Orijinalini görmek için tıklayınız : Park halinde vurup kaçmışlar
gece park halindeyken vurup kaçmışlar
çingeneler anadolla yokusu cıkamayıp gerı kacırmıs sag orta kapı sag camurluga kadar bel hizasında boyayı sokmus gocmede var arac transporter kasko mevcut
plaka yokmus vuranda arkadasım gormus yetısememıs kacmıslar
basına gelen varmı kaskodan yaptırmayı dusunuyoruz
aslında sdece vuruk yerı degılde komple kaporta boyaya sokalım dedik
nası bi yol izlemeliyim basıma ılk defa geldı yaptırcagım yere soyledım getır ben herseyı hallderım dedi :confused:
Götür dediği gibi kasko şirketleri ile anlaşmalı ise hallederler.
Geçmiş olsun üzücü bi durum:(
burak35-
02-09-2011, 17:45
Geçmiş olsun.
MaNiSaLı
02-09-2011, 17:48
geçmiş olsun
GokhanRS
02-09-2011, 17:48
yaptıracağın yer halleder. direk git halletsinler.
Mini onarimdan yararlanirsin sanirm vurup kacan oc cok bizede denk gelmisti oc byle
multispace
02-09-2011, 19:46
şerefsiz cok aynısı bana da oldu 1 hafta önce.
geçmiş olsun
berkayGLRN
02-09-2011, 20:08
geçmiş olsun ..
bora1311
02-09-2011, 20:10
cok gecmis olsun :(
uluckaban
02-09-2011, 20:24
Mini onarimdan yararlanirsin sanirm vurup kacan oc cok bizede denk gelmisti oc byle
Belirli kasko firmaları bu avantajı sağlıyor..Yıllık 4 paket kullanma hakkı var her paket 15 cm aşırı hasar olmayan yerler için geçerli :) Bizim tek kapıda olan hasara 4 paket kullanılıp +100 tl para istemişlerdi biraz saçma sistem anlıyacağınız :D
Beyan ile kaskoyu devreye sokarsanız, gelecek yılki hasarsızlık indiriminizden feragat etmiş olursunuz.
geçmiş olsun, geçende benim arka tamponu çizmişler. Yemyeşil ince bir çizgi var ama göçük vs. yok çok şükür :)
teşekkür ederim herkese :)
@uLuc paket olayını bi araştırıyım
geçmş olsn kanka
saol kanka kasası siyah araba vursa gam yemıcem çam yeşili arabamı olur :D
saol kanka kasası siyah araba vursa gam yemıcem çam yeşili arabamı olur :D
:D çingene oldugnuu ordanmı anladınız kanka :D ahauehaue
:D çingene oldugnuu ordanmı anladınız kanka :D ahauehaue
ahuaha karton varmıs arabada kanka :D
delosrar
02-09-2011, 21:37
geçmiş olsun
ÜSTÜNERC
02-09-2011, 22:12
kardesım cok gecmıs olsun sen kolla koru gozun gıbı bak adam gelsın vursun kacsın ve gıtsın cok guzel belkı yanına gelıp carptım dese zoruna gıtmez ama bu ınsana daha cok koyuyor kazadır olur yanı ama kacmak ne ıstır ben anlamıyorum ya 1 kere adamın arabaya surttum telefonumu yazdım adam aradı karsıladım hasarını bu kadar yanı
adamı madam yaparız döner bıçakları ile dalarız lannn!!!
geçmiş olsun panpacan. :)
adamı madam yaparız döner bıçakları ile dalarız lannn!!!
geçmiş olsun panpacan. :)
giderliyim nasılsa kaportaya grcek diye sürtsemmi biyerıne :D hem kaportacı ne kadar usta onu ölçmüş oluruz :D
tesekkur ederim herkese cana gelcegıne mala gelsın :)
giderliyim nasılsa kaportaya grcek diye sürtsemmi biyerıne :D hem kaportacı ne kadar usta onu ölçmüş oluruz :D
tesekkur ederim herkese cana gelcegıne mala gelsın :)
arabama çarptılar beyin custom yazılımını sildi! ABT yazılımımı tekrar istiyorum de panpa :D
aphelion
02-09-2011, 22:57
Sakın mini onarıma bu auto king e felen gitme rezil rüsva ederler git dışarda yaptır ben böyle bir rezillik görmedim 2 kere boyattım rezalet.
arabama çarptılar beyin custom yazılımını sildi! ABT yazılımımı tekrar istiyorum de panpa :D
auhuahuah güzel taktik :D
geçmiş olsun semtdaşım :) en kısa sürede yaptırırsın inşallah .