PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

muratankara
07-10-2007, 06:52
Merhaba arkadaşlar Ankara'dan murat ben.Herkese iyi forumlar...

Berent.t
07-10-2007, 09:12
hoşgeldiniz.. iyi forumlar :)

muratankara
08-10-2007, 20:20
Gerçekten çok sıcak bir karşılama oldu techturkey ailesine teşekkür ederim...

Jem
08-10-2007, 23:41
hoşgeldin iyi forumlar.

sakura
27-10-2007, 12:57
Muratçım sen de hoşgeldin ,
kendi topiğime de yazmıştım burda olmana çok sevindim , sağlam teknik bilgilerini bizlerden esirgeme lütfen. Keyifli forumlar dilerim

tyMu
27-10-2007, 13:07
Hoşgeldin iyi forumlar

muratankara
27-10-2007, 13:08
Hoşbulduk sağolun arkadaşlar.Okumakla yetineceğim forumu teşekkürler....

cem
27-10-2007, 13:21
Hoşbulduk sağolun arkadaşlar.Okumakla yetineceğim forumu teşekkürler....

Öncelikle hoşgeldiniz,

Kimse zorla mesaj yazın demiyor ama postlarınızda az karşılama mesajı oldugu için bu yolu
tecihettiğiniz belli oluyor.Kaç karşılama mesajına foruma yazı yazıyorsunuz ? Kişisel merak sadece.

Saygılar.

Hoşgeldin.Valla kız olmak lazımmış.Ben geldiğimde iki kişi mesaj yazmıştı.Onun için sadece okumakla yetiniyorum forumu....

muratankara
27-10-2007, 13:25
Sıcak hissetmiyorum bu forumu yeterlimi...Bir bayan üyeler bölümünde kendini tanıtıyor(Pınar sen alınma sakın)forum neredeyse kitlenecek yoğunluktan:))Ben bilgi amaçlı giriyorum buraya....

cem
27-10-2007, 13:31
Bu forumda zaten bilgi amaçlı var karşılama mesajlarının azlıgıyla
cokluguyla ilgili takıntı yapmışssınız , yanlış yerdesiniz o zaman.

Bilgi paylaşıldıkça deger kazanır , çogalır.Buranın amacı budur.
Kim daha fazla hoşgeldin yazacak degildir.Umarım anlaşılmıştır.

İyi forumlar.

muratankara
27-10-2007, 13:36
Ben görüntülenme sayılarına bakarım.Kim ne istiyor orada belli olur.Bu benim fikrim saygı duymak zorundasın.Seninde söylediğin gibi zorla mesaj yazdırılmıyor burada.Fikrimi söyledim suçmu?

cem
27-10-2007, 13:39
Suç degil tabiki .

"Az hoşgeldin mesajı yazıldı bana , bu yuzden bilgilerimi paylaşmıyacagım .."

Sizin tavrınız bize göre yanlış.Bilgileriniz size kalabilir. Bu forum amacı bilgi paylaşımıdır.Anatabiliyorum sanırım.Sonucta sizin görüşünüz saygılıyız.
Uzatmaya gerek yok.

İyi forumlar.

muratankara
27-10-2007, 13:41
Suç degil tabiki .

"Az hoşgeldin mesajı yazıldı bana , bu yuzden bilgilerimi paylaşmıyacagım .."

Sizin tavrınız bize göre yanlış.Bilgileriniz size kalabilir. Bu forum amacı bilgi paylaşımıdır.Anatabiliyorum sanırım.Sonucta sizin görüşünüz saygılıyız.
Uzatmaya gerek yok.

İyi forumlar.

Evet aynen öyle dedim
Herkese iyi forumlar...

M_PROJECT
27-10-2007, 17:01
Sıcak hissetmiyorum bu forumu yeterlimi...Bir bayan üyeler bölümünde kendini tanıtıyor(Pınar sen alınma sakın)forum neredeyse kitlenecek yoğunluktan:))Ben bilgi amaçlı giriyorum buraya....

haklisin hepimiz kadina ac userlariz bizde zaten bayan uyeler gelince bole atlior saldiriyor postlar atioruz. konuya bakarsan zaten bayan arkadasimiz her hos geldin yazana alinti yaparak kendisi de cevap vermis yari postun sahibi yine kendisi . polemik yaratma istersen uye olmadan da okunabilinior bazi yerler..