Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper S için en ideal Egsoz önerisi
2008 model cooper s miz için egsoz alıcaz en ideali hangisidir önerilerinizi bekliyorum
ÜSTÜNERC
28-08-2011, 23:37
supersprint komple egsoz veya borla komple egsoz işini görür diye dusunuyorum abi
Jcw iidir....İmkanvarsa tabi
CinAli_06
29-08-2011, 00:21
imkan varsa kesinlikle borla. sesi çok fena =)
r56 da ya jcw ya iskender gerisi tırt harbiden :)
egzoz takıp iki gün sonra arabayı bağlatasıya tak bir cut out bin rahatça
Jcw yada iskender borla cok gereksiz sesi de cok kotu
jcw'de borlayı duyduktan sonra ben artık eski ben değildim. kesinlikle borla
Orjinal egzozdan sadece orta susturucu iptali yapın. O da kesmezse downpipe yaptırarak kat.ı iptal edin ve arıza ısıgı sondurmek için de ECUFAST e ugrayın. Ugramısken yazılım da yaptırırsanız borlaya supersprinte vereceginiz paraya hem yazılımlı hemde egzozlu 220hp aracınız olur :)
edit : antepte oldugunuzu gormemisim. Kat iptali olan tum egzoz sistemlerinde aracınız arıza ısıgı yakacak ve sonmeyecektir. Iklk 100km de yakar. bilginz olsun
Takurworx
07-09-2011, 19:41
Orjinal egzozdan sadece orta susturucu iptali yapın. O da kesmezse downpipe yaptırarak kat.ı iptal edin ve arıza ısıgı sondurmek için de ECUFAST e ugrayın. Ugramısken yazılım da yaptırırsanız borlaya supersprinte vereceginiz paraya hem yazılımlı hemde egzozlu 220hp aracınız olur :)
edit : antepte oldugunuzu gormemisim. Kat iptali olan tum egzoz sistemlerinde aracınız arıza ısıgı yakacak ve sonmeyecektir. Iklk 100km de yakar. bilginz olsun
+1
hatta son susturucuyuda sökebilirsiniz öle çok bi ses çıkmıyo yapmışlığım var hemde bi maliyeti yok :D:D
video da atabilirim yani komple düz boru ucunada kötü gözükmesin diye çiftli çıkış :icon_tup: