Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto döşeme-kumaş satıcıları?
Arkadaşlar,
Aracımın iç döşemesine en yakın kumaşı nereden bulabilirim ? Bej diyebilirim renk için. kıl bir renk.. koltuklarımda bej deri ama açık kahve tonlarında.
Bana deri değilde kumaşı lazım.
Bir toptancısı vs varmı bildiğiniz ?
Teşekkürler
Tayfun-E30
02-09-2011, 17:33
Nasil bir kumas eklersen yrdimci olmaya calisirim ayrica yeniden doseniyorise alcantara falan yap derim...
Alcantra düşünmüyorum, sadece oem renge yakın bir kumaş..
Örnek resim olarak aşağıdaki ilan olabilir mesela, tavandaki kumaşı az çok tahmin edebilirsin sanırım.
Volkswagen Golf 1.6 Comfortline 1999 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 57783006 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-gof-4-mukemmel-temizlikte-57783006/detay/?)
Volkswagen Golf 1.6 Trendline 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57982125 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kazasi-darbesi-degiseni-felan-yok-57982125/detay/?)
Maslak 2.kısım'da Mevlüt oto döşeme var.Yardımcı olur.Telefonunu Google dan bulabilirsin ;)
istanbuda heryerden temin edebilirim malzemeyi, anadolu yakasında maltepede ikamet ediyorum.
gebzede arkadasımın babasının dukkanı var isinde 1numaradır, uzak degil giderim dersen yardımcı olurum
Kumaş bu renkte kesin varmı ? eğer varsa gelirim tabiki. Bu arada aradığım döşemeci değil arkadaşlar.Kumaş satıcısı.
Kumaş bu renkte kesin varmı ? eğer varsa gelirim tabiki. Bu arada aradığım döşemeci değil arkadaşlar.Kumaş satıcısı.
yarın bilgi veririm
///KDrÖZER
03-09-2011, 08:33
eğer ankaradan almayı planlıyorsan eniştem kumaş işleriyle uğraşıyor hatta şöyle diyim deriye kapitone yapan sayılı firmalardan firma ismi kahramaner eğer daha arıyorsan özelden ulaşırsan telefonunu veriyim renk kodunu felan bir sor
Mert-e36
03-09-2011, 22:01
Bostancı sanayide eski İsviçre Hastanesinin yanında bir site var onun altında döşeme malzemecisi var oraya bak
dericioğlunu bahsediyorsunuz sanırım apartman altında ? o aklımda ama sadece deri ve nubuk sattığını biliyorum ama bakacağım oraya.
Ankaradan zor hocam ya, renk filan sıkıntı olaiblir.
Teşekkür ederim
Yorumlari bnde dikkate alayim deri dosemed sarkma var bende sicaktan sanirim ileride lazim olucak banada yapistirilcak sanirim duzgun bir yer lazim.mevlut oto doseme nasildir acaba
Kadıköy de Tepe Natilüs Carrefour karşısında ENEZ OTOMOTİV var orayı tavsiye ederim
Kadıköy de Tepe Natilüs Carrefour karşısında ENEZ OTOMOTİV var orayı tavsiye ederim
Kumaş satıyorlar mı ?
Bizim Emre'nin Golfüde aynı renkti.Nereden aldığını O'na bir sorayım istersen ?
iyi olur patron odamı kaplatmıştı ?
Kumaş satıyorlar mı ?
satıyorlarmı bilmiyorum ama tamir ettiklerine göre ellerinde istediğiniz kumaş olabilir yada temin edebilirler
iyi olur patron odamı kaplatmıştı ?
O'na pod yapıp göndermiştim,onu kaplatmıştı.