Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsatıma şasi numarası eksik yazılmış

Mivec_4G63
06-09-2011, 12:26
Aracın devrini bugün de yapamadım.:( Daha önce konusunu açmıştım, kendi ilçemdeki trafikte, işlem yapmadığım için bir memurla laf dalaşına girmiştim. Neyse bu şikayet lafına duyunca işlemleri yapmaya başladı oflaya puflaya. Kaba bi tabirle haftaya gel al ruhsatı dedi. Ruhsatı aldım inceleme fırsatım olmadı ancak satarken şasi numarasının bir rakam yazılmamış bu nedenle aracı satamadım. Bunun memur tarafından kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Asıl acı olan, başka trafikteki memur 60 tl yeni ruhsat parası ek-1 belgesi cart curt dedi. Dedim benim hatam değil memur yazamamış, olsun diyor devlet parasız iş yapmaz. Para kolay kazanılmıyor bu 60 tlyi vermeyeceğim gerekirse sonuna kadar gideceğim. Hangi yollara başvurabilirim yardıma ihtiyacım var.

svtec
06-09-2011, 12:28
o 60 tl yi ödersin :D devlet vermez alır :) devletin memuru hata yapmaz .. :D devlet dairesinde hata olmaz ya makine bozuktur ya da gözden kaçmıştır :D o zmanda pardon denir yeni işlem yapılır ve senden o işlemin parası cart diye alınır ee su yakmıyor bu yazıcı :) memur hata yaptı diye cins isimlerle kimlik taşıyan çok adam var ülkede :D şasi numarası hava cıva :D bence 60+75 ödersi,n anca satarsın o arabayı sattığın adamlar da bir cünüplük mevcut bence ...

GokhanRS
06-09-2011, 12:29
istediğin kadar şikayet et dava açıp kazanmadan o parayı vermeden ruhsat yenileyemezsin

Mivec_4G63
06-09-2011, 12:32
Öyle saçma iş mi olur arkadaş giden yarım gün tatile mi yanayım arabayı satamadığıma mı . Birisi daha geldi onunda motor hacmi yazılmamış, kayıtlı olduğu trafiğe mail atalım buradan yazarız dedi. Benimkinde yer yok mecburen baştan yenilemen gerekir diyor. Gel de sövme şu sisteme...

GokhanRS
06-09-2011, 12:39
ruhsatı teslim alırken kontrol etmek lazım. en başında kontrol edeydin kurtulurdun masraftan ama şimdi geç malesef. çok denendi bu durum.

hatta bizde memurun yüzünden üniversiteye sevk edip 400 lira harç yatırtmışlardı zamanında bi aracımıza.

Ome_RS
06-09-2011, 12:46
tespit yaptırıp üstüne yeni ruhsat cıkıcak onunla satıs yapıcaksın yarım gunun daha ziyan olur

gökan
06-09-2011, 13:32
tespıt yaptrcaksın bende satısta basıma geldı merk etme para felan odemıceksın ek1 doldur muayeneye gıt tespıt yaptr

senna
06-09-2011, 13:41
tespit yaptıracaksın eğer emniyetin kendi hatasıysa kendileri ücretsiz düzeltmek zorunda böyle bir şey hatırlıyorum sanki işlemi yapan memurdan o para çıkacağı için çamur yapıyor olabilirler

gökan
06-09-2011, 13:44
bak sımdı aracı adama sat alan adam ek 1 belgesı dolrusun muayeneye gıtsın ucret odemeden ısı halletcek eger sen yaparsan ruhsat paran gıtcek sattıgın adam yaparsa ucret odenmıcek cunku satın almıs ruhsatı zaten degıscek:)

Mivec_4G63
06-09-2011, 15:00
aracı adama satamıyorum, noter diyor rakam eksik satışı yapamıyoruz. Tespite gelince ben bu aracı tespit ettirdim 4 ay önce. Benim ruhsat kayboldu tespite gittim muayeneden şasi numarasını tespit edip bana ek-1i verdiler bende ruhsat için trafiğe verdim ve onlarda kaldı. Ömer tespit var zaten bida tespite mi gidicem ?

Mivec_4G63
06-09-2011, 15:09
Forumda okudum memurlar sıkıntı çıkarıyormuş, ancak komiserle görüşen 2 kişi de para vermeden halletmiş. Bu iyi haber neyseki..

despe
06-09-2011, 15:25
seneler öncesinde benimde ehliyet numaramı yanlış yazmışlardı, tabi bi çevirmede polisin bu ehliyet sahte demesiyle öğrenmiştik :D ama daha sonradan merkezden öğrendi. söeve söeve 60 tl yi vermiştim :D

TigeR
07-09-2011, 00:54
sattığın adamlar da bir cünüplük mevcut bence ...:d:d:d:d:d:d:d