Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra 2.5 v6 hakkında yardım
schizophrenic
03-09-2011, 02:59
Herkese merhabalar yaklaşık 4 senedir vectra b kullanıcısıyım , 3. vectramıda satmış bulunmaktayım kullanmış olduğum vectralar 2.0 x20xev ' di az buçuk deneyim sahibi oldum ve neyin ne olduğunu ne sorun çıkartabileceğini kestirdim uzun süre haşır neşir olduğum için :)
yaklaşık 1 senedir hayalimde olan vectra 2.5 v6 x25xe alma fırsatını buldum yanlız
hiç kullanmadığım sürmediğim ve yakından tanımadığım bi araba , alırken nelere dikkat etmem , nelerine baktırmam gerekiyor :confused: kronik arızaları nelerdir temizini bulmak zormudur :confused:
Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim , ankarada tanıdığınız bildiğiniz önerebileceğiniz araç varsa onlarıda değerlendiririm :)
Net te bu araçlarla ilgili iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.Bu motor yanlış bilmiyorsam Opel'in en sorunlu motoru.Çok temizini almazsan başın çok ağrır.
lnd_samet
03-09-2011, 11:02
sensöööööörrrr,lanet o sensörler:)dikkat et;)hakkaten temizini bulman lazım yoksa-arızayı bulmak ayrı bir dert sıfırı olmadığı için çıkmacılarda sensörü bulmak apayrı bi dert
tolga900
03-09-2011, 11:14
zevkli arabadırr kronik hastalıklarına dikkat edeceksin ve yağ soğutucuyu dışarı alırsın ve termostada ufak bir delikle sorunsuz binersin :)
turkerrr
03-09-2011, 12:12
3,0 omega egzantirikleriyle baya güzel oluyor yanlış bilmiyorsam...
-Günalp-
03-09-2011, 12:28
M3csl nicli serkanin vardi.. Guzelde yuruyordu.. Konuyu gorunce yardimci olur..
primera sr20de
03-09-2011, 12:34
hiç yanaşma üzer seni :)
Uzak dur diyelim başkada birşey demiyeyim sana ancak alıcağın araba garajdan yeni çıkmış olmalı lpg zaten kesinlikle görmemiş olmalı düzenli düzgün servisinde bakımları yapılmış olmalı motoruna el vurulmamış vurulmuşsada ustası bileni vurmuş olmalı amcadan.dededen.teyzeden olmalı'Ki bu zamanda 2.5V6 Vectraya binesin böylesi varsa al yoksada 2.0 devam :)
CeM öZeR
03-09-2011, 12:58
vuruntu sensörü arızasını verebildiğini söylemişti Serkan abi. Rölanti tutmayabiliyormuş sensör arızası yaşanınca. 3.0 omega egzantrikleri,port-polish,chip,filtre,egsoz yanlış hatırlamıyorsam 230 hp idi Serkan abinin arabası. Şanzuman acaip uzun 4 özellikle. 5 fenalarda. :) kısa şanzuman takılabiliyormuş.
schizophrenic
04-09-2011, 04:05
teşekkürler yorumlarınız için ;)
Bakalım inşallah temiz sıkıntısız bişey buluruz :)
2 Adet cdx im oldu halada var yanlız temizini bulmak asıl mesele kolay gelsin :)
Nazik şanzımanı differansiyeli yağ sogutucusu kronik sorunları
Santim santimine karosere oturtulmuş v motoru soğutmak gerçekten bir dert
Şanzıman kesinlikle sert kullanıma dayanmıyor.
Tr de ciddi anlamda o motorun ustası sayılı.
Bana kalırsa vazgeç bu sevdadan :)
m3csl serkan cok uraştı yürüttüde görünce yazar olmazsa bi pm at ona :)
bende vectra b2 mi satınca şöyle bişeye niyeti bozmuştum ama caydırdılar vergisiydi falan.
Opel Vectra 2.5 Sport 2000 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58003435 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-vectra-tutkunlarina-satilik-58003435/detay/)
Valla gecmisini bildigin temiz bi arabaysa bakimlarinada dikkat ediceksen birsey olmaz ancak sorunlu denk gelirse ugrasir durursun:D o sensor senin bu sensor benim takilirsin:D onun icin yanasma bence.. benimki 0 gibi aracti ancak bilmeyen ustasi ellemisse dedigim gibi ugrastirir/
easy_rider
04-09-2011, 18:04
Sensör sensör nedir bu sensör bende bir vectra b sevdalisiyim ama bu kadar sıkıntılı bir araba tanımadım