrampaşalı
29-08-2011, 13:02
yok ben kaldırdım ılanı 1 hafta once 61 ep 421 benım plakam :D kaldırdım ılanı vallaha mezarcılardan dolayı kardesım bunaldım yani 25 den 22.500 dusurdum 21 e yaptım1 haftalık adam 15 e olurmu dıyor ondan sonra bı atarlandım kaldırdım ılanı satmıcam arabayı kaplatmayı dusunuyorum kırmızıya veya 106 gti civvic sarısına bakalım artık :) yavas yavas guzel seyler yapacam aracıma :)

ınsallah kardesım hayırlısı olsun ben burdan baktım ılana zaten sahıbınden degıl :D senın aracını bılıyorum ben :)

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 13:24
allah razı olsun kardesım sagolasın aracı zaten bı yapim 25 yazacam fıyatı :):) 22.500 den aşşa satmak nıyetım degıl yanı bakalım ılerleyen zamanlarda ne olacak hayırlısı olsun :)

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 13:34
su sıyah rc nın sahıbıyle konustum sımdı rahatsız dıyoki kazası yok 3 parca boya var dıyorum rizeden gıden arabamı evet dıo dıyorum nası kazası yok bu arabanın dıo resımlerını atarım sana dıyorum gerek yok bılıyorum aracı kazalı efendı gıbı dekı aracın kazası var değişenı var boyası var sonra bıseler demeye basladı dedım oglum bak adam ol efendi ol aklını alırlar Sesi cıkmıyor trabzondan arıyorum dedım iyice kesıldı sesi :) sase numarasını ıstedım bılmıyorum dedi :D:D bu araba alınmaz yanı aşırı leş bı arac almak ısteyen arkadaslar bence beklesın ıllakı temız bı RC bulurlar o fıyatı verıp alsan bıle emın olun daha cok harcıcaksınız bı baskı balatası 206 RC nın 700 lira ben servıste degıstırdım ki oda ındırımlı degıstırdım dusunun masraflı bır aractır 18 e alıp masrafla bu araba sıze 22 mılyara gene gelecek 20-23 e temız bıse bulursunuz zaten

Bayrampaşalı
29-08-2011, 13:52
aynen öle gerek yok ucuz etin yahnisi yenmez dıe bosuna dememısler lavuk cok fena yaa sallıyoda sallıyo belkı bırı yer dıe :D

bu arada arkadas e34 kasa 5.30 yada 5.35 alalım dıe kanıma gırıp duruyo bmw hastası oldugum ıcın ama bılemedım yanı cok masraf acar herhalde eskı araba sonucta:icon_wack

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 15:09
aynen öle gerek yok ucuz etin yahnisi yenmez dıe bosuna dememısler lavuk cok fena yaa sallıyoda sallıyo belkı bırı yer dıe :D

bu arada arkadas e34 kasa 5.30 yada 5.35 alalım dıe kanıma gırıp duruyo bmw hastası oldugum ıcın ama bılemedım yanı cok masraf acar herhalde eskı araba sonucta:icon_wack

yani temiz bıse olursa sıkıntı yaratmaz ama eski arabanın masrafı olur yani kardes normal kac yasında araba sonucta ama %100 cıkartır dıye bıse demıyorum ama genelde cıkartır eski araba sonucta RC lerde cok yeni 2004-2005 model ama airbag esp klima vs gibi ozellıklerı ayakta tutuyor aracı fiyatı olarak güzel bir spor arac dıye dusunuyorum herkesın butcesı tabıkı bir degıl subaru sti evo süren biri RC ye bakmaz nedir bu der oda normal ama bütce ve ekonomi işi bu fazla para harcamayarak ufak tefek masraflarla bir RC sahıbı olunabılır daha sonraddan yavas yavas typer coopers gp boyle boyle cıkarsınız uste dıye dusunuyorum :) 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım allaha sukur bı sıkıntı yasamadım mekanık olsun motor olsun tık demedi 76 binde aracım turp gıbı maşallah

paşalı
07-09-2011, 11:32
herkese selam...rc araç arayan arkadaşa yardımcı olabilirim.2004 model gri renk .değişeni yok.bakarsın baktırırsın.aracın 2. sahibiyim ve 3bucuk yıldır bende..arac sahibinden de yok koymuyorum...ararsan detaylı bilgi veririm.0532 2703065

S.a.w
08-09-2011, 00:03
aracın kazalı halindeyken ilk talplisi benim.. 13500 e anlaşmıştm sigortacı vatandaşla, triger kayışı diş atlamış jant kırık kapıda hafif bi ezik kaput darbeli çamurluk yoktu ve sağ aynada yoktu... ben ankaradan çıkıp giderken telefon actı adam müsteri geldi diye "ee banane dedim geliyorum ben su anda bincem" dedim adam arabayı alıyor gidiyor 200 tl fazla verirsen sana veriyim dedi... bende 200 tl fazla veriyimde adam ol dedim: ) sat gitsin gelmiyorum dedim o adama satıldı... ilana girdiginde vatandaşı aaradım dedimki kaça bırakırsın hatası boyası ne kaza yok abi diyor 3 parça boya var diyor yok ya dedim bu aracı sen çekme belgeli almadınmı dedim sen kimsin dedi ben sawaş dedim aa sawaş abi sen gelmeden önce ben aldım dedi niye byle ückagıt yapıyorsun dedim kıvırmaya basladı vatanda: ) Aracın tavan haric her yerinde boya mevcut sadece 3 parcası boyalı degil bizzat gittim baktırdım kazalıyken... kazada tirgeri diş atlamştı pistonlara zarar vermemişti... zaten ruhsata baktığınız taktirde trafiğe çıkış tarihi tahminen haziran 2011 olarak gözükecektir.

Bayrampaşalı
08-09-2011, 08:18
tesekkurler arkadaslar konustum ben baya cocukla alıcaktım uygun fıyata verse adam edıcektım fakat kendısı uçmuş cok para ıstıyo o yuzden vazgectım sımdı ya 206 gti alıcam tekrar yada 306 gti bakıcam kısmet artık :beuj:

ÜSTÜNERC
08-09-2011, 09:48
tesekkurler arkadaslar konustum ben baya cocukla alıcaktım uygun fıyata verse adam edıcektım fakat kendısı uçmuş cok para ıstıyo o yuzden vazgectım sımdı ya 206 gti alıcam tekrar yada 306 gti bakıcam kısmet artık :beuj:

yok ya yalancının tekı bu adam aradım bende konustum dedım ciddi alıcıyım 3 parca boyamı var sase numarasını ıstedım kem kum ettı dedım ver ver baktım hasar cıkıyor bi dunya bu aracın rizedeykende vardı 1-2 tane vukaatı cok hor kullanılan bır arabaydı zaten.Sımdıkı 18.750 ıstıyen sahıbı sonradan abı ıste boyle boyle ön tamponum degısı boya var camurlukta ıslem var cart curt dedım kocum sız bu yollardan gıderken bız donuyorduk bırak bu yalan ısını hadı adamı telefondan kandırdın sankı o adam mal gerizekalı bu arabayı gostermıcek bıyere.Dünyada en salak usta olsa bu arabanın kazalı oldugunu 1 goruste anlar aracı öyle kotu toplamıslarkı.Bu arabanın edeceı ancak 10 mılyardır baskada etmez

S.a.w
08-09-2011, 13:13
sen istiyosan o arabayı ben sana 16500 17 ye alaym kardess ama neyine yaracak çekme belgeli arba

S.a.w
08-09-2011, 13:14
tampon çamurluk her bişeyi yan sanayi takmış uyanık 16 liraya mãl etmis arabayı 2,500 harcamıs muayenesine satışına herşey dahil

ÜSTÜNERC
08-09-2011, 16:59
tampon çamurluk her bişeyi yan sanayi takmış uyanık 16 liraya mãl etmis arabayı 2,500 harcamıs muayenesine satışına herşey dahil

zaten bu arac o paraya alınmaz rizedeykende cok hor kullanılıyordu kiralık dıye duymustum son zamanlarda rizedeykende vardı 1-2 tane kazası arabanın herseyı yan sanayi ve cok berbat duruyor km si yuksek ha bu km lerdede alınabılır RC arabaya duzgun baktıktan sonra yormadıktan sonra 150 bındekı RC de alınır ama bu arac 100 bin km nın ustunde ve cok yorulmus arac ben hıc redlınesız gectını bılmem tamam redlınede yap ama ara sıra motor sıcakken 1-2 kere yaparsın bu adamlar her kalkısta her viteste redline yapıyorlar arabanın motoruda dogal olarak erken yaşlanıyor onunda bı canı var sonucta 10 mılyardan fazla etmez bu araba alınırsa motoru komple elde gecmesı lazımkı sahıbı tam bir adi yalan konusuyor ben 2-3 tane farklı telefondan aradım her seferınde baska bıse dıyor arkadasıma baska bıse dıyor 15-16 ya GTİ alsan bu aracı yersin o derece dıyeyım yürürü berbat aracın maf olmus kımsenın malına camur atmıyorum ama cakallık yapanın gozunude oyarlar yani delıkanlı gıbı dersın arac kazalıdır resımlerı budur harcadıgım budur ıstedıgımde budur ısıne gelen alır ama yalan soyleyerek kımseyı kandırmaya degmez allah var yukarda bunun hesabı sorulacak ıllakı öbürgün sen araba alacaksın adam senı kazıklasa.kendıne yapılmamasını ıstedıgın seyı baskasınada yapmıcaksın ayıptır gunahtır kımse almasın bu arabayı elınde patlar arkadaslar alacaksada bu paralar etmez zaten o arac ıcın;)

S.a.w
08-09-2011, 17:14
13500e ben alsaydım o arac simdi kupon haldeydi raht bi 6 lira harcar kız gibi çıkarırdım

ÜSTÜNERC
09-09-2011, 09:31
13500e ben alsaydım o arac simdi kupon haldeydi raht bi 6 lira harcar kız gibi çıkarırdım

arac bıkere damga yemıs kupon olsada pek farketmez gibime gelıyor

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-09-2011, 10:42
kardeşim ne gerek var yalan sölemeye deliriyom böle telfonda yalan dolan işlerine gerek yok arabam temiz felan gec bu işleri ya adam akıllı herseyini söle üstüner kardeşimiz herseyini yazmış aracı en iyi tanıyan o galiba mesut kardeşim boşver uzak dur o arabadan 206 rc den soğuma:) temiz bulursan almanı tavsiye ederim kullanması mükemmel bir araç...

ÜSTÜNERC
09-09-2011, 11:17
kardeşim ne gerek var yalan sölemeye deliriyom böle telfonda yalan dolan işlerine gerek yok arabam temiz felan gec bu işleri ya adam akıllı herseyini söle üstüner kardeşimiz herseyini yazmış aracı en iyi tanıyan o galiba mesut kardeşim boşver uzak dur o arabadan 206 rc den soğuma:) temiz bulursan almanı tavsiye ederim kullanması mükemmel bir araç...

aynen katılıyorum sana gerek yok yalan dolana illaki cıkıyor yalanın dolanın ortaya kımseyı kırmaya gerek bıle yok delikanlı gıbı dersın aracın kazası budur falan kaza olur allah gostermesın kımseye olabılır adı ustundde kaza bu ısteyerek kımse yapmaz ama 2-3 kurus almak ıcın yalan soylemeye gerek yok 206 RC soguma bencede guzel temiz birşey bulursun 20 ye al kullan ömürlük kolay kolay bıse olmaz cok zorlamassan aracı 206 RC keyfini zevkını suren anlar yani herkes yaşamalı bu zevkı