Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta 1.4 titanium & Polo 1.4 comfortline
öncelıkle gecmıs bayramınız kutlu olsun arkadaslar kız kardesıme bır arac dusunuyoruz otomatık olması sart tam otomatık ıstıyoruz bu iki arac arasında kararsız kaldık aramızda kullananlar vardır ıllakı yakıt performans olarak bır degerlendırmeye alırsak nolur ve de sızlerın dusuncesı ne olurdu ya da bu ıkı arac yerıne suda ıyı olur dıyebılecegınız bır arac varmı butcemız maximum 33 bın ytl
alper_pug
05-09-2011, 14:44
fiesta 1.4 otomatik yakın bir arkadaşımda vardı 10-11 litre yaktığını söylüyordu şehir içi
kelalper
05-09-2011, 14:53
Ford sarfiyatlı benzinlilerde. Corsa da olabilir bence. Jazz fiyatları otomatik için 35 den başlar heralde.
opel dusunmuyoruz arkadaslar
Skyhawk34
06-09-2011, 17:15
fiesta otomatikte cok yakar normal olsa neyse o yuzden bu iki seceekde polo derim 1.2 dizelleride var ayrica
Jeandan-R
06-09-2011, 18:00
1.2 tsi ibiza'yı inceleyin
1.2 tsi ibiza'yı inceleyin
+1
1.2TSI DSG İbiza çok güzel bir seçim olur.
Tabiki polo..Ford'la vw kıyaslamak mantıklı gelmiyor bana , gerçekten kalite farkı var arada...
İbiza...hayır.. polo iyidir
vw forddan bir adım öndedir. polo bence. yeni kasa fiesta kullananlar çok memnun kalmadıklarını söylüyorlar. tabi corsada düşünülebilir.
vw forddan bir adım öndedir. polo bence. yeni kasa fiesta kullananlar çok memnun kalmadıklarını söylüyorlar. tabi corsada düşünülebilir.
VW nin ford tan önde olduğu doğrudur da, Yeni fiestayı kullanıpta memnun olmayanlar kimlermiş :)