Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Üniversitesi ön kayıt hakkında acil yardım
MGövercin
29-08-2011, 10:24
Anadolu üniversitesi maliye bölümünü kazandım 4 yıllık kayıt telaşı basladı fakat sımdıde kayıt telası sardı.Ön kayıt nasıl yapılcak yada her üniversitede boyle bı uygulama var mı?Kırıkkaleyı kazanan arkadasım yapmıs ama benım okulun sıtesınde boyle bısey yok kafam karıstı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
::ZaFeR::
29-08-2011, 10:31
Anadolu Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Web Sitesi (http://iibf.anadolu.edu.tr/) ön kayıt yok sanırsam.ya da telefon ile arayıp sormak en güzeli
MGövercin
29-08-2011, 10:37
Anadolu Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Web Sitesi (http://iibf.anadolu.edu.tr/) ön kayıt yok sanırsam.ya da telefon ile arayıp sormak en güzeli
bencede yok cunku sabahtan berı okulun sıtesındeyım ön kayıtla ılgılı en ufak bı bılgı yok ama aramak en saglamı
mstfcn28
29-08-2011, 10:40
Kardeş bende 4 yıllık Anadolu Üniversitesi İşletmeyi kazandım .
Ön kayıdı üniversiteye gidince yapıyormuşsun sana bir form veriyorlarmış sanırım onu dolduruyorsun. Ama diğer bilgiler için vs okulu aramanda fayda var yada ben bildiğim kadarıyla sana yardım ederim sorun varsa.
onursumer
29-08-2011, 10:47
eskiden on kayıt donemi oluyordu internetten form çıktısı alıyordunuz
yene o tarz birşey yapabilirler açıklaması sitede yapılır en doğrusu burolardan bilgi almak
MGövercin
29-08-2011, 10:49
Kardeş bende 4 yıllık Anadolu Üniversitesi İşletmeyi kazandım .
Ön kayıdı üniversiteye gidince yapıyormuşsun sana bir form veriyorlarmış sanırım onu dolduruyorsun. Ama diğer bilgiler için vs okulu aramanda fayda var yada ben bildiğim kadarıyla sana yardım ederim sorun varsa.
kafamı karıstıran bu ön kayıt ıslemıydı senın soyledıgınle ıcım rahatladı ilgin ıcın cok saol
MGövercin
29-08-2011, 10:50
eskiden on kayıt donemi oluyordu internetten form çıktısı alıyordunuz
yene o tarz birşey yapabilirler açıklaması sitede yapılır en doğrusu burolardan bilgi almak
Yok abi sitede ön kayıtla ilgili bi bilgi en guzelı okulu aramak olcak
benim zamanımda ön kayıt okuldaydı. gidip internetten ders seçmeden önce ilk etapta kayıt yapıoduk.
sonraki seneler zaten sadece ders seçme şeklindeydi.
bölümün öğrenci işlerinden uygulamanın değişip değişmediğini öğrenebilirsin
yalnız sıkıntı şurda. 1. sınıflar için tek gün belirliyorlar. o günde ders kaydı yapmazsan sçtın :D
MGövercin
29-08-2011, 10:53
Vay arkadaş kazanması bi dert kaydı bi dert :D
mstfcn28
29-08-2011, 10:53
Önemli değil Metehan :)
Yok şu an öyle değil 5-9 Eylül arası herhangi birgün kayıt yaptırabiliyorsun.(Anadolu Üni. için)
E30_ORHAN
29-08-2011, 12:31
2 Arkadaş iktisat i.ö,1 arkadaşta maliye i.ö kazandık çarşamba günü bizzat gidip görüştük önkayıt yok dedi istenen belgeleri söyledi geldik.İkinci öğretim de hazırlık yok normal öğretimde isteğe bağlı olduğunuda söyledi ancak eve gelen kağıtta ing. sınavına gireceğimiz tarihi yazmışlar o nedir onu çözebilmiş değilim :D
mstfcn28
29-08-2011, 12:36
2 Arkadaş iktisat i.ö,1 arkadaşta maliye i.ö kazandık çarşamba günü bizzat gidip görüştük önkayıt yok dedi istenen belgeleri söyledi geldik.İkinci öğretim de hazırlık yok normal öğretimde isteğe bağlı olduğunuda söyledi ancak eve gelen kağıtta ing. sınavına gireceğimiz tarihi yazmışlar o nedir onu çözebilmiş değilim :D
Bak bunu bende merak ettim o zaman evet bende öyle biliyordum.Onu kayıda gidince yada şimdi arayıp sormak lazım.
bnde kazandım açık ögretm işletme kayıt için eskişehiremi gidicez yoksa buradaki kayıt bürolarında hallloluo mu?
Bulunduğun yerde halledebiliyorsun diye biliyorum.
yoncamixx
04-09-2011, 18:40
yaa bnde iktsat i.öğretmimm... üniversitenn stesnden hç bişe anlamadım bizim kayt zamnımız nezamn günü varmı qi
Esogu'de internetten yapıp cıktısını götürüyoruz ben cıkardım götürcem ama sitede yoksa doldurmanız gereken baya bir form olacak kolay gelsin şimdiden :)
mstfcn28
04-09-2011, 22:16
Öğrenim kredileri ocak ayından itibaren verilmeye başlanıyormuş .
mstfcn28
04-09-2011, 22:22
yaa bnde iktsat i.öğretmimm... üniversitenn stesnden hç bişe anlamadım bizim kayt zamnımız nezamn günü varmı qi
Günü yok 5-9 arası saat 18:00 ile 20:00 arasında kayıtlar.