Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok acil MAZDA RX8 SORGUSU

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 11:58
Arkadaşlar aracı almayı dusunuyoruz acaba bilen varmıdır sahibi dogrumu soyluyor sağ camurluk ve sağda boyası var dıyor baska bısesı yok ufak tefek eksikleri var dıyor bılen varsa cok acıl 2 gune kadar aldık aldık almadık baska arac bakacam
Mazda RX RX-8 2007 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 56735026 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-rx8-33-500km-de-56735026/detay/)
Şimdiden tesekkurler:)

Arenimo
29-08-2011, 12:03
1 camurluk degistirlimis 2 kapi boyali airbagler acik vaziyette davlumbaz istiyo ve bi amortisor patlak 34000 tl gibi bi rakam isteniyo motoru ne durumda muamma gecen 16000 km de 33 e satildi 4 parca boyali keske kacirmasaydiniz fiyat 34 fazla yinede kimsenin malina deger bicmeyelim

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:08
yanı bunun masrafıyla bırlıkte 40-41 e patlar bana dıyorsun yani kardes

Arenimo
29-08-2011, 12:10
Eger parcalari servisten alicaksan tutar ama cikma alirsan amrtisor 200 e de var cikma davlumbazda var sanayide 600 e 700 e airbag de yaptirirdin 1000 tl yede cozersin 4000 tl yede herzaman alirken 3 5 fazla verip temizini almak iyidir 3 5 assagisina aldginina inan 3 5 den fazla oduyosun karar yinede senin

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:16
bılmıyorum 33 e kacırdım ıste arabayı ona yanıyorum 36 bana bıraz fazla gelıyor pazarlık yapmıyorum sahıbıyle zaten adam 36 son bakacaz artık hayırlısı olsun bılgılerın ıcın cok tesekkur edıyorum cok sagolasın

timucintt
29-08-2011, 12:16
bu tarz özel modellerin masrafı orda listekilerle bitmez... 500 liraya airbag kapanmaz... dışarda çakmacıların elinde toplanır ama asla orijinal gibi olmaz bu rx8 komple adam gibi airbag takımını sadece servise 5000 liraya mal edersin.... amartisör 200 demiş amartisörümü patlak yoksa alt salıncaklarımı hasarlı bunları iyi araştırmak lazım... amartisörle bitecek iş gibi durmuyor... sırf o çamurluk sinyali sıfırı 300 liradır... davlumbazıda aynı şekilde sıfırı 400 civarı bir fiyatı vardır... düzgün boyanması gerekecek oda sana 500 civarı biter... ayrıca airbag açmış arabanın nasıl şasesi sağlam oluyor ? mutlaka sapmalar mevcutdur... car o liner tezgahı görmesi gerekecek yine... yani rahat 10000 lirası var düzgün olması için... ha ama alıp proje yapılabilecek bir araç... param olsa alırdım köşeye amerikadan ağırdan ağırdan getirridim mazlemelerini çok bozuk değilse araç....

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:19
bu tarz özel modellerin masrafı orda listekilerle bitmez... 500 liraya airbag kapanmaz... dışarda çakmacıların elinde toplanır ama asla orijinal gibi olmaz bu rx8 komple adam gibi airbag takımını sadece servise 5000 liraya mal edersin.... amartisör 200 demiş amartisörümü patlak yoksa alt salıncaklarımı hasarlı bunları iyi araştırmak lazım... amartisörle bitecek iş gibi durmuyor... sırf o çamurluk sinyali sıfırı 300 liradır... davlumbazıda aynı şekilde sıfırı 400 civarı bir fiyatı vardır... düzgün boyanması gerekecek oda sana 500 civarı biter... ayrıca airbag açmış arabanın nasıl şasesi sağlam oluyor ? mutlaka sapmalar mevcutdur... car o liner tezgahı görmesi gerekecek yine... yani rahat 10000 lirası var düzgün olması için... ha ama alıp proje yapılabilecek bir araç... param olsa alırdım köşeye amerikadan ağırdan ağırdan getirridim mazlemelerini çok bozuk değilse araç....

bu dedıklerınden sonra aklımda soru ısaretlerı kaldı yalan demim o kadar harcayamam typer falan bakacaz artık temiz bişe :D:D

bahadırtelli
29-08-2011, 12:52
kaportasında cok büyük eksiklikler yok ben hasarlı halinede toplanmış halinede baktım. Bu arabın asıl problemi kaportada değil . 1 difransiyel dağıtmış yapılmı. 2. motoru biryerde yapılmış ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Ben bu 2 sebepten vazgeçtim. Airbag tamiri yapılabilir ne kadar güvenli olur bilinmez.
bu arada dün 34 dü 36 mı olmus bekle biraz daha iner cok uzun süredir satılık.
33 olan arabada önden sağlam bir kazası vardı 4 yıldan fazla sökük vaziyette yatmış sonradan bu senenin basında toplanmıştı.Ondada sonradan porblem cıkabilir.

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 12:54
vazgectım zaten almaktan aracı baya leş bıseymıs 1 arkadasadaha sorduttuk bulaşma dedı zararlı cıkarsın airbaglar falan takılcak bide motorunda varmıs bıraz sıkıntısı dedıgınız gıbı.Baska arac bakıyorum tesekkurler herkese yorumlarından dolayı

bahadırtelli
29-08-2011, 12:58
Mazda RX RX-8 2006 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57414517 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-nergis-otomotiv-den-inanilmaz-temizlikte-daha-37-000-km-rx-8-57414517/detay/)
buna bakmanı öneririm benim de aklımda olan bir araba. Ben R3 almaya kastığım için şimdilik ciddi ilgilenmedim.

ÜSTÜNERC
29-08-2011, 13:27
Mazda RX RX-8 2006 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57414517 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-nergis-otomotiv-den-inanilmaz-temizlikte-daha-37-000-km-rx-8-57414517/detay/)
buna bakmanı öneririm benim de aklımda olan bir araba. Ben R3 almaya kastığım için şimdilik ciddi ilgilenmedim.

sase numarasını falan ıstıcem konusup anlasırsak almaya nıyetım var ama baska arac buldum almayabılırımde bakalım artık :) nasi.Teşekkür ederim bu arada yorumların ıcın ve ilan ıcın

-Aydın-
22-07-2012, 22:39
Bu aracı tanıyan bilen var mıdır ? Takas söz konusu.. Teşekkürler
Mazda RX RX-8 2006 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90715651 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2006-mazda-rx8-kirmizi-hatasiz-30-bin-km-de-48-bin-tl-90715651/detay/)

Söylendiğine göre sol önden ağaca vurmuş ufak bir kazaymış fotoğrafları mevcutmuş. Sol ön çamurluk işlem görmüş jant ve lastik değişmiş. Motoru yatak sarmış sıfır sandık motor atılmış.

SGTI
22-07-2012, 23:00
Böyle bir araba almanızı şu saatten sonra hiç önermem.Çünkü artık rotary motor üretimi durduruldu.Yani ufak arabada bi arıza olsa öyle eskisi gibi 6-7k TL verip sıfır motor alma gibi bir şansınız kalmadı.,Arabanızda bir sıkıntı olduğu zaman Türkiyede bu arabalardan anlayan doğru düzgün usta sayısının çok az olması sebebiyle önermiyorum.Alıcaksanız en azından bir 50 lira verip az km li bir araca bakmanızı tavsiye ederim.Hatta açıkcası 45-50 lira veripde başka bir arabaya binmeyi tercih ederim:icon_tup:

İug
22-07-2012, 23:16
Böyle bir araba almanızı şu saatten sonra hiç önermem.Çünkü artık rotary motor üretimi durduruldu.Yani ufak arabada bi arıza olsa öyle eskisi gibi 6-7k TL verip sıfır motor alma gibi bir şansınız kalmadı.,Arabanızda bir sıkıntı olduğu zaman Türkiyede bu arabalardan anlayan doğru düzgün usta sayısının çok az olması sebebiyle önermiyorum.Alıcaksanız en azından bir 50 lira verip az km li bir araca bakmanızı tavsiye ederim.Hatta açıkcası 45-50 lira veripde başka bir arabaya binmeyi tercih ederim:icon_tup:

Rotary motor üretimi kalkmadı sanırsam sadece araç üretimi kalktı, parça üretimine devam edilecek. Forumda bir yerde okumuştum yanılmıyorsam. Parça üretimi kalksa çok saçma bir durum ortaya çıkar zaten, bozulan arabasına swap yapmak zorunda mı kalacak? Çok saçma olur.

bahadırtelli
22-07-2012, 23:25

Rotary üretimi durdu da motor üretilmicek diye birşey yok tüm ülkelerde geçerli kanunlar var en az 10 yıl yedek parça garantisi verirler son üretim tarihindn itbaren artı çok daha uzun bir süre servis verme garantisi. Bunlar olmadan Türkiye dahil bir çok ülkede satış izni olmaz.
Bu aracın sahibi benim aracımada takas gönderdi hatta baska bir arkadasada s2000 için çetrefilli bir 3 lü takas önermişler.

Benim aracım 2005 wrx bahsi gecn arkadaşın aracı mini sizinki ise apayrı bir arac.
böyle olunca sanki elden cıksında nasıl cıkarsa cıksın gibi bir hava sezdim. Benim aklıma pek yatmadı vazgeçtim

SGTI
23-07-2012, 00:14
hayır tabiki motor üretimi devam ediyor o açıdan söylemedim.Fakat istekli bir şekilde üretim yapmayacağından sonuçta farklı bir yönde devam edicek.Parça fiyatları tahminimce artıcaktır.Yasal satmama olayıda bu zaten.Bu sayede gene satmamış olacak.Her zaman böyle olmuştur bu.Örneğin şu an bir leon cupra getirtmeye kalksanız getirebilirsiniz ama normalde 10k fazla para vermeniz gerekir.Doğuş getirmek zorundadır ama yüksek fiyatla verir bunun gibi.