Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw e46 3.16 ti alınırmı !
4ever_aj
01-09-2011, 08:19
Arkadaşlar ben uzun zamandır e46 ti hevesindeyim kime sorsam sakın alma diyor 2.eli berbat elinde kalır felan diyorlar.Kullanan veya eski kullanıcılarından deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.. Aracın kötü yönleri, kronik arızaları, parca fiyatları vs. ne alemdedir...:rolleyes:
Bu arada arkadaşımda 2002 model var araca 21.5 getir al kardeşim diyor sizce alınır mı arac malesef M paket degil :( 1 parca boya var kazası felan yok 140 binde kırmızı renkte arac cok temiz güzel alıncak arac ama düşünüyorum M paket olmaması beni sogutuyor ben m paket hastasıyım tavsiyelerinizi merak ediyorum mümin kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ((:
Birde galerici arkadaşlarda madem alıcaksın bekle 1 ay gecsin şu bayram seyran zamanları 22 liralara temiz M paket 3.16 ti bulunur diyorlar askerdende kısa bi süre icinde geldim koşturamadım araba fiyatlarını bayagı bi süredir siz ne diyorsunuz bulunabilirmi kazasız 1 2 parca boyalı az km li temiz bir arac 22 liralara... :)
E46 3.18 ti bi arkadasima almistik uzun sure kullandi acayip memnun kaldi satmadi satmiyoda :) sorun hic cikartmadi araba ona ve cekis durus herseyi gayet guzeldi benimde aklimdaydi bir donem ama nolursa olsun m paket al sonradan yapman zor ve pahali parca olarakda motor zaten sorun dill ama fardir sisdir onlardada zorlanicagini sanmam bmw sonucda ama 3.16 ti alirsan pisman olursun gibime geliyo cok yakar ve gitmez316 da 318 inide kullanmis biri olarak bence 3.18 bak derim ama sen bilirsin
4ever_aj
01-09-2011, 08:36
Bende normalde 3.18 istiyorumda arada bayagı bi fark var fiyat acısından o yuzden 3.16 lara bakıyorum. :( Ama şehir icinde 500 550 lira yakıyor diyorlar bu ne derece dogru ?? E46 M3 le o paralara gezdim ben gecen ay 3.16 kalkıp aynı benzini yakarsa oturur aglarım ben :)
3.16 nin deli yaktigi dogru :) gazlaya gazlaya gezince benzin assagi dogru iniyo :D 3.18 duz vites kesinlikle daha az yakiyo ama tabi gazlamayi abartmassan :)))
M paketsiz düşünme,3.18 otm vites bitane var tanıdıkta satıyor gri renk m paket 2-3 parca boya var kazasız özel bmw servisi müdürünün kendı arabası.Full bakımlı temiz bişey ben 10 gün önce baktım.
4ever_aj
01-09-2011, 09:11
Ne kadar istiyor baran fiyat hakkında bilgin varmı ?
3.16 / 3.18 arasında bariz fark var o farka 3.16 M paket alınır stock turbolanır . üstünede para kalır . hem 3.18 den az yakar hem de keyifli olur
Arkadaslar bn 1 buck senedir 316 ti kullnym oldkca memnunuz bnm opel corsa ile ayni yakiyor hatta uzun yolda daha az yaktgnibsoylyblrm gayet keyifli bir arac ama m technic olmazsa 5 para etmez bi araba bn smdi satyrm bakalim piyasasi ne anliycaz :)
samet_61
01-09-2011, 13:57
318ti olsa al derım ama 3.16ysa uzak dur
biz daha yeni aldık alp beyazı m paket 3.16ti, çok memnunuz. 2.eli yok diyede bişey yok, iyi bir compact alırsan istediğin an elinden çıkartırsın. bizim aldığımız araç honda 2.eldeydi, geldiği gün satıldı, biz gittik rezerve edildi dendi. alan arkadaş banka kredisini halledememiş biz direk aldık, biz almasak başkası alacaktı. şimdi satmak istesek yine 1 günde satarız.
kullanım olarakta keyifli bir araç, yürüsün ona saplayayım buna atlayayım triplerinde değilsen yıllarca binersin, problemsiz..
4ever_aj
02-09-2011, 03:17
Mert o arabaya bende talip oldum c.tesi ilanı gördüm p.tesi gittik E46 M3 le gittik herifler dışarda sigara iciyor şaşırdılar m3 görünce (: m paket ti varmış diye yapıştım adamlara m3 var işte ti napcan dediler (: satıldı dediler size nasip olmus he vay beee hayırlısı kaca aldınız cok temizdi o araba bayagı bi üzülmüştüm kacırdım diye (:
CinAli_06
02-09-2011, 04:02
Arkadaşlar da bahsetmiş biraz daha bütçeni zorla M paket ve 3.18 üzeri bir ti bak derim 323 ti kullanmıştım çok fena şaka aracıydı.
4ever_aj
02-09-2011, 05:15
Bende zaten m paket istiyorum ama işte 3.16 da kalabiliyorum ancak dahasına ***** askerden yenı geldım işsizim maddi imkanım yetmiyor.
LegenD-R
02-09-2011, 06:28
3.16 / 3.18 arasında bariz fark var o farka 3.16 M paket alınır stock turbolanır . üstünede para kalır . hem 3.18 den az yakar hem de keyifli olur
Ne kadar rahat söylemişsiniz :)
Ne kadar rahat söylemişsiniz :)
öle değilmi zaten .
potter744
02-09-2011, 10:40
benden sana tawsıye bmw gırme daha o paralara cok guzelar alırsın basın cok agrır herkez gıbı temızı dek gelmezse lanet olsun dersın fayda etmez butcende azmıs zaten a
E 46 3.16 sakın alma cok cok ama cok yavas..
ama 3.18 3.20 alabilirsib düz vites olursa memnun olursun :D
erhanarici18
02-09-2011, 15:27
adı üstünde BMW sorun yaşamazsın
ama bu Tİ serisi bi türlü hoşuma gitmedi (tasarım açısından)
Mert o arabaya bende talip oldum c.tesi ilanı gördüm p.tesi gittik E46 M3 le gittik herifler dışarda sigara iciyor şaşırdılar m3 görünce (: m paket ti varmış diye yapıştım adamlara m3 var işte ti napcan dediler (: satıldı dediler size nasip olmus he vay beee hayırlısı kaca aldınız cok temizdi o araba bayagı bi üzülmüştüm kacırdım diye (:
ya biz nette zaten takipteydik sürekli, denk geldiği gibi gittik, motora içine kaportasına falan baktık çok çok temizdi, eleman geldi satıldı dedi biz ağlıyoduk orda :D işte kredi işlerini halledememiş rezerve ettiren kişi bize kısmetmiş 24.500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. otokopta falan bi kaç tane denk gelmişti, boş+boş ve durumu çok kötü araçlara 28-29 bin fiyat çekiyolardı, bu bize bedava gibi geldi..
4ever_aj
02-09-2011, 21:18
ya biz nette zaten takipteydik sürekli, denk geldiği gibi gittik, motora içine kaportasına falan baktık çok çok temizdi, eleman geldi satıldı dedi biz ağlıyoduk orda :D işte kredi işlerini halledememiş rezerve ettiren kişi bize kısmetmiş 24.500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. otokopta falan bi kaç tane denk gelmişti, boş+boş ve durumu çok kötü araçlara 28-29 bin fiyat çekiyolardı, bu bize bedava gibi geldi..
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız üzdünüz beni o zaman :D :D Gerci M3 den sonra 3.16 ya binince gitmeyincede ayrı bi üzülcektim ama hayırlısı :D
Zaten fiyatlar şu an aşırı ucmus arkadaşlar boyalı arabalara 26 27 diyorlar insanı şaşırtıyolar şimdi binilcek bişey alıp kışı bekleyip 3.18 almak daha mantıklı gibi gelmeye başladı :)
team_k20
07-12-2011, 00:32
M paketsiz düşünme,3.18 otm vites bitane var tanıdıkta satıyor gri renk m paket 2-3 parca boya var kazasız özel bmw servisi müdürünün kendı arabası.Full bakımlı temiz bişey ben 10 gün önce baktım.
ben aldım onu =)
ALPER-VNS
07-12-2011, 02:24
bi arkadaşıma aldık zamanında m paket değildi.. 400 liraya ön tampon bulduk hurdadan taktık siyahtı araba arka çok da dikkat çekmiyodu o yüzden idare etti yani.. m2 jant taktık satıcam dediği zaman da 1 ay içinde sattı.. hatta o arabayı alan da gitti mat siyaha kaplattı kaplı halde sattı paraya ihtiyacı olduğu için.. sonra gitti yine compact aldı..
sözün özü bu paraya içi dışı bu kadar güzel başka bi araba yok.. gitmiyo vs diyolar ama e90 316 da en az onun kadar gitmiyo ya da e46 316 ama delirticek kadar bi yavaşlık da yok..