Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalıntı Oto,Ankaralı arkadaşlar yardım..
06 AS 1304 plakalı 2009 Model Megane Sedan Kül Renkte çalınmıştır. Araç yakın arkadaşımın görürseniz dikkatinizi çekerse irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Araç demetevlerden çalınmıştır..
iletişim için; 0532 596 16 33 Alparslan...
bora1311
29-08-2011, 22:45
cok gecmis olsun :(
umarım kısa surede bulursunuz...
geçmiş olsun yeni teknolojik araçları nasıl boyle kolay çalabiliyorlar anlamaıyorum
Hayret ettim doğrusu .Geçmiş olsun :(
Gecmis olsun..ins bulunur..
saolun arkadaşlar olacağın önüne geçilmiyor, Ankarada bu oto hırsızlığı güzel meslek haline geldi birçok arkadaşımızın arabası gitti.. Allah (c.c) kimseye yaşatmasın, insanlar zor şartlarla araç sahibi oluyor böyle kanı bozuk insanlarda hiç iman hiç korku yok ne denir ki, yorumsuz...
çok geçmiş olsun çok kötü bi olay ,bakarak oluruz inşallah bulunur ulan ne adamlar var ya yakalıycan iyi bi dövecen hırsızlar yaa
Gecmis olsun ins bulunur.. :(
CasabLanca
29-08-2011, 23:16
demetevlerde ne taraftan çalındı
aracın fotosu felan var mı ayırt edici özelliği hani plaka değişirse felan
şentepe civarına felan bakın gezip bir kenara atmış olabilirler
devil_berk22
29-08-2011, 23:19
geçmiş olsun
mert0640
29-08-2011, 23:19
demetevlerde ne taraftan çalındı
aracın fotosu felan var mı ayırt edici özelliği hani plaka değişirse felan
şentepe civarına felan bakın gezip bir kenara atmış olabilirler
aynen...
ben demette oturuyorum...kaldırdıkları arabalar genelde şentepe civarı bulunuyor...
Geçmiş olsun
İmmo felan fıstık ne işe yarıyor 2 yaşında araba çalınıyor ya :(
arabanın fotosu veya örnek resim eklerseniz daha iyi olur kanımca bende hergün demetten geçiyorum bakar olurum.
Şentepe +Karşıyaka-yakacık taraflarınada bakmanızı önerirm.
ertuncpower
29-08-2011, 23:40
inşallah en kısa zamanda aracınıza ulaşırsınız,geçmiş olsun
2005 de demetevlerden,jant lastik için benim aracımda çalınmıstı,gölbaşı civarında bulunmustu.
araçta dikkat çekici jant,müzik sistemi vs var mıydı ?
Osman Bahadır
29-08-2011, 23:58
Geçmiş olsun.
Jant-tesisat vs için çalmışlarsa Şentepe-Yakacık civarında bulursunuz. Ama Megane gibi immolu bir arabayı çalmaya uğraşıp da sadece jantını alıp bırakacaklarını sanmam. Jant-tesisat vs için genelde tofaş çalıyorlar.
Bu arada hırsızlık için ekstra önlemler şart. Yurtdışı kaynaklı forumlarda çok güzel gizli kontak alternatifleri var. Ben uyguladım birkaçını, gayet güzel oldu. Artık kafam rahat.
JapanVsGermany
30-08-2011, 00:20
En garanti sonuç TAKSİCİLER...
Rica edin bir taksiciden, ANONS GEÇSİNLER TÜM duraklara, en iyi umut burasıdır.
Keşke diyorum... Keşke POLİS bulur demek istiyorum ama MAALESEF zaafiyet war, Hayırlısı ile bulunur kardeşim inşallah...
Kasko war mıydı araçta?
alperkmen
30-08-2011, 00:21
Çok geçmiş olsun .
Onurkk06
30-08-2011, 00:44
ben dikkat ederim yozgat bulvarı taraflarındayım geçmiş olsun anahtar üzerindeymidi aracın ?
geçmiş olsun yeni teknolojik araçları nasıl boyle kolay çalabiliyorlar anlamaıyorum
Elektrik verip beynini yakıolarmıs , sonra ki asamalari bilmiorum tabi nasıl götürüolar vs.
çok geçmiş olsun piyasada kum gibi megane var arkadaşın dediği gibi ayırt edilecek bir kaç görsel bişeyler söyleseniz daha iyi olurdu. macera arayan kopuk serseriler alıp gezip bi kenara bırakıp kaçmış olabilir. arkadaşın dediği gibi şentepe, sincan , mamak taraflarında taksicilere rica edip bi anons geçtirirseniz faydalı olabilir....