PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iç temizlik uygulamaları hakkında yardım (tavan,koltuk)

onursumer
31-08-2011, 14:21
aracımın içini komple yıkatmak istiyorum

ozellikle tavanı sunrooftan dolayı aşırı kirlendi oyle boyle değil :)

ayrıca koltukları tum kumaş aksam kapı içlerini falan yıkatmak istiyorum

bunu istabul avrupa yakasında duzgun yaptırabiliceğim neresi var ?

birkaç yerde uygulamaları izledim sanırım içini komple yıkayıp aracı kapatıp içini havalandıran bir cihaza bağlayıp o şekilde kurumasını sağlıyorlar

bunu çok ucuk fiyatlara kaçmadan hakkıyla yapıcak yer arıyorum fabrikadan çıktığı gibi olsun :D

teşekkurler şimdiden ;)

gökan
31-08-2011, 14:34
1 gununu ayırıp bunu kendınde yapabılırsın onur bu işlem için cok buyuk para ısterler sök tak felan kendın yap ben komple içini söktüm yıkadım sıldım kuruttum atas vınetlede temızledım guzel oldu koltukları baska yerde temızletırsın bırde tavanı dıger plastık aksamları kendınde yapabılırsın

Time-R
31-08-2011, 14:48
Benimde tam boyle bir konu acmak gibi niyetim vardi, takipteyim

Ufuk
31-08-2011, 14:50
Abi elinin altında sulu süpürge varsa bu iş sana sanırım 30 liraya falan çıkar :D
Dışarıda bu fiyata yapıcak yer çok zor.

onursumer
31-08-2011, 14:52
ya hiç vaktim yok şoyle meguars falan 200tl ye yaparsa veriyim yapsın çok fazla sokulcek birşey yok sanırım direk araç ustunde yapıyorlar herşeyi :D

gökan
31-08-2011, 15:12
pıslık zaten plastık aksamın altında:)ustundekını temızleseler neolur:)

onursumer
31-08-2011, 15:16
altında pek birşey olduğunu sanmıyorum araca hep tek bindim çoğu zaman kapalı yerde duruyor

benim derdim tavan doşemeleri koltuk doşemeleri kapı içlerindeki doşemeler

:D

yılancı
02-09-2011, 17:12
arkadaşlar bende arabanın taban halısı,koltuk,tavan temziliğini yapıcam.elimde ıslak kuru halı yıkama makınası var.ama kımyasal olarak ne kullanayım? ve nasıl yapayım.yardım edersenız sevınırım

GokhanRS
02-09-2011, 17:55
ya hiç vaktim yok şoyle meguars falan 200tl ye yaparsa veriyim yapsın çok fazla sokulcek birşey yok sanırım direk araç ustunde yapıyorlar herşeyi :D

avcılar meguiars arkadaşımdır. selamımı söylersen 200 liranın üstüne çıkmaz. fabrikadan çıktığı günkü halinede döner. bi makinaları var sıprey ilacı sıkıyor anında orjinal rengine dönüyor sonrada makinayla içindeki pislikleri çekerek kurutuyorlar.

ama şu kadarını söyleyim çok ince işçilik yaptıklarından sabah 9 da versen ikindi vakti anca alırsın.

ismi izzet bizzat kendi yapıyor zaten işçiliğide 0534 353 18 06 (siyah megane rs i olan gökhan dersen tanır)

fastchild
02-09-2011, 19:03
halını ve kaplamanın altında derken metaldemi kir var ??