Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Ericsson Vivaz kullananınız varmı?
Designer
31-08-2011, 18:37
Arkadaşlar 2.el Sony Ericsson Vivaz almayı planlıyorum kullananınız varmı acaba memnunmu? Teknik ozellıklere baktıgımda iphone 3gs den dha iyi bi telefon gibi gozukuyo yani benim aradıgım ozellıklerı daha iyi. Tek korkum dokunmatıgı ne kadar hassas ne kadar dayanıklı? Ekranları aynı ama bi iphone veya samsung i9000 kadar hassasmı ekranı bilmek istediklerim bunlar.
hiçbir sony ericsson hayal kırıklığı olmamıştır. cnet teki yorumları iyiydi vivaz'ın.
Designer
31-08-2011, 19:42
Çok hoş gözüküyor zaten teknik bilgilerede baktım gayet yeterli.Dediğim gibi tek korkum dokunmatiği.
Teknik ozellikleri iphone 3gs ten iyi olabilir ama sadede kagit ustunde iyi olmasi yeterli mi ? İos kadar kullanisli olucak mi ? Bu kadar cok secenek sunabilecek mi ? Ne icin kullanicaginiza karar veri n telefonunuzu sonra bir secim yapin bence. Vivaz kotu bir tel demiyorum yanlis anlasilmasin.
Designer
01-09-2011, 03:54
benim için yeterli olucaktır pil omru bakımından iphone4 olsun galaxy2s olsun hepsınden uzun omurlu zaten camera desen 8mp iphone kullandım ekranıda iphone la aynı ama ne bılym bi tedirgnlik var yinede kullanan birinden fikir almak istedim
Ben zamanında Italyadan sıfır aldım ama o nokianın berbat yazılımı yok mu allah napsın o yazılımı .......1 sene Italya yolcugu yaptı düzelmedi sattım.Sorun kendi kendine kapanıyordu yada kendi kendine profil seçiyordu vs.Xperia arc tavsiye ederim.
Designer
01-09-2011, 07:10
Baya günce yazılım çıktı düzelemezmi acaba o sorun.Maddi durumdan dolayı vivaz almayı düşünüyorum 300 350ye falan baglıycam sanırım.O fiyata o özelliklerde başka telefon yok xperia lar dha pahalı sanırsam