Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkaleliler Acil Yardım!
ensoztrk
03-09-2011, 23:47
Salı günü çanakkalede Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Terzioğlu Kampusunde yetenek sınavına giricem. Ancak bi gün önceden gelip orda kalmam lazım ve okulun sınav için yurdu yokmuş. Bu kampüse yakın bildiğiniz pansiyon yurt yada öğrenci evi olan kimse varmıdır? okula yakın olmam lazım 10.30 da sınav var abiler kardeşler yardımlarınızı bekliyorum acil
ogretmen evı felan bak kalabılırsın yada polıs evı
ensoztrk
04-09-2011, 00:08
Yabancısı olduğum için nerelerdedir ne kadardır bilmiyorum. bilen biri olsa oraya gidip bütün gün yer arama gibi sıkıntım olmıcak.s en kötü ihtimal gidip camiide kalıcam o derece yani:D
Öğretmen evini öneririm bayramiçindeydi yanlış hatırlamıyorsam kahvaltı dahil 70tlmı neydı gecelıgı
ensoztrk
04-09-2011, 00:38
Öğretmen evini öneririm bayramiçindeydi yanlış hatırlamıyorsam kahvaltı dahil 70tlmı neydı gecelıgı
Kocaeliden gelicem zaten 80 lira yol param var 70 lira geceliğe o kadar veremem + sınav parası falan baya fazlaymış pansiyon falan yokmu oralarda gecelik?
tandogan
04-09-2011, 10:06
gelibolu'da pansiyon çok. uzak mı ollur bilemem
Çanakkale'de olsam, yardım etmek isterdim. Karşılar, götürürdüm vs. Ancak salı günü bende İstanbul'dayım.
Çanakkale Öğretmen Evi, Fen Lisesinin karşısındadır. 0286 213 78 31 ara, boş yer vardır büyük ihtimal. Sabah erken kalkarsan belediye otobüsleriyle çok rahat gidersin Güzel Sanatlar Fakültesine. Şoföre terzioğluna gitmek istediği söylersen o seni götürür.
Kolay gelsin.
Gelibolu ve Bayramiçi'ni aklından çıkar. Çok uzak. En iyisi öğretmen evi senin için.
ensoztrk
04-09-2011, 12:33
Çanakkale'de olsam, yardım etmek isterdim. Karşılar, götürürdüm vs. Ancak salı günü bende İstanbul'dayım.
Çanakkale Öğretmen Evi, Fen Lisesinin karşısındadır. 0286 213 78 31 ara, boş yer vardır büyük ihtimal. Sabah erken kalkarsan belediye otobüsleriyle çok rahat gidersin Güzel Sanatlar Fakültesine. Şoföre terzioğluna gitmek istediği söylersen o seni götürür.
Kolay gelsin.
Gelibolu ve Bayramiçi'ni aklından çıkar. Çok uzak. En iyisi öğretmen evi senin için.
Tamam arayıp gelişmeleri yazarım. öğretmen evinden terzioğluna çok mesafe varmı?
Terzioğlu şehir girişinde kipanın karşısında, öğretmen evi merkezde iskelenin orada yani uzaklar. Otobüsler var biner gidersin.
ensoztrk
04-09-2011, 13:11
sınav 10.30 da erken kalkarım sorun olmaz. kalıcak yer bulayım da.
merkezde bı yerde pansıon tutman lazımm. mınusbuse terzıoğlu de o senı bırakır... 3 4 yıl oldu mezun olalı:D özledım be :D
Öğretmen Evi'nden Güzel Sanatlar Fakültesi tam 6 kilometre 412 metre. Sen merkezde en uyguna konaklayacak bir yer bulmaya bak ulaşım problemi olmaz. Çanakkale'deki iki otobüs hariç tüm otobüsler kampüse çıkarlar. Ben yeni ev tuttum, içerisi bomboş ve anahtarda bende ne yazıkki orada kimse yok. 15 Eylül'de yerleşmeye gideceğim, yardımcı olmak isterdim ancak dediğim gibi. Arkadaşlarımda hep memleketlerinde.
ensoztrk
04-09-2011, 17:33
Öğretmen Evi'nden Güzel Sanatlar Fakültesi tam 6 kilometre 412 metre. Sen merkezde en uyguna konaklayacak bir yer bulmaya bak ulaşım problemi olmaz. Çanakkale'deki iki otobüs hariç tüm otobüsler kampüse çıkarlar. Ben yeni ev tuttum, içerisi bomboş ve anahtarda bende ne yazıkki orada kimse yok. 15 Eylül'de yerleşmeye gideceğim, yardımcı olmak isterdim ancak dediğim gibi. Arkadaşlarımda hep memleketlerinde.
benimde var bi kaç tanıdığım onlarda 15 nde gidicekler o yüzden bu durumdayım:S öğretmenevini arıcam yarın sabah 1 gün erken gidip yer arıcam zaten sınava kafam rahat girmem lazım.
Herkese ilgisi için teşekkür ederim
Sen öğretmen evini bosver 80tl varsa bi pansiyonda ikna ederek 25-30 tlye kalırsın sıkıntı olmaz ama çanakkale pahalı bı sehir gibime geldi