Orijinalini görmek için tıklayınız : VOLVO s40 1.9 t4 (BİLGİ)
Merhabalar
Arkadaşlar forumda bu araç ile ilgili konuları okudum fakat tatmin olmadığım noktalar var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
2001 modelini almayı düşünüyorum bayramdan sonra aracın çoğu hatası 2001 modelde düzeltilmiş bu araçlara prince yada mtb marka tüp takılırsa sorun yaşarmıyız
yazılım catback fıltre kıtı ve westgate ayarlaması ıle 280 290 hp alındığını ogrendım bu konudakı yorumlarınız ve aracın kronık sorunları varmıdır hararet,elektrık arızası vsvsvs
herkeze teşekkür ederim.
TolgaEsentepe
29-08-2011, 04:03
Merhabalar yarışmamıza nereden katılıyorsunuz acaba
BurakCengizhanoğlu
29-08-2011, 04:10
Parantez içinde bilgi yazman beni benden aldı eyvallah.
Emir_b16a
29-08-2011, 04:22
argadaş bilgiye aç hemen bilgi verelim :D
beygirler öyle havadan uçarak gelmez gelse bile kalanın hepsini götürür :)
keza yiğit muhtemelen arkadaşın senin :D yıkamasın kafanı :D
millet ddiğin beygirler için tonlarca para harcıyo arabasına wg den 1.2 ye denk getirdim basıncı yla olucak iş değil
BurakCengizhanoğlu
29-08-2011, 04:23
argadaş bilgiye aç hemen bilgi verelim :D
beygirler öyle havadan uçarak gelmez gelse bile kalanın hepsini götürür :)
keza yiğit muhtemelen arkadaşın senin :D yıkamasın kafanı :D
millet ddiğin beygirler için tonlarca para harcıyo arabasına wg den 1.2 ye denk getirdim basıncı yla olucak iş değil
Araba yıkamanın + 5 hp verdiği ülkede yaşıyoruz ama kanka :) Stickelerı saymıyorum :D :D
Emir_b16a
29-08-2011, 04:24
Araba yıkamanın + 5 hp verdiği ülkede yaşıyoruz ama kanka :) Stickelerı saymıyorum :D :D
bu gün accent temiz 140 hpydi o zmn :D
BurakCengizhanoğlu
29-08-2011, 04:28
bu gün accent temiz 140 hpydi o zmn :D
140 beygir olsa bile biz 40 ını yedik zaten kanka ağırlıktan :D
ilker sen bakma knka bu şapşallara:D:D:D
ben nasıl bi egzos bide basınç açarak 270hp leri gördüm sen allahını görürsün sıkıntı yok... ancak önce bi kendini tanıtsaydın foruma, zira burası makara yapmaya çok müsait bi ortam :D
gambit49
30-08-2011, 00:21
catback w.g ayari olayi cozuyomus cidden ben harcıyorum demekki volvoları
yapılacak olan işlem... filtre, komple egzos ve yazılım.... wg ayarıda nereden çıktı onu bnde bilmiyorum, ilker nereden uyduruon olm böle şeyleri sen? :D:D:D:D
Emir_b16a
30-08-2011, 00:41
ilker sen bakma knka bu şapşallara:D:D:D
ben nasıl bi egzos bide basınç açarak 270hp leri gördüm sen allahını görürsün sıkıntı yok... ancak önce bi kendini tanıtsaydın foruma, zira burası makara yapmaya çok müsait bi ortam :D
sn susuz 2000 km de gittin hararet göstergen arızalyken hemde :D şans eseri yürüyosun olum sn :D
pnpa ilker volvoyu alsın bana saplasın boyboy, bide 100bin km sorunsuz gezsin, sana volvo aldırmayanı...... anladın sen :D:D:D:D:D
Emir_b16a
30-08-2011, 00:48
pnpa ilker volvoyu alsın bana saplasın boyboy, bide 100bin km sorunsuz gezsin, sana volvo aldırmayanı...... anladın sen :D:D:D:D:D
bn ve volvo :D kel alaka iki kelime :D
hemde tüplü knka :D 25 kuruş yakarak saplıcak ilker bana :D:D:D:D:D
Low-Rider
30-08-2011, 00:50
Bu araç hakkında açılmış konular üzerinden devam edelim..